×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вицепремиерът към премиера: Като ме гледате в очите, ще излъжете ли? Излезте и кажете точно какво се случи!


Вицепремиерът към премиера: Като ме гледате в очите, ще излъжете ли? Излезте и кажете точно какво се случи!
Безпрецедентен момент в историята на българския парламентаризъм - вицепремиер разсипа от критики премиера
Тема в развитие
ГЕРБ ще се откаже от мандата, ако отиде при тях: "Не е редно вторият да прави правителство" Корнелия Нинова: Предсрочни избори са най-тежкият вариант, новата коалиция ще създаде хаос в държавата Кирил Петков: Чест е, че водих правителство, свалено от Пеевски, Борисов, Трифонов и Митрофанова Падна правителството на Кирил Петков (ВИДЕО) Подкрепящите правителството изпълниха площада, но шансът то да оцелее е малък И Борисов клекна пред антибългарската Северна Македония, предаваме България и историята си И Пеевски пристигна в парламента, за да свали кабинета "Петков", поведе протест ГЕРБ, ДПС, ИТН и "Възраждане" провалиха и заседанието на външната комисия за „френското предложение“ Премиерът с остри критики към „новото мнозинство“ за проваления кворум в НС Утре в 19,10 ч. решават съдбата на кабинета „Петков“ Нов митинг в подкрепа на кабинета "Петков", но този път зад парламента Започна антиправителственият протест на „Възраждане“, Костадинов скочи на медиите и службите Вицепремиерът към премиера: Като ме гледате в очите, ще излъжете ли? Излезте и кажете точно какво се случи! Затишие пред парламента след три малки протеста, но ще има ли сблъсъци довечера? ВМРО и ДПС доведоха протестиращи пред парламента Асен Василев скандализира депутатите с „да го духат бедните“ - това било философия на ГЕРБ Стартира първият антиправителствен протест за днес - на "Хан Кубрат" Жечо Станков: Правителството е некадърно, теглят кредити на два пъти по-високи лихви Започват дебатите по вота на недоверие, ще има ли още отцепници от ИТН
виж още
скрий
21 Юни 2022, Вторник, 16:50 ч.
Автор: Флагман

И Кирил Петков, и Асен Василев изрекоха много лъжи по мой адрес, но аз си нося една папка, каза днес регионалният министър в оставка Гроздан Караджов

 

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов с много остър тон срещу премиера Кирил Петков разбуни духовете в парламента днес. 

Строителният министър изброи редица случаи на обществени поръчки, в които не са спазени правилата, поставени на него и заговори, че в управлението на кабинета имало две касти - едната на умнокрасивите от ПП и ДБ, а другата - на министрите от ИТН, които били мачкани и изтиквани в ъгъла.

Отношението към ИТН като към трето качество хора доведе до срив на коалицията, категоричен бе министърът на регионалното развитие в оставка.

"Не смятах да взимам думата, но в един момент чух да се говорят лъжи от министър-председателя. Понеже аз от две седмици слушам лъжи по мой адрес си нося една папка с документи. За всяка лъжа от Кирил Петков и Асен Василев си нося документ, за да отговоря", започна изказването си Гроздан Караджов и продължи, обръщайки се към Кирил Петков.

"Този трогателен разказ как си говорил със Слави Трифонов, как видите ли, той, премиерът, искал 100% тежест и най-ниската цена и дотам. Това е прекрасна идея, аз ви предложих, да я въведете със закон във всички министерства. Като ме гледате в очите, ще излъжете ли пред всички народни представители? Искам аз да попитам, защо ние тази идея не я бетонирахме в едно постановление на МС?"

"Защо да не важи за всички министерства, за НАП, за агенция "Митници", а само за МРРБ. Извадих справка да видите министерствата с какви критерии са правили поръчките. При повечето от тях цената има дори по-малка тежест от качествената оценка. Къде е тая принципност сега? Я да ви разкажа за МВР, г-н Рашков, 50 на 50. Ма, какво му оценявате, токът от минуса към плюса ли тече? 15 млн. за оборудване. Вие сте високата класа, ние нисшата, както Хитлер и Гьобелс постъпваха. Тръгна оттам на обиждането на по-нисши същества и чалгари. В МОСВ имате поръчка за картиране на местообитания за 8 млн. лв. при съотношение за качеството 70:30 за цена. Ама как предварително ги оценявате бе, г-н Петков? Вие сте висшите. Няма да чета всичките, те са стотици, над 50 са такива. Щом дърпате лъва за опашката ще слушате сега. Добре, няма да е лъвът, успокойте се, човек да не ви развесели малко. Кво да му оценявате на качеството с 60%, а цената - 40. А на мене ми се сърдите за обратното. Доведох експертите да ви обяснят между 238 единични цени и единична цена. Ние приехме ли вашето? Приехме го. Агенция "Митници" има пет поръчки, при които варира 60% за качество и 40% за цена, следващото е 70:30. Накрая и за НАП ще ви кажа. Има една невероятна поръчка - за 7 млн. лв. за предоставяне на услуги, където съотношението е 50:50. Как предварително мерите качеството на ксерокопирните услуги. Бре, бре! Стигаме отново до двойния стандарт“, добави вицепремиерът в оставка.

 

Регионалният министър сравни отношението към ведомствата, управлявани от министри на ИТН в сравнение с тези, управлявани от кадри на ПП, като идеологията на Хитлер и Гьобелс за висша и низша класа. В този момент от ложата на министрите дойде реплика, а Гроздан Караджов отвърна - "ще слушате сега, щом дърпате лъва за опашката".

"Двойният стандарт сложи прът в колелата на коалицията. Отношението към ИТН като към трето качество хора, доведе до този срив. Неведнъж съм ви го казвал в очите! Когато говорим за него бих искал да му чуете добре - много големи борци сте срещу корупцията, когато става дума за ИТН и МРРБ, но не е така, когато става дума за ведомствата, управлявани от "Продължаваме промяната", категоричен бе Гроздан Караджов.

"Понеже Кирил Петков разказа за разговора си със Слави Трифонов за обществените поръчки, аз ще ви разкажа разговор между мен и него. Във вашия кабинет вие ми казахте: Искаш ли да ти кажа защо настояваме за проверки от НС за плащанията за пътища - не е защото не ти вярваме, но не искам, ако падне кабинетът, онзи в отсрещната сграда да се разплаща с фирмите", разказа строителният министър в оставка.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
21
Коментара по темата
21.
ATM
21.06.2022 23:23:21
10
8
Както Асен Василев попиля Ананиев с факти и цифри. ГРОБ бяха гробовно тихи! Защото нямат какво да кажат. Защото им бръкнаха в схемите дълбоко и сега отклоняваме вниманието с всички сили от голямата тишина докато говореше Асен Василев.
20.
Модела ТЕХНОИМПЕКС
21.06.2022 21:54:31
3
12
Кради промяна , кради , затова 9 М за 9 дни отидоха в джобовете на червената мафия от подмяната.
Гечу от червента хунта когато одобри бюджет винаги държавата фалира .
Задкулисието , олигархията, Прокопито плаща на троловете от промяната да се плюнчят.
19.
Опааа
21.06.2022 21:40:09
9
8
Мнооо трол,мнооо лайномет. Ей за това администрацията на 50%. Боко много ви уреди...Роднина,милиционер,роднина,пожарникар....После,зако няма лев за пенсии?? Е,то няма 6ой да работи,бе,Биков...
18.
СЛИВА ДО 3
21.06.2022 19:56:56
2
1
ПРЕЗЕРВАТИВ(КА-УТ), СЯ СИ НАПРЪЙ СНИМКА НА ДУПАРАТА. ВИЖДАШ Я ЦЯЛА ЗА ПОСЛЕДНО( СНИМКА 699)!!!!! ОХЛЮВ СМОТАН
17.
Бай....до 16
21.06.2022 18:32:15
16
6
Изглежда, че ти си тъпунгера !
16.
Простото Киро е тъпунгер
21.06.2022 18:20:56
15
42
Учитеката пита Кирил Петков колко е 2+2?
Киро гордо: 3
Учителката пита след това Бойко Борисов колко е 2+2?
Бойко отговаря: 4
Учителката пита след това Мустафа Карадайъ колко е 2+2?
Карадайъ отговаря: 4
Тогава Киро започва да пищи: Бойко и Карадайъ са коалиция, щом говорят еднакво! Те са мафия, която се обедини срещу мен!
А всъщност Киро е прост и не знае колко е 2+2!
15.
Бай....до 12
21.06.2022 18:20:41
6
10
Виж какво бе, тъпитр, ти задавал ли си въпроса от къде идва думата "партия"?! Това е същото, което пропагандират различните религии и по-специално католическата, протестантската и юдейската религии! Интереса клати феса! На българина ще му върви най- много управлението на Ким Чен Ун !
14.
Adfdfhr
21.06.2022 18:19:30
7
27
Лагерът на промяната с измамата, комунделите, морските свинчета от ДБ изпадат в тревога.
Диктатурата на пролетариата от измамническата банда на промяната води до икономически спад , инфлация, високи цени, безработица.
Поражението на подмяната , развратните Кирчовци и Кокорчовци безчинстват в държавната, новия Содом от промяната.
13.
Правителство на Мафията
21.06.2022 18:08:34
11
35
Гроздан Караджов изкарва на показ корупционните практики на правителството на Харвардските измамамници Кирил Петков и Асен Василев.
Гроздан Караджов към Кирил Петков: "Вие ми казахте - не искам ако падне кабинета онзи в отсрещната сграда да се разплаща с фирмите!"
Караджов запита защо тази прекрасна идея за най-ниска цена при обществените поръчки не е въведена във всички министерства, Агенция Митници, НАП.
12.
ДНЕС МЕ Е СРАМ МЕ Е ДА СЕ НАРИЧАМ БЪЛГАРИН
21.06.2022 18:01:29
2
24
МЕЧТАЯ СИ ЗА ВРЕМЕТО, КОГАТО ЗА ПАРТИИТЕ ЩЕ БЪДЕ НАЙ ВАЖНОТО В РЕДИЦИТЕ ИМ ДА СЕ РЕДЯТ ХОРА С ДОСТОЙНСТВО, ВИСОК МОРАЛ, ОБРАЗОВАНИ И ПЛАМ ДА СЪЗДАВАТ ЕДНА ПРЕКРАСНА ЗА ЖИВЕЕНЕ ДЪРЖАВА.МЕЧТАЯ СИ ДУШЕВНО ГРОЗНИТЕ ЧОВЕЧЕТА ОТ НАСТОЯЩИТЕ ДНИ В ПАРЛАМЕНТА ДА ГЛЕДАТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ТАЗИ СГРАДА , А ХОРАТА ДА ГИ ГЛЕДАТ С ПРЕЗРЕНИЕ ЗАРАДИ ТЪМНИТЕ ИМ АЛЧНИ ДЕЛА.
11.
Ха ха ха
21.06.2022 18:01:14
11
18
Вярвам само на Бачийски ! Изключително точен и коректен човек ! И най- важното ! Никога не закъснява ! :)))))
10.
Киро лъжеца и предателя
21.06.2022 17:47:46
5
41
Никой от нашите институции, на първо място премиера, продължава да не пита за обяснение - как ще обяснят северномакедонските власти, че 83 000 северномакедонци са получили българско гражданство на база деклариран и доказан български произход? А при преброяване на населението само 3000 от тях са се идентифицирани като българи? Няма съмнение че става въпрос за страх, мачкане, притискане!
9.
Гражданин
21.06.2022 17:39:47
15
29
Колко трябва да си прост за да гласуваш за Канадец , Ококорко , Тиква , Прасе или Корнишон? Представете си само електората им......
8.
Плашат с ФБ!Тъпунгери педали
21.06.2022 17:30:23
9
38
Схема за сплашване на депутати и то часове преди гласуване на вота на недоверие към правителството.
Очевадно Простото Киро и компанията му безскрупулно са готови на всичко за да запазят властта си и пробват всякакви брутални прийоми за да въздействат на депутати, като ги сплашват и психологически ги тероризират.
7.
Тези ще се мотаят до 19ч.
21.06.2022 17:25:45
8
36
За да може желанието за МАФИЯТА ВЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! да се отложи поне за ден!
Надяват се Дон Петко Корлеоне с Дон Чашков да измислят някаква далавера и да им се размине уволнявката!
Уволнение долни подлоги на мафията!
6.
Въпроска ?
21.06.2022 17:25:20
13
15
Защо няма информация за подадени сигнали до Прокуратурата от Николай Василев през 2004 г. срещу Гр. Василев ? Какви са резултатите от подаден сигнал от Теленор през 2017 г. срещу Гроздан Караджов ? През колко партии е преминал досега ?
5.
Хитър Петър
21.06.2022 17:20:34
8
44
Не не не ! Киро никога не лъже. Ни ко га. На Киро му се връзват само кухи лейки които едвам докарват в София на екскурзионно летуване. Да му покажат че са доволни от цените и начина на живот в страната.
4.
Киро е лъжец и мафиот
21.06.2022 17:20:32
9
39
Караджов изнесе документи за далаверите на Киро и Кокорко!
Когато документите говорят, дори и цар Киро трябва да мълчи и да се скрие!
Всеки министър се отчита, колко добра работа е свършил и как така ще го уволняват!
3.
МАФИЯТА ВЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.06.2022 17:19:55
25
1
ХАХА ЗА САЙТА НЕ ЗНАМ НО ЗАРАДИ НЕЗАКОННИЯ ФОРУМ///и садаржанието в него /// ЩЕИМА СИГНАЛ ДОВСИЧКИ КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРОКУРАТУРАТА И ЗАСЕГНАТИТЕ ЧРЕЗ ОБИДИ И КЛЕВЕТИ ЛИЦА //материалите са 698 екранни снимки за последните шест месеца //
2.
SS
21.06.2022 17:02:13
8
7
AIII SA USPOKOITE MALKO...
1.
Саряя
21.06.2022 16:56:40
28
22
Флагман чакайте не скачайте пак в скута на Боко да не падне пак сайта ви !
Сакън начи
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори