×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Имало ли е взривно устройство пред колата на Гешев? Главсекът с празно пиар изявление в Бургас


Имало ли е взривно устройство пред колата на Гешев? Главсекът с празно пиар изявление в Бургас
Гл. комисар Петър Тодоров е в отпуск, но бил принуден да я прекъсне заради инцидента с кортежа на главния прокурор, брифингът продължи по-малко от 3 минути
Тема в развитие
ПП-ДБ искат оставки от Гешев и Сарафов, атентатът срещу главния прокурор вероятно бил инсцениран Официално: Гешев не е бил с жена си и децата при взрива, сачма след рикошет пробила фар на колата му А.Василев моли Господ Борисов да не му е единствен приятел, взривът срещу Гешев бил като от пиратка Кои са били с Гешев в колата и има ли щети по нея след взрива остава тайна Атентатът срещу Гешев може да е инсценировка, за да няма реформа в прокуратурата, подозират ПП-ДБ Борисов не подкрепи проектокабинета "Денков" - поиска ГЕРБ да има министри Търсят къртицата в НСО, само 6 човека са знаели маршрута на Иван Гешев Има заподозрени за опита за покушение срещу Гешев, каза Иван Демерджиев Бургаски прокурори в подкрепа на Иван Гешев: Това бе опит за взрив на държавността и правовия ред Атентаторите имали възможност да стрелят по главния прокурор след взрива? Атаката срещу Гешев не била за сплашване, а за убиване Иван Гешев е бил следен? Ген. Ралчев разкри, че бомбата не е взривена точно навреме Журналистка се разминала на косъм със смъртта, гледането на забележителност я спасило от бомбата Извънредно съвещание на Гълъб Донев със службите заради терористичния акт Бомбата за атентата срещу Гешев направена ръчно? Експерт разкри изтекла ли е вътрешна информация Втора бомба е намерена по маршрута на Иван Гешев към Турция Атентатът срещу Иван Гешев идентичен с покушението над Илия Павлов Сийка Милева с изявление за атентата срещу Иван Гешев Росен Желязков: Днешният терористичен акт е покушение срещу държавността Политическият ефект от бомбата срещу Гешев Вижте мястото, където се опитаха да взривят колата на Гешев (СНИМКИ) Борислав Сарафов: Главният прокурор е бил мишена за убиване Гешев с първи думи за атентата срещу него Взривът на пътя пред Иван Гешев мощен като за убийство, задействан е дистанционно Имало ли е взривно устройство пред колата на Гешев? Главсекът с празно пиар изявление в Бургас Главният секретар на МВР с подробности от Бургас за инцидента с кортежа на Гешев (ВИДЕО) Извънредно! Инцидент с кортежа на главния прокурор, избухнало е взривно устройство? (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
01 Май 2023, Понеделник, 14:42 ч.
Автор: Емел МАХМУД

От неговите думи стана ясно само, че всички служби на МВР са на крак, но не и какво се е случило

Няма пострадали при инцидента с кортежа на главния прокурор Иван Гешев. Само това стана ясно от думите на главния секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров. Той даде извънреден брифинг пред сградата на ОДМВР-Бургас, но не оповести никакви подробности, освен че е създаден е щаб с всички служби на МВР.

Извънредният брифинг продължи по-малко от 3 минути. Подробности по случая ще бъдат дадени от прокуратурата, каза гл. комисар Петър Тодоров. Той бил в отпуск, но заради инцидента се е наложило да го прекрати.

По неофициална информация на пътя Самоков-Ковачевица е било поставено взривно устройство, което е избухнало. Иван Гешев пътувал заедно със семейството си в брониран джип.

На пътя, на който е станал инцидентът, има засилено полицейско присъствие. Проверяват се документите на всички спрени автомобили. 

Във вторник служебният премиер Гълъб Донев ще свика съвещание в Министерски съвет.

 




20
Коментара по темата
20.
MANAFSKY
02.05.2023 17:15:15
0
1
СВИКВАЙТЕ ГЕЙРВАВИ ДРОГАРЕ ТУЛУПИ ,ПОЖАРНИКАРА АГЕНТ БУДА"-ЛА ИЗТЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ФЕНОВЕТЕ СИ.... ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕФФ И ПОЖАРНИКАРА ЩЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ... МУ-ХА-ХА
19.
българин
01.05.2023 20:35:25
1
4
Това е човек замесен от обкръжението,който знае от къде ще мине кортежът,какво заблуждавате хората!
Кой знае къде ще ходи и от къде ще минава Гешев??????!!!!Да си разследват хората на които се доверяват!!!!
18.
До Главния Комисар даващ обяснения
01.05.2023 20:02:44
1
5
Мога ли да те попитам Ти защо даваш някакви обяснения за нещо станало в друга област на България....да не би колегите ти да са умрели всичките и да си останал само Ти в цяла България...нерде Самоков, нерде Бургас, сигурно Самоков вече е квартал на Бургас...аааааа.....
17.
Малоумните тролове на ПП+ДБ
01.05.2023 18:10:41
8
12
Дотолкова са се фиксирали представителите на "Продължаваме промяната" и
"Демократична България" в главния прокурор Иван Гешев, че са способни
дори да го обвинят за атентата срещу самия него и семейството му.
Гнусната провокация този път дойде от доскорошната любимка на Кирил
Петков -Лена с гнусна провокация - пусна мълвата, че Гешев е инсценирал атентата срещу себе си и семейството си! Бомбата била фойерверк!!!
5 метра пламък и осколки колкото нокът хвърчали от избухналия
взрив. Бомбата е с поне 3 кг тротилов еквивалент - създадена е да убива.
Разследват терористичен акт, организиран от спонсорите на ПП/ДБ! Факт!!!
16.
Петко
01.05.2023 17:21:09
14
14
Яко ги настъпи Гешев и стана супер неудобен.
15.
Въй
01.05.2023 16:53:46
11
24
Значи според вас, Гешев е инсценирал това и е причинил това на децата си, и на жена си. Наистина сме малък и изключително прост народ. Самолетите дето пръскат, най-много са пръскали в Бургас.
14.
ГДБОББ
01.05.2023 15:54:22
47
28
приучил е пинизите на Боко Тъпото :) Него вече над 10 години го "убиват"
13.
Прости на куче
01.05.2023 15:46:20
7
31
Селтажните елементи под мен пак разконспирираха случая с главния прокурор, хахаха. То не бяха ковиди, то не бяха войни, то не бяха политики. Спрете се ве Ганьовци прости!
Ставате смешни, но за сметка на това сте си природно ТЪПИ!!
12.
Театър "сълза и смях" харесва това.
01.05.2023 15:40:41
45
22
Е нали над него беше само господ?
11.
Пекания
01.05.2023 15:30:29
52
32
Това е инсценировка на самия Гешев !
10.
О...йе
01.05.2023 15:27:33
21
23
Бонджорно Бг мафиозо,
с две думи-всичко е наред.
Пиротехник с пишманексплозия,
не може той да спре Каскет!
9.
Библиотекар
01.05.2023 15:25:46
30
32
И ние си имаме Джовани Фалкони, ама нашия е от AliExpress...
8.
До 5
01.05.2023 15:23:04
65
43
Ти нали не се опитваш да сравниш Джовани Фалконе с гешев бе мършо? Единия даде живота си заради борбата с мафията, другия е назначен от мафията. Дееба е подлогите ви.
7.
полицай .
01.05.2023 15:17:40
3
43
Останал съм с впечатление че при всяко де е извършено тежко престъпление този наш професеонален шеф е все в разход Кога в отпуск кога при семейството си в Пловдив Ивсе някой друг е виновен а той продължава да обещава пред президента за обновителни процеси в МВР .Дано случим на някой си по читав МВР МАКАР И СЛУЖЕБЕН ДА Е ТОЙ И ДА ГО ОТСТРАНИ ТОЗИ ЧЕ НАПЪЛНИ ВЕДОМСТВОТО ЗАЕДНО СЪС СЕБЕ СИ С ПЕНСИОНЕРИ НА ЩАТ АПЗ .
6.
Класика
01.05.2023 15:14:26
71
32
Иначе пласираната контролирана информация към слугинските медии е, че пред автомобил от екскорта на главния прокурор избухнало взривно устройство.

Веднага пласираха контролирано и че имало ранен служител на НСО, че да вземат акъла на населението загряващо. Ама Гешев бил жив, уфффф!

Сега, ако питате, АФЕРА, мирише на такава гнила дърварска постановка, че ум да ти зайде.

Първо, кой е знаел, апропо, че по тоя селски път ще се движи главния прокурор? Точно по тоя селски път, а?

Второ, защо, аджеба, никой не обажда колко точно е бил взрива като количество и мощност, а? Или още го мъдрят, че да изглежда подобаващо мощен? Тъй и тъй няма как да разберем от първа ръка колко ще да е, квото ни кажат, такова.

Трето, как така инцидента става около 11,30 часа и ЧАК ДВА ЧАСА ПО-КЪСНО! МВР започва да спира пътуващите надолу и нагоре автомобили по пътя, където е станал инцидента? Къде си бъркаха през тия два часа, в задника ли?

Четвърто, подобно избухнало устройство би трябвало да бъде задействано с дистанционно управление. Как тъй, аджеба, баш нефелската са го задействали, че така да избухне, че никой да не пострада, а?

Пето, два часа и половина след обявяване, че главният секретар на МВР ще даде брифинг в Бургас, той се яви видимо пиян. И изрече такива невъобразими глупости, че се питаме защо го вдигнаха от масата в хотела на Кела, където обикновено се подвизава, като е в отпуск?
5.
Ф
01.05.2023 15:08:48
42
74
При два коментара долу, е показателно какъв е умствения капацитет на нацията! Всъщност нещата са много сериозни! Прокурор в Сицилия беше убит при взрив преди години! Извършител беше италианската Камора, на която много й пречеха! Да виждате приликата? А зловещото е, че това се случва в Европа, държава от ЕС, където определени кръгове, са получили задача от едни бегълци от закона в Белград и ЮАР! А едни други, отиват да гласуват като овце за Кирчо, кокорчо, онова повече Атанасов и ицката!
4.
Буахаха каскета-жертва
01.05.2023 15:07:29
60
38
Сега, че всички разбрахме, че има „заговор срещу държавата“ и че главния прокурор ще го убиват – разбрахме, че преди това дежурен пиниз бе Боко непрекъснато „да го убиват“, както и после и Пеевски също, ама, моля ви се, по-полека с тия постановки, че накрая от тъпотия някой наистина може да се самоубие!
3.
Мдааа..
01.05.2023 15:02:54
38
31
Дошло е време прокурора на мафията да си плати явно.
2.
Щъркела от Димчево
01.05.2023 14:57:33
28
16
Флагман с поредния фейк! При Касабов нямаше такива порнографии!
1.
Продавам свиня-майка изгодно
01.05.2023 14:48:25
32
41
Този Калитко, ако ще да избухне в пламъци на стълбите пред прокуратурата, пак няма кой да му се върже.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ето така може да върнете белия цвят на оцветените в пералнята дрехи Ето така може да върнете белия цвят на оцветените в пералнята дрехи Първата ни работа трябва да е да я изплакнем под течаща студена вода, за да предотвратим допълнителното навлизане на цвета в тъканите на дрехата Кой диктува в слушалките на ергена Алек Кой диктува в слушалките на ергена Алек Ергенът покорно изпълнява нарежданията на гласа от слушалката Бездомни кучета нападнаха възрастна жена в центъра на Плевен Бездомни кучета нападнаха възрастна жена в центъра на Плевен Направени са й 12 шева Вижте кои експерти изпрати „Пампорово АД“ в Дубай да покажат зимния туризъм у нас Вижте кои експерти изпрати „Пампорово АД“ в Дубай да покажат зимния туризъм у нас Представихме нови медицински програми, летни атракции и ски услуга, казват нашите пратенички на световното туристическо изложение Арестуваха изнасилвач на деца Арестуваха изнасилвач на деца Чуждият гражданин бил локализиран и задържан на територията на голям търговски обект в София Ремонтът на покрива струва колкото гарсониера Ремонтът на покрива струва колкото гарсониера Клиент потвърди, че наскоро е платил близо 44 000 лева за двускатен покрив, а според актуални обяви за такива пари може да се купят имоти в Слънчев бряг и Банско Мадлен няма да отиде на бала си, катастрофира с тази кола Мадлен няма да отиде на бала си, катастрофира с тази кола В момента момичето е в плевенска болница, според официалните източници Брутална катастрофа в София, по чудо няма пострадали Брутална катастрофа в София, по чудо няма пострадали Причината е неспазена дистанция и висока скорост, несъобразена с пътната настилка Тази статистика ще ви шокира Тази статистика ще ви шокира Всеки пети живее на линията на бедност Войната на пътищата продължава, камион и микробус се блъснаха, хора лежат по земята Войната на пътищата продължава, камион и микробус се блъснаха, хора лежат по земята При пристигането си спешните медици установяват, че има поне 9 пострадали, част от които лежели на пътя
Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Овенът да не си хаби енергията, а Лъвът да внимава с парите! Овенът да не си хаби енергията, а Лъвът да внимава с парите! Хороскоп за деня – 10 май 2024, петък Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори