×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стоян Колев готов за кметска битка в Айтос, но опонентите му се скатават


Стоян Колев готов за кметска битка в Айтос, но опонентите му се скатават
Според кандидат-кмета на СДС в Айтос Стоян Колев този подход е удобен за запазване на статуквото
12 Юли 2011, Вторник, 14:42 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Засега собственикът на „Перла” е единственият кандидат за кмет във втората по численост община в Бургаска област. ДПС, БСП и ГЕРБ снишени чакат последния момент

Собственикът на веригата хранителни магазини „Перла” Стоян Колев, който до момента, 12 юли, е единственият обявен кандидат за кмет на Айтоска община, днес провокира политическите си опоненти да излязат и да обявят дали имат сили да се борят в този вот. От негово име и от името на партията, която го издигна – СДС, е разпространено прессъобщение до медиите, в което се казва, че  късното обявяване на кандидатурите за кмет на Айтос е признак за липса на отговорност и удобен подход да се избегнат неудобните въпроси.

„Тази ситуация на безметежност и безвремие отлага дебата за развитието на града и перспективите пред общината,  ще доведе до отлив на гласоподаватели”, категоричен е Стоян Колев.
„Сегашният кмет е провал за БСП и е интересно дали левицата ще намери сили в себе си да открие ново лице. От друга страна обаче, издигайки ново лице партията-столетница признава, че Врабчев се е провалил в управлението на Айтос”, каза още Колев.

Той допуска, че опонентите му се крият в миша дупка, защото са гузни и имат от какво да се притесняват – като управленци и като бизнесмени.

„С обявяването на моята кандидатура бях подложен на множество проверки от страна на всякакви държавни институции – НАП, Инспекция по труда, Агенция Митници, Агенцията по храните. Но това е абсолютно нормално, защото по този начин в политиката ще влязат чисти личности. Допускам, че някои от кандидатите може да се притесняват и затова да не се афишират”, казва синият кандидат.

Ранното обявяване на кандидатите е стратегия на десницата, тъй като това е европейска политика на прозрачност. Седесарите в града номинираха и първите си кандидати за съветници. Листата на сините ще се води от  Стоян Колев. В нея ще бъдат също лидерът на СДС- Айтос Петър Янев, д-р Илко Тенев, Бистра Костова, Албена Кишишева, Семиха Илязова, Ненко Димитров.
Единствен Бесове.бг разкрива вътрешните процеси в останалите партии в тази община – втора като население в областта и с преобладаващи жители от турския етнос. В БСП се води люта битка между сегашния кмет Евгени Врабчев, който 8 години управлява Айтос и младият общински лидер на партията Деян Господинов. Развръзката между тях ще стане ясна на 16 юли, когато е конференцията на местните социалисти.

 Има и още една интересна  кандидатура – тази на бившия шеф на ОД на МВР в Бургас Васил Едрев, който засега отрича, че ще участва в изборите . Неговото име е било изписано само в една анкетна карта, попълнена от социалистите преди форума им в събота, но това е достатъчно, за да бъде обсъждан.

„Аз считам, че този път кандидатът, с който ще излезем на изборите трябва да е партиен. Аз съм номиниран и нямам намерения да си правя отвод. За мен по-важния орган е общинския съвет, тъй като всяко решение в общината минава през заседателна зала, затова ще наблегнем на подреждането на листата с кандидатите ни за местния парламент. Въпреки, че е прието партийния лидер да е водач, аз не държа на това”, каза Деян Господинов.

В пълно затишие е изпаднала местната структура на ГЕРБ. Общинският лидер Даниел Орлов, който се очаква да бъде и кандидатът за кмет вече бил толкова изнервен от забавеното решение на Изпълнителната комисия в столицата.  Орлов не знае кога ще бъдат разглеждани от ръководството в София номинациите за градоначалник.
От ДПС ще мълчат до последния възможен момент, тъй като са наясно, че държат козовете за развръзка на балотаж. Дори не е ясно дали хората на Доган ще издигнат своя кандидатура.

В категории: Айтос


43
Коментара
43
Коментара по темата
43.
Информиран
29.07.2011 09:56:24
1
2
Прочетох въпросните коментари във ФБ - темата за злобните айтозлии се отваря от някакъв мъж от Айтос, който явно ни познава много добре, а жената на Колев не е от Айтос,но защитава айтозлии. За нещастие явно човекът е прав - това се потвърждава от тона на някои наистина много злобни и неадекватни коментари. Жалко - хората се опитват да ни вдигнат нагоре, но на нас ни е по -добре в калта и злобата!
42.
До Много Гладния Врабец
29.07.2011 09:35:30
0
2
От глад ти е замъглен погледа и мозъка и четеш чуждите коментари както Дявола Евангелието! Защо се излагаш, гладни опашати приятелю, всеки може да прочете коментарите във ФБ и да ги разбере освен ти , разбира се! Ти си явно един от злобните които са си продали душата - на БСП ГЕРБ ДПС и т.н. и рай да стане пак ще казваш на бялото черно нали?
41.
Гладен Врабец
28.07.2011 13:08:26
3
1
Нито съм Орлето нито съм Ивелинчо нито който и да ти се иска! Относно коментара на г-жа Колева, която не съм длъжна да харесвам, за справка- има една социална мрежа, която се нарича Facebook, в която г-н Стоян Колев е регистриран и е поставил своя снимка със "шофьорска книжка" (лична карта) в ръка като доказателство за това, че същата не му е отнета по повод "Терзанията на Айтозлии" по този въпрос! Под тази снимка е въпросния коментар на г-жа Колева за "Злобните Айтозлии", които са потенциални избиратели на г-н Колев в престоящите избори, както той вероятно очаква! Така, чв драги ми защитнико, не се изказвай неподготвен!
40.
До Гладен Врабец
28.07.2011 09:08:13
0
1
Орлета, Ивелинчовци и не знам си още какви, като ви слушам ми става смешно. Много знаете за Стоян, че чак и за жена му, че плюете така, а пък не знаете, че от един месец най-малко човека е с шофиор, точно защото разбира, че това му е проблем и намери начин да го реши. Информирайте се преди да пишете или това май за вас нямаше значение. Относно Колева, аз подобно изказване никога не съм чувал, така че не знам дали тя или вие мислите по този начин...
39.
Гладен Врабец
27.07.2011 22:40:50
1
0
И ако Г-н Колев иска "Злобните Айтозлии" според Г-жа Колева Да гласуват за него, да и ограничи изказванията!
38.
Гладен Врабец
27.07.2011 22:37:31
1
0
То е ясно, че никой от кандидатите няма да става и по тях ще се излива само помия, така че в тази връзка да коментирам огромния за Г-н Колев проблем с шофьорската му книжка! Ако все пак мисли, че това е най големия проблем на предизборната му кампания да беше обърнал внимание, че се е снимал с личната си карта!
37.
Рамадан Бехчет
25.07.2011 01:10:03
0
2
Слишай моята команда: "Гласувайте за мен и Врабчев".Аз съм царя на Айтос,заедно с Врабчев правим чудеса,работим заедно и крадем.Планът е следния:
1.Аз ще се кандидатирам за кметския стол,знаете ли защо?
2.Защото без мен Врабчев е нищо.
3.Като се кандидатирам АЗ (ВИШИСТА),Врабчев използва това,че аз съм етнически ТУРЧИН и кара умните българчета да гласуват за него,така вота става етнически и Евгени Врабчев печели изборите.Ние сме гейниални,създадени сме един за друг.Крадем,пикаем и серем,а ВИЕ айтозлии неможете да ни спрете,ние сме непобедими!!!
4.Сега се договорихме за една сума от общинския бюджет,тази седмица ще ми бъдат преведени парите,за да си стартирам кампанията.
4.След като ги получа парите,ще кажа на айтозлии пред магазинчето на дъщерята на Осман Джагуш:
-Аз съм ЦАР,Аз съм ВИШИСТ.
5.Който от дюнера разбира,при Вишиста се спира,хайде АЙТОЗЛИИ елате да ви дам по един ДЮНЕР!!!ЕВГЕНИ ВРАБЧЕВ ЧЕРПИ ОТ ПАРИТЕ НА ОБЩИНАТА (ВАШИТЕ ПАРИ) ЗАПОВЯДАЙТЕ ПОД ДЖАМИЯТА!!!
36.
до 008
19.07.2011 11:30:33
0
3
008 проверих наредбата на Общинския съвет и там такъв текст няма. Това ако е истина е много гадно! Това обаче се указва, че не е било прието от Ообщинските съветнтици, защото го няма в наредбата. Явно е някаква приумица на Другаря кмет или друг отговорен фактор! Вероятно височайшата усоба иске да затрие и поликлиниката след като затри и болницата.
35.
008
19.07.2011 10:02:28
0
3
Внимание! Преглед в айтоската поликлиника струва 22,40 лева!
На 13.07.2011 год. между 12.00 ч. 12.20 ч. прегледът при личен лекар на осмелилите се да паркират на паркинга пред входа на поликлиниката струваше 22.40 лева. 2.40 потребителска такса за преглед и лептата от 20.00 лв., платена на Янко от частната фирма „Рилк ООД” за сваляне на скоби от личен автомобил. От няколко дни на паркинга пред входа на поликлиниката се мъдри знак „Спирането забранено” и надпис „Служебен паркинг”.Докато във всички цивилизовани страни паркингите пред лечебните заведения са безплатни и с маркирани места за инвалиди и за автомобили на майки с деца, решението за ограничен достъп на болните до поликлиниката е меко казано странно. Скоби бяха поставени и на автомобил, който докара възрастна жена, която едва се движеше подкрепяна от сина си. Повече от очевидно е, че никой няма да паркира колата си пред входа на поликлиника, за да си пие кафето.
Не зная, чие е това решение. Ако е на общинските съветници, които на всяка предизборна кампания обясняват на избирателите, че здравеопазването е приоритет, нека си помислят, че изборите наближават. С ограничаване достъпа до здравни услуги, едва ли някой ще им повярва. Ако решението е на лекарите от поликлиниката, то нека не забравят, че техните трудови възнаграждения се формират от здравните осигуровки на техните пациенти, които нямат право да спират на паркинга пред входа.
34.
ивчо
17.07.2011 00:07:12
2
5
Искам да кажа че Евгени е най-малкото зло за Айтос така че спрете с глупавите коментари. Той се е учил от мен а ученика ако е добър става професор пример Евгени. Бъди разумен кмете както досега и си ти пак , а аз ще помагам да не ме забравиш.
33.
къде съм аз къде си ти?
15.07.2011 08:57:11
0
7
1.От 8 години съм на общинската софра!
2. Сестра ми проектира жена ми се разпорежда !
3. Братовчед ми за няколко милиона боклуците ви чисти!

А ВИЕ ВСЕ НЕДОВОЛНИ , ВСЕ СЕ
ОПЛАКВАТЕ ,ЧЕ СТЕ БЕЗРАБОТНИ ,ЧЕ СТЕ ГЛАДНИ ! НЕ ВИ ВЯРВАМ, АЗ ЦЯЛАТА СИ РОДА СЪМ ВПРЕГНАЛ ДА ВИ СЛУЖАТ ВИЕ ПАК СТЕ НЕДОВОЛНИ!
32.
*********
15.07.2011 08:55:04
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
*********
15.07.2011 08:55:04
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
Катя Костадинова
15.07.2011 08:51:39
0
3
Ще накарат ли шефа на БСП-Айтос Деян Господинов да се откаже от вътрешната предизборната битка с настоящия кмет и пак кандидат за трети мандат Евгени Врабчев.Кои са задкулисните играчи?Колко лева ще струва това на Евгени Врабчев?Каква е ролята на Георги Михов и Панайот Которов в цялата война на БСП-арите в Айтос
29.
Катя Костадинова
15.07.2011 08:51:39
0
3
Ще накарат ли шефа на БСП-Айтос Деян Господинов да се откаже от вътрешната предизборната битка с настоящия кмет и пак кандидат за трети мандат Евгени Врабчев.Кои са задкулисните играчи?Колко лева ще струва това на Евгени Врабчев?Каква е ролята на Георги Михов и Панайот Которов в цялата война на БСП-арите в Айтос
28.
ех
15.07.2011 08:04:51
0
4
Принципно за ГЕРБ е по-добре да излъчат за кандидат самата ...мечка /мир на праха и/....
27.
Дидо Китката
15.07.2011 07:43:38
0
4
А знаете ли, че другаря Тотко Щерионов написал донос до централата на ГЕРБ срещу другаря Даниел Орлов за неадекватните му реакции по "Мечешкия въпрос" и сега вероятния кандидат за кмет от ГЕРБ е онова никому неизвестно парашутистче от Булбанк.
26.
къде съм аз къде си ти?
14.07.2011 23:20:48
0
4
1.От 8 години съм на общинската софра!
2. Сестра ми проектира жена ми се разпорежда !
3. Братовчед ми за няколко милиона боклуците ви чисти!

А ВИЕ ВСЕ НЕДОВОЛНИ , ВСЕ СЕ
ОПЛАКВАТЕ ,ЧЕ СТЕ БЕЗРАБОТНИ ,ЧЕ СТЕ ГЛАДНИ ! НЕ ВИ ВЯРВАМ, АЗ ЦЯЛАТА СИ РОДА СЪМ ВПРЕГНАЛ ДА ВИ СЛУЖАТ ВИЕ ПАК СТЕ НЕДОВОЛНИ!
25.
истината
14.07.2011 18:20:35
5
2
който и да си под името Евгени Врабчев си светлинни години далеч от истината. Тези проверки може да ги разправяш някъде другаде. За всяка проверка се знае предварително, ако има такава. За трудовите договори 90% са на 4 часов работен ден пък работят 8 часа. И за тези 4 часа им удържа от заплатите за осигуровки. И какво ли не още. Разправяй ги някъде другаде тези приказки от хиляда и една нощ. Вярвай си
24.
Евгени Врабчев
14.07.2011 17:30:01
3
6
Край.Не мога повече. От тук нататък ставам честен! Искам 1 път да водя честна кампания. Хора можете да спрете вече да плюете, който и да е. По 10 инспекции и проверки на ден им правим, то ако беше излязло нещо нередовно и без срок отдавна щеше да е излязло във вестниците, да ги сринем. Също така и всичките им служители са изрядни и с договори и заплатите им са над средното ниво. Стана дума за хипермаркета. Това винаги ми е било коз, защото винаги глупавите хора ми се връзват. Хора като кмет 1 път ще кажа истината. Първо трябва да има работни места и сигурни осигуровки, чак тогава някоя фирма може да дойде. В Айтос има места не за 1, а за 10 хипермаркета, така че, ако някой огромен предприемач беше решил да направи хипермаркет. Повярвайте ми нито Стоян, нито аз можем да го спрем. Тия могат града да купят, ако поискат. Съжелявам Стояне , знам че си нае шофьор, но не ни остана друго за какво да се хванем след като си го нае. Ти не си, нито с нас, нито с ГЕРБ, ако имаше неплатени данъци,в затвора щеше да си и без това си такава пречка. Аз щеше да бъда горд, ако можех да кажа на хората от колко до колко могат да дойдат при мен, да им говоря с факти и открито, но не мога. Съжелявам граждани на град Айтос, дано ми простите за това, което направих на града!
23.
0-пълна нула
14.07.2011 16:08:07
1
3
Я бързо целия щаб да отива над автогарата и презентира къде ще се изгради новия хипермаркет, след като ТОЙ стане кмет.....
22.
До щаба на Стоян Колев
13.07.2011 23:46:42
4
10
Защо обръщате внимание на тея плювковци анонимни, посерковци
21.
Предизборен щаб на г-н Стоян Колев
13.07.2011 15:54:31
5
13
00 и 01 да заповядат в офиса на СДС-Айтос всеки делничен ден от 8.00 до 18.00 часа. Нека подкрепят с доказателства всички свои обвинения! Ние водим една открита европейска кампания, която апелира към прозрачност, толерантност и позитивизъм. Очакваме Ви!
20.
007
13.07.2011 15:39:34
5
13
Всичко чувам, всичко виждам и на никой не прощавам! 00 и 01 явно пълните един и същ басейн с плювни. Пожелавам Ви приятно плуване! Дано не се удавите, че много ме забавлявате и ще ми липсвате.
19.
запознат
13.07.2011 15:24:31
0
7
Ще накарат ли шефа на БСП-Айтос Деян Господинов да се откаже от вътрешната предизборната битка с настоящия кмет и пак кандидат за трети мандат Евгени Врабчев.Кои са задкулисните играчи?Колко лева ще струва това на Евгени Врабчев?Каква е ролята на Георги Михов и Панайот Которов в цялата война на БСП-арите в Айтос
18.
01
13.07.2011 15:04:47
12
4
Много добре 00!
В 10-ката. Аз съм също "за" да се кандидатира момчето. Искрено се забавлявам, как цял екип платен пиар се опитва да скалъпи от нищото нещо. То нищото е ясно, ама и в кадифе да го сложиш и да блясък да го излъскаш -пак е нищо- наш Стоянчо. Нека се кандидатира- Нека тича до парка. Нека се разхожда бавно по централната улица. Нека!
17.
00
13.07.2011 14:56:02
12
8
Господин Колев, може да увеличите възнагражденията на хората, които се грижат за предизборната Ви кампания. Добре се справят, при положение, че изходния материал не става за нищо. Виждам, че са активни в коментарите.... Жалко е, че целият им труд ще отиде на вятъра.
Вашата обсебеност от идеята да станете кмет на Община Айтос, дава хляб на много хора. Надявам се, че няма да спрете да се кандидатирате за кмет в близките 20 години.
Интересно ми е какво точно ще направите, ако вземат, та ви изберат? Да не би да спрете да миете лепнещите кренвирши и салами и да преетикирате стоките с изтекъл срок на годност или пък слуаааайно ще започнете да осигурявате работниците си на пълен работен ден и на реална заплата? Да не би случайно да позволите НАЙ-НАКРАЯ теренът до автогарата да се преотреди за хипермаркет? Ще спрете ли да управлявате личните си автомобили с бясна скорост и ще продължавате ли да не спазвате правилата за движение? Вие,г-н Колев, сте един дребен, свит и комплексиран човечец, който си мисли, че парите спечелени на гърба на обикновените хорица и спестени от неплатени на държавата данъци и ДДС, ще Ви помогнат да оправдае пред хората, пред Бог и пред собственото си съзнание, нечистивите дела, които сте сторил! Господ вижда не прощава!
Каквото и да напишат след мен платените Ви клакьори то няма да промени факта, че сте това, което сте!
16.
Откровена
13.07.2011 13:08:21
5
15
Статията е добра! Докато другите партии са в пълен хаос и се опитват по- всевъзможни начини скришната да злоупотребяват, то поне един човек открива картите на масата- Стоян Колев. Той е човекът, който е откровен с гражданите и който мисли за тяхното бъдеще, докато другите мислят само за тяхна изгода и го доказаха с действията си.
15.
Ивелин
13.07.2011 10:36:11
1
11
Браво на Стоян Колев - така се влиза в предизборна кампания. Слагаш всичко на масата и казваш - това мога, това съм постигнал, който иска да се бори с мене да излиза на тепиха, всичките сега са изпокрити и се дебнат. Човекът си излиза с името и бизнеса и казва какво иска.
14.
ДО МЕСТЕН
13.07.2011 09:05:13
5
2
МЕСТЕН МИНАЛИЯ ПЪТ СТОЯН КОЛЕВ БЕШЕ НА БАЛОТАЖ С ПОДКРЕПАТА НА ДПС, НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ МЕСТНИ ИЗБОРИ АКО СЪБЕРЕ 400-450 ГЛАСА ТОВА ЩЕ Е УСПЕХ ЗА НЕГО .... АКО ИСКАШ МОЖЕ И ДА СЕ ОБЗАЛОЖИМ!
13.
ДО МЕСТЕН
13.07.2011 09:05:12
9
2
МЕСТЕН МИНАЛИЯ ПЪТ СТОЯН КОЛЕВ БЕШЕ НА БАЛОТАЖ С ПОДКРЕПАТА НА ДПС, НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ МЕСТНИ ИЗБОРИ АКО СЪБЕРЕ 400-450 ГЛАСА ТОВА ЩЕ Е УСПЕХ ЗА НЕГО .... АКО ИСКАШ МОЖЕ И ДА СЕ ОБЗАЛОЖИМ!
12.
анди
13.07.2011 07:08:18
1
10
БРАВО-не съм гласувал до сега за кмет на Айтос-но това мили съграждани е найстина достойният кмет и достойни съветници-аз ще гласувам за Стоян Колев-това е инвестиция в града ни-повярвайте!
11.
ДО: Офффффф
12.07.2011 19:01:05
2
7
Кат си много умен, ще разбереш, че точно каквото и да става ДПС имат мнозинство, освен ако всички българи гласуват. Така че точно ДПС нищо не разиграва и не прави нищо, тя стоят и чакат кой какво ще им предложи.Точно това се опитва да каже Стоян да се гласува. Другите партии се бавят и нищо не правят, заради което е ниската избирателна активност. Изводите си ги правете сами. И въобще кмета не е пионката, която си мислите.Това би го казал човек, които чул не дочул говори.Питайте собственик на голяма фирма или предприятие (не че останаха много) в Айтос да видим какво ще ви каже.
10.
офффффффффф
12.07.2011 18:32:21
6
3
Малоумник до малоумник....

Хора, разберете, че НЕ КМЕТА Е ВАЖЕН! Той е една пионка, която изпълнява решенията на общинския съвет. Гласувайте на първи тур за общински съветници.
Не разбирате ли, че тази игра м/у кандидатите за кмет на Общината се разиграва от ДПС, за която няма никакво значение кой ще е кмет. За тях е по-важно да имат мнозинство в общинския съвет и да си крадът на воля, като накрая обвинят кмета.
ГЛАСУВАЙТЕ!
9.
приятел на приятеля
12.07.2011 16:20:53
1
6
Те от Герб не са зад гърба на никой.През целия мандат повечето не разбраха че са от Герб и защитаваха позицията на кмета Врабчев.Те нямат своя единтичност и не знаят кои са.Не искат Орлов но не искат и Димчо.Не знаят кой искат.Искат да са в играта но да са със всички.Странно поведение .Само един Господ знае кого ще подкрепят.Това е.
8.
Терзиев
12.07.2011 16:17:50
4
8
Брее Стоян ме изкефи тоя път.Браво точно така. Най-накрая разбра, че хората може да му повярват, ако е напълно откровен и открито напада партиите като им показва грешките и търси отговори. Много просто, че ще изчакват на кого му пука за развитието на града и перспективите пред общината, освен на този, който толкова много е вложил в него.
7.
Даката
12.07.2011 16:16:40
14
9
До кога ще пишете за този палячо от Айтос?Пари ли ви дава за реклама?Толкова е смешен и ограничен горкия...
6.
приятел
12.07.2011 16:13:38
3
5
Не разбирам защо да е изнервен Даниел Орлов.Има успешен бизнес. Политиката на неговата партия е непоследователна и нервна.Подкрепят масово чужди кандидати без да мислят за ПОСЛЕ.И след изборите някой трябва да работи за Герб.Като я карат така кой ли ще е.
5.
Вяра
12.07.2011 16:12:19
2
7
Да така е. Даже е смешно.Той не е водач на собствената си партия, а пък камо ли да е кмет и да се оправя с общинските съветници.И на всичкото отгоре ГЕРБ тотално изгубиха доверието на народа.Та за какво беше изнервен Орлов.
4.
Безпартиен
12.07.2011 15:36:03
2
8
Членовете на ГЕРБ-Айтос половината не искат Орлов да е техния кандидат-кмет. Печели само с един глас пред Парушев. Има и слух, че Парушев е водач, но нещо са скатали гласуването, та Орлов да е с един глас повече. Пълен смях! Ето затова е изнервен. И още повече ще става...
3.
местен
12.07.2011 15:32:59
2
11
Орлов е излишно да се нерви защото няма никакви шансове да стане кмет.Истинската битка ще е между Врабеца и Стоян Колев. Миналия път пак двамата останаха на балотажа, сега пак ще е така.Четах в сайта ви дето Борисов казва че ГЕРБ загубили само в Несебър и навсякъде другаде победили.Не е вярно и в Айтос са зле.
2.
Безпартиен
12.07.2011 15:29:42
1
9
- И в Айтос ситуацията е доста комплицирана за ГЕРБ, без ДПС и до балотаж не можете да стигнете.

- В Айтос, първо, има натрупани много негативи сред населението срещу досегашния кмет от БСП Евгени Врабчев. Ние ще издигнем кандидатура, която би могла да се справи с Врабчев.

- Общинският ви лидер Даниел Орлов?

- Той спечели най-много гласове, но очакаме решението на Изпълнителната комисия. Структурата в Айтос е консолидирана да работи, може да бъде издигнат и Димо Парушев – кметът на Съдиево.
1.
Безпартиен
12.07.2011 15:26:58
0
10
Общинският лидер Даниел Орлов, който се очаква да бъде и кандидатът за кмет вече бил толкова изнервен от забавеното решение на Изпълнителната комисия в столицата. Орлов не знае кога ще бъдат разглеждани от ръководството в София номинациите за градоначалник.

Как няма да е изнервен?!?! След малко ще ви дам цитат от интервю на Галина Милева.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори