×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Втора бомба е намерена по маршрута на Иван Гешев към Турция


Втора бомба е намерена по маршрута на Иван Гешев към Турция
Разследващите проверяват за теч на информация
Тема в развитие
ПП-ДБ искат оставки от Гешев и Сарафов, атентатът срещу главния прокурор вероятно бил инсцениран Официално: Гешев не е бил с жена си и децата при взрива, сачма след рикошет пробила фар на колата му А.Василев моли Господ Борисов да не му е единствен приятел, взривът срещу Гешев бил като от пиратка Кои са били с Гешев в колата и има ли щети по нея след взрива остава тайна Атентатът срещу Гешев може да е инсценировка, за да няма реформа в прокуратурата, подозират ПП-ДБ Борисов не подкрепи проектокабинета "Денков" - поиска ГЕРБ да има министри Търсят къртицата в НСО, само 6 човека са знаели маршрута на Иван Гешев Има заподозрени за опита за покушение срещу Гешев, каза Иван Демерджиев Бургаски прокурори в подкрепа на Иван Гешев: Това бе опит за взрив на държавността и правовия ред Атентаторите имали възможност да стрелят по главния прокурор след взрива? Атаката срещу Гешев не била за сплашване, а за убиване Иван Гешев е бил следен? Ген. Ралчев разкри, че бомбата не е взривена точно навреме Журналистка се разминала на косъм със смъртта, гледането на забележителност я спасило от бомбата Извънредно съвещание на Гълъб Донев със службите заради терористичния акт Бомбата за атентата срещу Гешев направена ръчно? Експерт разкри изтекла ли е вътрешна информация Втора бомба е намерена по маршрута на Иван Гешев към Турция Атентатът срещу Иван Гешев идентичен с покушението над Илия Павлов Сийка Милева с изявление за атентата срещу Иван Гешев Росен Желязков: Днешният терористичен акт е покушение срещу държавността Политическият ефект от бомбата срещу Гешев Вижте мястото, където се опитаха да взривят колата на Гешев (СНИМКИ) Борислав Сарафов: Главният прокурор е бил мишена за убиване Гешев с първи думи за атентата срещу него Взривът на пътя пред Иван Гешев мощен като за убийство, задействан е дистанционно Имало ли е взривно устройство пред колата на Гешев? Главсекът с празно пиар изявление в Бургас Главният секретар на МВР с подробности от Бургас за инцидента с кортежа на Гешев (ВИДЕО) Извънредно! Инцидент с кортежа на главния прокурор, избухнало е взривно устройство? (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
01 Май 2023, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Прокурори, следователи и съдебни служители излизат на протест заради атентата

Намерено е и второ взривно устройство по пътя, по който е трябвало да мине главният прокурор, съобщи БНТ. Смята се, че най-вероятно има създадена сериозна организация за осигуряване успеха на атентата.

Бомбата е била поставено по маршрута, по който е трябвало да мине кортежът на главния прокурор на път към Турция. Впоследствие Иван Гешев се е отказал от това пътуване. В същото време това е било резервното трасе, по което главният прокурор е минал, което навежда и разследващите да проверят за теч на информация.

"Ще се установява знаел ли е някой маршрута, или просто е заложил капани по всеки възможен маршрут", коментира по-рано днес от мястото на атентата шефът на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

По принцип много тесен кръг от хора знае маршрута на охраняваното лице - осведомени са само членовете на екипа, който го охранява. В момента главният прокурор и семейството му се намират на сигурно място, което, естествено, не се съобщава.

По обед в местността "Ярема" на пътя между Самоков и София бе взривена първата бомба, която, по чудо, не уби и не рани никого от минаващия кортеж на Иван Гешев, в който са пътували съпругата и двете му дъщери. 

"Очевидно главният прокурор е бил мишена за някого, мишена за убиване, не за сплашване", заяви  Сарафов, който беше категоричен, че не става въпрос за сплашване. Досъдебното производство е за терористичен акт. 

Появиха се и неофициални твърдения, че задействането на взривното устройство е станало посредством военен дрон, но това към момента не е потвърдено.

Заради бруталното покушение прокурори, следователи и съдебни служители излизат на протест пред съдебните палати в цялата страна заради атентата срещу главния прокурор. Решението на магистратите е било взето спонтанно - като знак за непримиримост срещу невижданата по своята дързост и размери атака срещу правосъдието и националната сигурност, информира БНТ.

Те ще излязат на демонстрация от 11:00 часа във вторник, както в подкрепа на главния прокурор, а така също и за да покажат своята единност срещу опитите да бъдат сплашени, както мнозина от тях са разчели неуспешния атентат срещу Гешев.

Прокурорите са решени, че повече няма да търпят да са обект на непрестанни атаки от страна на политици, икономически кръгове и адвокатските среди.

Отново за вторник е свикано заседание на спешно сформиран щаб при премиера Гълъб Донев с участието на представители на различните служби. 

А отсечката остана затворена през целия ден, за да се извършат огледа и процесуално-следствените действия. 


В категории: Крими


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
52
Коментара по темата
52.
Серави
02.05.2023 09:56:59
1
13
Единият се арестува сам, другия си прави атенати
51.
Haha
02.05.2023 08:54:48
1
15
Кратер 30-40 см. От снимката се вижда почерняла почва не и кратер .
50.
Боец
02.05.2023 08:13:42
4
19
Театър на позора!
КОГАТО Атанас Чобанов огласи, че американските служби са го информирали, че имат данни за подготвяно убийство срещу него, всички "национални медии" мълчаха! Мълча МВР, прокуратура, политици, институции.
КОГАТО с БОЕЦ работех по #ГешевКилърГейт и ми пратиха мутри да ме заплашват, че жена ми ще ме погребе в затворен ковчег защото съм щял да съм без глава пак всички мълчаха.
КОГАТО прокуратурата по заповед на Гешев ми наложи забрана за напускане на страната,з а да осуети трансплантацията на жена ми, което за нея означаваше сигурна смърт, пак всички "национални (свински) медии" мълчаха!

КОГАТО Гешев представя поредната серия от театралната постановка "Мафията иска да ме убива" всички мисирки реват с пълно гърли, главният секретар на МВР дава брифинги, а министъра на вътрешните работи "координира действията" лично. Зам главният мутрак, Сарафов държи да ни внуши, че "взрива" не е бил за сплашване, а за убиване. Три пъти го повтаря, като слаб актьор, който си учи репликите в коридора преди представлението.

Никой не иска да убива Гешев. Дори не иска да го сплашва. Този е толквоа страхлив, че не е нужно усилие, за да е уплашен, това му е нормалното състояние. Бабаитлъка му е за избиване на комплекси и прикриване на страха.

За "взрива" днес.
Или някой е наел "килър' от Карлуково, или ни мислят за аборигени. Има случаи в чужбина на мафиотски атентати срещу прокурори. Джовани Фалконе, заедно със съпругата му Франческа Морвило и 3 полицаи телохранители (Роко Дичило, Антонио Монтинаро и Вито Скифани), са убити на 23 май 1992 г. на магистралата А29 между град Палермо и международното му летище. Бронираният автомобил Fiat Croma, в който пътува известният магистрат, е взривен от мощна бомба (над 1 тон тротилов еквивалент) с дистанционно управление, заложена под водосточен канал под магистралата.
НАД ЕДИН ТОН ТРОТИЛ!

На Гешев "взрива' е по информация на прокураурата около 3 килограма. И това е лъжа. От снимката на "кратера" се вижда, че приказките за три килограма тротилов еквивалент са пълни глупости. Дупките по пътя са по-големи от "кратера". Или тротила е бил менте, като всичко останало.

Гешев върви по стъките на Борисов, него не помня колко пъти вече щяха да го убиват. Винаги в критични ситуации Борисов реве, че някой ще го убива. Което означава, че Гешев е в критична ситуация. Магнетична, по-точно.

Това е отвратителна постановка организирана лично от Гешев, за да влезе в ролята на жертва. Но "Магнитски" не се впечатлява и трогва от трагични роли. Това ще даде повод на Гешев да реве още по пискливо, че "олигархията го е поръчала" - продължение на театъра от последните седмици. Това обаче ще даде и повод на каскетите за лов на вещици и за репресии срещу неудобните.

Отвратително, гнусно и толкова тъпо, че не вярвам и един здравомислещ човек да повярва на този театър на позора.

Гешев не е Фалконе. Гешев се е снимал преди 9 години до паметника на Фалконе в Италия със своят приятел Красимир Методиев. И след това набеждава своят приятел, че е искал да убива Пеевски, за да се натегне на Цацаров и Пеевски. Това БОЕЦ разкрихме в ГешевКилърГейт. Гешев е страхливец, зависим от мафията и превърнат в заложник на собствените си страхове, зависимости и престъпления. И милост и прошка няма да има. БОЕЦ няма да спрем да разкриваме престъпленията и срамните схеми на Гешев и господарите му и искаме едно - справедлив съд и затвор за престъпниците! Гешев и Борисов ще влязат в списъка "Магнитски". Знам каква информация, данни и доказателства БОЕЦ сме предоставили, моято подпис стои под документите. И измъкване няма да има.

Битката продължава!
#БОЕЦ
01.05.2023г. Георги Георгиев - БОЕЦ
49.
...
02.05.2023 07:51:43
4
12
държавата беше овладяна от военните чрез предателя президент! Сега разни служби надигат глава! Време е 805 от масата народ да започне да мисли и да спре да гласува за поредния "герой" на дена! Този "прокурор" е активно мероприятие и следващият, за който ще ви накарат да гласувате! Опичайте си акълите!
48.
Хахахахахаха
02.05.2023 07:42:12
3
24
Егаси комедията натвориха! СМЯХ!
47.
*********
02.05.2023 07:10:35
3
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
46.
Опа
02.05.2023 07:09:02
5
21
Без да искам си изтървах пиратката

Голям атентат , просто PR
45.
*********
02.05.2023 06:14:42
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
44.
Владетелят
02.05.2023 05:28:06
6
18
Ето как завършват тези от антуража на Боко тиквониев Борисов!
43.
Бай Най
02.05.2023 02:24:56
5
33
ХАХАХАХХАХА дае. Тез терористи, уж големи професионалисти, пък си оставили всички бомби по пътя, щот са решили да ходят да се черпят. Ай сифич от тука, тея верно мислят българския народ за изкючително прост. Пичове, че има тъпанари има, ама щом и те не са връзват... КОЙ Е ТЪПАНАРЪТ ТОГАВА? :D
42.
X
02.05.2023 01:31:33
10
27
Хахаха майко в какви измислени филми ни вкарват… Малко от малко да беше достоверно поне ,че да изглежда истинско ! Ще тръгне някой да поръчва Гешев и ще наеме кварталния пияница дето направил бомба от барута на кутия пиратки…
41.
Комедия
02.05.2023 01:24:47
6
30
Пак отвличат вниманието на хората с тези скалъпени псевдоатентати.А останалите лакеи излизат да покажат на света колко са загрижени...ФАРС
40.
;¬}
02.05.2023 00:53:03
0
15
Това да не е след попадение на Сармат?
39.
*********
02.05.2023 00:31:16
0
21
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
38.
ОМГ
02.05.2023 00:17:30
33
13
Доста тъпи коментари има. Как били намерили другата бомба? Мили боже, . Ами нали ви обясниха, че бомбата се слага на остър завой, където автомобила намалява скоростта до 20-30 км/ч. Маршрута към Турция е почти прав, на Гугъл Мапс ми излязоха 2 такива остри завоя. Не е толкова трудно да ги проверят за няколко часа два завоя и то само от дясната страна на платното, откъдето ще мине прокурора......
37.
само селяндури коментират
01.05.2023 23:50:52
27
14
С два грама мозък и половин гънка!
Жалка и проста работа!
Другия пък "тарикат мъж нз си кво..."-ей селяндурин,ти тарикат знаеш ли какво е??Хитър селяк като теб дето живее на гърба на хората и се напикава от щастие ,че "цака" ,по-точно -паразит!Тоя селски лаф от на прадядо ти времето си го заври отзад,шматка убита!Писка майка ти всеки ден,ясно ли е?
Другите селяндури\роби седнали да "разбират " с простия си акъл работи извън обхвата им въобще ..Жалки палячовци
Що не си го начукате дружно?!..Заради селяндури и цигани като вас сме на тоя хал!
36.
Катедра библиотекарство от СУ
01.05.2023 23:36:46
1
15
Толкова си можем а вече и на ФСБ не им е до нас. Ма като гледаме фаща дикиш на белтъчния материал.
35.
Свако ви
01.05.2023 23:33:18
2
12
До 30:
My Public IPv4 is:
212.5.158.160
My Public IPv6 is:
2a01:5a8:203:6d88:f5c9:1346:f10:84a9
My IP Location is:
Samokov, 23 BG
34.
До 30
01.05.2023 23:27:02
2
15
151.251.253.34. Заповядай, без vpn или прокси. Обаче под стелката пред входната врата има 12343 кг тротил, да внимават. Шибаняк.
33.
Гешефф
01.05.2023 23:22:24
5
13
Тарикат мъж не писка, ве женчоо
32.
Свако ви
01.05.2023 23:18:23
2
18
- В три кила тротил ( като за третокласници ) има 12,552,000, килоджаула .
- Имаме плътност на почвата : 1.1 -1.6 г/см³ ( приемам 1.6 за за е по-драматично ) . При 0.0016 кг/см³ ще получим кратер с диаметър 111 метра .
- Сега се сетих Ванката дето работника му издумка НАП ( за хоби ) , прокуратурата каза че трябва да е затворен щото е интелигентен / не като тях.
И за тва искам да споделя - тия числа една жена ми ги каза ! Мозъка ми е колкото прокурорски,не ме арестувайте !
31.
Ххх
01.05.2023 23:17:41
2
16
Това от снимката,със сигурност не е 3кг. тротилов еквивалент! 10000% В казармата когато ходихме на учения и мятахме гранати,такова петно се образуваше след третата максимум четвъртата граната.А те по спомен са с 50 грама тротилов еквивалент.
30.
Мдааа
01.05.2023 23:16:46
33
9
Ех как ще се изкефя ако проверят IP-тата на тези от вас, които сеят омраза тук, и ни покажат какви утрепки стоят зад тях...
29.
ah
01.05.2023 23:14:33
3
17
С агнешки главички ще протестират подчинените на артист номер едно.
28.
Чиста сапунка!
01.05.2023 23:09:57
9
33
Гешев направи на народа евтина постановка да се оттегли, защото е костеливият орех за съглашателство между партиите и създаване на правителство! Не знам дали е по подобие на Илия Павлов, но си е наш като инсценировката на Ахмед Доган, за да може да се уплаши за семейството си и доброволно да се оттегли! Евтини селски постановки! По подобие на ДПС ортаците им! Но кой ли му вярва!
27.
Иван Галфоне
01.05.2023 23:04:54
6
32
2.2 кг експлозив изпепелиха цял автобус на летище Буртас. 3 кг "експлозив" от алиекспрес одраскаха бронята на аудито, дето му го плащаме на комедианта с каскет.
26.
Хахахаха
01.05.2023 22:58:18
1
11
Не е слушал Пеевски и наказание
25.
ужас
01.05.2023 22:57:01
4
28
Не смея да седна на диванчето в хола, отде да знам дали това не е резервен маршрут на Гешев?
24.
Версия
01.05.2023 22:53:52
8
28
Явно Гешев Каскета е приел предложението на „Козяк“ да изиграе този скеч срещу обещанието им да остане на поста, а след него да не бъде разследван.. Целта е да се инициира операция на руските служби. Не напразно първия етап е бил посещение на Гешев в Украйна където гръмогласно се е заканвал да арестува Путин. И сега видите ли Путин заповядал операция за ликвидирането на Гешев.

Слаб замисъл и слабо изпълнение.
23.
Слагайте
01.05.2023 22:52:52
2
17
табели "Внимание , пътищата са минирани"
22.
Къртица от НСО издала маршрута
01.05.2023 22:50:29
1
30
Само 6 души от НСО са знаели откъде ще мине главният прокурор, така че няма да е трудно да се стигне до човека, който е издал на атентаторите точния час и пътя на Иван Гешев, разкриха пред медията ни следователи. Много е важно да се стигне до поръчителите на убийството на главния проурор.
21.
бургазлия
01.05.2023 22:48:24
12
22
Едни престъпници пробват да отстранят други престъпници. За нас, нормалните хора, колкото повече жертви, толкова по-добре. Дотук слабичко. Отивам за пуканки.
20.
то това дори не е смешно
01.05.2023 22:48:18
7
28
По всички трасета - бомби. И до една предназначени да убият главния прокурор. А пък той бил в Цигов чарк на някакво мероприятие за младши прокурори. Обаче се връщал от Боровец с приятелката си и децата. Ама щял да пътува за Турция, обаче се отказал в последния момент. И пак в последния момент сменил колите, сякаш звездите са му говорили в лявото ухо, че има поставен взрив в дясно. А, бе, за ненормални ли ни вземате или ние нещо не сте у ред?
19.
Кенеф
01.05.2023 22:46:36
15
28
Питайте Барба Ганьос! Само той ги разбира тези работи! Като започнеш от Мишо Бирата и свършиш до шефа на митниците- Ваньо Танов! Топ експерт е по темата!
18.
Майка ти
01.05.2023 22:45:12
16
13
Тоз пак почна с татко му петко, метко и тъпотиите си. Бахти еднообразния, долнопробен тип.
17.
Сарафов
01.05.2023 22:42:46
20
23
Виж под пилона на гешевица когато е била долнопробна танцьорка, може да откриеш още бомби. Ташааааак, драги зрители.
16.
Парапетко на дядо му Петко
01.05.2023 22:42:08
20
24
На Кирето му замръзна лайното и се покри тотално.А уж не го било страх до гази законите и Конституцията!
Руди Гела сигурно има записи на заверата, не само на вакханалиите в МС :)
Кирето даде път на джендър идеолога Асен.
15.
Няма недосегаеми.
01.05.2023 22:40:21
23
34
Добре че всичко е един голям цирк и повечето го осъзнават. Ако наистина "терористи" искаха да го гръмнат досега поне 100 пъти да го бяха направили. Всичко е пунт и пластика и храна за рибки. Скоро ще се разбере и точна защо е бил този цирк.
14.
Аа
01.05.2023 22:37:57
19
13
Да го Духа ,много хора щяха да се радват,изкара късмет
13.
Холивуд бейби
01.05.2023 22:37:40
18
15
Това би било блокбастър в жанр комедия-драма.
12.
Пътят
01.05.2023 22:33:16
32
12
у бомби ! Кенефи няма !
Хората @кали там, щото един кенеф няма по родните пътища, те за бомба го помислили...
11.
Делю Хайдутин
01.05.2023 22:28:26
20
15
А аз мислех че Украйна е най минираната страна.хи хи хи
10.
Фенка на гешев е, междудругото!!!
01.05.2023 22:27:39
25
34
Айде, да видим как, аджеба, се открива такава втора бомба за часове, с какви металотърсачи, или някой си я зарява предварително и после ауу! същите ченгета уж намирайки я, я отравят.

Щото АФЕРА помни такива геройства по едно „мега“ дело във Варна, наблюдавано точно от Борислав Сарафов, в което бопаджиите заравяха едни автомати, и после ах! ги откриваха за да ги припишат на „опг“.

Хайде, Сарафов, поискай сателитните снимки на целия район, та да видим кой кум, кой сват, кой кога отцепва или зацепва, кой какво заравя, „намира“, и изобщо какъв точно е цирка.

Като сме натовци, докрай да сме.
9.
Гадовете на променливите педали
01.05.2023 22:24:55
11
51
Смях, шеги и закачки, конспиративни теории разведряват настроението на разочарованите, че Гешев все пак е жив.
8.
Реалист
01.05.2023 22:23:16
5
39
Какъвто главния прокурор, такива и терористите...к@лпави.
7.
Мафията и нейните аватари
01.05.2023 22:22:10
20
39
3а всеки човек с логична мисъл, всъщност е ясно, че от много време се готви почвата за точно този сценарий – отстраняване на Гешев някак, както и да е, на каквато и да е цена. През отнемането на охраната му, през подценяване на заплахите за живота му, до ежедневните заклинания как отиде ли си този един човек, държавата е цъфнала и вързала.
6.
Дааа
01.05.2023 22:18:29
37
46
Ай стига с тоя цирк с главния клоун, вече не смешно.
Трагедия е, че кукловодите на тоя ги е хванала деменция и са стъкмили калпав сценарии с изпълнение от тоя и мисирките вкупом пригласят...
5.
Бай Иван хибридката
01.05.2023 22:16:30
26
48
Боливуд са звъняли днес в прокурватурата и са питали за правата на драмата която наблюдаваме в момента.
4.
Треторазрядни актьори
01.05.2023 22:10:35
38
50
Още когато излезе инфото, че трябвяло да ходи в Турция ама рязко сменил маршрута, беше споменато от "вътрешен източник", че "сигурно", има бомба и по пътя за Турция! Как я намериха ве, копаха няколкостотин километра в канавките ли?
3.
Размисли
01.05.2023 22:08:55
33
45
На туй място на снимката га че ли прасета или крави са се въргаляли в калта.
2.
Тони
01.05.2023 22:07:16
31
36
Ама още ли пиратки е имало???
Тия терористи са професионалисти, направо се чудя как не са довършили пъкленото си дело.
1.
Zapoznat
01.05.2023 22:04:48
37
57
Цирк
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите
България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори