×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Питате за Маринов и БСП? Скоро ще обясня какво е Куца Медуза


14 Октомври 2011, Събота, 00:26 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка Ивелина ДОНЧЕВА

Никого за нищо не съм молил, но очаквам Валери Симеонов да върне жеста от 2007 г. и да ме подкрепи на втория тур срещу Николов

- Г-н Стойновски, казвате, че избирателната активност ще е висока на този вот, каква очаквате да е?

-  Данните са за 55%, но аз мисля, че може да надскочи 60%, говоря за Бургас. Това ми дава основание да мисля, че ще има втори тур. Затова отменям закриването на кампанията си, уведомявам всички наши симпатизанти, че заключителната ни среща в спортна зала „Б.Брънзов“ няма да е на 20 октомври, а на 27 октомври, балотажът ще е на 30 октомври.Няма да има аудио-визуална програма, ще се съберем да си кажем няколко думи - какво свършихме през тази една година на кампания, какво обещахме, какво сме постигнали. Защото аз, на практика, бях в кампания цяла година, за разлика от останалите претенденти за кметския пост.

-  Колко общински съветници ще вкара КП“В.Стойновски за Бургас“?

-   Да не влизаме в областта на прогнозите, всички кандидати, които съм предложил, са личности, направили по нещо добро за Бургас. Надявам се от другите партии да влязат нормални и логични хора, с които да мога да работя в качеството си на кмет. Забелязвам, че в други листи явно се срамуват от водачите си от предните избори, тъй като, очевидно, са свършили несъвместими с морала неща и затова са ги поизтеглили на задни позиции. На балотажа ще сме аз и Димитър Николов.

-  Имате ли представа какво се случва в БСП и с техния кандидат за кмет Павел Маринов, Вие в началото на кампанията много държахте да обедините лявото пространство, вече не говорите нищо за лявото?

-  За Куцата Медуза ли ме питате? Сега няма да конкретизирам какво искам да кажа с това нарицателно, но скоро обещавам да поясня.  Аз не съм спирал да съм ляв кандидат за кмет. На първо място винаги, за мен, е била думата социално. Кампанията ми е ориентирана ляво-център. Има още десетина партии в този политически спектър, включително и двама-трима кандидат-кметове. Но аз не се изправям срещу БСП и нея няма да я коментирам, аз съм срещу ГЕРБ. В тази кампания единственото, за което говоря е къде стои ГЕРБ, къде стоя аз. Избор има, алтернатива има и предлагам себе си.

- Няма ги в листата Ви ексобластният управител Иван Витанов, педагогът Бочко Бочев, които бяха в групата ви този мандат? Защо се отказахте от тях?

-  Не съм се отказвал от никого, не мисля, че и някой от тях се е отказвал от мен. Политическият проект, които ние започнахме преди 4 години е гражданска инициатива, искаме и други изявени граждани да се включат – Дена Димова, Минчо Иванов. А Бочев и Витанов, които споменахте във въпроса, не са участвали в никаква съмнителна сделка и не са гласували за никаква такава. Просто на тези избори не сме заедно, няма разрив между нас.

- Врагът Ви е ясно формулиран – Димитър Николов. Мълчите за Валери Симеонов. Мислите ли, че от НФСБ може да дойде изненада? Той не ходи на дебати, това може да се окаже печеливша формула?

-  Много губеща формула е. И Симеонов осъзна това през последната седмица. И си даде сметка, че трябва да започне да се появява в публичното пространство, което му дават медиите. Малко късно разбра, че прави грешка да се капсулира в собствения си  тв канал. Ако иска да е политик трябва да стигне до всички бургазлии и да отговаря на въпроси на всички медии, както правя аз.  Той рязко смени тактиката си, виждам това, но е късно.

- Не беше тайна, че определен кръг от „Позитано“ 20 искаше Вие да сте кандидатът за кмет на БСП. Сега, като виждат, че водите последователна и твърда кампания, не са ли Ви търсили, да ви подкрепят финансово, да се предоговорят?

-  Не съм получавал нито лев от никоя политическа партия. От вас чувам, че съм могъл да бъда издигнат от друга партия. За мен беше важно на тези избори да се явя със същата формула както преди 4 години. Мисля, че постоянството дава резултат, поне при мен винаги е било така.

- Ще помолите ли Павел Маринов да прехвърли своите гласове към вашите за втория тур, който, по думите ви, се очертава?

-  Да сте ме виждали някога да моля за нещо от някого? На втори тур приемам подкрепа от всички. Но от един човек очаквам подкрепа със сигурност, защото аз му помогнах на миналите избори на втория тур. Този човек се казва Валери Симеонов, той има да ми връща жест. Използвани са въпроси и на други медии


В категории: Власт , Политика


Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
13
Коментара по темата
13.
AL PETROF
16.10.2011 20:56:21
1
5
ПРЕДВОДИТЕЛЯТ НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ГЕРБЕРАСТИ е БОКО ТИКВАТА, КОЙТО ВЧЕРА ИМАШЕ ИМЕН ДЕН - ВЧЕРА , АКО НЕ ЗНАЕТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПОЧЕТЕ - ДЕНЯТ на ТИКВАТА !!!
12.
Петя
16.10.2011 13:19:59
0
7
Куцата медуза е Ваклин и той играе в един отбор с Димитър Николов, преструвайки се на опозоция. Просто и ясно. И вече се вижда.
11.
неотдавна
16.10.2011 12:32:00
0
9
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2002/01/15/28806_vnositeliat_na_snikurs_zastrelia_sudrujnika_si/?ref=miniurl
Президентът на фирмата вносител на популярните шоколадови десерти "Сникерс" и "Марс" Ваклин Стойновски застреля съдружника си Антон Йорданов след скандал в понеделник вечерта. Инцидентът, при който е пострадал и Стойновски, станал малко преди полунощ пред бл. 309 в столичния квартал "Изгрев". Версиите на полицията засега са две - скандал заради неуредени бизнесотношения или спор за жена. Стойновски все още не е дал показания.
10.
Петя
16.10.2011 11:57:00
0
5
Добре, че Ваклинчо не успя да се докопа до лявото пространство! Тогава и лявото пространство щеше да бъде само мит - като прословутия му небостъргач.
Колкото до втори тур - хахахаха, ще му се да види такъв, ама греда. Изпята песен е той, опааа, грешка - неговата песен в Бургас не е започвала и няма наченки за това.
9.
марин
16.10.2011 11:16:26
0
3
Да това е! Ама Ваклото агне с плоския си мозък не може да измисли нищо добро и все повече изпростява! Но пък вече има обяснение защо се държи така........ бие го тока от електрическите стълбове!!!!!
8.
йкгхйхг
15.10.2011 22:02:09
1
2
Това да не би да е транспаранта, който гледам няколко дни и се чудя защо е разпънат там. Но в интерес на истината не пречи на плаката, защото някак си текстовете не се смесват, а и Маринов е фотогеничен.
7.
Кеф
15.10.2011 17:39:12
6
5
Вакльо е прав и за това не можете да го понасяте мръсни подлоги на герберите и на комунягите
6.
Шдз`д
15.10.2011 10:44:59
1
6
Килър
5.
123
15.10.2011 10:00:44
3
8
Вакльо Стойновски направи първи милион от менте арабски цигари влезли през пристанище Бургас, когато главен счетоводител там беше сегашния зам. кмет Красимир Стойчев. След бягството на Кела завъртя парите на СИК, ето защо често е в х-л Луксор. Сега играе да отвлече гласове за ГЕРБ от комунягите. Това е Ваклин Стойновски.
4.
Кръстан
15.10.2011 09:25:24
5
6
А, така ,Ваклине! Кажи !
3.
чичо манчо
15.10.2011 09:07:58
2
7
ваклине,давиш се като влас на края на дунава ,по-умно и спокойно мисли вече,не се надявай някой да ти върне жест ,особенно тоя кирливан .НЕ СЕ ОТПУСКАЙ КЪМ ГЛУПАВИ ПРИКАЗКИ
2.
Пенчо
15.10.2011 06:04:51
1
9
Това ли обсъждахте снощи с Йоан Костадинов в ресторантчето Джони. Добър съветник си си намерил.
1.
ИСТИНАТА
15.10.2011 00:40:49
2
8
Спри белия прах и иди на преглед. имаш нужда. не си у-ред брато. 2-ма с клизма и то ко си ги купиш. знаеш как е...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата 
Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори