×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Огнен ад в Одеса, пожари и в Киев след руски въздушни удари


Огнен ад в Одеса, пожари и в Киев след руски въздушни удари
Сирените за въздушна тревога почти в цяла Украйна продължават да вият. Руската армия нанася удари по цели в Киев и Одеса
18 Май 2023, Четвъртък, 08:05 ч.
Автор: Флагман.БГ

По цялата територия на Украйна е обявена въздушна тревога

Мощни взривове разтърсиха Одеса и Киев тази сутрин.  По цялата територия на Украйна е обявена въздушна тревога.

Падащи отломки по време на въздушно нападение предизвикаха пожари в два киевски района, съобщиха местните власти, цитирани от БТА.

Кметът Виталий Кличко написа в Телеграм, че единият от пожарите е избухнал в гаражи в Дарницкия район на столицата. По думите му няма пострадали.

 

Началникът на военната администрация на Киев Сергий Попко съобщи също в Телеграм, че пожар е избухнал и в необитаема зона в Деснянския район, който се намира в източната периферия на града.

Той заяви, че столицата е била атакувана с крилати ракети и че всички те са били свалени от противовъздушната отбрана.

 

Армията съобщи за нападение с крилати ракети и във Виницка област в Централна Украйна, а местни медии посочват, че в Хмелницка област, намираща се на около 100 км пò на запад от Виницка област, също е имало взривове.

 

На кадри от Одеса, разпространени в социалните мрежи, се вижда огромен пожар в Одеса след руски въздушни удари. 

 

Военният анализатор Юрий Подоляка, който е роден в украинския град Суми, обясни в своя Телеграм канал, че в Одеска област се намира един от най-важните логистични центрове и именно там се доставят натовски оръжия от Румъния.

 

Повече от десет въздушни удари е имало по предполагаемите места за съхранение на боеприпаси, както и по бойните машини, предоставени на Въоръжените сили на Украйна.




41
Коментара по темата
41.
Българин
19.05.2023 15:18:25
2
2
Уж патриот сваляше ракетите пропагандата на Украйна и сащ лъсна сега се вижда че патриот са безпомощни като помярите сащ и НАТО пълен боклук като украйна
40.
ХАХАА
18.05.2023 19:45:03
2
4
Айде пак странджанска комедия хаха
Флагман, моля задайте и потърсете има още една комедийна новина. При масирания обстрел с хипер вафли Москвич, една е паднала хаха Има снимки, руското министерство обяви че е тяхна ракета Кинжал но е паднала в гориста местност и няма жертви, и Слава Богу, защо обикновенните хора да гинат зарадк постоянните просрации на летящите москвичи. И още нещо, бъдете коректни и пуснете статия с другата позорна новина на деня. Ареста на трима учени инженери създатели на ракетите Кинжал. Има открито писмо на колегите им от научния институт в което защитават арестуваните си колегк и обясняват истинските характеристики на така наречените безаналогови Кинжали.
Ами оказва се, че това е поредната опашата лъжа на кремълските негодяи и шайка им фейк пропагандисти.
Моля ви, преместете новините свързани с фейк империята в раздел "странджанска комедия"!
39.
ХАХАА
18.05.2023 19:19:37
2
4
Какъв Киев и Лисабон. Покрай Украйна и Нато взе да става за смях. 50 държави с не знам си какви санкции, технологии и модерни оръжия не могат да прогонят един взвод непълнолетни дегестанци. Трагично е просто.
38.
По-подробно
18.05.2023 14:54:01
4
6
По-долу се шегувам и провокирам, но бвз аналРусоробПростотия и този път, съвсем сериозно!
https://youtu.be/e4oBovEYTJs
Защо кремълската психушка за пореден пъг се гаври с пациентите си ватенките и бг аналРусоробите.
Как едновременно твърдят, че са унищожили Пейтриът, а още вчера след втората обосрация и пълен провал на аналоГовнетните ултра хипер супер ракети, са срвстували екипа от инженери разработчици на свръхзвуковите ракети и Песков обявява че са арестувани за предателство?
Благодаря за вниманието! Исках да изчистя името си и да не позоря мама и тати, така, че да излезе, че са направили и отгледали отзад заченат и пръкнат аналрусоробоидиот.
37.
Дебили-Бургас
18.05.2023 13:55:46
2
3
Една акция на Raytheon Technologies Corp през март 2020 г. се е търгувала за около 51 долара. В момента е 96 долара.
Така са им паднали акциите, че служителите и акционерите си горят доларите и трескаво купуват рубли.
36.
Киро
18.05.2023 13:53:25
1
3
Хаха е Москва какво да каже друго.
35.
по-подробно
18.05.2023 13:48:40
1
5
❄️ 5 системи Пейтриът в Украйна са унищожени за една нощ. Става въпрос за цялостния ПВО комплекс, като само една ПВО ракета струва 1 млн $.
САЩ са забранили използването на Пейтриът в Украйна до приключване на американското разследване за причините за унищожението им.
Това е уточнение от Русия:
Руското министерство на отбраната: „Кинжалът, който удари системата за ПВО „Пейтриът“, унищожи радара и 5 пускови установки“!
Американците твърдят, че системата е "претърпяла малки щети", но са изпратили... специален инспектор да я провери
https://www-pronews-gr.translate.goog/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/rosiko-ypam-o-kinzhal-pou-eplikse-to-a-a-systima-patriot-katestrepse-to-rantar-kai-5-ektokseytes/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
Руското министерство на отбраната с новото си съобщение за удара на руската хиперзвукова ракета "Кинжал" срещу комплекса "Пейтриът" в Киев заявява, че радарът на системата за противовъздушна отбрана и пет пускови установки са били унищожени.
Всъщност Москва съобщава, че петте пускови установки са „напълно унищожени“.
❄️ НАТО свиква спешно съвещание:
"Извънредна среща на НАТО за ситуацията с ПВО в Украйна
Западът е загрижен от неотдавнашното унищожаване на огромни количества западно оръжие"
https://www-pronews-gr.translate.goog/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/ektakti-syskepsi-tou-nato-gia-tin-katastasi-tis-aeramynas-stin-oukrania/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
Темата за унищожаването на ракета "Пейтриът" в Киев от руска хиперзвукова ракета "Кинжал" "разшуми" НАТО и Запада като цяло, след като се разбра, че всъщност противоракетен щит не може да има.
❄️ Да напомним, последствията за Raytheon:
Москва към Raytheon за катастрофата на Patriot в Киев: „Загубихте милиарди долари, откакто вашите акции паднаха – загуба на пари“
10 милиарда долара загубите от акциите на Raytheon след катастрофата на системата Patriot
https://www-pronews-gr.translate.goog/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/sto-7-oi-apoleies-ton-metoxon-tis-raytheon-meta-tin-katastrofi-systimatos-patriot-apo-rosiko-pyraylo-kinzhal/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
❄️ Колкото до Бахмут, това е подробна карта на бойните действия (беларуски източник), 99.9% от Бахмут е под руски контрол, очаква се днес Пригожин да оповести окончателното завземане на Бахмут: https://youtu.be/3fo6odgMR-Y
❄️ Вчера Украйна атакува Московска област с повече от 100 дрона (подобно на укроатаката на 9 май):
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/ukraine-launches-100-drone-attack-into-russia-4-explosions-at-helicopter-factory
❄️ и тази нощ Русия нанесе ответни удари в цяла Украйна:
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/live-updates-heavy-russian-retaliation-attack-happening-now
34.
Суровикин- ген. Армагедон
18.05.2023 13:29:11
1
2
Сега ще видят Весеушниците кон боб яде ли.
33.
Киро
18.05.2023 13:16:41
1
7
Абе за три дни не стана ,сега чакаме на третата година дали няма да стане със хипер ,мега, супер ,свръх звукови руски ракети.
32.
Мдаммм
18.05.2023 12:37:37
4
0
@30
То всички го лапаме и сме педерасти, ама, тука не е искренно и лично!
Мене лично много са ме подозирали и жени и мъже, но се измъквам шеговито и толкова. Кой като нас, не обича да го люлеят и да вие като чакал? Това е най-сладкото от живота.
31.
Мдаммм
18.05.2023 12:19:19
0
5
@30
Тук да не ти е искрено и лично, че така се описваш, бе, куролап тцтцтцтцт Вие педерастите нацяло издивяхте, бе тцтцтц
30.
Дааа
18.05.2023 12:12:30
6
5
@27,обикновен си и още как. Нищо не знаеш за педерсстията и си беден. И аз съм такъв пеерас, но имам кинти и за дребни кинти си взимам трикраки роми с бради да ми напомнят за кадировците, и си правим аналджумбаре заедно с мама полудъртата роцофил хомънъзка, и тя горката иска трикрак ром кадировец да я блъска и добре че има син с пари а не като теб! И аз начесан и мама и тя.
Пробвах с натовски афроамериканец, обаче ми паднаха сливиците и ще карам на трикраки роми.
29.
Хахахах
18.05.2023 12:12:12
6
6
Всички вие знаете много добре, че кръволока Путин стреля само по болници, училища и детски градини, нали!
Изтече информация от Кремъл:
Путин лично се извинил на памперса Байдрън, че ракетата "Кинжал" е объркала великия, непобедимия, мега вселенския, ултра галактически свръх човешки пейтриът, за детска градина и го унищожила...
Кремъл организира дарителска кампания в цяла Русия, Беларус и Северна Корея, която е подкрепена от Лукашенко и др. Ким, за събиране на средства, които ще бъдат дарени за създаване на нова система пейтриът! Пекин е дал обещание, че ще изпрати два тона памперси в бялото домче.
28.
Даааа
18.05.2023 12:03:46
4
5
@27, обикновен педераст си, даже не си и гей, защото си бедна сороспийска мижитурка!
27.
Военен
18.05.2023 11:59:56
4
5
Писах се по-долу "Военен", но съм военен, колко съм "отзад неповреден", защото всъщност, точно там съм увреден и логично съм интелектуално беден!
https://youtu.be/XfBUDElwlG0
Отломките от аналоГовнетните хипер звукови вафли Хипер са факт, и "натовските складове" - автогаражи ударени от отломки, също. От какво падат отломки и защо в Киев няма ударени обекти е въпрос с повишена трудност?
Може би защото, точно в Киев са разположени Пейтриът(заради важността на Столицата) които на 100 % свалят трета атака подред, аналоГовнетните ултра хиперМинетни москвич ракети. Какво е поражението от въпросните ракети ли?
Ами би трябвало да знаем, защото, преди разполагането на Пейтриът, преди 10 дни, самите украинци заявяваха, че не притежават съвременно средство за противодействие!
Продължавам да съм "Военен" и едновременно отзад увреден, което ме обърква(хем съм "тя" хем съм "той") и ме прави интелектуално беден!
26.
Хахахах
18.05.2023 11:43:34
3
9
Абе къде е лайНАТО, бе, че Путин го търси да го бие БУХАХАХАХАХАХАХАХХААХ
Мазната сороститутско сороспийска измет продължава с пълна пара да яде говна и да разправя, че е шоколад БУХАХАХХАХАХАХ
25.
22 до 23
18.05.2023 11:30:24
2
4
Мислиш, че наистина пиша това, което мисля? Погледни всички сайтове, дори и международните и виж съдържанието на кремълските опорки-диагноза, повтарят се на сто процента. Това сме или самите сайтове, не безплатно разбира се, или ботове. Всичко е дребен бизнес, иначе потомствено простите така наречени "русофилистици", отдавна млъкнаха и най-много да отронят "ко ме интетесува, тази война". Дори и те се чустват като гости от друга вселена, не съзнаващи в кой свят живеят. Въпрос на елементарни знания и най-елементарна логика и причинно следстеена връзка, която е в основата на човешкият интелект и разум. Защо по нашите ширини се оказа, че тези объркани и опростачени същества са ужасяващо мнозинство?
Това не е проблем на нас журнслистите или ботовете, нито сме ги раждали, нито сме им забранявали да четът, знаят и разсъждават, нормално. За нас това е бизнес ангажимент и безкрайна забава и смях от душа!
24.
Въй
18.05.2023 11:25:46
2
8
Баси Укрите всичко свалят.Еваларка.
23.
До специалист №22
18.05.2023 11:05:43
4
8
"Специалисте", предлагам ти да провериш в речника какво означава думата "развитие".
Първият Мерцедес S класа (W180) е от 1954 г. , дали е същият като този от 2022 (W223)?

Киев за три дни, Лисабон за седмица, ама 9 месеца вече не можем да превземем Бахмут... дебили
22.
Muuuhahahaha
18.05.2023 10:51:26
8
6
Пво системата Пейтриът направо изуми света. Тя е направена да сваля ракети които ще се произведат 40 години след нея ;). Пейтриът пропуска ракети от 1978 г и 1982 г. като Скъд, Ал Хюсеин, Ал Самуд 2, Аб-Абил 100 и сваля успешно Кинжалите от 2018 г. :))))
21.
oooo
18.05.2023 10:30:45
6
16
Не може да са руснаците, на тях им свършиха ракетите още преди 6 месеца според американския институт и британското разузнаване ;)
20.
до 15
18.05.2023 09:56:37
3
18
Свободна европа сериозно ли? ХАХА
19.
Запознат
18.05.2023 09:56:28
4
8
Тези бомби ги чухме вчера и по бреговете на нашето черноморие.
18.
Военен
18.05.2023 09:31:08
16
29
Гледайте в ютуп какво става мощни взривове в складове с оръжие предоставено от нато на украинците. Всичко гори в украйна. Бягат краставите украински кучета. Нощно време ти бомбят яко тези боклуци. Бойййй по украинските мърши. Един да не остане.
17.
паткан
18.05.2023 09:15:13
5
18
Не вярвайте на Русия. Лъжат, че са свършили ракетите :)
16.
А
18.05.2023 09:13:12
9
12
"Когато влязоха, бяха уплашениДадохме им вода, хляб и сланина, за да ядат", казва още УКРАИНСКИЯ БОЕЦ
Друг войник допълва, че макар да знаят, че това са врагове, когато видят външния им вид, сякаш изпитват повече съжаление
"Някои бяха ранени, имаха някакви импровизирани турникети (приспособления за кръвоспиране чрез пристягане на крайник)Предложих на единия, който беше войник на договор: "Дай да ти дам един нормален турникет, приятелю. Те все още бяха с онези стари ластици от времето на СССР!"
15.
А
18.05.2023 09:10:10
15
13
https://www.svobodnaevropa.bg/a/32415690.html "Ние сме свои, не стреляйте!" Украинци разказват как руски военни се предават край Бахмут
14.
А
18.05.2023 09:07:02
13
13
Преди няколко дни Москва призна, че нейните сили са отстъпили на север. Представи го като "прегрупиране на по-добри позиции", продължавайки да говори за "успешна отбрана"
В същото време ръководителят на частната военна армия "Вагнер" Евгений Пригожин също призна, че подразделения на редовната руска армия напускат фронта и нарече това "разгром"
13.
Българин-русофил
18.05.2023 08:56:45
8
18
Какво стана, превзехме ли вече Бахмут?
12.
рОсПия погна учените, създали хиперзвуковите ракет
18.05.2023 08:55:07
18
19
Аххахахахаахахахахахаа,
няма по жалко племе от ватниците и подлоги на гнома с токчетата!

ЗАКРИВАЙ!
11.
История за влиянието на Русия
18.05.2023 08:53:47
12
28
ЧУДИТЕ СЕ ЗАЩО БЪЛГАРИЯ НЕ ИЗГЛЕЖДА ТАКА В НАШИ ДНИ? ЗАЩО НЕ ПОСТИГНАХМЕ НАЦИОНАЛНИЯТ СИ ИДЕАЛ? НАЙ-ВЕРОЯТНО НЕ СТЕ ЧУВАЛИ И ЗА СПОРАЗУМЕНИЕТО "ШУВАЛОВ - СОЛЗБЪРИ".
ПРОФЕСОР ПЛАМЕН ЦВЕТКОВ ЩЕ ВИ ОБЯСНИ ЗАЩО Е СТАНАЛО ТАКА.

"Една от големите заблуди, която изучаваме в училище още от крехка възраст - че видите ли Русия била донесла свобода и национално обединение на България, а по-късно Западът ни бил разпокъсал. Защото това беше представяно така от Русия, от руската пропаганда и руските дипломатически пратеници. Вярно е, че Берлинският договор разпокъсва България, но това е по предварително споразумение между Русия и Великобритания. Става дума за споразумението Шувалов – Солзбъри, което се държи в най-дълбока тайна, никой не знае тогава за него. А то е постигнато, тъй като Русия се стреми към сближаване с англичаните. Нещо повече, след като вече е наясно, че никой няма да й позволи да погълне България, Русия прави всичко възможно да разпокъса България на колкото се може по-малки части, за да няма някаква досадна допълнителна пречка при завладяването на Цариград, Босфора и Дарданелите. И между другото, цялата стратегия на Русия към Балканите е насочена именно към това – да завладее Босфора и Дарданелите. Което означава, че самото съществуване на България като държава и на българите като народ е несъвместимо с руската агресия на Балканите. Но както ви казах, тази манипулация заляга и днес в учебниците по история. Това е един от най-ярките и скандални примери как ние продължаваме да изучаваме собствената си история с русофилски, а това означава противобългарски поглед.
И още нещо много съществено. Санстефанският договор не съдържа никакви гаранции за правата и свободите на религиозните и етническите малцинства. Берлинският договор е този, който задължава и Княжество България, и Румъния, и Сърбия, и Черна Гора да зачитат правата на всички малцинства, забранява да има дискриминация на етническа и религиозна основа. Така Берлинският договор, който с право е охулен, защото България е разпокъсана, макар че това не е решение на Берлинския конгрес, а решение на Русия и Великобритания, всъщност ни приобщава към европейския свят."

чрез Здраво Кулев

Повече по темата : https://chitanka.info/text/42089-svetyt-na-megamitovete/77
10.
Бензиностанция с ракети
18.05.2023 08:49:09
22
23
И фашистко-Кремълски режим начело.
Последствията ги вижда цял свят
9.
дебили бургас
18.05.2023 08:44:54
22
15
Путинзбула продължава да мята ракети.
8.
Урук
18.05.2023 08:39:58
7
48
Щом украинската ПВО е сбила всички ракети, значи най-вероятно гърмят някакви неизправни бойлери.
7.
Капи
18.05.2023 08:35:14
73
15
Флагман,товарищи,очин прошу да не ни заливаете с рускоя фалшивая пропоганда. Явно,толкова сте легнали на Путин,че само от руски разбирате. Извинямавам се за правописа,но на моята клавиатура,за разлика от вас,не съм инсталирал руска славянска азбука....
6.
До 5
18.05.2023 08:28:03
13
93
Каквото повикало, такова се обадило. Око за око.
5.
РУСКИ ГЕРОЙ
18.05.2023 08:24:20
113
26
Браво на мощната руска армия.Да бомбандираш мирни граждани и жилищни блокове,това е героизъм близък до фашизъ.
4.
Нина
18.05.2023 08:23:18
4
28
Огнен ад, съобщиха, че няма пострадали
3.
Пускайте
18.05.2023 08:16:43
18
132
Атомните и жив НАТОвски фашист да не остане
2.
Мърша наркоманска долна
18.05.2023 08:16:38
85
235
Ако тоз помияр зеленски не сключи мирно споразумение, няма да остане камък върху камък от тази държава.
1.
Трепииии
18.05.2023 08:14:54
381
337
Аааа нали уж ги сваляха ракетите укрофашистките педали бе, каква стана пак ?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори