×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Премиерът с остри критики към „новото мнозинство“ за проваления кворум в НС


Премиерът с остри критики към „новото мнозинство“ за проваления кворум в НС
Под риск са 2.6 млрд. лева заради неприет закон, обясни Кирил Петков
Тема в развитие
ГЕРБ ще се откаже от мандата, ако отиде при тях: "Не е редно вторият да прави правителство" Корнелия Нинова: Предсрочни избори са най-тежкият вариант, новата коалиция ще създаде хаос в държавата Кирил Петков: Чест е, че водих правителство, свалено от Пеевски, Борисов, Трифонов и Митрофанова Падна правителството на Кирил Петков (ВИДЕО) Подкрепящите правителството изпълниха площада, но шансът то да оцелее е малък И Борисов клекна пред антибългарската Северна Македония, предаваме България и историята си И Пеевски пристигна в парламента, за да свали кабинета "Петков", поведе протест ГЕРБ, ДПС, ИТН и "Възраждане" провалиха и заседанието на външната комисия за „френското предложение“ Премиерът с остри критики към „новото мнозинство“ за проваления кворум в НС Утре в 19,10 ч. решават съдбата на кабинета „Петков“ Нов митинг в подкрепа на кабинета "Петков", но този път зад парламента Започна антиправителственият протест на „Възраждане“, Костадинов скочи на медиите и службите Вицепремиерът към премиера: Като ме гледате в очите, ще излъжете ли? Излезте и кажете точно какво се случи! Затишие пред парламента след три малки протеста, но ще има ли сблъсъци довечера? ВМРО и ДПС доведоха протестиращи пред парламента Асен Василев скандализира депутатите с „да го духат бедните“ - това било философия на ГЕРБ Стартира първият антиправителствен протест за днес - на "Хан Кубрат" Жечо Станков: Правителството е некадърно, теглят кредити на два пъти по-високи лихви Започват дебатите по вота на недоверие, ще има ли още отцепници от ИТН
виж още
скрий
22 Юни 2022, Сряда, 15:35 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Не били приети два важни закона, не избрали и председател на парламента

„Както забелязахте, нямаше кворум тази сутрин в българския парламент. Какво означава това? Означава, че днес не беше приет законът за управление на европейски средства. С този акт ние днес рискувахме 2.6 милиарда лева.“ Това обяви премиерът Кирил Петков в началото на днешното заседание на Министерския съвет.

„Трябва само този закон да бъде приет и това са първите пари по плана за възстановяване и развитие, които ще влязат в икономиката. Срокът е 30 юни. Днес всеки един депутат, който не присъстваше в Народното събрание, беше част от причината да имаме риск върху такава огромна сума за българската икономика“, добави Петков.

Припомняме, че сутринта кворумът в Народното събрание (НС) беше провален от т.нар. ново мнозинство – ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане“.

С това според Петков били провалени и промени в Закона за висшето образование. Така не можело да се случи съвместното обучение в различните университети.

"Едновременно с това, въпреки че беше свален Никола Минчев и знаем как цяла България реагира на това безпринципно сваляне, новото мнозинство, което се очертава от ГЕРБ, ДПС, "Възраждане" и останалите депутати от ИТН, не можаха да направят дори предложение за председател на Народното събрание. Това ли са принципните ходове, които тези партии заемат. Как ще обяснят те на своите избиратели, че дори още първия ден, когато те имат възможност да направят нещо заедно, сложиха под риск над 2.5 млрд. лв., образованието беше спряно в неговия прогрес и дори не можаха да излъчат председател", добави Петков. 

 


В категории: Политика


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
brom
22.06.2022 19:02:29
0
3
До 10 : ...и ПП. Ще гледаш наесен какво ще става, ако тази пасмина от ПП остане на власт! Кирчо и Кокорчо ще отмъкнат още някой и друг милиард, пък ти духай каквото си искаш!
13.
Чухте ли
22.06.2022 18:03:14
0
4
Гуглена общата щяла да емигрира. Амстердам те зове разпоретино. Да не забравиш да взрмеш и рогатия Мирко. В България мъже без достойнство и чест не ни трябват.
12.
Изчезни
22.06.2022 17:57:38
0
4
Марш от България, безродник мръсен.
11.
Вземай чипса и бирата
22.06.2022 17:16:27
2
7
Настанявай се, народе! След по-малко от 2 часа започва сеирът на сеирите!
Кирка и Кокорка ще ядат дървото!
10.
!
22.06.2022 16:49:30
8
7
Безобразията на "новото мнозинство" продължават!
Пълна подигравка с нас!
Пука им,че ще станем още по-бедни ихче ни чаща още по-голяма криза и избори до дупка...
Наистина,много скоро "ще го духаме", с такива
управници,като ДПС,Възраждане,Итн...
9.
ФакМан
22.06.2022 16:33:40
4
5
До 4. Миличкия

Паричките няма да му влязат, но ще му влязат едни други неща откъм долната част на гърба! 3 часа още да минат, и "нещата" тръгват към гъ-РБА(ЗА) му!

Киро, Grindr те зове! Знам, че те влече! Вземай Кокорчо и марш в дупката, от която изпълзя!
8.
Хаха
22.06.2022 16:29:03
6
9
Нали това е целта да те бутнат и после старите кримки да си приемат закона и да си откраднат парите.
7.
Ивайло
22.06.2022 16:25:20
5
14
Абсолютен нещастник!.
Постъпи гордо и подай оставка...нека избирателите решат кой ще кара влака.

И нещо от Бг фолклора...курназ мъж не писка...
6.
ФакМан
22.06.2022 16:23:41
4
8
Омитай се, боклук!
5.
МАФИЯТА ВЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.06.2022 16:11:19
10
7
МАСКИТЕ ПАДНАХА И "УИДУРМАТА""СТАНА ВИДИМА ЗА ГРАЖДАНИТЕ //изключвам дебилите//!!!!!!!!ГРАНДЕ МАФИОЗО и Д/ПеевСки ИМАЩИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ОПИТ В ЗАДКУЛИСТНИТЕ СДЕЛКИ """СХЕМИ ""НА ОСНОВАТА НА ""ИНТЕРЕСА КЛАТЕ ФЕСА ""СА СЕ ДОГОВОРИЛ С Има Такива Наглеци ДА СТАНАТ СМОКИНОВ ЛИСТ //марионетно правителство ако стигне мандата до тях ///!!!!!!"""ИЗРАЖДАНЕ""" СА ЛЕСНИ ТЕ ЗА КИНИ СА СЕ ОДУПИЛИ НА РЯЗАНИЯ !!!!!!!Бог да пази България !!!!!!!!Прости господи на чедата си ДЕБИЛИТЕ те не знаят какво правят !!!!!!!!!АНАТЕМА НА ПРИДАТЕЛИТЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА ЗА ПАРИ –В АДА ДА ГОРЯТ!!!!!!!!!!
4.
Миличкия
22.06.2022 16:07:44
7
17
Кирчо, сега няма да му влязат паричките и няма как да смени любовното гнезденце с Лена, че другия клип ще бъде директно из под чаршафите как ти го лигави.. Ама и там няма парапет, който да търсиш с ръка.
Нещастни крадливи плужаци. Вън от милата ни родина, продажници гнили!!
3.
8
22.06.2022 16:04:13
6
17
Такива са правилата на играта имаш мнозинство управляваш нямаш подаваш оставка. Няма на кой да се сърди Киро това не е детска градина. Като толкова се е загрижил да пада на колене пред ББ и да му се моли за подкрепа , той и без това сам му я предложи днес по рано.
2.
Просто Киро
22.06.2022 15:57:08
4
12
Здравейте, аз съм Наско, ти ли си?
1.
наско
22.06.2022 15:50:15
10
29
Г-н Петков това е долна паплач която мисли само за собствените си интереси.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори