Пушена сьомга с каперси и пармезан
27 Ноември 2022, Неделя, 19:56 ч.
Автор: Флагман.БГБон апети
Продукти:
200 г пушена сьомга
2 с.л. каперси
1 шепа рукола
зехтин и пресен лимонов сок на вкус
пармезан на вкус
Приготвяне:
В купа комбинирайте рибата, каперсите, лимоновия сок и зехтина. Разбъркайте добре. Подредете в чиния или върху хубав хляб, фокача и за финал поръсете с фино нарязан пармезан.
В категории:
Животът
Украински войници превърнаха BMW 7-Series в мобилна ракетна установка
Лионел Меси получи часовник за 1,1 милиона долара
Грешката, която качва разхода на гориво през зимата с до 2 литра на 100 км
Четвърти цвят на светофара: бъдещето на трафика с автономни коли
ЕК отстъпва от забраната на ДВГ, но с нови условия, които може да убият автомобилната индустрия
Празниците насаме: как да превърнем самотата в грижа за себе си
2026: Годината, в която Близнаци, Везни и Водолей спират да отлагат съдбата си
Предсрочните избори (не)избежни – 22 март или 5 април са най-вероятните дати
2025: Рекордна година за златото - поскъпване, търсене и интерес от българските инвеститори
Мария Цънцарова не е освободена от работа
РИОСВ потвърди: Производството на „Кроношпан“ е в екологичните норми
Игнажден чука на вратата: Вярвания, ритуали и как да посрещнем късмета
