×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков: Чест е, че водих правителство, свалено от Пеевски, Борисов, Трифонов и Митрофанова


Кирил Петков: Чест е, че водих правителство, свалено от Пеевски, Борисов, Трифонов и Митрофанова
"Този вот е една малка стъпка от един много дълъг път"
Тема в развитие
ГЕРБ ще се откаже от мандата, ако отиде при тях: "Не е редно вторият да прави правителство" Корнелия Нинова: Предсрочни избори са най-тежкият вариант, новата коалиция ще създаде хаос в държавата Кирил Петков: Чест е, че водих правителство, свалено от Пеевски, Борисов, Трифонов и Митрофанова Падна правителството на Кирил Петков (ВИДЕО) Подкрепящите правителството изпълниха площада, но шансът то да оцелее е малък И Борисов клекна пред антибългарската Северна Македония, предаваме България и историята си И Пеевски пристигна в парламента, за да свали кабинета "Петков", поведе протест ГЕРБ, ДПС, ИТН и "Възраждане" провалиха и заседанието на външната комисия за „френското предложение“ Премиерът с остри критики към „новото мнозинство“ за проваления кворум в НС Утре в 19,10 ч. решават съдбата на кабинета „Петков“ Нов митинг в подкрепа на кабинета "Петков", но този път зад парламента Започна антиправителственият протест на „Възраждане“, Костадинов скочи на медиите и службите Вицепремиерът към премиера: Като ме гледате в очите, ще излъжете ли? Излезте и кажете точно какво се случи! Затишие пред парламента след три малки протеста, но ще има ли сблъсъци довечера? ВМРО и ДПС доведоха протестиращи пред парламента Асен Василев скандализира депутатите с „да го духат бедните“ - това било философия на ГЕРБ Стартира първият антиправителствен протест за днес - на "Хан Кубрат" Жечо Станков: Правителството е некадърно, теглят кредити на два пъти по-високи лихви Започват дебатите по вота на недоверие, ще има ли още отцепници от ИТН
виж още
скрий
22 Юни 2022, Сряда, 19:49 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Ще продължим тази битка, един ден ще имаме България без задкулисие, без мафия, една нормална, успешна европейска държава, обяви отстраненият премиер

„Беше чест за мен да водя правителство, което беше свалено от г-н Пеевски, от г-н Борисов, от Слави Трифонов и от г-жа Митрофанова (руският посланик у нас - б.а.).“ Това заяви премиерът Кирил Петков от трибуната на Народното събрание, след като вотът на недоверие срещу правителството му успя.

Последваха дълги аплодисменти.

Петков добави: "Това, което искам да заявя ясно, е, че този вот е една малка стъпка от един много дълъг път. Това, което те не разбраха, е, че така не могат да спечелят българския народ. Обещаваме, че ние ще продължим тази битка да отвоюваме държавата си и един ден ще имаме България без задкулисие, без мафия, една нормална, успешна европейска държава! Благодаря Ви!"

Впоследствие пред Nova Кирил Петков каза: Това беше най-логичното нещо да се случи в днешния ден. Случи се, че задкулисието си показа всичките нюанси и представителството си в Народното събрание. За съжаление, нямаше нито един човек от тези, които гласуваха срещу нас, който можеше сам да вземе решение на база собственото си вярване кое е правилното нещо. 

„Чуваше се как се казваше от различните парламентарни групи „Сега натиснете „да”, „сега натиснете „не”. Борисов беше наредил цялото ГЕРБ. Той днес каза „59 човека ви давам”. Като едни овце. Не ги питал какво мислят. Тези 59 всички са зависими от един човек, който не е в парламента. На ИТН - човекът, който излиза в тъмната стая, с голата глава и говори като някаква икона на злото. Делян Пеевски, който се появи само и единствено, за да натисне „не”. Мисля, че човекът, който продължава да стои отзад, е Ахмед Доган. Там също имаха ясно нареждане”, добави министър-председателят.  

„Добрата новина е, че днес имаше един депутат от „Възраждане”, който взе самостоятелно решение да не се появи днес – това е пловдивската депутатка Елена Гунчева. През тези 6 месеца искахме да преборим корупционния модел и да отстояваме българските, а не чужди интереси. Мисля, че тук се прокрадна руският интерес – през „Възраждане”, коментира още Петков.

„Хората, които бяха обещали да изтръгнат ГЕРБ, от ИТН днес натиснаха бутоните. Това, което изглежда като неестествена коалиция, е коалицията на задкулисието”, е мнението му.

Относно президента Петков каза: "Много харесвах Радев миналата година, защото ми се стори, че иска да отвоюва България от задкулисието. Но в последните седмици не го разбирам."

Петков се обърна към Слави Трифонов с думите: „Ти си история, повече никога няма да имаш възможност да направиш политически проект и да излъжеш толкова много хора. Довиждане!”.

За лидера на ГЕРБ Бойко Борисов премиерът каза: „Греховете, които имаш, кражбите, които си извършил, ще те настигнат. Не може много време да продължаваш да играеш тази игра. Ако днес се чувстваш по-комфортно, това е временно”.

„Вие сте там от 30 години. Този път има една огромна сила – ПП, ДБ – те не са готови да направят сделка с вас. Този път вие няма да сте фактор”, уточни той за Делян Пеевски и Ахмед Доган.

Петков беше категоричен, че „Продължаваме промяната” никога няма да направи сделка с тези хора. „Ние сме тук за дългата игра и ще се борим, докато отстоим независимия парламент, в който законността е тази, която определя”.

След това премиерът в оставка излезе на митинга в подкрепа на кабинета пред Народното събрание. 

 


В категории: Политика


55
Коментара по темата
55.
Hahaha
25.06.2022 16:56:39
0
1
Това е единствената Чест в това правителство, всичко друго е срам и позор
54.
Fakt
25.06.2022 04:24:53
0
2
Този психар пикае срещу вятъра и си мисли, че дъжд вали.
53.
asfasf
23.06.2022 21:35:39
1
6
Слави ни еба в гърба
52.
ха
23.06.2022 21:32:37
3
5
Ами отивай при индианците бе говедарю.
51.
Както
23.06.2022 16:55:02
4
4
Както се казва, по добре да се занимавам с крави отколкото да грухтя в руска ко4ина
50.
Изляза
23.06.2022 16:53:38
4
6
Излизам навън и отвсякъде чувам руска реч.......
Къде са американците, които са ни окупирали, къде,...... Поне да бяха, че нямаше да се стигне до това положение
49.
Бургазлия
23.06.2022 08:40:41
7
15
Сега ще видите видов ден, сега ще видите евтин бензин и ниски цени през крив макарон. Сега ще видите как Бат Бойко и Шиши ще омахат още няколко милиарда паралелно със скъпата газ и гориво на Путин. На всички малоумници живейте в мизерия или емигрирайте в Русия. За съжаление децата ни ще продължат да бягат навън...
48.
Iris 04
23.06.2022 05:49:08
8
20
Чухте ли какво казаха и мургавите на площада:''киро мисли за Украйна,македония за всички навън,само не и за Б-я.''Ами прави са.От ден първи ни осведоми за желанието му да има самолетна линия м/у София и скопие. Изпълни си го,надявам се ''умнокрасивите'' да са доволни.Не знам колко инфлацията е привнесена отвън само знам,че такова спекулативно поскъпване на стоките както у нас,няма никъде в зап.Европа.Приказки,че горивата у нас били най-евтини също не ме греят.Това се повтаря от всички правителства от 90те год.насам.Те и заплатите са ни най-ниските,но нищо не се коментира по този въпрос.Тоест какви бяха 30год. предишните,такива бяха и продължаващите промяната...Същото и по-лошо.
47.
Хроника на една предизвестена смърт
23.06.2022 05:19:41
2
13
В Полша се подготвят два миротворчески батальона, които в края на юли — началото на август ще са готови да влязат в Западна Украйна.
Путин два пъти натърти, че който се намеси във войната, за да създаде стратегически трудности, ще срещне такъв отговор, какъвто не може да си представи.
Това вече ще е ескалация във войната.
То и сега участва скрито с пари и оръжие, но не чак толкова, колкото обещаха, както и с разузнавателна информация. Дори малък наш батальон да бъде изпратен във военните действия, значи е започнала Войната на народите. Англия има проект да направи „Малката Антанта“, в която да влязат  те, Полша, Украйна, трите Балтийски републики /Литва, Латвия и Естония/, както Румъния и България. Това е опасният момент, когато страната ни може да бъде вкарана във войната“. Деморализацията на българската политическа класа е големият проблем, който спира развитието на България. Това ще бъде източник на други беди и бедствия. На път сме да си загубим суверенитета и държавността си, тъй като има тенденция Балканите да бъдат лека-полека вкарвани във войната, която тече. Предстои да станем формално суверенна страна, в която с политика да се занимават само подставени в определени политики лица – на ЕС и САЩ, донякъде френското и германското. Не искам да нагнетявам напрежение, но мисля, че ни се е случило да живеем в един от най-мрачните периоди от най-новата ни история, досегашната политическа класа не може нищо, но и не може да се научи на нищо ново. 
46.
ДълбокатаДържава
23.06.2022 05:17:26
0
17
Българите избраха пътя на фалшивия дух на своето развитие. Децата се сърдят на родителите си, че са ги родили българи. Нашият проблем, всъщност, е проблемът с така наречения български национален елит. Това е най-проклетият въпрос на България. Това не е и проклятие, а мъка. През последните 150 г. този проблем е непрекъснато актуален и различните режими го решават по различен начин. Това е проблемът на Третата българска държава, която започна като Царство, премина в Република, днес е Президентство. Първата и Втората български държави са нямали този проблем, а Третата го има. За мен тя е Последната българска държава. Защото си отива.
Българският социализъм отначало се осъзнаваше и се възприемаше като Народна власт, власт на Голямата, на Осъществената България, но завърши като власт на Малката България, като „власт за нашите деца”, с неприкрито кастово самочувствие и комунистически аристократизъм. Как успяха „българяните” – а това си е един истински отделен крипто-етнос със своя култура, вяра, манталитет, сетивност и пр. – да инфилтрират властните структури на България? Има за какво да се мисли...
В продължение на 40 години в тъканта на българския социализъм се възпроизведе тъканта на онази, другата – Виенска България. Тя реши, че трябва да е на власт винаги и 10-е % отново се добраха до управлението. При това положение първото, което трябва да направим е да си разтрием очите и да видим действителността такава, каквато е. Да престанем да живеем в сънищата си, които някой друг ги измисля и ни ги възлага да ги сънуваме.
45.
"Митрофанова:
23.06.2022 04:47:40
8
10
Тоя крадлив и продажен игнорантин много насериозно се е взел. Явно под влияние на Гномите в коалицията им.
44.
Фашисткипреглед
23.06.2022 02:56:12
13
13
ПродажнияКирчо бил много горд, че правителството на хероМустафа било свалено от Митрофанова...
43.
Що
23.06.2022 01:43:57
5
5
Що скачаш на славянските народи, хем знаеш че българинът има история , не (македонска) не може да му вземеш това което обича , и не можеш да го противопоставиш българския народ срещу братята си !
42.
Пффф
23.06.2022 01:38:40
3
13
Е*ахте мамата на тази държавациа … народа тъне в мизерия …. Няма едно здраво и цяло семейство … но както се казва да го ду*ат бедните ! Срам!!
41.
*********
23.06.2022 01:17:39
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
40.
ДРИСЛЬО
23.06.2022 00:49:19
5
8
КАЖИ ЗА КИТОВЕТЕ В ИНСТИТУТА ПО ОКЕАНОЛОГИЯ! И ЗА ШПИОНСКИЯ КОРАБ АКАДЕМИК! ЗА КОЙ ШПИОНИРА? НА ЧИЯ ИЗДРЪЖКА Е? ДА НЕ СТАНЕ ОСВЕН ДА ТЕ СВАЛЯТ И БОЙ ДА ЯДЕШ!
39.
До виртуалния
23.06.2022 00:24:09
5
22
Слави , сега кого ще подкрепиш ?
С кого ще се коалираш ?
Изпя си вече лебедовата песен.
Предател !
38.
до предателя
22.06.2022 23:41:12
4
18
Слави иска да го играе като Доган.
Да е коректор на властта.
Без него да няма надмощие.
Той да дирижира музиката.
Е трябва мнооооого песни да изпее още за да достигне класата на Сокола.
37.
7/8 ( среден / осран )
22.06.2022 23:31:46
5
27
Слави винаги е играл курвачката.
Политик който никога не е влизал в парламента.
Залъга народа два пъти да му гласуват доверие и сега си показа истинската същност.
Излъга ни за трети път.
36.
До 12
22.06.2022 23:02:15
1
10
Напълно прав си срам ме беше ,че съм Българин като чух Пеевски и народа да търпи това изнасилване
35.
До 28
22.06.2022 22:25:38
8
17
Нещо се бъркаш...Но като цяло всичките от ПП се бъркате. Това, че съм против Кирчо и Кокорчо, не означава, че съм за Бойко Борисов. Тези двамата мошеници прекалиха. Направиха това, срещу което обещаха да се борят! Правителство от лъжци! Шуробаджанащина, обслужване интересите на олигархия, неясно изразходване на бюджета...
Корнела колко пъти излъга за доставките на оръжие за Украйна...Ок, доставяш, ама да отричаш, а цяла България да гледа товарните самолети?
Канадският ебльо си назначи метресата на 14хил. заплата. После я направи и шеф на кабинета...и още и още...
34.
Оффф
22.06.2022 22:06:52
10
24
Айде, пак Русия му е виновна. Митрофанова чу развали правителството.
На калпава ракета.....
33.
Ванката
22.06.2022 22:01:09
7
17
Аре ко стана ве? Няма правителство от 3 часа но нафтата все още не е 1,20лв.
Бокооооо не се крий.
32.
до народа
22.06.2022 21:57:43
5
23
Слави е съвременния Поп Кръстю.
31.
29
22.06.2022 21:49:10
0
0
Извинявам се , коментара е до 26
30.
ъъъ
22.06.2022 21:45:45
0
0
ко , ко
29.
Оф, да
22.06.2022 21:42:52
3
1
Най-доброто предстои... Поразрови се дали не е девиз на знаменит търговец от САЩ, чиято фирма в крайна сметка фалира... Четене, не просто рефрени... Много цитати не винаги е равно на много разсъждения... А колко други фирми продължават...
28.
до 25
22.06.2022 21:42:14
14
21
Ей нещастник , защо не ревяхте докато Б.Б. крадеше .
По отношение на кредитите.
Ами виж гърците , които постоянно вземат кредити от европейската банка .
Те по-прости ли са от нас.
Пият си узото , ползват си европейските пари , но там мафия няма.
27.
дидо
22.06.2022 21:36:27
3
8
Браво
26.
гей
22.06.2022 21:33:18
7
7
Бай Дън , да ти го нашлякам.
25.
Кеф
22.06.2022 21:32:30
15
16
Да припомня рефрена от преди половин година... Щом толкова реват за Кирчо, значи е добре
Относно децата... След още 10млрд. нови кредити, по-добре да им купя еднопосочни билети, защото Кокорчо така я беше подкарал, че не децата, още ние щяхме да опрем до просия заради кражбите му.
Да попитам...спестиха едни 9-10млрд, които ГЕРБ крадяли всяка година...Къде са?!? Няма нужда да ми отговаряте...
24.
Бай Дьн
22.06.2022 21:25:34
17
16
На никой няма да липсваш - гъс шлякан
23.
военно положение
22.06.2022 21:23:49
28
13
Да идва Стефан Янев на власт , да обявява военно положение и до една година ще си дойдат нещата на мястото.
22.
Дъното
22.06.2022 21:14:40
7
22
Като ревахте ето ви Бойко. Прост народ Пеевски на протест хихихи закривайте я тази държава
21.
111
22.06.2022 21:09:30
6
18
Дпс+ герб+възраждане
(с любезното съдействие на Гешев)
Ви призовават

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ
Няма никакъв смисъл, гласовете са купени, поставете са раздадени. Пак ще ви крадем, пак ще сме най-корумпираните, пак ще правим каквото си искаме!
20.
234
22.06.2022 21:03:59
10
29
Не искам дпс, герб и възраждане да ни управляват.
19.
Нещастник
22.06.2022 20:56:04
17
37
Сам се свали- с дрънкане на глупост след глупост, срамни афери, големи лъжи
18.
Орт
22.06.2022 20:55:18
5
24
Турците мислят,че ДПС защитава техния интереси, патриотите се кълнат в Възраждане,е видяхте ли ги кого защитават.
Не случайно са казали прост народ,слаба държава.
17.
До 7
22.06.2022 20:54:46
4
14
Какъв народ, бе ? Народа и в момента е на площада пред Народното събрание. А коалицията между ГЕРБ ДПС и Възраждане се изнесе рано-рано. Днес видях Пеевски на митинг на Възраждане. Копейкин само не се прегърна и разцелува с него.ПатрЕоте,патрЕоте,не ви ли е СРАМ ?
16.
сем
22.06.2022 20:49:51
11
28
Това лъжливо овчарче плюе по всички,само той-сълза чиста!Май за него важи една наша приказка-цело село се и-е,само наша Пена-к---а!!!!!
15.
Дидо
22.06.2022 20:47:49
4
27
За първи път виждам такова нещо. Пеевски да отиде на митинг на Възраждане ! Къде сте бе ,патриоти ?
14.
Бай х0й
22.06.2022 20:42:47
16
40
И на какво се радвате, бе рая проста? За това, че идват доган, тулупа, пеев и копейкин на власт ли?
13.
Жалко за нас
22.06.2022 20:41:39
15
31
Не е вярна че народа свали правителството.
Народа пак е излъган.
Свалиха го продажните , лакоми депутати на Слави.
Докато в политиката влизат такива ненаситни сценаристи и пишман политици без история , ще ни лашкат от една страна на друга.
Свали правителството не народа , а мафията която бе притисната .
Който се е надявал , че като дойде някой на власт с добри намерения , ще се справи с мафиотите за 1 година , значи е наивник.
Пак сме прецакани от наследниците на Ал Капоне.
12.
Чичо Митко
22.06.2022 20:40:27
20
28
Не знам тези които продължават да подкрепят ББ и Копейкин как се гледате в огледалото. Пуснете си отново изказването на Пеевски след вота с мазната му и арогантна физиономия и ТОЙ да говори за олигархия това е шизофрения. Дано да имате очи да си погледните и децата след това и това което ги чака с това прасе на власт. Да вярно е че има грешки и не е най-доброто, но "най-доброто" тепърва предстои и много бързо ще ви го припомнят. Забравяте бързо за това ще страдате.
11.
Прав е про100то
22.06.2022 20:40:11
15
31
Една малка стъпка по дългия път до Канада!
10.
Вчера Биков сбърка
22.06.2022 20:38:08
18
39
Кирчо и Кокорчо ще влязат в историята! Първият успешен вот и правителство, просъществувало едва шест месеца!
Това е естественият край на безпринципните коалиции!
Всъщност тази коалиция имаше принцип "Да краднем всичко, което можем!".
9.
Възраждане
22.06.2022 20:22:41
5
23
Имат един адрес с Дпс хаха как се избегнало на хората до ся ...Който има мозък и съвест знае коя и мафията...Пеевски вика че ще си бори ся с оршгарсите хаха това бе черешата на тортата
8.
Орт
22.06.2022 20:19:53
15
26
ДПС +Възраждане=Москва
Абе депесари,как не ви досрамя да се съюзите с хора,които мразят турците,нали те ви избраха? Май и вие ги мразите.Повече никога!
7.
българин
22.06.2022 20:15:57
36
61
Свали те народа който излъга!
Не намесвай имена!Нито Борисов,нито Слави,нито Пеевски,нито Митрофанова ти са виновни,народа ние обикновените хора не ви искаме!
Обещахте много,но нищо не изпълнихте!
Това е истината,стига стецсе оправдавали с другите партии!
Ако не намесите Борисов,няма да можете да спите спокойно!!!!!!
6.
12
22.06.2022 19:59:19
23
57
Естествен ход на нещата след като си тръгва Херо Мустафа тръгва си и тяхното протеже про100 Киро
5.
Време
22.06.2022 19:58:55
25
34
Време е на Радев
4.
тоя не е добре
22.06.2022 19:56:22
26
58
6 месеца дългове и мъка, мъка.
3.
Урааааа
22.06.2022 19:56:17
30
49
Довиждане!
Довиждане!
Довиждане!
2.
Haha
22.06.2022 19:56:03
28
66
Не глупако, голямата ти уста и лъжи те свалиха
1.
Коко
22.06.2022 19:55:08
26
35
След изтеклия запис стана ясно,че ГЕРБ има интерес на Капитана. А той тръгна друга партия да обвинява. Лъжлив си остана от самото начало,Кирее.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово Този социален проблем засяга 6 000 жители на квартала, чийто брой нараства почти двойно през летния сезон Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори