×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Севда Михайлова: Болката заради разменените бебета ще остане за цял живот, парите ще са за тях


Севда Михайлова: Болката заради разменените бебета ще остане за цял живот, парите ще са за тях
Имах само болка, когато за първи път прегърнах биологичното си дете, споделя Севда Михайлова
Тема в развитие
Разменените в „Шейново” бебета вече са при биологичните си родители (СНИМКИ) Дисциплинарни наказания заради разменените бебета Д-р Георги Стаменов за разменените бебета: Не е нарочно, нека проявим съчувствие! Опитна акушерка със солиден стаж направила гафа с бебетата Експерт: Наказанието за отказ от връщане на чуждо дете е до 3 години затвор Севда кърмила биологичното си бебе веднага след раждането и след това го разменили Майката на едно от разменените бебета: Няма да го дам, хубаво е и не прилича на мен (НЕ)човешката грешка с разменените бебета Вижте къде живее едно от разменените бебета Адвокат: Съдебният процес при разменени бебета би продължил дълго време Директорът на АГ болница "Шейново": Размяната на бебетата станала след низ от нелепи случайности Прокуратурата: ДНК експертиза доказа размяната на бебетата в София Майката на едно от разменените деца: Не съм яла и спала, откакто разбрах Прокуратурата започна разследване за разменените бебета в София, млада майка си тръгна с чуждо дете
виж още
скрий
01 Февруари 2023, Сряда, 08:48 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

От болницата никой не ни потърси, не са се извинили, каза майката 

Най-трудният ми момент беше като се разделяхме с бебето, което гледах като мое. Това сподели в интервю за Нова телевизия Севда Михайлова. Майката на едното от разменените бебета сподели, че от болница „Шейново“ никой не я е търсил, не са й се извинили заради гафа. 

„Когато видях за първи път биологичното си дете, бях объркана. Този ден не ни беше лесен. Нищо не усещах. Имах само болка“, споделя тя. 

„Казват, че всяка майка би се радвала да си гушне своето дете, но в този момент, все едно се сбогувах с моето“, заяви Севда Михайлова.

„С другата майка се видяхме за първи път там. Разменихме си бебета. Те ми казаха да отида да видя моето дете, а аз им отговорих „Ето ви вашето“. В момента, в който я взеха от мен, се почувствах много гадно. Всеки ден се сещам за това“, разказва тя. 

„Това ще остане болка за цял живот. Един белег е“, споделя младата жена. 

Двете майки поддържат комуникация и постоянно си изпращат снимки една на друга. В последното си интервю Севда Михайлова споделя, че и двете се разстройвали при всяка нова снимка.

„Като й изпращам снимки, тя се разстройва. Аз също, когато получавам. Оставаме малко да отмине болката“, добавя, тя след като репортерът Глория Николова я пита дали иска да се видят отново.

„Най-правилното решение взехме. Всяко дете си е при биологичните си родители, но първите дни са много важни. Много съм се привързала към другото дете. Може би с времето тази липса ще бъде запълнена“, прогнозира Севда. 

„Взехме правилното решение, защото колкото по-малки са бебетата, толкова е по-добре за майките и за самите новородени, за да могат да израстната при биологичните си родители“, окуражава я вуйчо й пред камерата на Нова телевизия. 

„Не е лесно да се разделиш с едно дете, което си гледал 4 месеца. Всеки мисли, че се борим за парите. Не е така, но щом е станало това нещо, смятам, че след като някой е сгрешил, трябва да си плати“, подчерта той.

„Гледах как от Столичната община искат да глобят фирма заради счупено паве. Не мога да разбера как един камък струва 200 000 лева, а това, което се случва с живота ни, не може да бъде оценено на толкова?“, пита той.

„Не ме вълнуваха тези пари. Тези средства искам да са за децата ни – да се изучат, да имат жилище“, споделя пък младата жена. 

„Ще се борим докрай. Затова имаме адвокат. Той ще постъпи по правилния начин“, казва вуйчо й.

„Мисълта за другото дете много ми помага. Тя ми даде куража да се изправя на крака. Гушкам моето дете и все едно е тя. И на това съм благодарна, че поне си пишем с другата майка, изпращаме си снимки. Успокоява ме, че е щастлива като гледам как се смее“, споделя Севда. 

„Радваме се за съдбата на другото бебе- че е на по-добро място и при по-богати родители! Надяваме се да стане много умно и достойно дете! Да уважава хората. Така ще се опитаме да възпитаме и нашето бебе, да я направим човек“, добавя вуйчо й. 


 


В категории: Животът


18
Коментара по темата
18.
???
01.02.2023 14:31:10
1
12
И как не се е усъмнила при вида на бялото синеоко бебче??? Раждала съм 2 пъти и съм се вглеждала във всяка точица и драскотинка на детенцето си. Дали всичко му е наред,на кого от двама ни прилича...? Не вярвам на тази история!
17.
до Лидка
01.02.2023 13:28:20
2
16
Хайде сега! Хората не съдят прекалено строго Севда само защото е ромка! Това е изтъркано клише. Вероятно има влияние и етноса й, но особено дразнещо е шикалкавенето, отказа да върне чуждото дете в началото, не желаеше ДНК тест, когато стана стана явна размяната, учудващо е, че не показа родителска привързаност към биологичното си дете ...В последно време семейството й е особено активно в медиите, за разлика от другото. Какво повече да говорим, то е ясно. И да, става въпрос за пари.
16.
Лидка
01.02.2023 12:56:30
9
6
Хора, прекалено строго съдите Севда, само защото е ромка. Каквото и да си говорим, другата майка също не е видяла гривната си навреме. Бъдете сигурни, че наистина са се привързали. Дори за двете бебета е трудно, защото сменяш средата. За щастие са малки. Най много се радвам, че майките си комуникират спокойно, въпреки че обществото се постара да ги противопостави като първи врагини /едната крадяща а другата окрадена уж/. Това са невинни бебета, все пак, да са живи и здрави занапред.
15.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
01.02.2023 12:30:27
1
4
Севдито искам да й вида лилавата фуга.
14.
Не че нещо
01.02.2023 11:08:09
4
23
Ама българката що тъй не я дават да реве по телевизиите, а само на страната на мангото се дава поле за изява? За един преател аз, налЕ! Не че нещо.
13.
крум
01.02.2023 10:58:49
1
26
Много преиграва цигането. Как така като родила два часа седяла с нейното бебе, после й донесли друго и тя не видяла разликата? И за три месеца не си погледнала гривничката? Нещо нагласено има тук...
12.
Българина
01.02.2023 10:02:28
2
16
До Много болка,

Ами такъв е животът.
Нали са живи и здрави(а не 2м под тревата).
:)
11.
Много болка
01.02.2023 09:57:59
21
20
Циганка, българка, туркиня, еврейка....
Станала ли е грешка? Станала е! Всеки човек има чувства. Това са 4 месеца! Гледаш бебе като свое. В правова държава сме все пак. Ако правото е на тяхна страна, ще спечелят и ще харчат парите, както смятат за добре. Ако загубят, загубят.
Новородените бебета си приличат. Другата майка и тя не е забелязала първите няколко месеца. Чак към 4.
10.
WTF
01.02.2023 09:53:39
3
31
Най-вероятно ако с детето бяха пъхнали и едни 300к лева нямаше да има болка...ама ей на.
Че случилото се е гадно гадно е, но тия деца са с гривни - как няма да видиш, че не е това, което е. 1лв. разлика на 300лв сметка в Кауфланд я виждат в касовия бон това тука не. Обърнаха случилото се на търговия...
9.
Ох бабачкooo
01.02.2023 09:53:30
3
13
Тази ми е неква Мия Халифа от aliexpress. Малко и на Ленчето на Киро и Миро мяза, когато парадираше с годежния си пръстен.
С две думи- бих я думнал!
8.
Да бе
01.02.2023 09:40:10
5
33
Циганка да използва израза "биологичното си дете" , друг път ....
Това са думи на адвоката , то я е инструктирал какво да говори, докато издоят някой лев ...
Странно е, защо никой не търси елементарна отговорност от майките за проявената и от тях неграмотност- неумението да сравнят две числа !
И двете майки?
И двамата бащи?
7.
www
01.02.2023 09:39:26
4
24
Ти първо заведи дело, спечели го, пък тогава мисли как ще харчиш парите! Да не се окаже, че имаш да даваш.
6.
Българина
01.02.2023 09:37:18
11
12
Доколкото знам, при постъпване в болница се подписваш на декларация, че се отказваш от претенции към нея.
Двете майки не са ли парафирали такива?..
5.
Защо бе душа
01.02.2023 09:34:38
3
34
Като видя своето, черничкото , мургавичкото бебе, не ти ли трепна сърцето ?
Казват, че кръвта вода не става, ама сега май искате кръвта пари да я направите ?!
А и този вуйчо нещо много активен, още от първия ден на новината ??!
Може би от сега предвкусва голямата софра в маалата , когато дойдат парите !?
И защо така натрапчиво ни набивате , че за ПЪРВИ път сте се видели с другата майка на размяната ?!Няколко пъти ни го напомняте!
4.
Бургазлия
01.02.2023 09:22:45
0
15
До Знаещ. Бегом при Микеле, Георги и Емил, дето не го е мил! ОЧАКВАТ ТЕ С НАТОЧЕНИ ШПАГИ!
3.
Знаещ
01.02.2023 09:18:39
22
8
Ти като си бял, да не мислиш, че някой ден няма да заработваш а ?
2.
Бургазлия
01.02.2023 09:11:54
18
27
Мама ти и мангал! Ще видите вие парите, ама през крив макарон! Баси наглото същество!
Марш на околовръстното да заработваш!
1.
1
01.02.2023 09:04:14
7
56
Бялата майка е била с операция и не е видяла детето си преди замяната. Но циганката е видяла черничкото си бебе веднага след раждането. Как после като са и донесли бяло бебе със светли очи не е казала нищо?!!! Тук нещо се крие.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори