Пушена сьомга с каперси и пармезан
27 Ноември 2022, Неделя, 19:56 ч.
Автор: Флагман.БГБон апети
Продукти:
200 г пушена сьомга
2 с.л. каперси
1 шепа рукола
зехтин и пресен лимонов сок на вкус
пармезан на вкус
Приготвяне:
В купа комбинирайте рибата, каперсите, лимоновия сок и зехтина. Разбъркайте добре. Подредете в чиния или върху хубав хляб, фокача и за финал поръсете с фино нарязан пармезан.
В категории:
Животът






Морето върна двойно Северния плаж на Приморско
03/08/2025, Неделя 17:21
0

Почина известен български лекар, напусна ни едва на 59 години
03/08/2025, Неделя 17:17
0



Ирина Тенчева с незабравим празник край морския бряг в Гърция
03/08/2025, Неделя 17:00
0





Какво е общото между Лейди ГаГа и Лили Иванова
03/08/2025, Неделя 16:00
1

Патрулка помляна след катастрофа
03/08/2025, Неделя 15:50
2

Високите цени прогониха туристите от гръцките острови
03/08/2025, Неделя 15:41
0



Българският модел за "запазване" на шезлонги се прехвърли в Европа, хотелиери започнаха да наемат охрана
03/08/2025, Неделя 15:00
1

