×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Маркет линкс": Шест партии влизат в 48-ото Народно събрание


11 Август 2022, Четвъртък, 16:20 ч.

Ако в неделя има избори, 49% заявяват, че със сигурност ще гласуват

Шест партии със сигурност влизат в следващото Народно събрание, ако предсрочните парламентарни избори са днес.

Това показват данните от национално проучване, финансирано и реализирано съвместно от bTV и "Маркет линкс", проведено сред 1020 пълнолетни граждани в периода 30 юли–5 август по методите на пряко-лично интервю и онлайн анкета.

Според изследването ГЕРБ-СДС са първа политическа сила. Те събират 22,4% от заявилите, че ще гласуват. 

"Продължаваме промяната" са на втора позиция с 19,1% подкрепа. 

Следват ги ДПС с 11,5%.

БСП събира 10,9 на сто подкрепа.

"Възраждане" е на пето място - с 8,4 процента.

С десета по-малко е резултатът на "Демократична България" - 8,3 на сто. Това са нагласите сред гласуващите. 

Под прага за влизане в 48-ото Народно събрание, но близо до границата е "Български възход" - с 3,9%,

"Има такъв народ" събира 2,8 на сто.

Не малък е процентът на тези, които все още не са решили за кого ще гласуват. А ето каква е и мобилизацията за изборите. 

Ако в неделя има избори 49% заявяват, че със сигурност ще гласуват, колебаят се 14 на сто.  13 процента със сигурност няма да упражнят правото си на вот.  

 


В категории: Политика


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
12
Коментара по темата
12.
brom
12.08.2022 09:18:24
0
1
ПП няма да преминат 4 %! Ха на бас!!!!!!!!!
11.
до 7
11.08.2022 21:53:57
1
2
И аз не ги виждам на второ място, но не бива да се забравя, че София е голям град, има много НПО-та и много еничари пълнещи гушите си чрез обезкостяването на собствената си страна... Разбира се, тази класация не се базира на данни, а си е просто манипулация и стремеж към насочване на мисленето на стадото към желания резултат. Но резултатът така или иначе няма никакво значение. В интервюто относно Газпром и Булгаргаз "суверинитетът" ни беше пределно откровено обяснен.
10.
да се има напредвид че:
11.08.2022 21:46:37
3
3
БСП СДС ДПС и ГЕРБ окрадоха България.
9.
Алфа Рисърч
11.08.2022 20:17:34
4
0
И аз така мисля, Възраждане ще са втори или трети, който познавам всеки за тях казва, че ще гласува. А Герб ще са първи то е ясно.
8.
Mak
11.08.2022 20:14:01
5
1
1.ГЕРБ
2.Възраждане
3.ДПС
4.ПП
5.ДБ
7.
ггг
11.08.2022 20:08:02
3
9
Некадърните крадци от ПП на второ място? Вие добре ли сте? Кой ще гласува за партия ,която при управлението си направи олиото от 1лв на 7 лв, горивото от 1,80лв. на 4 лв., не направи нито една асфалтова отсечка, дори не закърпи нито една дупка, натегли 20 милиарда дълг за 3 месеца, и ни прекъсна отношенията с Русия от които взимаме петрол и газ и ни направи техен противник.
6.
До 2
11.08.2022 19:18:30
0
7
Останалите 24% и те са за копейката но не им е платено да пишат истината че възраждане взема 33%
5.
симо
11.08.2022 17:49:34
5
7
ГЕРБ ако вземат 12% на изборите трябва да скачат до тавана.
4.
Питащ
11.08.2022 17:47:06
2
5
Абееее,къде е славчо с итънъто?
3.
до 1
11.08.2022 17:46:37
2
8
Питай Прокопиев !
Това е негова агенция.
Тя не успя да "види" Възраждане на предните избори, камо ли да им даде победа.
ДСБ няма да минат и 4% но и това не го е видял Ива Прокопиев.
2.
А останалите 24% ?
11.08.2022 17:03:57
1
9
Ако в неделя има избори 49% заявяват, че със сигурност ще гласуват, колебаят се 14 на сто. 13 процента със сигурност няма да упражнят правото си на вот

49+14+13=76%

А какво ще правят останалите 24% до 100% щом нито ще гласуват, нито няма да гласуват, нито се колебаят?

Или на тази агенция смятането май не е от най-силната им страна или писането на статии не е силната страна на журналистите от Флагман?
1.
АЛООООО САМО ДА ПИТАМ
11.08.2022 16:55:26
9
6
Къде е въпросното "мнозинство" подкрепящо ПРОССИЯ и копейката????? Нещо не ви виждам.

Да не се окаже че не гласувате. Ах би било много смешно...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град
Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори