×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Още преди 5-6 години малка група хора искаше "Корал" да е частен плаж. Сега успяха!


Още преди 5-6 години малка група хора искаше "Корал" да е частен плаж. Сега успяха!
Министър без легитимност подписа заповедта и сега я крие, което засилва още повече онова съмнение, че всичко се прави тайно, скрито, набързо, защото трябва да изпълним нечие желание, каза Георги Лапчев
Тема в развитие
виж още
скрий
07 Юли 2022, Четвъртък, 18:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Искат да изгонят местните, да не им пречат, да си карат сърфове, лодки и докато е лято щастливо да си почиват на дюните

Заливът „Корал“ бе обявен за защитена морска територия, след като вчера министърът на околната среда и водите в оставка Борислав Сандов подписа заповедта.

Очаква се да бъдат наложени сериозни ограничения, едно от които е пълната забрана да преминават лодки на голяма площ в морето.

Флагман.бг подробно писа и за общественото обсъждане, което се проведе в РИОСВ-Бургас преди около месец и за проблемите, които ще създаде този т.нар. „защитена морска територия“.

Според юристите на Община Царево цялата процедура е необоснована, нарушен е принципа на прозрачност и ще ликвидира местната рибарска общност. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Днес наш репортер разговаря по темата с кмета на Царево Георги Лапчев.

-Г-н Лапчев, запознахте ли се с окончателния текст на заповедта, защото имаше съмнения, че може да не са изпълнени всички препоръки след онова прословуто 6-часово заседание в РИОСВ-Бургас?

-Тази заповед е апокрифното четиво – мистичен лист хартия. Всички говорят за нея, но никой не я е видял. Лично аз разбрах за съществуването й от фейсбука на министъра на околната среда в оставка, но самата заповед и до този момент я няма абсолютно никъде. Дали ще обжалваме, ще решим, след като нашите юристи се запознаят с текста. Що се касае до въпроса ви, при така конфигурирани забрани, още по време на онова заседание в РИОСВ-Бургас заявих, че съм категорично против. Единствената разлика, за която сега анонсират, е допускането на рибарски лодки в периода от 1 октомври до 1 март. Хайде да си зададем въпроса: Какво се случва през октомври? Свършва летният сезон! Това, което от самото начало казах, сега се доказва. Те искат да изгонят местните хора, да не им пречат, да си карат сърфове, лодки и докато е лято всички щастливо да си почиват на дюните на Корал, а през октомври местните може да се върнат да си хващат рибките, но само до март, защото след това пак ще притесняват един хора, които считат този плаж за свой, частен. Срещам много хора от Царево и Лозенец, които директно ме питат: „Този плаж вече частен ли е?“ Ще излезе, че е частен, защото още преди 5-6 години една малка група хора обявиха, че ще го вземат и са на път да го сторят.

-Какви мерки смятате да предприемете?

-Ще предприемем всички мерки, разрешени от Закона. Първо трябва да видим какво точно е подписано, защото, както казах, тази заповед е апокрифна. Никой не я видял, само знаем, че съществува и е подписана. Когато я прочетем ще обсъдим с екипа ми как са нарушени правата на жителите на Община Царево и държавата и ще обжалваме.

- А какво става с малките лодки? Ще имат ли право поне да преминават?

- Няма да имат право. На малките лодки е забранено да се отдалечават на повече от 500 метра от брега, а сега ще им се ограничи и преминаването през залива на „Корал“.  На практика означава, че ако имаш малка лодка и решиш да посетиш съседния град ще изпаднеш в хипотеза да нарушиш поне един закон. Ако се отдалечиш на повече от 500 метра от ивицата, за да заобиколиш защитената зона, ще бъдеш глобен от Морска администрация, ако пък преминеш през тази зона, ще получиш глоба от РИОСВ. За съжаление, с обявяването на защитената местност, се начерта граница и жителите на най-южните градове нямат право по вода да стигат до съседите на север, защото трябва да си изберат какво точно да нарушат. Съществува и друг вариант, казвам го с чувство за хумор, но ако приятелите от Приморско решат да дойдат до Царево, ще трябва да използват един стар викингски трик – да си метнат лодката на гърба и да минат през пясъка на „Корал“, защото той все още не е защитена зона.

-Кога ще бъде обсъждането и за превръщането на плажа в защитена територия? Да не го насрочат сега и никой да не разбере.

-Не зная. Всички питат. Всеки ден следя страницата, преди 5 минути отново проверих. Няма информация.

-Според Вас има ли кредит на доверие това правителство, за да прави толкова кардинални промени в настоящата ситуация?

-Ако трябва да го кажа в личен план, нямам кредит на доверие към това правителство от момента, в който встъпи. Не знам дали съм правилния пример, защото не съм им вярвал в нищо, но е факт, че си задавам следния въпрос: „Колко морален е актът на подписване на една такава заповед при условия, че министърът би следвало да не е министър, тъй като му е гласуван вот на недоверие?“ Ако ще говорим за морал, когато имаш гласуван вот на недоверие, не би следвало да подписваш подобни документи. Факт е, че законът позволява, чисто юридически процедурата е спазена, но не смятам, че е морално. Засилва се още повече онова съмнение, че всичко се прави тайно, скрито, набързо, защото трябва да изпълним нечие желание.


В категории: Царево


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
33
Коментара по темата
33.
Радев
11.07.2022 13:16:40
2
6
"Зелената" мафия на олигархът Иво Прокопиев, начело с престъпниците Борислав Сандов и Тома Белев, вече има свой собствен частен плаж - Корал!
32.
*********
08.07.2022 20:58:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
на риба
08.07.2022 18:46:29
4
3
Не знам колко сте ловили риба, но ссъс затоплянето на водата лятото повечето риби се изтеглят на дълбоко и където има течения заради кислорода.
Влизат само платерини , но те рядко кълвът. Рибарите рано сутрин навлизат навътре и преди обед се прибират.Заливите лятото са почти напълно празни от към риба.
30.
toni
08.07.2022 09:51:19
2
7
Синът на агента от Държавна сигурност Гоеги Пейчев, Емил нали много приказваше...обаждал се на министри, само лъжи...забраните са факт и са против местните хора.
Емил е предател!
29.
хер Флик
08.07.2022 07:31:51
11
23
Лапачев не страда за рибарите. Изобщо не му пука за тях. Страда, че вече не може да издава разрешения за строеж на бетонни грозилища за спане на хиляди туристи, както бе предвидено по подробен устройствен план за имотите на Корал. Не може да си натопи ръчичките в кацата с мед, защото кацата изчезна с тази заповед на министъра.
28.
До 27
08.07.2022 07:27:53
5
3
Бокооо...ма той умрял мааа...
27.
Рашков, ти какъв позор си!
07.07.2022 23:37:00
32
21
Очевидно МВР – Бойко Рашков пази лично гаджето на Асен Василев, щото иначе как ще стане шеф на КПКОНПИ.
Скандално е и, че докато е арестуван, на Тони Иванов очевадно не е иззет телефона и той прекарва времето си в ареста, докато пуска статуси в социалните мрежи!
Педалите на Промяната да почнат с минусите :)))))
26.
Това ли ви е промяната?
07.07.2022 22:47:59
51
31
Активно тролене в полза на Кире и Асен!
Като слагате 50 минуса за 5 секунди на критично, истинско мнение, няма да заглушите истината, че сте престъпници!
Днес, след жестоката катастрофа и опита на Чашков да покрие следите от корупция,поредна издънка на ПП! Задържаха новия интимен приятел на Асен Василев с частна кола и шофьор от НСО, мъжът е лице на ПП във Варна и е свързан с престъпни групировки!Въпросното лице се казва Тони Иванов Иванов.
Давайте с минусите и хвалебствията, какъв чудесен ерудит е!
25.
Зеленски е обещал на Кире
07.07.2022 22:32:51
98
34
Да му достави минни заграждения за морето, около Корал! Да се пази от навлеци, след като НСО спре да го опазва от народната любов!
Нали са братя по оръжие (шмъркат), поддържат се по мафиотски!
Кирето вече е подготвил предупредителни табели:
" Частна собственост-стреля се без предупреждение!"
Нас не ни е страх, Кирето е гоуем пидал с парапет :))))
24.
Макак Такабе
07.07.2022 22:22:42
22
23
Eee, колко жалко. Селяндурите-бракониери няма да могат да тралят дъното за бяла мида. Язък, че плащаха луди пари на ИАРА да си затварят очите.
23.
Грета Тумберг си напълни тумберга
07.07.2022 22:15:36
19
29
Колкото по-агресивна е пропагандата на зелените, толкова по-малко са хората, които ѝ вярват.
22.
Флагмане
07.07.2022 22:09:23
15
18
Коментари 4,5 8,9 ,10 ,11, 12 и 14 също съдържат "недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности", тях защо не го триете ?
Защото съвпадат с линията ви ли?
Като ще сме принципни, нека да е докрай!
21.
*********
07.07.2022 22:05:18
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
20.
Цензурата е близо,в програмата на ПП
07.07.2022 21:35:01
12
16
Разработване на промени в Закона за електронни медии: включване в обхвата на закона на онлайн медиите и социалните мрежи, персонална солидарна отговорност на авторите и издателите за съдържанието, блокиране на медии при липса на верни данни в Публичния регистър на медиите, публикуване на месечни отчети!
19.
Флагман
07.07.2022 21:17:23
15
20
Модератора ви много фриволно борави с плюсовете и минусите !
Явно се вижда , че няма как за две минути 20 човека да са прочели нечие мнение и всичките да са поставили минуси или плюсове, в зависимост от насочеността на мнението, дали съвпада с линията (финансирането) на Флагман или не !
18.
*********
07.07.2022 21:06:33
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
17.
Странно
07.07.2022 20:59:49
27
37
Когато построят хотели и сгради близо до морето, пищим, че бетонирали крайбрежието, когато забранят построяването и изливането на бетон, тогава пък пищим, че си били приватизирали плажа !
16.
Зелената мафия
07.07.2022 20:56:53
67
38
За втори път, след правителството на Станишев, дерибействат на най-високи позиции!
Платени от НПО-та на Сорос, ликвидират туризма в полза на спонсориращите ги!
Семейство Петкови си приватизираха и море!
Нямат насита тези кърлежи!
Колкото по-скоро станат клиенти на Гешев, толкова по-добре за България!
15.
Tsatsata
07.07.2022 20:49:16
22
35
Някой е направил голяма бъркотия...
Първо в този залив има три плажа -Плажът на къмпинг "Юг" ...
-плажът на "Корал"...
-плажът "Лозенец -Север" ...
-плажът на "Мечата дупка" ...
Така тълкуванията, че някой рибар нямало да може да влезе в залива на 500 (?!?) метра са алабализми .
Никой рибар не влиза вътре в залива за да лови риба , рибарските лодки са далеч навътре в морето на линията на "Китен-Лозенец", на повече от 500 м.,навътре в залива няма никакъв смисъл да навлизат !
Там има проект за хотелски комплекс на брега откъм Лозенец, там е болката на кмета и на другите, които са заинтересовани , сега този проект няма да може да се осъществи !
14.
Няма време, уволнявка е!
07.07.2022 20:22:09
50
39
На Корал, премиерът Кирил Петков, баща му Петко Петков и техните приятели карат сърф и кайт. По тази причина не искат някакви си рибари и туристи да се мотаят в тяхното море. Затова министърът на околната среда и водите Борислав Сандов се е разбързал и е разпоредил на РИОСВ Бургас веднага да обявят морето пред плажа Корал за защитена територия.

Членове на "Кръга Корал" са поискал от МОСВ да обяви морето пред плаж Корал за защитена територия, за да може премиерът Кирил Петков, баща му Петко Петков и техните приятели карат сърф и кайт.


На Корал, премиерът Кирил Петков, баща му Петко Петков и техните приятели карат сърф и кайт.
Премиерът, баща му и депутати от ПП си присвояват част от морето

28948 | 15 юни 2022 | 08:29

От две десетилетия тези хора са окупирали плажа близо до Лозенец, който е публична държавна собственост. Там са си определили собствени правила и шумно се противопоставят на всяка институция, която иска да вкара ред в това самоуправство.


Членове на "Кръга Корал" са поискали от МОСВ да обяви морето пред плаж Корал за защитена територия, за да може премиерът Кирил Петков, баща му Петко Петков и техните приятели карат необезпокоявани от никого сърф и кайт.



Премиерът Кирил Петков, баща му Петко Петков и депутатът от ПП Мирослава Петрова са си уредили Министерство на екологията да обяви морето пред плаж Корал за защитена територия, алармираха пред Еко Новини рибарски организации от региона.

Всички те са членове на "Кръга Корал", който е поискал това от МОСВ. Основната дейност на коралците е да осигури дивото и безплатно къмпингуване на група хора на брега на морето. Повечето са софиянци и "граждански активисти". От две десетилетия тези хора са окупирали плажа близо до Лозенец, който е публична държавна собственост. Там са си определили собствени правила и шумно се противопоставят на всяка институция, която иска да вкара ред в това самоуправство.

На Корал външни лица не се допускат, само членове и симпатизанти на неформалното сдружение "Да запазим Корал", който са наслагали каравани, кемпери и палатки. Имат заведение, сърф и кайт училища.

Най-активни са семейство Петкови, баща и син. Още докато беше министър на икономиката Кирил Петков искаше да прокара процедура, чрез която морето пред плажа Корал да бъде обявено, от Министерство на околната среда и водите, за защитена територия.

Съгласно Закона за защитените територии това са земи, гори и водни площи, в които има особено ценни растителни и животински видове. И които се нуждаят от опазване, защото са природна ценност. След обявяване на тази защитена водна площ, там ще бъде забранен риболовът, преминаването на рибарски лодки, моторни корабчета за разходки и други човешки дейности.

С какво морето пред плаж Корал е по-особено от това пред Алепу, Селистар или Харманите в Созопол. И какви специални видове ще се опазват там?

В предложението, което от "Да запазим Корал" правят до Министерство на екологията е описано, че ще опазват делфини, карагьоз, есетрови и други риби. Все морски обитатели, които ги има от Дуранкулак до Резово, пред всеки плаж. Тоест няма никакви достоверни научни данни, че тези видове трябва за се опазват точно в акваторията на плаж Корал.

Истината е друга.

На Корал, премиерът Кирил Петков, баща му Петко Петков и техните приятели карат сърф и кайт. По тази причина не искат някакви си рибари и туристи да се мотаят в тяхното море. Затова министърът на околната среда и водите Борислав Сандов се е разбързал и е разпоредил на РИОСВ Бургас веднага да обявят морето пред плажа Корал за защитена територия.

В изпълнение на заповедта на вицепремиера по климата Сандов, директорътъъ на РИОСВ Бургас свиква на 15 юни 2022г. комисия, която да приеме предложението за обявяване на морската територия пред плажа Корал за защитена.

Проблемът е, че тези действия на министър Борислав Сандов са грубо нарушение на чл. 37 от Закон за защитените територии, където много ясно е оказана процедурата, по която трябва да стане това. Задължително е първо да се проведат публични обществени обсъждания.
Друг проблем, който се заобикаля от Министерство на екологията е, че в регистрите на Агенцията по геодезия и картография, плаж с наименованието Корал не съществува. Има местност "Лозенец-Кумкашла“. За да се впише Корал, трябва промяна, тоест нови карти и скици.
Нищо от това не е направено. Бърза се, за да се изпълни висшестоящо разпореждане, без да са спазени законовите изисквания.
13.
*********
07.07.2022 20:20:47
4
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
Истината е друга,Петковата
07.07.2022 20:16:42
18
30
С какво морето пред плаж Корал е по-особено от това пред Алепу, Селистар или Харманите в Созопол. И какви специални видове ще се опазват там?
В предложението, което от "Да запазим Корал" правят до Министерство на екологията е описано, че ще опазват делфини, карагьоз, есетрови и други риби. Все морски обитатели, които ги има от Дуранкулак до Резово, пред всеки плаж. Тоест няма никакви достоверни научни данни, че тези видове трябва за се опазват точно в акваторията на плаж Корал.
11.
Крадците от Промяната са нагли
07.07.2022 20:14:50
18
31
От две десетилетия тези хора са окупирали плажа близо до Лозенец, който е публична държавна собственост. Там са си определили собствени правила и шумно се противопоставят на всяка институция, която иска да вкара ред в това самоуправство.
На Корал външни лица не се допускат, само членове и симпатизанти на неформалното сдружение "Да запазим Корал", който са наслагали каравани, кемпери и палатки. Имат заведение, сърф и кайт училища.
Най-активни са семейство Петкови, баща и син. Още докато беше министър на икономиката Кирил Петков искаше да прокара процедура, чрез която морето пред плажа Корал да бъде обявено, от Министерство на околната среда и водите, за защитена територия.
10.
дебили бургас
07.07.2022 20:10:59
5
25
Вече само лудото Кики ще има право да кра джет там. Вардаааа
9.
Пейчев
07.07.2022 20:09:01
13
26
Така се прави. Няма никой да притеснява супер Киро ,да си кара сърфа. Да сложат и снайперисти и мине ли човек ,на километър от плаж Корал, и фитка.
8.
Парадоксите на Промяната
07.07.2022 20:08:01
20
31
Газ няма, но за сметка на това е скъп!
Плаж има, ама за Кире и Ко, за безопасност, забранено ползването на морето около плажа, от чужди на Промяната лица!
А за гъзовете на ДБ позволено ли е?
7.
*********
07.07.2022 20:01:01
6
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Верно ли,вааа?
07.07.2022 19:58:39
16
7
Те джетове могат да се карат навсякъде,бря...бреговата ни линия е доста дълга за мащабите на държавата ни!Разрешителното за строеж ти е проблемя!А сърфове могат да се карат,споко...
5.
До 2
07.07.2022 19:56:55
44
37
Не знаеш ли #Кой ще пази плажа на Петкови?
НСО, кой друг!
За това се натискат семейство Петкови да са на власт!
За това дъртото ченге, организира протест-манифестация в защита на ПП!
За плажа иди,ела, ама какви тюлени ще пази Сендов, сигурно има в предвид Петкови и Иво Шиши Мирчев нов защитен вид морска свиня :)))))
4.
*********
07.07.2022 19:28:56
71
39
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
Хахахах
07.07.2022 19:25:02
35
62
БОли те тебе оная работа за рибарите и лодките,другарю кмете. Проблемът е,че няма как да се издаде право на строеж, след като мястото е защитена територия. Ей тва е проблемът,който ви мъчи.
2.
777
07.07.2022 19:10:28
14
31
Нека има защитени местности по крайбрежието ни, както в морето така и на сушата. Аз да питам един въпрос, макар да знам, че няма кой да отговори. След като плажа Корал и гората зад него преди няколко месеца бе обявен за защитена зона, коя служба трябва да следи за спазването на наредбата за защитените зони?Кой трябва да изгони нарушителите от плажа и гората, които превърнаха Корал в катун?
1.
оффф...
07.07.2022 19:07:59
32
15
Как така щели да се карат лодки и джетове като плажът ще е защитен?

Този чува ли се колко е нелеп.

Нали точно за да не се карат лодки и джетове се прави това нещо.

Политици като този наистина ни мислят за много тъпо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори