×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Черноморец започва мащабна операция по претърсване на гаражи заради изпарилото се Порше на Бургазата


В Черноморец започва мащабна операция по претърсване на гаражи заради изпарилото се Порше на Бургазата
Весо Петров е напуснал къщата си до комплекс в.с.”Свети Никола”, нито една камера не е засякла движението на джипа му
06 Юни 2022, Понеделник, 22:59 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Гугъл и Флагман.бг

До окончателното стъмняване тази вечер МВР, доброволци и ловната дружинка претърсиха гората между Атия и Росен

В 20:30 часа приключи първият ден от издирването на безследно изчезналия бизнесмен от Черноморец Весо Петров-Бургазата. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Още преди 12 часа днес полицейските части сформираха група за издирването му в гористата местност около Атия и с.Росен, в която се включиха доброволци и местната ловно-рибарска дружинка.

По данни на хора, които са го познавали добре, Бургазата имал навика да гостува често на свой приятел, който имал ранчо в този район.

Известно е също, че притежавал и незаконно оръжие.

Една от версиите, по които работят разследващите е самоубийство. Тя може и да отпадне, тъй като разпитаните дотук свидетели смятат, че това не е човек, който би сложил край на живота си, независимо в колко затруднено положение ще изпадне.

Странното е, че джипът му „Порше Кайен” не е засечен от нито една трафична камера по главния път Бургас-Созопол или пък частна охранителна камера във всички посоки, околовръст къщата му, в непосредствена близост до в.с.”Свети Никола”.

Поради тази причина полицаите се опасяват, че от утре нататък им предстои дълга и тягостна процедура по претърсването на десетки подземни гаражи в района на в.с.”Свети Никола”.

Първоначално трябва да се издирят собствениците или наемателите им, да бъдат предоставени ключове или кодове за достъп дистанционно.

Съществува зловеща опасност Бургазата и джипът му да се намират именно в един от тези подземни паркинги.

Според източник на Флагман.бг, голяма част от тези имоти са построени именно от братята Здравко и Весо Петрови, някои от тях в различни съдружия. И към момента по данни на Флагман.бг Здравко Петров продължава да строи луксозни къщи в района на в.с. „Свети Никола”.

Ако Весо е решил да слага край на живота си няма логика да постъпи така, че никога да не бъде открит, а тялото му да изгние в джипа, заключен от него самия в подземен гараж. По-логично е да е бил повикан за среща по разрешаване на някакъв бизнес проблем, какъвто Весо имал с много партньори през годините.

Край този комплекс е къщата на Весо Бургазата. Той категорично не е стигал до главния път Бургас-Созопол, нито е поел към Червенка или къмпинг Градина, защото нито трафична, нито частна охранителна камера не е засякла колата му

От утре освен в гората ще започне претърсване на подземните и наземни гаражи. Самото издирване се затруднява и от това, че вчера следобед валя проливен дъжд и са заличени следите от тежката машина на Бургазата, ако той е някъде из гората между Росен и Атия.

Със сигурност братът Здравко може да бъде полезен, тъй като според майка им Зора Петрова двамата са водили разговор в 09:15 часа. Тя не казва обаче кой на кого се е обадил в този час. В 09:30 часа Здравко звънни повторно на брат си, но той не отговаря, от което разследващите си правят извода, че телефонът му вече е бил оставен вкъщи, както и документите и по-важните вещи.

Бургазата изчезва само с ключовете си за Порше Кайен. На излизане от двора е засечен от съсед. Установено е още, че час и половина по-късно, вече около 11 часа Здравко отново набира телефона на брат си, но той продължава да дава свободно. След 12 часа на обед вчера, 7-годишната му дъщеричка потвърждава, че сутринта баща й дал закуска, а после обяснил, че се налага да отиде до магазина.

Братът със сигурност знае какви тревоги може да е имал по-големият му с две години и седем месеца Весо.

На 2 март тази година Весо Петров, чиито име по документи са Веселин Миладинов Петров, е излязъл окончателно на свобода срещу 5 хил.лева парична гаранция, определена от Районния съд. Прокуратурата е обжалвала тази мярка пред Окръжния съд, но гаранцията е потвърдена.

Припомняме, че той бе заловен през октомври м.г. след побой над местен бизнесмен, също строител, който твърди, че е бил рекетиран първоначално за 300 хил.евро, а след това мизата е била намалена на 100 хил.евро. Става дума за партньорско строителство в апарт комлекс „Съни айлънд”. Този бивш партньор каза, че се намира далеч от Черноморец - в столицата, където бил на сватба през целия уикенд.

Така Бургазата изкара два месеца в ареста в бургаския затвор, а след това още три месеца с проследяваща гривна.

По неофициални данни Бургазата има 34 криминални регистрации до този момент.


В категории: Созопол


29
Коментара
29
Коментара по темата
29.
:)
07.06.2022 18:27:11
0
1
28.
Гочето
07.06.2022 16:25:02
0
6
Три дена минаха. Забравете, че ще го намерят жив . Най-вероятно ,вече го ядат раците в морето с някоя тежест , прикрепена за краката.
27.
Ех идилия....
07.06.2022 15:29:42
0
15
Порше незаконно оръжие дългове бизнес изнудване...как да не го съжалиш тоя мил човек...строител на капитализма..мила родна картинка..
26.
*********
07.06.2022 13:34:25
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Тъй тъй
07.06.2022 13:01:09
0
10
Навремето един казал ,че отива да хвърля боклука , и се появил след 4 години ,не че не го убиха 20 години по-късно в някакъв хотелски комплекс . И той беше голям играч ама всеки си плаща греховете .
24.
Хроника на една предизвестена смърт
07.06.2022 11:49:31
0
16
България все още живее в един номенклатурен полукапитализъм от периферно-компрадорски тип, в който социалната структура е съвсем ясна: има много тънка ципа от много богати, които стават все по-богати, имаме умираща средна класа – хора които с все по-голям труд успяват да реализират целите си, и простолюдие, което живее пред телевизора и от днес за утре.

Междучасието свърши, но се оказа, че имаме свободен час. И то не един, а два. Може да се каже и по-просто: българският елит, българската политическа класа (те така обичат да се наричат) вече не може да произведе нито една жива формула. Могат просто да сменят изпълнителите, но музиката е същата. Тази социална група, която се добра до властта преди 30 години, е в края на своята историческа валидност. 

Сегашният елит не успя да стане класа. Проектите, които се опитват да реализират, са деструктивни и смехотворни, управленските им способности са силно проблематични, културата им е посредствена. Оказа се, че тази прослойка не е готова да носи отговорността за обществените процеси, дори и за себе си…
23.
Евро Стандарти
07.06.2022 11:46:57
0
4
Да се върнем към главното – фактът на фактите, главното събитие в днешния политически живот е невъзможността на българската политическа класа да продължи по досегашному. Имаме класика в дефинирането на революционна ситуация – елитът не умее по новому, а обществото не желае по старому. Намираме се в абсолютно върхов момент на новата българска история. Тази година ще се случат много неща. 
България все още живее в един номенклатурен полукапитализъм от периферно-компрадорски тип, в който социалната структура е съвсем ясна: има много тънка ципа от много богати, които стават все по-богати, имаме умираща средна класа – хора които с все по-голям труд успяват да реализират целите си, и простолюдие, което живее пред телевизора и от днес за утре.
Междучасието свърши, но се оказа, че имаме свободен час. И то не един, а два. Може да се каже и по-просто: българският елит, българската политическа класа (те така обичат да се наричат) вече не може да произведе нито една жива формула. Могат просто да сменят изпълнителите, но музиката е същата. Тази социална група, която се добра до властта преди 32 години, е в края на своята историческа валидност. 
Сегашният елит не успя да стане класа. Проектите, които се опитват да реализират, са деструктивни и смехотворни, управленските им способности са силно проблематични, културата им е посредствена. Оказа се, че тази прослойка не е готова да носи отговорността за обществените процеси, дори и за себе си… Това е късният български неофеодализъм. Ние ще минем през това тъмно място, като нация може и да не успеем, но като етнос сме неунищожими.
Така можем да стигнем заедно с другия неизтребим етнос - евреите - до края на света заедно с хлебарките. И пет минути преди края на света ще избием хлебарките и ще обясним на евреите, че те са всъщност българи.
Етнически съм оптимист, но от гледна точка на нацията, боя се, че не съм.
Всичко върви към своя свършек и към окончателното си решение. Finis Mundi. Краят на Света.
22.
Криминална Държава
07.06.2022 11:44:06
0
6
Българинът като частно битие не вярва на българина като общество. “Частна България” не вярва на обществена България, “частният българин” не вярва на публичния живот в държавата. Това е изключително неприятен, дори опасен симптом - българинът със своя частен живот има доверие на себе си, на близките си, на жена си, на приятелите си, в частното си битие той, разбира се, знае какво е доверие. Но българският гражданин не вярва пак на себе си, но в своята обществена форма. 
Българите, след няколкогодишно объркване и мърморене, от миналата година задвижиха някакви атавизми, някакви дълбинни социо-културни, подсъзнателни механики. В съзнанието на нашето общество се задвижи полузабравеният спомен как можем да живеем дори и без държава, в условия на чужда държавност, дори в условия на враждебност към самата държава. Ние го умеем това - и то не по-зле от евреите. Реално векове наред сме живели по този начин в състояние на държава, в която сме ние, която е при нас, но не е наша, а е чужда.
Събуди се атавистичният рефлекс на живот без държава. Държавата стана „ония там” - за какво доверие тук може да става дума?
Ние сме тежко травмирани, не че живеем лошо, някои живеят добре, въпросът е, че обществото като система, като цяло е травмирано. И тук се появява проблемът за елита. Този елит се бои от обществото и затова е толкова трудно човек да се ангажира с една негова част за сметка на друга. Проблемът е там, че в този състав, в който е конституиран българският елит днес, както и да се въртят играчите - ефектът ще бъде горе-долу същият. Работата е там, че един елит живее не толкова и не само с текущите исторически събития, а и с логиката на поколенията. Например, първото поколение взима властта и става елит, второто поколение упражнява властта, но не може да я вземе, ако се наложи, а вече третото поколение нито може да вземе власт, нито може да я упражнява. И това е болестта на всички елити по света.
Българският елит деградира от 70-те години до края на минали век. Ние сега живеем в субпродуктите от разпада на оня елит. Може ли обществото да произведе друг елит – аз лично вярвам, че може, вероятно защото съм пристрастен, защото става дума за България и съм българин. Но ако гледаме по-отдалече и с погледа на съвестни, безпристрастни изследователи - следва да помним, че всичко това не е приказка с гарантиран щастлив край. Може пък да не може да се възпроизведе този елит, което значи друг тип бъдеще за българската държавност. Имам и тревожното усещане, че българите са уморени от самата идея за държавност.
Има десетки форми на псевдодържавност, на доминиони, на протекторати, на изхранвани територии и наглеждани земи. Съвсем не е случайно, че в българското интернет-пространство някой от време на време изпищява: „Айде, да идват европейците да ни управляват”. Това е израз не толкова на това, че българинът не може да носи отговорност, колкото е отчаяние от този провален елит.
Научихме се от високомерието на модерността да гледаме снизходително и леко пренебрежително към българите от 19 век. А тогава настъпва всъщност първата българска голяма модернизация, тя е била доста успешна и те съвсем не са били наивно-глупави литературни персонажи, а реално мислещи и отговорни хора, които са формулирали големите проблеми на епохата си. Знае се от историята, че след Кримската война в българското общество са се борили два модела на възможното и желаното бъдеще. Единият е това, което е станало – това е така нареченият Ботевски модел – суверенитет и всичките рискове, произтичащи от него - защото много по-безопасно е друг да се грижи за тебе, за твоята защита, образование и т.н. Единият път е бил пътя на сувереността – национална свобода, самостоятелна държавност, което е и станало...
Но е имало и друг модел, и друга България, която не се е реализирала – някаква васална автономия в рамките на модернизираната, реформирана и “европеизирана” Османска империя. На част от тогавашния български елит много е харесвала именно тази възможна България. Това са синовете на османски аристократи, културни дейци и заможни търговци от български произход, голяма част от чорбаджиите, които люто ненавиждат Ботев и неговата публицистика - а тя днес вече е забравена и не се изучава никъде.
Тези стремежи носят драмата на геополитическото и социално-политическото мислене на българския елит от втората половина на 19 век. Тоест, тогавашният български елит е бил разцепен и разколебан – имаме ли нужда от самостоятелна държавност с всичките прелести и мъки на свободното съществуване, или ще живеем както си е било и дори ще имаме начин да забогатеем в една реформирана Османска империя, но с лице обърнато към Европа. И тогава някой е вярвал, че пътят към Европа минава през Босфора, чухме го и в наше време. Това са старите ревматизми на българската история и те се повтарят циклично...
Днес българите възприемат своята държава като опасна пирамида, която може да се срути и да ги смачка. Наистина днес българският политически живот има логиката на пирамида, а всички пирамиди са обречени да се срутят - и тогава една много малка част от участниците се спасяват, избягвайки на друго място - а останалите бедстват в отломките на илюзиите си.
Тоест, цялата тази Лукановска криминална България като пирамида се срутва пред очите ни. И хората правилно мечтаят за нещо друго, но и не виждат пътя към него. Това са Ботевски времена – елитът е разколебан и несъстоятелен, а пътищата не са уточнени.
Не вярвам на никаква “съдба” - това е езическа идея. Днес ние всички сме продукти на друг тип култура - живеем в християнска културна вселена. В християнското мислене и отношение към света няма място за “съдба”. Там има греховност, Божия милост, провидение, усилие, страдание, просветление, изкупление - това е християнската категориална система - но не и “съдба”.
Логиката на самоосмислянето е друга в християнската култура. Да, знам какво е съдба, но това, което ни се случва, не е съдба, то е по-скоро някаква неприятна смесица от безотговорност, мързел и късогледство. А може би и богооставеност... И затова днес животът на българите е изкълчен.
Идеята да си в Европа, бягайки от себе си е абсолютно безумна. Тук трябва да се цитира старата арабска мъдрост, че ако не си при себе си - значи си никъде. Където и да бъдеш, първо трябва да си при себе си. Целият днешен български живот е един колективен опит да избягаме от себе си, тъй като някой ни е наложил чувство за вина, тежък комплекс, гузност.
Премодификация вероятно ще има при всички случаи, но, първо трябва да се изясним дали това целим – някой да ни преструктурира елита отвън. Защото истинският елит се движи винаги отвътре навън, отдолу нагоре, той идва “от тъмното и от студеното”. Той не се спуска отгоре, та ако ще да е и с нарисувана на плешивото теме царска корона. Истинският елит идва от лоното на народа.
Да, влаковете с пари вероятно ще променят много неща, това е без съмнение, но няма гаранция дали ще бъде за добро или за лошо. Част от композициите, впрочем, вече са тук, разтоварват се и работят. Не знам на коя гара се случва всичко това. А друга, още по-голяма част от тези пари, предстои да дойдат. 
Просто евроатлантизмът лека полека си изтича в историята и на неговото място идва евроконтинентализма. А нашият голям проблем е, че българският елит е възпитаван в друга координатна система - те са, прости, Господи, евроатлантици. И ето още една причина да имаме нужда от нов елит.
Да учредиш наново държавата, означава да произведеш, да продуцираш нова воля в обществото, но за това е нужен обществен живот. А в началото на нашия разговор казах, че хората са се изтеглили от обществото в частния си живот, в задните си дворове, при чушкопеците си, при бирата и белота със съседа. Тоест общественият живот затихва. Да, нужно е да се преучреди държавата. Аз приветствам този термин, - нужна е нова обществена воля, която да се излее в нови обществени форми. Не мога да кажа дали това може да се случи, но аз искам да вярвам в това, гледам като обикновен българин и не мога да спра да се надявам. Казано съвсем просто и неемоционално – може ли българското общество да произведе следващия си елит? Ако може – добре, чака ни дълго бъдеще. Ако не - ще живеем в старите мечти на стара България, за живот в рамките на империя с ограничен суверенитет. Само че империята няма да се нарича Османска, а Европейска.
Ако се провалим, ще потвърдим думите на дядо Славейков – не народ, а мърша?
- Това е добре да си го казваме от време навреме - за да се държим будни, и да се гневим на себе си. Но не бива да прекаляваме, за да не се получава едно противно и извращенско национално “садо-мазо”. Все пак трябва да пазим достойнството си. Все пак нас ни има. Има много интересни народи в човешката история, които вече са изчезнали - а ние продължаваме да тъпчем земята и да упорстваме. Така, че напук на всичко и всички трябва да опитаме да погледнем и отвъд хоризонта. Упорствайки.
21.
Хан Курбан
07.06.2022 11:17:49
1
4
Около 10.06.2022. ще изплува...
20.
Kmeta
07.06.2022 10:56:20
0
6
До флагман на Мутрите ги пишете бизнесмени. А циганите дето крадът за ядене дребна да ги пишете икономи
19.
*********
07.06.2022 10:13:29
1
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
satiricon
07.06.2022 09:00:37
0
44
четох четох и накрая стигам 34 криминални регистрации.
Не е нужно да се коментира повече.
17.
Glarus
07.06.2022 08:57:18
0
15
Имал връзки със черният свят тази е черният свят
16.
*********
07.06.2022 08:49:37
0
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
AlienFucker
07.06.2022 08:46:55
1
20
най-вероятно е в някой космически кораб за анални експерименти
14.
Jiksy
07.06.2022 08:32:21
0
25
Хората нямат пари за храна а селския бек си развява байряка с кайен я на 2м под
13.
*********
07.06.2022 08:25:20
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Аз
07.06.2022 08:15:28
1
52
Предлагам да се спестят средствата за издирването на подобни бизнесмени и да се пренасочат към нещо по-смислено ... операции на болни дечица ... животоспасяващи операции на родители с "нормални" (бачкаторски) професии. Бизнесмените ще си продадат колите и къщите, и да си наемат детективи да си ги издирват (явно освен за роднините си, не са важни за никого другиго ... четейки коментарите).
11.
Kneta
07.06.2022 08:06:04
2
43
Защо пишете само за мутри , поне ги пишете тези статии с весел привкус , весели заглавия, все пак да изчезне такъв боклук не е лоша новина
10.
Бекъм
07.06.2022 07:10:54
1
35
Баси театъра дето разиграва тоя!
Никакъв шанс да се е гръмнало говедото.Просто се е наложило да изчезне.
9.
Трафична камера
07.06.2022 07:09:56
0
18
Вие сериозно ли?
8.
Метин
07.06.2022 06:29:26
3
24
Нали е имал проследяваща гривна защо не могат да го открият. Като местен жител познавя добре района и местоположението на камерите наоколо. И като притежател на офроуд джип е лесно по пътеката, по пътеката да се измъкне нанякъде. Явно е поставен натясно и сега бяга. Колко му е да сложи фалшив номер на джипа и границата да мине даже.
7.
toi e vuv
07.06.2022 04:44:26
1
16
bidon
6.
До 4
07.06.2022 04:40:11
11
10
Голям умник си защо си мислиш че ти си най умния и най хитрия , то такива умници като теб се ловят най лесно . Ако си чувал че се работи по няколко версии но какво ли ти се обяснявам то ако ги разбираш тези неща няма да пишеш глупости . Трудно е да убедиш глупавият че е глупав почти невъзможно е .
5.
Мълчанието на Агнетата от Черноморец !
07.06.2022 02:56:01
0
20
Чикатило Премянов от Южното черноморие е добре запознат със военните погреби във Черноморец на ВВС под земята имаше ракетки бършех всеки ден един сензор за насочване и локация но белязания беше много алчен ! И така вместо да си прекара живота в Бургаския тои не спря да трупа и да трупа
4.
Gogiii
07.06.2022 01:31:01
6
52
Доста тъпо и нелепо звучи в морски град..да търсиш изчезнал в гората при наличието на огромно море...което ще заличи почти всички следи. Нашите полицаи са си доста глуповати и неадекватни. Онзи ден три пъти минах покрай една спряла патрулка и на третия път ме спряха...гледаха под седалките, в багажника, чак под резервната гума гледаха...Станал съм им съмнителен като съм минал няколко пъти покрай тях хаххх...Не се ли замислиха абдалите, че ако нося нещо незаконно няма да мина три пъти, а още след първия щях да запраща...
3.
ФБР,ДЕА и ФП
07.06.2022 00:36:19
0
34
Практиката показва- нямя ли го 2,3 дни...Лошо...
2.
Съдбата
07.06.2022 00:09:56
0
35
Имало е да става!
1.
Невинен
06.06.2022 23:44:57
0
74
Питайте г-н Рагевски, той е запознат как изчезват хора, може да помогне с идея къде да го търсят
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др.
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори