Пушена сьомга с каперси и пармезан
27 Ноември 2022, Неделя, 19:56 ч.
Автор: Флагман.БГБон апети
Продукти:
200 г пушена сьомга
2 с.л. каперси
1 шепа рукола
зехтин и пресен лимонов сок на вкус
пармезан на вкус
Приготвяне:
В купа комбинирайте рибата, каперсите, лимоновия сок и зехтина. Разбъркайте добре. Подредете в чиния или върху хубав хляб, фокача и за финал поръсете с фино нарязан пармезан.
В категории:
Животът






"Светът е на милиметри от катастрофа"
18/06/2025, Сряда 22:00
2

Нокаутира човек в заведение
18/06/2025, Сряда 21:33
0

Направи интересен ход
18/06/2025, Сряда 21:21
1

Шокиращо! 8-годишни българчета откраднаха...
18/06/2025, Сряда 21:00
0

"Депутатите да станат 150"
18/06/2025, Сряда 20:34
7

Тази българка е изключително талантлива
18/06/2025, Сряда 20:20
0



Пожар пламна край Варна
18/06/2025, Сряда 19:40
0





Вдигнаха сватба
18/06/2025, Сряда 18:40
1

"Чакаме феновете в Бургас"
18/06/2025, Сряда 18:21
0