×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

По пътя към нов мандат подариха на Врабчев папка на кмета, управлявал най-дълго Айтос


По пътя към нов мандат подариха на Врабчев  папка на кмета, управлявал най-дълго Айтос
Евгени Врабчев получи на старта на кампанията си уникален подарък с пожелание за успех на изборите и заради рождения си ден
30 Септември 2011, Петък, 16:47 ч.

БСП откри официално предизборната си кампания във втората по население община в Бургаска област

БСП стартира предизборната си кампания в Айтос на 29 септември т.г. в залата на Читалище „Васил Левски”. Да подкрепят избраниците на социалистите дойдоха стотици членове, симпатизанти и граждани. Гости на събитието бяха народният представител от „Коалиция за България” Пенко Атанасов, областният лидер на БСП-Бургас Атанас Зафиров и Иван Токаджиев – зам. министър на културата в правителството на Сергей Станишев и член на ИК за издигане на кандидат-президентската двойка Калфин-Данаилов.
Минути преди официалния старт на кампанията, Предизборният щаб на БСП подари на кандидата за кмет Евгени Врабчев съхранена до днес, уникална кожена папка на най-дълго управлявалия община Айтос кмет – Борис Щерев. Подаръкът е не само за успешния старт на кампанията, но и по повод рождения ден на Евгени Врабчев, който на 30 септември навършва 47 години, уточниха от щаба му.
С националния химн, с много настроение в залата и аплодисменти, айтозлии посрещнаха на сцената кандидатите на социалистите за кмет на общината, за състава на бъдещия местен парламент и за кметове на населени места. Листата на БСП води юристът Деян Господинов, лидер на столетницата в Айтос. В челото й са земеделски производители, компютърни специалисти, учители, лекари, банкови експерти. Почти половината от претендентите за мандати в местния парламент не са членове на БСП. В състава на избраните са личности вече доказали своята компетентност в местния парламент и млади хора, които се включват с нови идеи за развитието на община Айтос.

Залата дълго аплодира и кандидата за общински съветник Панайот Которов, който изрази пред присъстващите увереността си, че Евгени Врабчев ще е новият стар кмет на община Айтос, защото е най-добре подготвеният кандидат в сравнение с опонентите му.

Кандидатът за кмет Евгени Врабчев призна, че силата му е не в изтърканите клишета и заучените фрази, а в опита и в последователната и прозрачна политика в управлението на втората по население община в Бургаска област. Той посочи като първи свой приоритет да получи доверието на гражданите, което ще значи, че посоката в която върви Айтос е правилната. Една е голямата цел в досегашните и бъдещия мандат на Евгени Врабчев – подобряване на качеството на живот на всички граждани от община Айтос. Кандидатът за кмет на БСП подчерта още, че има екип от опитни професионалисти и качествени хора, които имат знанията, силата и куража да продължат напред.

В тази предизборна кампания партията залага на приемствеността - досегашният водач на групата общински съветници от БСП Павлета Пантелеева предаде щафетата на младите кандидати с напътствия за много работа и жива връзка с хората от община Айтос. Щафетата пое младата учителка по информатика и информационни технологии Росица Вълчева, трета в листата на социалистите. Тя призна, че е готова да се учи от опита, но в същото време упорито ще отстоява идеите си за бъдещето на младите хора в Айтос.

Кандидатът за общински съветник Георги Михов предупреди айтозлии, че могат отново да бъдат излъгани, както преди две години. „Те ще изпратят лидерите си да налеят авторитет на непознаваемите си местни кандидати. На нас, кандидатите на БСП не ни е необходим чужд авторитет – ние сме постигнали много в професионален план и сред нас има само значими фигури, които греят със собствена светлина.”, каза Михов.

Водачът на листата Деян Господинов определи изборите като съдбоносни и се обърна към хората, които не членуват в партии. „Има опасност в края на октомври цялата власт да се окаже в ръцете на един човек. Знаете кой е той – всяко негово изречение започва с думата „аз”. Ние сме пред дилемата дали да се върнем назад във времето или да вървим напред със своя политика, насочена към Айтос и айтозлии. Изберете кметът, който ще свърши работа.”, заяви от сцената Господинов и призова всички да гласуват с бюлетина №8 за кандидатите на БСП. Айтоските социалисти издигат и кандидати за кметове в селата Караново, Пирне и Тополица.


В категории: Айтос


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
до далновиден
06.10.2011 20:01:26
1
4
Ей, "болен" мозък и тук ли си писал? Отивай да се лекуваш, че ще "изпушиш" до изборите.
4.
далновиден
06.10.2011 17:41:14
3
2
Съграждани, с интерес следя политическите Ви публикации и вече не издържам от БЯС!!! Писна ми и е крайно време да променим Айтос, поне малко да живне! Със сегашния Жребец, сами виждате, че нещата не се случват! Няма и да се случат! Той просто е бита карта, да не говорим за неговата безскрупулност! Сагата с неговия съпартиец, г-н В.Едрев е още по-сложна! Задавате ли си въпроса, откъде бившето ченге извади такава пачка за предизборна кампания и кой стои зад него?! На този въпрос ще Ви отговоря с информация от първа ръка! Бизнесмени с яки вратове, негласно заявяват че, кампанията на Васко Едрев е финансирана от неговия личен приятел Митъо Очите! Още от времето когато кандидат кмета беше шеф на МВР в Б-с те са си приятелчета, дори имат и снимки в задушевна обстановка! Още си имат отношения и сметки за уреждане, както и общ бизнес! Чудя се само какво ли му е обещал г-н Едрев и дали Женя не е намесен в схемата?! Да, на мафиота в замяна са му обещани имоти и участие в стратегически за града ни сделки!!! А Вие мили мои си помислете добре, ще позволите ли да Ви управляват протежета на мутри или искате по-добро бъдеще за Айтоските деца?!
3.
и те така
05.10.2011 19:52:44
3
3
.За капак на всичко, г-н Колев е и крадец и то от големи мащаби!!ДА, краде от мен и от вас !! Преди няколко дни от източник на EVN
( пожелал анонимност ), кандидатчето за кмет е заловено да краде електрическа енергия в особено големи количества, като е манипулирал със специални устройства електромерите на хлебозавод Айтос. По изчисления на експерти кражбите са за около 10000 лв. на месец !!!!!!!
Искам да попитам г-н Колев така ли са го учили и възпитавали в Богословското училище – да краде, да лъже, да ламти за пари ?
Така ли се става достоен кандидат за кмет?
До кога ще търпим и ще позволяваме такива безчинства?!
Този човек е за затвора, а се кандидатира за кмет!
2.
и те така
05.10.2011 19:08:48
2
1
Мили хора! Мразя политиката, но реших да напиша няколко реда понеже ми писна да ме правят на балък хора без никакъв морал, властни само на парите и на личната изгода.Става въпрос за г-н Стоян Колев- кандидат за кмет на гр.Айтос сега с квотата на СДС, а преди 4 год. с подкрепата на ДПС. За следващите избори ще видим от коя партия ще бъде кандидат?!
Въпросният господинчо, с изявите си в публичното пространство много милее за хората, за техния социален статус, обещава им какво ли не, а всъщност е един супер мошеник.
След проверки от НОЙ, бе установено, че болшинството от персонала му в магазините и хлебозавода е поставен на колене и изнудван да се осигурява на 4 часа. Отношението към хората както от него, така и от съпругата му е нечовешко и деспотично. За тях работниците са низша класа - едва ли не роби.
Колев е изтеглил 2 000 000 лв за кампанията си – но дали са за финансирането й или за купуване на гласове ???
1.
антикомунист
01.10.2011 09:56:06
3
11
Господин Врабчев - щеще да е достойно поведение да се оттеглите с чест от кметското място. Явно има много далавера в тази работа щом 10 години са ви малко. Вече ставате смешен в очите на хората. Добре, че има още бабички да гласуват за вас!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори