Най-добрите свински уши на скара
Пекат се и се сервират вкусни свински уши на скара със студена бира.Толкоз! Приятен апетит
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
свински уши - 1 кг
подправка за барбекю
лук - 1 глава стар
соев сос - 3 с.л.
сол - на вкус
дафинов лист - 3 листа
бахар - 5 зрънца
бульон - 1 кубче зеленчуков
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Слагат се свинските уши в подходяща тенджера с вода, за да се сварят, водата се отпенва. След като се избистри водата, се добавя дафиновият лист, нарязана глава лук на четири, кубчето бульон и зрънцата бахар. Вари се 45 мин. Вадят се вече сварените уши, охлаждат се и се почистват на течаща вода.
Нарязват се на продълговати ленти и се овкусяват с подправката за барбекю, соевия сос, по желание може да добавите малко олио.
Ако има нужда и сол, объркват се и се оставят да престоят във хладилника за ден. Пекат се и се сервират вкусни свински уши на скара със студена бира по желание. Приятен апетит!
Икономическите загуби от природни бедствия са намалели с една трета през 2025 г.
Президентът продължава консултациите за изход от политическата криза с БСП и ИТН
Джеймс Камерън влезе в клуба на режисьорите милиардери
3 евро такса върху вноса на пратки до 150 евро
Мандариново тирамису - перфектният десерт за зимните празници
Четирима отмъкнаха над 370 хил. лева от тузарска къща в Банско
Анализ показа, че софиянци и варненци живеят най-охолно
Анджелина Джоли показа белезите от мастектомията, призова за достъпна превенция на рака за жените
НАП уличи 65 магазина в необосновано повишение на цените, глоби ги общи с 45 000 лв.
Почина Антъни Гиъри - актьорът, който промени дефинира дневните сериали
Урсула отменя забраната на бензиновите и дизеловите автомобили от 2035 г.
По сръбска телевизия: Борисов е сърбин, който не признава, че е сърбин (ВИДЕО)

"Кой не скача е червен." Помните ли?Наскачахте ли се?Опомнихте ли се?
И какво от това?Вече е късно! Псувате и мизерувайте до забрава.Нали за това скачахте!?