×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Созопол вярват, че Тихомир Янакиев от БСП може да събори феодала Рейзи


В Созопол вярват, че Тихомир Янакиев от БСП може да събори феодала Рейзи
Безпардонният корупционен модел притиска местните хора, затова те вярват в морала и амбицията на червения кандидат за кмет Тихомир Янакиев
05 Октомври 2011, Сряда, 17:52 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА Видео и снимки Добромир ДОСКАЧАРОВ

Безпардонният корупционен модел притиска местните хора, затова те вярват в морала и амбицията на червения кандидат за кмет и неговата листа

Кандидатът на БСП за кмет на Созопол Тихомир Янакиев и подгласниците му в листата за общински съветници напълниха със свои привърженици читалището снощи, за да се изправят срещу феодалния модел, олицетворен от Панайот Рейзи в богатата морска община.
Янакиев, който е познат сред съгражданите си като почтен млад човек и харизматична личност, откри официално предизборната си кампания като покани всички свои съграждани да му задават въпроси открито.
За да го подкрепят в тежката битка срещу добре „окупирания“ Рейзи  в Созопол, сред многобройната публика, бяха бившият бургаски депутат ген.Тодор Бояджиев – безспорен авторитет сред тракийците, настоящият народен представител Пенко Атанасов и областният лидер Атанас Зафиров, който влага всичките си усилия за победата на своя съмишленик в морската община. На старата на своята кампания Янакиев излезе на сцената с красивата си съпруга Полина и 5-годишната им дъщеричка Йоана. Семейство Янакиеви има и син Михаил, на 2 години,     известно е

 с безупречна репутация сред съгражданите си.

 „Ако сме единни, заедно можем да постигнем целите си. Община Созопол трябва да се събуди за по-доброто утре. През последните години градът ни и населените места в общината като цяло не вървят добре. Вярвам в бъдещето ни с чист морал”, каза пред хората Янакиев (вижте как той ще управлява във видеоматериала ни).

 

Само достойни и неопетнени хора са в листата на БСП, представи ги водачът им Тихомир Янакиев

Местните жители разчитат на него и вярват, че има смелостта да се противопостави на Рейзи и да замени този безпардонен манталитет на управление с цивилизовани и справедливи решения.

 Хората го приветстваха и го подкрепяха, че се е осмелил

 открито да тръгне срещу обкръжението на Рейзи.

 „Заслужава адмирации, че се кандидатира от БСП, а не се завъртя натам, накъдето задуха вятъра, както направиха много от опозиционните лидери, някои от тях направо свиха гнезда в неговата листа”, коментираха присъстващите от публиката. Те недоволстваха срещу досегашния си градоначалник, че не само е намерил лесния начин да спечели служебно изборите за следващ мандат, но и защото не е изпълнил нито едно от предизборните си обещания, давани щедро преди 4 години.

„Нямаме автогара, поликлиника, защитени жилища, хосписи, където да се лекуват възрастните ни хора, нямаме и младежки център, нито пък голфигрище. Не е изграден подземен паркинг, но затова пък имаме надземни паркинги  и „паяк”, който събира безумни такси, които се разпределят между приближени хора. Нямаме и Созополленд, но най-големият срам е, че нямаме пречиствателна станция, а сме туристическа община”, възмутено каза местна жителка.

Хората затрупаха Янакиев с въпроси за презастрояването, което при управлението на Рейзи процъфтява до такава степен, че в местността „Буджака” вече няма каквато и да било възможност обикновен гражданин да стигне до брега. „Скоро ще стигнем до там, че няма да мога да показвам на децата си къде съм хващал миди и раци.  Аз

 няма да търпя своеволия

 в тази област, както и предвиждам да бъдат изградени нови подходи към морето”, каза кандидатът за кмет.

Хората питаха как общината усвоява европейски средства, ще има ли спортни съоръжения, какво е бъдещето на рибарското пристанище и от въпросите им стана ясно, че всъщност богатата морска община има натрупани с години проблеми в области, които отдавна би трябвало да се развиват безпрепятствено. По данни на Тихомир Янакиев община Созопол през последните години е кандидатствала с проекти за 130 млн. лева, но са усвоени едва 6 млн. лева. Сега започва реализирането на още един проект за 1,3 млн. лева, което значи общо 7,3 млн. лева, което звучи срамно малко, като се прибави и фактът, че за разработването на въпросните проекти са платени 3 млн. лева за консултантски хонорари. 

Според Янакиев не е редно да се изграждат скъпи спортни съоръжения, а да не се обръща внимание дали се развива масовият спорт. „Не може да имаме стадион за 2 млн. лева, а в него да тренират само 11 души, желанието ни е теренът да е достъпен за всички”, каза той.

Тодор Бояджиев, който почти целогодишно се е преселил да живее във второто по големина населено място в общината – Черноморец, изтъкна личностните качества на Тихомир Янакиев. „Той е млад, кадърен човек и може да реализира това, което говори и което е записано в програмата му”, каза Бояджиев.

Депутатът Пенко Атанасов ентусиазира хората и има каза, че победата е сигурна. „Ние в Созопол можем да победим, защото имаме най-добрия кандидат за кмет”, обяви той.

 Янакиев представи своята предизборна програма,

 в която са отбелязани редица приоритети за Созопол. Според кандидата за кмет обаче това са само първите му, най-важни задачи, които ще изпълни още щом прекрачи входа на общината. „Програмата е отворена и непрекъснато ще я дописваме, всеки гражданин може да прави предложения какво да бъде включено в нея”, каза той.

На старта на кампанията на Янакиев беше представена и листата с кандидатите за общински съветници. След него са Росен Деспов – той е и кандидат за кмет на Черноморец, Паунка Костадинова, Стойчо Иванов, Живко Карталов, Христо Милев.




В категории: Созопол


86
Коментара по темата
86.
reggzg
04.11.2011 13:24:16
0
0
dxnJht <a href="http://eyentgkckkep.com/">eyentgkckkep</a>
85.
xaytsa
01.11.2011 17:29:47
0
0
nko4i5 , [url=http://uytmbbalfifo.com/]uytmbbalfifo[/url], [link=http://tnfdozymgzsf.com/]tnfdozymgzsf[/link], http://dpjnpywhloeq.com/
84.
zpuhwv
29.10.2011 14:27:23
0
0
7bQsL1 <a href="http://oquobguarekw.com/">oquobguarekw</a>
83.
АТАКА - Бургас
28.10.2011 15:09:20
1
1
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
82.
Sozopol
28.10.2011 13:33:08
0
2
Хора опомнете се стига злоба. обединете се направете нещо за града вместо да се плюете. Кирливи ризи навсякъде.... всеки видял касата с мед ще бръкне в нея. ако някой го отрече просто ще излъже. стига лоши мисли стига злоба дайте с добро... Направете нещо за града. да имат хората работа, да могат да гледат децата си, развивайте Созопол. няма значение кой управлява, всички искаме само едно - да живее Созопол Град на спасението, да се развива и да се издигаме в обществото. Обединете се!!!!!!
81.
eqweqwe
28.10.2011 13:27:56
0
0
Sozopol!!!!
80.
Jetsin
28.10.2011 11:47:16
0
0
Hekcvua good job. I sure appreciate it.
79.
Главатар1
24.10.2011 23:20:16
2
9
И така всичко е ясно,резултатите са на лице.Предупреждението и моята прогноза се оказаха правилни.Реакцията на избирателите в гр.Созопол също показа неприязън към издигнатите кандидати за кмет и общински съветници от листата на БСП.Препоръчвам на градското ръководство да не си заравя главата в пясъка,а да погледнат в бъдещето на гр. Созопол,не като на град от роднини а като на съвкупност от ,,граждани,, от селски тип.
За целта в бъдеще би било добре подредбата в листата за общински съветници да бъде приета с вътрешно партийно гласуване.
Така също не бива за в бъдеще да се допуска грешката с издигането на компроментирани кандидатури с оправданието ,че няма други или че са много грамотни.
Ако желае Станимир Христов мога да му се обадя на телефона,но би било по-правилно вместо да си прозвъняваме той да обясни защо с неговия приятел кандидат за кмет Тихомир Янакиев получиха тези прискръбни резултати.
Бих могъл да задам изключително много въпроси на които отговора им е ясен.
Пожелавам успешен мандат на Панайот Рейзи като кмет и на неговите колеги общински съветници.
78.
независим човек
22.10.2011 07:49:45
8
3
Все още краят не е ясен, но ти човече не си свободен, само ти се иска. Какво ново и различно имаше на тези избори от Панайот? НИЩО! Същите купувания на гласове на цигани по стотачка, същото групово изпълнение по срещи от цялата жадуваща за власт клика ,нови лица, но все пак мутри, които да плашат хората и получателите на стотачката и един нюанс- този път кмета на Ранвадиново си съдра задника да "доставя" неплатени дърва на "почитателите" им. Друго ново в шоуто не видяхма. А да, липсваше Иванка Рейзи, но още не е късно да се появи.Иначи- пилците се броят на есен. Рейзи тръгва с около 500-600 гласа напред купени и регистрирани, но едва ли ще му помогнат за победен край!Защото с толкова назад нвече е от нормалните избиратели и още отгоре. Пък и главния прокурор го чака, четете "Компас" от днес.
77.
свободен човек
21.10.2011 23:12:10
3
19
Край на цирка, наречен избори в Созопол! Едни се бориха честно и спортменски, други с компромати, трети с лъжи по бай Ганьовски! На всички пожелавам на добър път, но се учете как се печелят избори от Рейзи и хората му!
76.
на нож другари
21.10.2011 16:36:53
5
5
Другаря Рейзи, който започна кариерата си с комунистите, другарката Катя, която се изучи и започна кариерата си с комунистите, другарката Краси, която започна кариерата в комунистическо семейство и другаря Недин, който е син на комунист, ни проглушиха ушите срещу комунистите. ЗАЩО РИТАТЕ РЪКАТА, КОЯТО ВИ Е ДАЛА ХЛЯБА, бе мишоци? Къде вми е честната кампания? Изтрепахте се да разнасяте дърва на хората, вече и пари давате, но знайте: няма да ви огрее. Каквото окрадохте, окрадохте, каквото пропиляхте, пропиляхте, сега седнете скромно отстрани и вижте как живеят обикновените хора в Созопол. Много ще ви е полезно.Пък и ви се полага,засега като обикновени граждани, а по-натататък- клиенти на една известна институция.
75.
до онези с позитивната кампания
20.10.2011 09:10:30
6
13
Пишман PR-и сте другари комунисти! Не разбрахте ли, че когато такива, като вас плюят по някого по форумите, то ефектът е точно обратен на търсения?! Къде ви е позитивната кампания, която обещавахте на ляво и надясно другари и другарки?! То всички знаем кога змията хапе най-лошо??? Сменете PR-а другари комунисти в очакване сме ......
74.
морски човек
20.10.2011 00:05:14
6
6
Съвест стара заигравка са мутрите за Катя Стоянова.Нали е известна като момиче на "късмета" отива й такова обкръжение пък по купони добре се разсъблича.Не виждате ли за кого ще гласувате хора .Опомнете се.В листата на ГЕРБ само доносници компаньонки плужеци безмозъчни велможи.На 23.10 да им покажем червен картон .Можем да го направим.
73.
мореплавател
19.10.2011 19:44:03
5
6
Браво съвест!Ама да ти кажа аз сега,че Панчо Реизи е завършил наи-тъпата специалност в ССУМОР-за двоикаджии,риболовна тежника.Аколкото до двете висши тои и едно не е карал,ако има нещо то е купено да знаеш.И пари не струва
72.
Съвест
19.10.2011 19:20:25
5
6
Ей,хора,мутрите са тука,смешно,с кого ли ще се трепят?И как добре са се устроили-баш срещу кметицата Катя Стоянова,ама те май приятелчета а?Ех,народе,народе,плашат ли те?Ама не се плаши и гласувай по съвест,за да има смисъл живота ти
71.
изненада
19.10.2011 13:24:45
6
7
Прочетохте ли списъка на доносниците, които се кандидатират на кметове? Изненадващо , а може би НЕ ? бащата на съветника СТОЙО МИНЧЕВ НЕДИН попада в този списък. ГЕРБ в Созопол не само,че издигат син на доносник, но и кандидат за кмет от БСП!!! Е, сега ако ми кажете,че децата не отговарят за делата на родителите си, ще ви отговоря- уви! Не говорим за минало, а за настояще. Сега, г-жо Катя Стоянова, коя листа е по-чиста и по-прозрачна? Сега, г-н Рейзи, ще отпишете ли от листата си Стойо Недин? Ха да видим!
70.
морски човек
18.10.2011 08:24:03
8
10
Истината е,че листата на БСП е с най-стойностните хора, неопетнени, млади, образовани и реализирани не като подлоги на Рейзи, а като собствени авторитети. Това е трън в очите на Герб и тяхната листа по две причини: Там се мъдрят хора, които в младежките си години са пребивавали в разни детски педагогически стаи и домове из цалата област, хора неспособни да свършат друго, освен да събират дневните обороти , хора политически провалени от собствената си алчност и т.н. И второ, защото заклинанията на Катя Стоянова за "неграмотни" и "неможещи да четат" съветници в листата на БСП - Н Я М А !Е,това не се преглъща лесно,затова е пусната в ход най-циничната и най-злобна артилерия на Рейзи в сайта. Хола, не им обръщайте внимание. Не им отговаряйте на подлостите. Те искат вашето внимание,защото така си хранят липсата на лично самочувствие, страха,че за нищо не стават ако не могат да храчат по вас . Не заслужават друго, само вашето презрение.
69.
do moreto
17.10.2011 23:04:12
4
7
МОРЕТО НЕ МОЖЕ ДА Е ТОЛКОВА ЛОШО И ЗЛОБНО.НОТИ НЯМАШ НИЩО ОБЩО С МОРЕТО.ТИ СИ ЛОШ ЧОВЕК ТИ СИ ПОДОБИЕ НА ЧОВЕК.КАКВО НЕ ИМ ХАРЕСВАШ НА СТАНИМИР И ТОДОР.ЗНАМ КАКВО.МЛАДИ ОБРАЗОВАНИ ИНТЕЛИГЕНТНИ ПРЕУСПЯВАЩИ ПОЗИТИВНИ С ДОБРИ СЕМЕЙСТВА .ВСИЧКО КОЕТО ТИ НЕ СИ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ.ХАХАХАХАХАХА......ЗЛООООБААААА
68.
ПАК МОРЕТО
17.10.2011 21:27:23
7
6
А ТУК И НА БАТ ЕФИ ЗЕТЧЕТО СЕ МЪДРИ?И ТО В ПОЛИТИКАТА НА СОЗОПОЛ ИСКА ДА СЕ ДОКОПА-ХАХАХА-ДА ВЗЕМЕ И БРАТ СИ ДРУГОТО "СОЗОПОЛСКО ЗЕТЧЕ"-ХАХАХАХА
67.
moreto
17.10.2011 21:24:21
5
4
А ТОЗИ СТАНИМИР ХРИСТОВ ДА НЕ БИ ДА Е СТАНЧО БЯЛАТА ТЪПА ГЛАВА???
66.
Станимир Христов
16.10.2011 21:34:44
5
9
Главатаре, главатаре, не те знам кой си, но и от двата ти коментара личи, че или не познаваш достатъчно добре мен и семейството ми, или пишеш колкото да се намираш на работа. Няма да се впускам в твойта празна полемика, но ако искаш да разбереш мотивите ми да съм в тази кампания, звънни ми. За мен ще е удоволсвие да си поговорим. Ако нямаш мой тел., ето; 0888249381
И не забравяйте на 23-ти да гласувате с бюлетина номер 8 - ЗА ЕДНО ПО-ДОБРО УТРЕ!
65.
Станимир Христов
16.10.2011 21:34:44
6
7
Главатаре, главатаре, не те знам кой си, но и от двата ти коментара личи, че или не познаваш достатъчно добре мен и семейството ми, или пишеш колкото да се намираш на работа. Няма да се впускам в твойта празна полемика, но ако искаш да разбереш мотивите ми да съм в тази кампания, звънни ми. За мен ще е удоволсвие да си поговорим. Ако нямаш мой тел., ето; 0888249381
И не забравяйте на 23-ти да гласувате с бюлетина номер 8 - ЗА ЕДНО ПО-ДОБРО УТРЕ!
64.
Главатара
15.10.2011 12:45:49
8
8
Бих желал само да изтъкна,че това дали Станимир Христов е член на БСП не е от особенно значение.На всички ни е известно ,че Созопол е град от роднини,но така също ни е известно или се предполага ,че созополии имат добра памет.
Моят упрек е към общинското и областното ръководство на БСП ,което със лека ръка издига кандидатури в листата на БСП на хора които са доказали своята нелоялност и непринадлежност към социалистическите идеи.
Недопустимо е човек в лицето на Станимир Христов който през годините подтикнат от лични интереси или не ,е водил кампания и пропаганда в полза на десните сили в лицето на СДС.
Нека да припомним на уважаемата роднинска общественост първоначално топлите отношения на Станимир Христов и семейство Христови с Константин Гребенаров и последвалото влошаване на отношенията продиктувано от една гола безпринципност и личен интерес от страна на семейство Христови включая Станимир Христов. Всички помним как ,, другаря,, Христов размахваше синия флаг със лъвчето и вдигаше високо ръка със широко отворени показалец и среден пръст.
Виждаме ,че от показалеца и средния пръст Станимир Христов остави само средния пръст за СДС,и сега със показалеца се опитва да се насочи воден от личен интерес към БСП.
Апелирам към социалистическата общественост,ръководството на общинската и областната организации на БСП ,както и към десните формации в град Созопол да обърнат внимание върху принципността и лоялността на кандидатите издигани в техните листи.
Бих помолил Станимир Христов и неговите роднини да се огледат в огледалото на годините 1991-2011.
Няма нищо лошо ако листата на БСП в град Созопол за кмет и общински съветници бъде редуцирана със един кандидат.Това ще позволи на Тихомир Янакиев/приятеля на Станимир Христов/ да покаже принципност, която ще му помогне да седне на кметският стол.
В противен случай кампанията и гласуването ще бъдат раздирани от куп въпроси без отговори зададени на глас или мълчаливо по отношение на екипа насочил се към бъдещето управление на град Созопол.
С уважение към всички граждани на гр.Созопол.
63.
запознат
15.10.2011 09:32:21
4
9
СТАНИМИР ХРИСТОВ не е член на БСП.
В този град всички сме роднини.
Ако това ви са аргументите от другата страна на везната стоят – корупцията , жажда за власт , отмъстителност , заплахи , афери , безразборни сексуални връзки , хазарт и бог знае какво още.
62.
Главатар
14.10.2011 20:45:31
8
6
Едно не мога да разбера,,, КАК БСП ДОПУСКА СЕДЕСАР КАТО СТАНИМИР ХРИСТОВ ДА Е В ЛИСТАТА ИМ .... ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАК СТАНИМИР ХРИСТОВ АГИТИРАШЕ ЗА СДС ,,, СРАМНА РАБОТА .... БАДАНАРКИ !
61.
Рапунцел
14.10.2011 13:24:34
6
3
Защо си мислите че Тихомир се противопоставя на Панайот. Та нали на миналите избори майка му казваше да се гласува за Рейзи, но за листата на БСП.Та нали жена му е роднина на Панайот. Кой казва , че Тихомир е против Рейзи, та нали конфликта между него и Караманова е тъкмо защото Тихомир подкрепяше Рейзи в общинския съвет.
ОПОМНЕТЕ СЕ КОМУНИСТИ! ТИХОМИР НЕ Е ПРОТИВ РЕЙЗИ, А С НЕГО.
ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!
НА ДУМИ ВСИЧКИ СА СИЛНИ!
60.
познато
14.10.2011 09:44:04
1
4
Сега "правете популизъм" е вашето мото, изречено от Рейзи. Със здраве!
59.
do 58
13.10.2011 22:37:17
5
10
Знаеш ли , нито съм гузен, нито бягам. Аз не съм кретен или неандерталец и мога да чета и разбирам за какво се пише и говори в този форум, а дори усещам целта на цялата тази кампания. Не мисля, че ти /вие/ сте хората, пред които трябва да се обяснявам, просто няма за какво. Всеки има право да пише, мисли и говори каквото намери за добре, но преди да го направи е добре да се замисли и да е наясно със себе. Е, препоръчвам на посетителите да прочетат внимателно кой какво е писал във форума и сами да си направят заключения. Айде Збогом другарю/както казва Ламбо/ и успех в плюенето/вече всички разбраха, че това е мотото на вашата предизборна кампания/между впрочем този негативизъм, който лъха от вас не се нрави точно на ОБИКНОВЕНИТЕ хора, като мен и уверявам те на 23 ще разберете това!
58.
до 57
13.10.2011 09:09:33
5
5
Не знаеш ли поговорката: "Гузен негонен бяга"? Ами аз не съм упреквал теб и такива като теб,харесващи или влюбени в Рейзи, а него и неговата клика. Ти нали си обикновен гражданин, а не от управляващите? Защо се засягаш? Прочети внимателно текста ми- НИКАКВИ КВАЛИФИКАЦИИ ЗА ТЕБ И ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕ СЪМ ПРАВИЛ! А сега се върни в началото с поговорката.
57.
до трети
12.10.2011 22:00:34
7
8
Не ми налагай твоята истина, моята истина е друга. Аз харесвам Рейзи и ще гласувам за него. Не крада, не лъжа не съм се облагодетелствал от общинската власт, пък и нищо не ми трябва от нея. Нямаш право да си позволяваш ти да ме квалифицираш с най-грозни определения поради това, че харесвам Рейзи. Просто се кефя, че нещо в града ни се случва благодарение на него и с удоволствие ще го подкрепя. А хората май ги разделяте вие...с вашето мерило за или против Рейзи.
56.
трети
12.10.2011 18:43:06
6
5
Точно вие, поддръжниците на Рейзи сте разпространителите на квалифика;ции при липса на всякакви аргументи. Как сега при зор се сещате за нормалната практика? Пък и за никакви леви,десни и средни не става дума в коментарите по-долу. Единствено за това кой краде, кой лъже и кой трябва да си ходи. Не се опитвайте да разделяте хората!
55.
до № 52
12.10.2011 15:07:43
5
10
Едно говориш друго пишеш уважаеми № 53. Знаеш, че в този объркан град, като нашия е трудно да се каже, кое е нормално и кое не е, кой е ляв и кой е десен. Според теб всички, които са с Рейзи са едва ли не “дяволите” в града ни?!. Но защо не напишеш кои са “ангелите”. Обясни обаче и кой стои зад тях…. Айде давай ….неудобно е някак си да нападаш с квалификации….давай с аргументи.
54.
sensei
12.10.2011 12:09:35
1
2
Господ ще ни даде справедливост.
53.
до 52
12.10.2011 01:23:45
6
7
За да одобряваш , харесваш и хвалиш Рейзи ти трябва да си :
1.Човек без морал и ценностна система , издигнал в култ простащината , цинизма , арогантността на съвременния Созополски бай Ганьо / думи на унгарската сътрудничка Гизела Калицина /
2.Кариерист и властолюбец / справка листата му за съветници /
Така , че мили мои Рейзевистчета палете свещи патрона Ви да си плати в Прокуратурата , защото лошо му се пише , лошо . И за него и за Вас .
52.
до 51 и сие
11.10.2011 23:13:31
5
10
Простащината няма стил и мода.
Тя може всеки миг да сполети
онези дето искат, но не могат
да лидерстват над дребните мечти.
51.
Рейзи
11.10.2011 20:16:27
6
5
Аз съм Рейзи ! Аз съм цар ! На мене и на моите велможи всичко е позволено в Созопол. Всичко ! Аз не съм гладен , но стрелям по кошути ! Аз имам любовници , но хубавите циганки ми правят кефа ! Аз имам много пари , но искам да крада още и още ! Аз съм Рейзи ! Истинският цар на Созопол !
50.
на баба ви на хурката до аз
10.10.2011 22:01:04
0
5
ами да се беше кандидатирал????? Не трябва само ядене трябва и ум т.е. да ти работи нещо в главата!!!!!
49.
на баба ви на хурката
10.10.2011 21:47:19
4
8
Даами и гооспода необразовани созополчани и зависливи клюкари научете прочетете и научете,че трябва да се гласува за личност а не за партия пък тоя пък оня клюки и измислислици от болните ви и не ангажирани мозъци ако имате такива.Гласувайте за личност тъпанари такива и това със сигурност не е Рейзи.Ако сте 15 хорица във форума и от тях ближете долната част на гърба на Рейзи направете си сайт на гъбарите -тъпанари в цяла България ще ви разберат жалки дебили за кого става въпрос!
48.
самохвалство
10.10.2011 20:58:17
3
7
Авторът, нещо си се объркал бе брато. Кой връх е висок? Пинчовото шкембе е голямо, задникът му е голям, главата му подпухнала от алкохол, другите му чаркове -малки, мозъкът му малък, ръчичките му къси и изобщо синдром, брато. Тва е .
47.
комунистическо
09.10.2011 22:56:39
7
8
Комуниста е отчаян
комуниста е унил
Партията се разпада
пак ще станем за резил.
как не ви е срам…другари?!
сдадохте властта без бой
Аспасия ще ви порицае
…спи ли червения герой?!!
кво да правим? що да сторим?
да си върнем пак властта
ний на всичко сме готови
че е тежка участта.
Този Пинчо връх висок е
нищо…ний ще го свалим!
Както векове сме крали
можем пак да победим.
Без униние другари
вий напреде – аз отзад
дайте да се понапънем
да измислим компромат
46.
хайде сега
09.10.2011 13:16:48
4
5
Нима ти, долупишещата, имаш мнение за някаква собствена литературна способност, или още по-зле- граматическа? Прегледай си текста, защото е смешен, но пък ти благодарим, че ни потвърждаваш всеизвестния факт, че Панайот Рейзи е " НЕГРАМОТЕН ЧОВЕК ФЕОДАЛ"!Браво! Сега, едва ли ще получиш похвала и хонорар за този текст, и така ти се пада, щом се опитваш да се съизмерваш с ГРАМОТНИ ХОРА.
45.
до писачката Боряна
09.10.2011 12:55:29
5
3
Скъпа ми писачке на венцеславни статии и интервюта. Имаш прекрасно име, а може би и изглеждаш прекрасно и обичаш да се гледаш дълго-дълго в огледалото и да се застояваш дълго-дълго под душа сама самичка. Не знам какво те накара да определиш един неграмотен човек феодал и мнозинството от хората в Созопол крепостни селяни. Може би прекалено дългото ти вглеждане в огледалото. Или може би прекалено дългото повтаряне на собственото ти име със собствената ти уста. Чуйедин съвет от мен - спри да пишеш толкова некадърно и нечовешки. Спри да си мислиш, че журналистиката е за всеки, който няма с какво друго да се занимава. Спри да истезаваш читателите с тъпоумните си заглавия, които нямат нищо общо с реалността и с още по-нескопосаните си статии. Ако искаш да спечелиш честно пари и да си храниш отрочетата и да си купуваш сапун за банята по-добре е да се хванеш на някаква друга работа. Ако пък някой ти е казал, че точно ти си най-добрата журналистка дай го на нас читателите - ние ще го линчуваме за дето ни е натресъл такава неграмотна и неука писачка на нещо си.
44.
ti до аз
08.10.2011 12:59:04
4
3
Ами кандидатирай се бе мухльо.
Стиска ли ти мухльо ?
Или само по форомите си ербап мухльо.
43.
ti до аз
08.10.2011 12:59:01
3
3
Ами кандидатирай се бе мухльо.
Стиска ли ти мухльо ?
Или само по форомите си ербап мухльо.
42.
до аз
08.10.2011 12:54:48
1
6
Уважаеми господине,щом сте образован,честен и умен човек,търсещ позитивното и ново начало,заповядаите в екипа на Тихомир.Там има място за всички като вас за едно по-добро бъдеще!
41.
до аз
08.10.2011 12:54:47
3
6
Уважаеми господине,щом сте образован,честен и умен човек,търсещ позитивното и ново начало,заповядаите в екипа на Тихомир.Там има място за всички като вас за едно по-добро бъдеще!
40.
аз
08.10.2011 11:33:31
4
4
Тихомире, убеди ме че си по-достоен от мен примерно да си кмет и веднага ще гласувам за теб! Само че от тук написаното разбрах едно - ти си женен с две деца - аз също, ти си с висше образование - аз имам две, ти работиш - аз също, ти държиш на семейството си /въпреки че те изобщо нямат работа на такъв тип мероприятия/ - аз също, ти си умен - за мен казват същото. Каква е разликата между теб и мен, с какво си по-добър от мен? По събранията чувам все едни и същи обещания, писнало ми е.Защо трябва да избирам пак БСП, когато видях на какво са способни - на нищо!Защо сега да повярвам че сте се променили?
39.
леля ви
07.10.2011 19:42:29
4
4
Ха--ха-ха,Не Тихомир работи за Панаиот,а Панаиот за него,ха-ха-ха!
38.
Fen
07.10.2011 19:39:50
2
6
Ех ,како Елке,когато тои беше в Общинския съвет,ти лапаше биберони.А Реизито и Катето само по едно го бият-добре въртят гибека,ех ама в Равна гора красота!
37.
леля ви
07.10.2011 19:34:04
2
7
ха-ха-ха!Ама прост народ български!Няма какво да кажете за Тихомир и страхотни историики съчинявате,особено като ви подковават и едните и другите!Идобре ще ви се отрази феодалното владичество на Панаиотчо!Ха-ха-ха
36.
ДЕЛА
07.10.2011 18:31:25
5
3
Защо си мислите че Тихомир се противопоставя на Панайот. Та нали на миналите избори майка му казваше да се гласува за Рейзи, но за листата на БСП.Та нали жена му е роднина на Панайот. Кой казва , че Тихомир е против Рейзи, та нали конфликта между него и Караманова е тъкмо защото Тихомир подкрепяше Рейзи в общинския съвет.
ОПОМНЕТЕ СЕ КОМУНИСТИ! ТИХОМИР НЕ Е ПРОТИВ РЕЙЗИ, А С НЕГО.
ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!
НА ДУМИ ВСИЧКИ СА СИЛНИ!
35.
комунист
07.10.2011 16:31:46
5
3
Борбата както казват е епична. Борбата както казват е жестока.......
Другари, нека ни поведе Аспасия Порожанова, само тя може да се справи с Рейзи. Ще му покаже среден пръст, той ще падне възнак от уплаха и докато си лее куршум, Аспасия, нашата червена надежда ще влезе в общината на бял кон и комунизъмът ще победи !
Венсеремос!!!
34.
кака Елка
07.10.2011 16:20:52
12
3
Тихомире, да ти кажа кака първо влез в общ. съвет на стаж.Да те видим за какво ставаш.Ти за сега управляваш жена си и това офисче в Созопол. На Созопол му трябва управленец със замах и опит.Ние сме град-държава а не училище за начинаещи.Баста.За 2012 г. трябва да сме най-добрия град за живеене.Созопол да е над всички..в Б-я.Това може да ни го даде ГЕРБ и Рейзи.
33.
контра
07.10.2011 08:28:00
4
10
Браво на БСП. Браво на Тихомир. Той е най-добрия избор за Созопол. Созопол го заслужава. Силен характер, морален, чист, идеалист, силно мотивиран да работи в полза на обществото. Истински социалист. Няма и капчица себичност при него. Именно това трябва да знаят и да оценят хората в Созопол. Само че се притеснявам, че Аспасия Порожанова заедно с други наши другари от старото поколение, които искат не постигане на обществено благополучие на Созопол и неговите жители, а лично облагодетелстване се гласят да поставят динена кора пред кандидатурата на Тихомир Янакиев. Тези наши другари вече организират много хора от нашитесимпатизанти и членове да гласуват за Палазов. Това вече се вижда и чува най-усилено в Созопол и в селищната система. Тяхната цел е ясна - те искат да провалят Младия Тихомир Янакиев, за да му кажат след изборите, че няма място в БСП за провалени политици и така да убият устрема на младите в нашата партия. Тихомире, Приятелю, Ако четеш това тук, моля те копни си го на компа и кагато минат изборите да го прочетеш предвсичкина събранието да видят, че ние предварително знаем на какъв мач искат да ни изпратят нашите стари съпартийци начело с вечно бъркащата нещата Аспасия Порожанова. А всички останали, които работите за Палазов, ако четете това тук ще ви кажа следното: ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! Върнете Тихомир в мача. Само той реално има шансове да излезе на втори тур срещу Рейзи и да го победи. Не си правете експерименти. Много добре знаете, че с тази си игра ще направите Рейзи кмет от първия тур. Сега е момента да се обединим около ТИХОМИР ЯНАКИЕВ, а не да си правим експерименти.
Тихомире, Приятелю, Въпреки всичко давай напред. Ние сме с теб.
Аспасия, Караманови, Златко, Желев и всички останали стари наши другари, не виждате ли, че Палазов е един слагач около трапезата на властта. Кой успя да ви заблуди до такава степен, че да предадете такъв човек като Тихомир Янакиев.
Всички заедно!
За тихомир Янакиев!
Да съборим Рейзи!
Напред ДРУГАРИ!
Борбата е безмилостно жестока!
Да се бием до гроба!
32.
равногорец
07.10.2011 01:10:53
1
8
И на двамата много им върви да въртят кючеци за друго не стават.Пък и от сега тренират за новото си превъплъщение на танцьори в энякой бардак защото няма да са в Общината.Катя добре го върти ще й се върже работата.Ние ще ви бъдем публика.Хоп са.....
31.
нов
06.10.2011 21:55:26
1
7
абе я вижте Реизито в Равна гора заедно с Катето какъв кичек въртят.Ами защо не се цанят за кметски екип на Равна гора ?Оле,срам,хора,срам,какви хора са там горе!Оле!
30.
глас народен
06.10.2011 20:17:18
3
9
Ех,народе,хубаво ти е да се гаврят с теб!Жалко!Прогледни!Крадат те,обират те,подиграват се с теб!Ако дадеш вот на Пинко и ГЕРБ,лошо за децата ти!Царските дечица(ама те колко са)ще си живеят славно,а твоите ще обират трохите от царската трапеза!МИСЛИ!
29.
skif
06.10.2011 19:57:03
4
5
То и Аспасия Порожанова е много морална, защо не я издигнахте за кмет?
28.
дрън-дрън
06.10.2011 19:21:25
4
6
Никой от тук пишещите не коментира достойнствата на Тихомир Янакиев като съпруг и баща на две деца, но като заговори мрън-мрънкащия да кажем: да, циганите имат повече деца, но не ги крият от обществото, дарги. Пък и циганите венаги имат по една жена, а не няколко официални и други скрити от хорски поглед. Сещаш се за кого говоря. Не че не мога да го назова, но едва ли това е толкова важно. Все пак, освен кадърен е много, много важно да си и морален. А Тихомир е и двете.Затова става дума.
27.
мрън-мрън
06.10.2011 17:27:17
6
5
А бе защо говорят за туй момче като за умрял- или хубаво или нищо. Имал безупречна репутация- така се говори когато няма какво да се каже за някой. Най- голямото му достойнство излезе ,че има жена му и две деца. Ми то всички имаме жени и деца, бе хора , а ромите имат и по повече деца.
Туй момче младо ,хубаво да вземе да си вдигне погледа, а не да го свежда сякаш, че се срамува от партията си като Павел Маринов, който бяга от партийните другари и не иска да се смесва с тях. Туй младите социалисти много рафинирани станаха.
26.
приятел
06.10.2011 16:59:01
3
9
Давай Тихич, ще успееш! С теб сме всички млади хора! Работи за нас и нашите деца. Изгради Созопол такъв, какъвто го искаме всички.С № 8 за ПОБЕДАТА!
25.
veseliak
06.10.2011 13:09:15
18
7
Рейзи ще победи и ще ви разгони фамилиите БОКЛУЦИ , и на предатели те също да не са посмели да свидетелстват против нас.
24.
dikito
06.10.2011 12:47:54
3
10
По- добре да си мълчи те „ общинари” стига зяхте каруцата се обърна някой ще лежи в зандана , но кой ? То сега се почва .
-Ти подписали ?
-Ами да ама той ме накара .
-Ами ти бе малкия ти къде беше .
-За гъби бях .
-Пак ли за гъби беше бе ?
-Да пак, ами то аз не съм виновен , те защо подписват!
-Те казват че ти си ги накарал.
-Кои съм накарал .
-Ами твоите служители.
-Не ги познавам аз тези хора аз бях за гъби.
23.
летуваща
06.10.2011 12:05:06
5
6
Алчни кефали не по точно театрали
погледнете си града, засрамете се от думите си сложете ръка на сърцето си изправете се пред икона и изкажете думите че:".... в града Ви нищо не е направено" срам и позор разговаряйте с гостите си на града, а не само клюкинки между Вас, но ще Ви простя това се казва "МАНТАЛИТЕТ" Моите извинения!
22.
срам ме е от Вас
06.10.2011 11:58:16
2
5
Скъпи кандидат кметове погледнете се отвъртре о от вън кожата си, моля Ви. Защо сега от трибуните се държите като изоставени любовници ? Какво е това плюене, каква е тази мъст? Бъдете разумни кажете какво ще направите по- добре НО и КАК и С КАКВо а не само "АЗ ще направя...." /нека да не чакаме още 45 години/.
21.
баба Заре
06.10.2011 10:30:09
4
8
чудя се на моя дядо Заре кога успя да седне пред компютъра и толкова глупости да напише.С годините има амнезия.Една малка група клакьори и манипулаторе на сегашния кмет повтаряйки едни и същи лъжи хиляди пъти мислят че са успели да заличат от съзнанието на хората в Созопол това което са направили кметовете преди него.Не ътака "другари" та нали вие казвате че кова е комунистически подход.Исдторията на Созопол не започва и няма да завърши с Рейзи но и колкото по бързо го сменим с друг можещ кандидат толкова по добре за нас пък и дядо няма да се притеснява за внука си.Не ни внушавайте колко много е направил за Созопол.Посочете какво конкретно защото досега само празни приказки приказвате.
20.
друг присъстващ
06.10.2011 08:58:49
14
4
Събранието премина при полупразна зала с подготвени въпроси и заучени патетични отговори/ между впрочем патент на комунистите/.Проблемите, за които говорихте не ги има от днес...В Созопол вие имахте своя шанс червени другари, но се издънихте. Интересно е как точно сега "изникнаха" всички проблеми за решаване? Отговорът, както всеки се сеща, е предизборно плюене/ също патент на столетницата/. Свалете черните очила господа комунисти и се зарадвайте на добрите неща. Усилията ви да заблудите някого че нещата в Созопол не се случват заради Рейзи са напълно безплодни. Рейзи е най-успешния кмет на Созопол и това го знаян дори и децата.
19.
камбана
06.10.2011 08:37:28
4
12
Бият камбаната тази сутрин в нова телевизия, Здравей България.Бият и единственото ни препитание- туризма. Коментират мръсното море и крайбрежие на Созопол, поради липса на пречиствателна станция! Срам ме е , но и ярост усещам към тези, които не докараха до този хал- ГЕРБ и Панайот Рейзи. Други виновни няма и не може да има, затова им предлагам да се извинят на Созопол и да се оттеглят от града ни. Нито един глас за тези виновници не трябва да бъде даден, скъпи Созополци.
18.
до дядо Заре
06.10.2011 08:26:14
1
12
Дядо, боли нали? Ах, как боли истината когато я чуеш, когато има кой да я съобщи гласно.И горчилка и болка, съчувствам ти. Но истината не е многословие и общи приказки. Истината е факто. Аз бях на тази среща и чух наречената от теб "комунистическа муцуна" Аспасия какво каза, ти беше ли? Ами тя ни попита къде са автогарата, пречиствателната станция, общинските фирми, ботаническата градина, голфигрището, летището, средното образование,домовете за възрастни и младежи ит.н.т.н. все от обещанията на Рейзи, с които ни взе гласовете на миналите избори. Ние разбира се не можахме да и ги посочим, просто защото ГИ НЯМА, НЕ СА ИЗГРАДЕНИ, което не я прави "комунистическа муцуна", нали? А пък и цял Созопол знае,че тя никога не е била КОМУНИСТКА! Както и цял Созопол знае,че самият Рейзи беше зам кмет на изцяло червеното управление на БСП, след което Председател на Общ. съвет и след това кмет, така,че за ХАЛА НА СОЗОПОЛ ВИНА ИМА ТОЙ, КОЙТО 10 ГОДИНИ Е В УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРАДА,ь КАКТО И ВИЕ дядо Заре, които сте с него 8 години.Памет,памет, мъка,мъка!А за копирането номерата на стари и млади "другари", патента пак е ваш, дядо Заре, нима не си спомняш особено за Марияна Щерева? А пък набеждаваш старата Партия, което не е вярно, но вие така сте си свикнали- да лъжете, да лъжете, да лъжете. Защото нали- една лъжа, повторена сто пъти... МОЖЕ ДА НАПРАВИ КМЕТ, НО САМО ВЕДНЪЖ,ЗАЩОТО ИСТИНАТА СТАВА ЯСНА МНВОГО БЪРЗО.А и придчата за хан Крум и възрастните, ако си я спомните, излиза,че Сстарата партия, с традиции и МОРАЛ винаги спасява при нужда. Сега Созопол има такава нужда. БСП дава най-доброто от себе си, а вие повтаряте и прибирате от периферията пропаднали и употребени хора. Това е дядо Заре, мъка, мъка... за теб!
17.
присъствал
06.10.2011 07:56:26
5
11
Събранието премина при перфектна организация с много въпроси, голяма обществена подкрепа от жителите на града и смислени отговори от страна на кандидата за кмет Янакиев. В лицето на кандидат съветниците видях млади високообразовани хора, които си вадят хляба с честен труд, а не вечни политици и необразовани многознайковци. На господа критикарите ще кажа, че доспъпа до залата беше свободен така, че кой е присъствал и какви въпроси е задал не е отговорност на екипа. Да бяхте заповядали и вие и зададете своите въпроси.
16.
дядо Заре
06.10.2011 06:57:40
12
5
Неморално и подло е, “другари млади" да копирте номерата на вашите "другари стари" разигравани години наред в Созопол! Покажете се в цялото си “великолепие” или в противен случай сами се поставяте в положението на страхливци, които коствено си признават, че няма какво да кажат и покажат. Созопол щеше наистина да бъде на друг хал, ако не управляваше толкова години наред вашата крадлива партийка! Та вашата задачка на редовите червени другари е да оплюете Рейзи! Плюйте но , няма да станете повече и времето е срещу вас-все по-малко оставате. Надявам се че, внуците ми ще живеят по свободно от мен, в родния ми град тогава когато от червената гмеж в Созопол остане само спомена, защото наивниците в Созопол свършиха и манипулаторите-реалисти да не се опитват да възкресят стария болен човек- БСП! Няма да ви помогнат и старите омразни комунистически муцуни Аспасии и сие. Вашата партия си отиде завинаги от Созопол и това е факт за който помогна най-много Рейзи. Пожелавам успех на Рейзи и екипа му. Радвам се че повечето ми съграждани мислят като мен и това ще го отчетете на 23.10.
15.
минало незабравимо
06.10.2011 01:47:13
5
13
Кметът на Созопол Панайот Рейзи бе задържан по време на бракониерски лов на благородни елени. В компанията на полицай Радостин Щерионов от РПУ Созопол и на бизнесмена Георги Стоев от Веселие, е отстреляна бременна кошута в резерват „Ропотамо“. В групата ловджии е имало още най-малко двама, за единия от които се предполага, че е Антон Вълков.
Всичките са спипани в местността „Козарка“, близо до ловния дом на Държавно ловно стопанство „Ропотамо“, в района на община Приморско. Задържан е и джип марка „Мерцедес“ с номер А1949КА, с който бракониерите се предвижвали.
Акцията по задържането е осъществена от екип на горската стража съм лесничейството в Приморско. Около 15,30 часа в неделя, 1 ноември, ВИП ловджиите са закопчани около трупа на кошутата. Според неофициална информация, Рейзи и приятелите му са били следени от няколко седмици, тъй като се знаело, че често бракониерстват в забранените зони между Аркутино и Приморско.
По време на ареста нарушителите се опитали да избягат. Кметът на Созопол обаче се оказал не толкова пъргав и пръв бил закопчан. Малко след 18,00 часа, заедно с него в ареста на РПУ Приморско бяха доведени още двама. Докато те даваха показания, полицията в крайморския град установи и издири и останалите съучастници, които бяха вкарани зад решетките.
Цялата група бе задържана за срок от 24 часа по разпореждане на директора на ОД на МВР Милен Димитров.
Сред конфискуваните вещи на бракониерите е и ловния автомат „Браунинг“ на Панайот Рейзи.
14.
наглите
06.10.2011 01:43:17
1
7
Управляващата партия ГЕРБ е ангажирала десетки рекламни агенции, медии и социологически агенции за изборната кампания. Това става ясно от данните, публикувани в Единния регистър по изборния кодекс, предаде репортер на БГНЕС.

Общо 36 агенции обгрижват ГЕРБ на предстоящите президентски и местни избори. Това става ясно от публичния регистър на Сметната палата. Бройката е внушителна на фона на обявените само 44 агенции, ангажирани с двата вота. За социологически проучвания ГЕРБ са ангажирали Сова-5 АД, НЦИОМ, Маркет ЛИНКС ООД, МБМД ЕООД, ГФК България ЕООД. Партията плаща и на Фокус, Нунти ООД именно за извършването на социологическа дейност. Според публикуваната информация, обаче, Алфа Рисърч ООД ще работи като рекламна агенция за ГЕРБ. От партията имат сключен договор с ТВ Седем ЕАД, Дарик Нюз ЕООД, Т-Стил ЕООД, които според данните в регистъра са рекламни агенции.

Към рекламните агенции, с които работи ГЕРБ са и Студио Сити, Рекламна мрежа 5 ООД, Реклама Дупница ЕООД, Пресмаркет ЕООД, Ню Медиа Груп АД, Моушън Артс ООД, АВС КО ООД, Акром, Антони Реклама ЕООД, Арт Фореста ЕООД, Барометър България ООД, Ваком Адвъргайзинг ЕООД, ГРЕТ АРТ, Добруджа Спектър ООД, ЕКС – ПРЕС, Елит Медиа ООД Партия "ГЕРБ", ЕНИ Филм, Есбул ЕООД, ЕТ Валентин Боков - Арт Медиа, ЗАК Аутдор ООД, Кабел Сат Запад ООД, Колорит Прес ООД, Кривицки и Сие ООД, Медиа Груп ООД, Медиа Лайт ЕООД, Метрополис Груп АД. Рейсър Къмпани ООД пък са едни от тези, които отговарят за връзките с обществеността.
13.
цецо
06.10.2011 00:54:22
8
3
Никой няма да Ви се върже на артистичните номера, червени другари!! Вашата партия десетилетия опропастяваше….нещо повече БСП е партията, на която са давани най- много шансове в Созопол и при всички тя се е проваляла! Така че, айде моля господа социалисти (комунисти) сменете репертоара.
12.
до чичко Сталин
05.10.2011 23:56:10
5
6
Чичко Сталин добре си запознат и трудовете на другаря Сталин д9аже го цитираш.Ти да не си от тези дето много искаха да влязат в тази партия а не бяха приети затова сега така да критикуваш.Определи местата на Крадливата си шайка а нас комунистите остави ни сами да определяме кой къде дае бъде.
11.
чичко Сталин
05.10.2011 23:30:47
7
4
Пътят по който обещавате да вървите е тотално сбъркан, другари и другарки от БСП ! Ако получите шанс за мандат ще стигнем до думите на Й.И.Сталин: Има жители в община Созопол - Има проблем! ..............И според мен мястото ви е в СоцМузея!!!Първи ред новите муцуни, втори ред стари изпитани другари . На почетното място кака ви Аспасия- помия!
10.
залхана
05.10.2011 22:54:28
10
6
ЯНАКИЕВ, А НЕ ТИ ЛИ СЕ ИСКА ДА НИ ОБЯСНИШ МЕТАМОРФОЗИТЕ НА СТОЛЕТНИЦАТА В СОЗОПОЛ?! ГОЛЯМ СМЯХ ЩЕ ПАДНЕ. АЙДЕ ДАВАЙ!
9.
Panaiot
05.10.2011 21:54:48
6
4
Ние градим колегии, а ако не градим може и да грабим. Няма значение за вас аз пак ще съм кмет!ЗАПОМНЕТЕ ГОО!
8.
заето,рибаря
05.10.2011 21:51:16
5
3
Хах за Филип ли говориш бе ти си луууд. Виж какви дълги речи държи и за рибари поеми цитира. Столетнице любима....до къде ни докара тиии
7.
сметна палата
05.10.2011 21:49:57
1
7
Председателят на Сметната палата проф. Валери Димитров изпрати на Главния прокурор на Република България одитния доклад за извършения одит за съответствие при финансовото управление на Община Созопол за периода от 01.01.2010 г. до 31.12.2010 г., заедно с одитните доказателства към него, съгласно чл. 56, ал. 1 от Закона за Сметната палата.

Член 56 ал. 1 от Закона за Сметната палата регламентира, че председателят на Сметната палата изпраща одитния доклад и материалите към него на прокуратурата при наличие на данни за престъпление. Съгласно чл. 56, ал. 3 Сметната палата не може да огласява данни от доклад, изпратен на прокуратурата до приключване на наказателното производство.

Одитният доклад в частта за нарушенията на процедурите за възлагане на обществени поръчки е изпратен на изпълнителния директор на Агенцията по обществени поръчки и на директора на Агенцията за държавна финансова инспекция.

Окончателният одитен доклад е изпратен и на кмета на община Созопол на основание чл. 47, ал. 1 от Закона за Сметната палата.
6.
Моряче
05.10.2011 21:40:21
3
5
Като се замисля Тихомир е един от най-свястните хора в Созопол. Нищо лошо не може да се каже за него, но с това май се изчерпва. Много слаба и неуверена реч, сякаш сам не си вярваше. Тошко с очилцата трябваше да е техния кандидат за кмет и съм сигурен, че щеше да привлече много повече към каузата. Успех все пак подкрепям всеки който е против наглото мафиотче Грейзи.
5.
ало, рибаря
05.10.2011 21:11:21
3
12
Тук златната рибка. Знаеш ли, знаеш бедни ми рибарю, знаеш ли мрежи да плетеш? Мрежите на "скумрийката"-Рейзи не хващат този сезон, бедни ми рибарю. Созопол не започва и не завършва с БСП, но започва и завършва с хората на Созопол. А те искат Тихомир и го искат заради личните му качества и заради партията му, която досега не е изложила града пред цяла България, независимо колко е стара. Няма човек от тази партия, който да е известен като ПАРТИЕН ЕКСКУРЗИАНТ, няма човек от тази партия, КОЙТО ДА ПРОДАДЕ И КЪСЧЕ ЗЕМЯ НА СОЗОПОЛ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, ДОРИ ВЪОБЩЕ ДА ПРОДАДЕ, няма човек от тази партия, който да изложи града си като убие НЕВИННА БРЕМЕННА КОШУТА, няма човек от тази партия, КОЙТО ДА СИ ПЛАТИ ЗА ДА БЪДЕ КМЕТ ОТ СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ- ГЕРБ, като ЗАВЛАДЕЕ С МАШИНАЦИИ ДРУГА ПАРТИЯ, няма човек от тази партия, КОЙТО ДА Е ДАДЕН НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, няма човек от тази партия, който ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТОВА ДА ИМА ГЬНСУРАТА ДА ИСКА ВЛАСТТА! ЗАТОВА ТИХОМИР НЕ СЕ СРАМУВА ОТ СВОЯТА ПАРТИЯ. И не само Тихомир, всички кандидати на БСП не се срамуват от Партията си, а те са млади и образовани хора, а не заблудени и манипулирани човечета. Та такива ми ти работи, бедни ми рибарю...Този път ЗЛАТНАТА РИБКА ЩЕ ИЗПЪЛНИ ДРУГИ ЖЕЛАНИЯ, а не твоите обременени и направлявани мечти.
4.
тракиец
05.10.2011 21:03:36
8
5
Материалчето е чист локум. Никъде няма нищо конкретно . Хвалебствена статия, която не е първа за Янакиев в този сайт. Очевидно някой 'папка' сладко бонуси от БСП и се отблагодарява с венцехвалебствия. Ако сред ''бесовете'' има свестен журналист да се разговори със созополчани и тогава да видим какъв 'хвалебствен' материал ще излезе. Между другото, столетницата пак прави грешка в Созопол разчитатайки на компроматната игра, но дойде времето, в което това няма да доведе до успех. Народа се умори от измислици. Трябва да се залага на позитивни кампании и на това, което е направено.
3.
тракиец
05.10.2011 21:03:36
11
5
Материалчето е чист локум. Никъде няма нищо конкретно . Хвалебствена статия, която не е първа за Янакиев в този сайт. Очевидно някой 'папка' сладко бонуси от БСП и се отблагодарява с венцехвалебствия. Ако сред ''бесовете'' има свестен журналист да се разговори със созополчани и тогава да видим какъв 'хвалебствен' материал ще излезе. Между другото, столетницата пак прави грешка в Созопол разчитатайки на компроматната игра, но дойде времето, в което това няма да доведе до успех. Народа се умори от измислици. Трябва да се залага на позитивни кампании и на това, което е направено.
2.
Гребена
05.10.2011 18:37:37
2
11
поздравления за тихомир янакиев,той наистина не се поддаде на Пончо Чуткин иначе сега и той като тою Недин щеше да кара джип Инфинити, ама момчето още е зелено,до 2014 г. ще обръгне и тогава ще се продаде както трябва на Рейзи.Сега съм с него,само да не мъ забрави накрая
1.
рибар
05.10.2011 18:24:26
5
8
Да припомня само на този Атанас Зафиров, който уж много работел за Тихомир, как по късни доби се срещаше с Рейзи само месец преди изборите.
И хвала на БСП и след 100 години, пак живота започва от тях. Преди тях няма нищо и никой, те са алфата и омегата, панацеята на всички проблеми. Ашкалсум, аферим,машалла!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Перфектната закусна - Палачинки с орехи Перфектната закусна - Палачинки с орехи Рецептата е много лесна Заради влага и горещини: Мъчат ни тежки тропични нощи Заради влага и горещини: Мъчат ни тежки тропични нощи Чудно време за море, водата вече е топла ГЕРБ проведе кампания по учебник в Бургас, очаква най-добрия си резултат от 7 години ГЕРБ проведе кампания по учебник в Бургас, очаква най-добрия си резултат от 7 години Ще се борят за поне 5 мандата от 2 МИР Бургас 3 конкретни начина да го накарате да се обвърже 3 конкретни начина да го накарате да се обвърже Вижте ги  5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите 5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите Ето кои са те  Ето колко ни струваше предизборната кампания и кой се облажи от нея Ето колко ни струваше предизборната кампания и кой се облажи от нея Според изискванията на Изборния кодекс договорите между партии и медии следва да се публикуват в тридневен срок от тяхното сключване и да се премахнат не по-рано от обявяването на изборния резултат Зодиите, които привличат всеки като магнит Зодиите, които привличат всеки като магнит Скорпионите излъчват излъчване на мистерия и интрига, което е просто неустоимо Комшийката ми каза тази рецепта за патладжанено рагу с качамак, бива си я Комшийката ми каза тази рецепта за патладжанено рагу с качамак, бива си я Идеално ястие за старт на вегетарианския ви начин на живот 6 навика, заради които дупето ви изглежда плоско 6 навика, заради които дупето ви изглежда плоско Високите токчета играят особено важна роля Пред Радев остана само Космоса! От Бургас утре завладява небето, земята и водата Пред Радев остана само Космоса! От Бургас утре завладява небето, земята и водата Президентът реши да се гмурка, затварят акваторията около о-в Св.Анастасия
Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори