×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

89 руснаци загинали при ударите в Макеевка, обвиниха войниците, че използвали телефони


89 руснаци загинали при ударите в Макеевка, обвиниха войниците, че използвали телефони
При разчистването на отломките броят на загиналите руски войници в Макеевка нарасна на 89 души
04 Януари 2023, Сряда, 07:18 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка: УНiАН

Владимир Путин подписа указ за обезщетения на сънародниците му, убити във войната в Украйна

Руското министерство на отбраната съобщи, че при украинското нападение срещу Макеевка през уикенда са били убити 89 руски военнослужещи. То посочва като основна причина за атаката неразрешеното използване на мобилни телефони от войниците, информират Ройтерс и БТА, позовавайки се на изявление на ведомството.

Висш руски военен представител съобщи, че веднага след нападението командването и офицерите от военната част, младшите командири и военнослужещи от други части са взели всички възможни мерки за спасяване на пострадалите.

При разчистването на отломките обаче броят на загиналите нарасна на 89 души, каза пред журналисти генерал-лейтенант Сергей Севрюков от Главното военно-политическо управление на руските въоръжени сили, цитиран от ТАСС.

Според министерството на отбраната сред загиналите е и заместник-командирът на полка.

"Вече е очевидно, че основната причина за случилото се е включването и масовото използване от личния състав, въпреки забраната, на мобилни телефони в в района на обсега на вражеските оръжия. Този фактор е дал възможност на врага да проследи и определи координатите на местоположението на войниците за нанасяне на ракетен удар", каза Севрюков, допълвайки, че се вземат мерки за предотвратяване на подобни трагедии в бъдеще.

Севрюков каза също, че комисия разследва обстоятелствата около случая и въз основа на резултатите от разследването отговорните за случилото се ще бъдат подведени под отговорност.

По-рано министерството на отбраната съобщи за 63-ма убити руски военнослужещи при украинската атака срещу град Макеевка в новогодишната нощ. Според него украинците са изстреляли шест снаряда от реактивна система за залпов огън "Хаймарс" по пункт за временно разполагане на руско военно подразделение в района на града в източните покрайнини на Донецк. Сградата е била поразена от "четири ракети с фугасна бойна глава".

 

Междувременно военно-политическият наблюдател на групата "Информационна съпротива" Александър Коваленко каза в ефира на украинският телевизионен канал "Свобода“, цитиран от УНiАН, че атаката срещу базата на руските окупатори в Макеевка се е превърнала в "рекорд" на Въоръжените сили на Украйна по убити войници.

Всички добре знаят, че мобилните комуникации в близост до линията на съприкосновение са като бомба със закъснител, изтъкна експертът.

Друга грешка според него е груповото разполагане на персонал и техника.

„Следователно грешките бяха комбинирани. Руското командване на различни нива направи огромен брой грешки през 2022 г. и продължава да ги прави. Което показва много ниско качество на техните умения “, добави Коваленко. 

Според експерта през 2022 г. въоръжените сили на Украйна са унищожили рекорден брой нашественици по време на преминаването на река Северски Донец от руската армия. Въпреки това, с удара в Макеевка в навечерието на Нова година, те счупиха този рекорд.

Междувременно руският президент Владимир Путин подписа указ за изплащане на 5 млн. рубли (68 800 долара) като помощ на семействата на руски войници, загинали във войната в Украйна, съобщава БГНЕС.

Указът, който включва допълнителни социални гаранции за руските войници, служителите на силите за сигурност и техните семейства, е публикуван на уебсайта на руската Агенция за правна информация.

Същевременно 3 млн. рубли (41 300 долара) ще бъдат изплатени на войниците, които са били ранени или са преживели травма по време на войната.

Решението, което влиза в сила от датата на подписването му, ще обхване семействата на войниците, които са загубили живота си, и на тези, които са били ранени от 24 февруари, когато започна руско-украинската война.

 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
46
Коментара по темата
46.
Хахохихи
05.01.2023 06:18:12
1
6
Хлапаци :D
45.
Еееее
04.01.2023 23:24:02
10
12
На-голямата болка на така наречени "русофили",е,че не владеят руски език и са подложени на брутални подигравки и анекдоти,защото всичкото инфо от видеа,военни кореспонденти,анализи за двете воюващи страни,руски тегр канали е на руски език. И е абсурдно да знаеш,кво става и да се информираш,ако не владееш руски. Затова така наречените психо русофили измислят разни истории,че руските медии са блокирани хахаха.
Че имат приятели воюващи на фронта което е чутовна простотия,защото особенно руските воюващи са тотално зомбита и и ограничени в инфото. И как въобще войник лежащ по окопи и блиндажи или попиващ в подаваш ще знае какво става на другите направления.Ами те като са застрашени от обкръжение по фланговете,научават в последния момент и бягат спасявайки се зарязвайки техника и боеприпаси,както например при Харковщина,Балаклея.При Лиман също. И русофилския фраерь и долбаной фантазьор имал познати от двете страни хаха Разбирай,че ежедневно получава отчет за развитието на бойните действия от двете страни хахаха! Какой обдолбаной дурачок,конченьlй опущеньlй петух! Он дурак и думаеть что,всех людей,тоже такие тупорьlльlй.
Полицейски наемник из ПВК Вагнер хахаха.
44.
Чичко милиционер!
04.01.2023 22:32:27
7
10
Спокойно веее, нали ги разбираш котенца, мотенца, мъжка любов едно друго, крачола.. Уж си широкоскроен, а пък глей как се кукушиниш хахаха!
Да става анонимен майтап хахаха. Ама без да целя да те обидя, дано да си униформен и сигурно си, ако въобще си полицай. Защото криминалистите и другите са над твойто интелект ниво.
И за униформен си ниска топка, не ми изглежда да си полицай, ама все тая.
Малко женска наивност и лековатост има в теб, като профил на това, което си написал. Има и още една пробойна в легендата ти на полицай, но няма да ти отварям очите. И леко с частната армия, да не спретнеш някое превратче да вземете властта у БГто. Че пишеш, като наемник с мноооого богат опит. Пази се да не тръгнеш по лошия път да станеш килър, адски хладнокръвно драскаш за войната, която познаваш от първо лице. Пази се границата е тънка, спри да си цапаш ръцете с кръв! Хахаха!
Майтап да става Чичко Милиционер!
43.
До 41
04.01.2023 22:03:48
1
3
Не му обръшай внимание на укро тролчето като си споменал че познаваш някой който е отишъл в вагнер и то детето се е поболяло и газ газ газ да троли
42.
До 29
04.01.2023 21:35:01
1
5
На български.
41.
Хахохихи
04.01.2023 21:33:13
2
6
Е айде нека да съм фантазьор. Аз много ясно съм си написал нещата, и няма направо нищо общо с това което си фантазираш че съм си фантазирал, те хората имат очи и могат да четат. Аз казах вече какъв съм, едно най-обикновено ченге, това е моето място и го знам. Ама не казваш ти какъв си и що си че да ти кажа аз в левия крачол ли ми е или в десния, че си мислиш че си измислям. :D Разбираш ги войните ти няма спор :D Войните с еър софт :D Късмет в даскало, и недей да се звериш на момиченцата като не ти обръщат внимание! :D
40.
Хахохихи
04.01.2023 21:07:35
5
7
Поздрав за царя на войната, наемник, командир на наемниците по светът,бащата на Вагнер, дясна ръка на Пригожин, полицай, снайперист,почти тракторист, джудист, приятел на наемници, учител, психолог и в никакъв случай фантазьор! Някои от определенията са взаимноизключващи се, но за това поздрава е с песента "Фантазьор"!
https://youtu.be/Sbg3UcBOwng
Ако горе описания фантазьoр е автор на песента, дължим извинение за пропуска!
39.
Хахохихи до 37
04.01.2023 20:29:14
0
5
Да общо взето така се чувствам. :) Дано.
38.
Хахохихи до 29
04.01.2023 20:22:37
5
5
Ну, давай напиши мне, что-то еще для Вагнерь, для Пригогожину Евгениий Викторович, для другие вещи. Я разказал тебе очень много для мои фантазии для мои друзя на фронте мужские шлюхи,я разказал для моя ПВК "МИР", писал для "кошка" - пизда, я поделил с тебе что я полицейски. Но больше чем все остальное я люблю мужская любви. Иногда когда я фантазирую, я в кревату с очень много наемники от разньlе стран из Кавказе из аАфрике и для меня ето вьlсшее удовольствие, какой то кайф!
37.
До 36.
04.01.2023 20:22:13
0
5
Между Севера и Юга а брато? Дано да се върнат живи и здрави българчетата!
36.
Хахохихи
04.01.2023 20:10:41
0
7
Грозно е като се замислиш знам. Ама тези момчета са професионалисти като заминаваха бяха напълно наясно къде отиват и какви са рисковете на професията им. До колкото знам аз и сме разговаряли по темата, тези мои познати които отидоха в украинският легион са идеалисти, и за тях войната е морална. Тези които отидоха във вагнер го правят главно за добрите пари за тях е без значение общо взето коя е ''правата'' коя е ''кривата'' страна. Просто с вагнер са се получили нещата с договорите и сега се бият с тях.
35.
До Хахохихи (истинският)
04.01.2023 20:03:41
0
8
И ако се срещнат тези българи от двете страни, на бойното поле, какво става според теб? Българин ще убива българин в чужда война ли? Куриозни времена.
34.
Хахохихи до чужденецът 29 :D
04.01.2023 19:51:55
0
10
На разбираем език ако обичате, такива йерогливи като '' l '' и някакви черни магии като падежи не ги броя за нищо аз. :D
33.
Хахохихи
04.01.2023 19:48:16
0
8
Също мой бивш съученик е във френският чуждестранен легион. Помня го че от малък е зарибен на всички що е тема военно . Винаги съм знаел че ще излезе такъв Десперадо от него, просто друга порода е, мъж сред мъжете. :D Кажете някоя шегичка и за френския легион. :D Обичам да слушам как пъпчиви тинейджъри остроумничат за такива неща, като са станали ветерани на кал оф дюти или батълфийлд. Направо ме пръснахте от смях, пичове, да сте живи и здрави и късмет на матурите! :D
32.
Хахохихи
04.01.2023 19:40:56
0
8
Нямам познати само във Вагнер, с тях се пошегувахте добре вече, ще им кажа, те обичат лафовете, дори и тези в които се иронизират сами, познатите ми в украинският легион също обичат да се себеиронизират, може би е някакъв тип войнишки хумор, кажете някой шегички и за тях. :D
31.
Хахохихи
04.01.2023 19:39:02
0
8
Много си зле. :D Направо си пълен ташак. :D Пак ти казвам. Аз не отивам никъде. Нито съм военнен, нито имам мерак да ставам наемник, аз съм настоящ полицай, и тази работа ми харесва достатъчно. Много голяма агресия ври от теб приятелче. И заради това така криво ме разбираш. Не подкрепям Русия в тази война. По-скоро съм за Украйна. Но имам познати които са там, от двете страни на конфликта, и аз се чувствам някак в любопитна ситуация. Това беше всичко което казах, и друго не съм имал на предвид. Спокойно, аз лично няма да убивам украинци. Успокой се, няма нужда да се комплексираш. Избърши потта от котенцето, и да сме приятели. :) За Вагнер ми разясни, кажи някоя шегичка сега за украинския легион. Момчетата с които се познавам в него, ще оценят хумора, те са асове в себеиронията уверявам те. :D За списъци баш не знам, ама имам достатъчно познати в редови армии на няколко националности, и също в частния сектор, за да си правя изводи лично. Това си е чист анекдот, но така си стоят нещата според мен. От България много военни се уволняват и влизат в частния сектор. Което е разбираемо - по-добра заплата и определено по-добро оборудване.
30.
Хахохихи
04.01.2023 19:12:54
8
3
Не мога точно да се сетя на кое място сме или второ или трето или четвърто, най-много на пето място сме на Бълканите,трябва да видя списъка,защото имам приятели наемници и в Сирия и в Либия и в ЦАР.направо ми е каша в главата,а чакам и Пригожин да ми се обади и полковник Уткин и той трябва да ми се обади! А пък в американските частни компании,колко приятели имам,не е истина! Ще почна накрая спокойна работа като автомонтьор,водолаз или бакшиш и спирам да се занимавам с наемници.Чуствам се като бог на войната.
29.
Хахохихи
04.01.2023 18:51:05
8
2
Если думаешь что я врун либо фантазер, тьl ошибаешься. У меня очень много друзей, мужские шлюхи, они не сражаються, они продают любви на остальньle вояки. И так они делают свое дело в тень и никто не узнал для них,они ощущают стидь и позор, однако такАя у них професия.
Клянусь в моя любви Рустам!
28.
Хахохихи
04.01.2023 18:18:30
4
10
Ей проблемно дете, аз лично никъде не съм тръгнал, недей да си потваш п*тката. :D И за какво да си фантазирам? Тая война да не си мислиш че се води на друга планета? Ей там е на една държава разстояние от нас. :D Пък българи бивши военни сигурно ще се изненадаш колко много стават наемници по разни частни компании по света. На Балканите може би сме на второ място в това след сърбите, може би на трето най-много.
27.
Хахохихи
04.01.2023 18:03:51
12
7
Сериозен съм не съм фантазьор, въпреки че от месеци пиша във фейсбука че заминавам да се бия във вагнер. Полуфантазьор. Като всички русофилпутенофили може да съм лаладжия но на война не тръгвам. Особенно след като единия от изнасилените руски войници се е обесил тези дни. Руските войници бяха изнасилвани от бойните си другари кадировците. Преди месец майките на изнасилените руски войници се обърнаха към руските медии и президента, но нищо не се случи. Като са те праскали отзад редовно, спасение няма.
https://youtu.be/0WBel9vjphU
Оставам си в натовска България и ако ще се праскам в шпионката, предпочитам да е по мое желание.
26.
Хахохихи
04.01.2023 17:20:34
3
13
Русия-Украйна е странен конфликт. Имам познати (българи) в украинския чуждестранен легион и във вагнер. :D
25.
diana
04.01.2023 16:35:55
1
9
Не злорадствайте ей! Аз като съм проста и пияна да не би да съм изключително проста? Много добре знам че политически игри има навсякъде,ама никой никого не кара да отива в чужда държава да граби и убива. Аз що не съм пратила моя мъж или син да граби и убива?
https://youtu.be/8CZLfNbLP8c
Нека сега да се гърчат. То и аз искам като пийна да дойде чужда армия да ме граби и да ми се изреждат цяла нощ,ама не всички са като мен пияни и ненаситни.
https://youtu.be/8CZLfNbLP8c
Да се гърчат като брейкари и това е.
24.
Красноярск до 23
04.01.2023 14:10:49
3
14
Иска ви се на вас евроатлантическите предатели на Русия(шизофреник съм),които сте българи и как точно предавате Русия,като не си пия хапчетата,не мога да ви кажа!
Но тези оръжия,които си изброил,не са ни най-страшните.
Най-страшното високотехнологично оръжие е руската телевизия,поразява мозъка,дори и при тези индивиди,които го нямат!
23.
По страшни от руските телефони
04.01.2023 13:33:23
0
16
са само руските прозорци и руската махорка.
Това са единствените оръжия, които са заплаха за най-великата и високотехнологична руска армия и за безопасността на руските олигарси.
22.
ХХ
04.01.2023 11:56:52
1
22
Рибата мирише от към главата,ама и опашката как мирише! От този "рибарник",всичко мирише.
https://youtu.be/JZ1yz4s3uiQ
Мъкнат пак завалийките и аха да влязат в кочината и укронацистите пак недружелюбни към агресорите
https://youtu.be/JZ1yz4s3uiQ
А това са все територии,присъединени с указ на 30 септември в Кремъл от Вовата Петър Велики.Как смеят тези укронацисти на територията на велика недоимперия да избиват великия обосраноя армия!
21.
???
04.01.2023 11:18:09
3
20
Да добавя и още към Бог да прости!
Бог да прости и нас русоробските прости гъдулки,че майки са ни раждали с овчи мозъци. Путин,добре че не искаше мащабна война,та на 24 армията му нахлу от 7 направления с всички видове войски по фронт с дължина 4 300 км. Че изравни със земята цели градове и села и изби стотици хиляди цивилни. Че орк армията му граби и убива цивилни и насилва баби,жени,деца. Путин и Шойгу(еленовъда,накичен кат на годен циганин брат му) готвят нещо голямо,такъв сън продължавам да сънувам,русоробски съм. Че на най-накрая с 8 милионната си армия са прегазили Украйна и Ееропа,и са дошли тук в Рая от русороби. Ние обаче не се съпротивляваме и доброволно даваме тоалетните си гърнета,миксерите и пералните. А жените в семейството си майки,съпруги,дъщери сме подготвили,къпани,лъснати,спретнати да позабавляват малко путлеровите войни и да им папкат сиренцето от немитите вонючии ку..ве. Даже мечтата ми е и мен да ашладисват,да покажа на жените в семейството,как трябва да ощастливят качествено великата армия от бомжей и педофильl. Русороб-говедо-овца-амеба!
20.
18 ПС
04.01.2023 10:47:18
3
12
Украинците бяха разположили артилерия в мола, но и бяха забранили на цивилните да влизат в района, за тяхна безопасност. Сепаратистите и зелените човечета защо не се сетиха за нещо такова? Въпросът ми е реторичен разбира се. Ясно е че искаха да създадът мъченици за каузата си! Бог да прости децата. За руските ултра-националисти никаква прошка!
19.
@17.русороба
04.01.2023 10:31:56
1
13
той иска да си вярва човечеца че украинците нарочно са се прицелвали в деца защото са ЗЛИИИИИИИИ, другото му е съмнително и скептично обаче, ПОМИЯР!
18.
До 17
04.01.2023 10:26:56
1
5
Недей да ми вярваш бе, провери сам, чети и виж че така беше, недей да ми вяравш на моите думи. Обаче това твоето вече са глупости на инат, защото не ти харесва истината, такава каквато е - неподправена.
17.
До 15
04.01.2023 10:23:05
14
4
Това са свободни съчинения и басни !
Украинците бяха тези, които използваха МОЛ-ове за складове на снаряди и ракети, има си и ясни клипове за тези случаи!
По тази извратена логика, която се опитвате да наложите , то и в театъра на Мариупол трябва да е имало складирани снаряди !
16.
15
04.01.2023 10:13:07
2
11
И това не е всичко! Тези малоумници си издаваха сами позициите на казармите и военните складове, като качваха снимки и видео клипове в социалните мрежи! Това е пълната истина за смъртта на децата овековечени в Алеята на ангелите!
15.
До 13
04.01.2023 10:06:03
9
10
Повече прочети за случая. Като сепаратистите складират артилерия умишлено до училища и детски площадки, без да информират цивилните за да се предпазят, после вадят тази артилерия, стрелят по украинците, и я прибират обратно в същите складове, какво очакваха да се случи? Украинците да ги търпят, и да си умират равнодушно? От огъня на бригада Спарта, бригада Призрак, и ''Малките Зелени Човечета'' (руски военни с немаркирани зелени униформи, неофициялно изпратени в Украйна) не загинаха ли деца 2014-2017??? Децата единствено ги съжалявам, косвени жертви заради амбициите за контрол над повече ресурси на Путин (прочетете какво бе открито тъкмо 2014 в източна Украйна, и свържете двете точки сами), самите сепаратисти и руснаците не ги жаля въобще!!!
14.
Не
04.01.2023 09:59:54
13
3
харесвам особено руснаците с тяхното самочувствие, претенции и нахалство, както и не одобрявам режима, наложен им от Путин и кликата му, но това не е причина да заобичам украинците и Зеленски!
Украинците са народ подъл, продажен и нагъл,в което ежедневно се убеждаваме, а Зеленски е един палячо !
Палячо-милиардер!
13.
До 7
04.01.2023 09:53:20
7
8
Бог да прости и дечицата от "Алеята на ангелите" от Луганск....невинни си отидоха през 2015 год. !
Там още по-дълбока амнезия, нали?
Или те са си го заслужавали, нали?!
12.
Така е
04.01.2023 09:47:56
11
4
Руското командване прави грешки, там нямат английски и американски инструктори ! Последните очевидно имат голям боен опит!
Което предизвиква логичния въпрос , от къде те са добили този опит- нали са все мирни и мироопазващи нации?!
11.
До 5
04.01.2023 09:12:10
10
6
Зеленски е еврейн,как ще се опъне на Израел хахаха пийте ги тия хапчета бе хора
10.
Красноярск
04.01.2023 09:01:10
19
12
Това е сериозна грешка от страна на руското командване, което е повече от ясно. А украинците какво се правят, все едно заслугата за унищожаването на толкова руски военни е тяхна? Без разузнавателните данни и Хаймърс от САЩ какво щяха да взривят? На баба си шортите.
9.
diana
04.01.2023 08:42:43
7
19
това можеше да са вашите синове станали жертва на политически игри. мир на праха им и не злорадствайте защото ще се озовете в тази ситуация
8.
Стефанов
04.01.2023 08:42:36
9
29
Каквото търсили - намерили. Още да ходят да мрат като прасета за кефа мерзавците в Кремъл.
7.
6 ти,
04.01.2023 08:41:22
4
18
Бог да прости дечицата от театъра в Мариупол ... невинни си отидоха. Там амнезия, нали? Хляб и сол ли искат...
6.
???
04.01.2023 08:31:04
25
13
Бог да ги прости !
По всяка нероятност са загинали цял батальон, 300 и повече мобилизирани.
Засичането на активността на мобилната тел клетка в района е станало от американска станция за радиолакационна борба.
Докато спътниците на Мъск и НАТО действат безнаказано и предоставят интернет и разузнавателни данни на украйнците това няма да е изолиран случай.
Отказа на Путин да започне тотална война на Украйна води до явно неудобрение в руското общество.
По сто ракети на вълна досега можеше и Бахмут и Авдеевка и Крематорск и Славянск да са заличени.
Но армията на Русия е нарастнала до 2 млн мъже. Те не са на укр фронт.
Производството на снаряди е нарастнало на 50хил. на ден.
Явно Путин и Шойгу се готвят за нещо голямо !
5.
До 4
04.01.2023 08:20:28
5
24
Друг път 5 по 89 с ддс един депутат техен от Саратов виеше като пироговска линейка в нета че били 600. Човека беше депутат от Думата .Колкото до Зеленски клоун,палячо ама се опъна на Израел за Шундьо и нашите подлоги това е непознато,когато поиска от Израел оръжие Нетаняху му отказа,после когато се гласуваше за ивицата газа украинския посланник закъсня и не гласува. То се вижда кои са клоуни и лакеи
4.
До 2
04.01.2023 08:07:37
45
12
Много ми е интересно САЩ и НАТО защо не влизат в Русия,сигурно заради анимационните уръжия хахаОнзи наркоман през два дни пелтечи глупости от рода,че ще победи Русия и ,че руснаците бягат а два дни по късно реве за помощ ;)
3.
Filippo kirkorov
04.01.2023 08:01:50
5
17
Откобзонили са ги.
2.
Алелуя
04.01.2023 07:57:48
13
34
Ако лъжците на путлер казват 63 и после увеличат на 89, значи поне пет пъти повече орки са отишли на концерт на Кобзон. Слава на украинците, справят се прекрасно с тази полупияна нашественическа пасмина. А все още се намират идиоти русофили дето вярват в "мощта" на путлеровия сбирщайн от чмобики и "великите" им анимационни оръжия, затова се налага последните да се въргалят в кални окопи с ръждиви калашници и да целят гражданска инфраструктура с дронове от Иран и Еритрея.
1.
ХХ
04.01.2023 07:35:37
5
15
Рибата мирише откъм главата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русков Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност
Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори