×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Експерти ще съветват земеделците в Царево


01 Август 2011, Понеделник, 09:28 ч.
Автор: Бесове.бг

Ресорното министерство открива информационен щанд едновременно с празника на мановия мед

Ден на отворените врати по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2007-2013 година ще се проведе на днес в Царево. По същото време в града се открива Празникът на мановия мед. На площада в Царево ще бъде разположен Информационен щанд на Министерството на земеделието и храните (МЗХ), където земеделски производители и потенциални кандидати по програмата ще бъдат консултирани на място от експерти от ведомството. Ще бъдат раздавани и информационни материали.

Информационният щанд  ще бъде открит от 10 часа. От 11 часа в зала на общината ще бъде проведена среща със земеделски производители. Експерти от Дирекция „Развитие на селските райони” в министерството ще разясняват актуални въпроси по Мярка 112 „Създаване на стопанства на млади фермери”, възможностите за финансиране на пчеларите по ПРСР и други въпроси, свързани с прилагането на европейската програма.

В категории: Царево


Коментари
Всеки втори лекар у нас е над 55 г.
Всеки втори лекар у нас е над 55 г. 17/06/2024, Понеделник 19:00 4
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за млечен крем с череши и ягоди Рецепта за млечен крем с череши и ягоди Вкусен и освежаващ плодов десерт за нула време Доматеният сок без сол е полезен за сърцето Доматеният сок без сол е полезен за сърцето Консумацията му е ефективна в различни възрастови групи Спипаха 11 мигранти на АМ "Тракия", изгоряха с по 3000 евро Спипаха 11 мигранти на АМ "Тракия", изгоряха с по 3000 евро Сред трафикантите има българи и сърби Очакваме ръст на туристите с 10 % Очакваме ръст на туристите с 10 % Имаме много чужденци – рано-рано се превърнахме в интернационален град, отбеляза още преди фактическия старт на сезона кметът Тихомир Янакиев Задържаха психичноболния, нападнал дете с нож Задържаха психичноболния, нападнал дете с нож Прокуратурата постанови незабавното му отвеждане в лечебно заведение Опитен измамник прецака тази певица с участие в Германия Опитен измамник прецака тази певица с участие в Германия Поп фолк звездата Мира се оплака от организатор на концерти, но се оказа, че не е първата подлъгана от него Община Царево и Тракийски университет изграждат Експериментален център за аквакултури Община Царево и Тракийски университет изграждат Експериментален център за аквакултури Предвижда се проектиране и изграждане на Център за култивиране и наблюдение на бяла мида и други мидени култури Шокиращо! Чистачи откриха труп на мъж от ж.к."Меден рудник" на плажа в Бургас Шокиращо! Чистачи откриха труп на мъж от ж.к."Меден рудник" на плажа в Бургас Стотици вероятно са минали покрай тялото днес, но не са му обърнали внимание Всеки втори лекар у нас е над 55 г. Всеки втори лекар у нас е над 55 г. В Плевен на 100 хил. души се падат 47 доктори, в Кърджали - едва 25 БСП няма да участва в разговори с ГЕРБ-СДС за кабинет БСП няма да участва в разговори с ГЕРБ-СДС за кабинет Гуцанов: Методиев "се появи" при регистрацията на листата на БСП
Избирателите са гладни не за политически тези, а за истински хора, които казват истината - формулата на успеха на евросензация Избирателите са гладни не за политически тези, а за истински хора, които казват истината - формулата на успеха на евросензация 24-годишен кипърец без политически опит и без официална диплома за висше образование става част от ЕП, след като получи внушителна подкрепа  Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Феновете масово търсят жрици на любовта, британците са мераклии номер 1 Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Монархът взе решение, което променя живота му Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан Брат му е в комуна  Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник 
Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Атмосферата в БСП е отровена Виц на деня Виц на деня - Прощавайте, къде е главният ви готвач?
- Отиде отсреща да хапне и веднага ще се върне!
Виц на деня Виц на деня Нарушител обяснява на катаджия:
- Бях под въздействия на психотропни същества...
- Казва се "вещества".
- Не, имам предвид жената и тъщата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На оптимиста му харесва да живее. На песимиста му се налага.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори