×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ издига политическия феномен Димитър Димитров за кмет на Приморско


ГЕРБ издига политическия феномен Димитър Димитров за кмет на Приморско
Методиката, по която Димитров управлява Приморско от 1995 г. до 2007 г. няма аналог в българската политика, очевидно народът такъв го иска
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Юли 2011, Сряда, 11:07 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимка архив Бесове.бг

За община Созопол кандидатът също вече е определен и се казва Панайот Рейзи

Феноменалният политик Димитър Димитров, който управлява община Приморско от 1995 г. до 2007 г., печелейки неизменно избори на първи тур, се връща в играта – той ще е кандидат-кметът на ГЕРБ. Няма съмнение в това, защото самият премиер Бойко Борисов е извикал при себе си Димитров и е водил с него разговор около час и половина. Информацията ни бе потвърдена от два независими източника. Шокиращата новина за реанимирането на Димитров се разчу едва тази седмица и то благодарение на хора от неговия инициативен комитет, които сондираха общественото мнение за завръщането му още през март-април, както съобщи пръв besove.bg.

Този мандат Приморско се управлява от червената кметица Лиляна Димова, която опита да сложи ред в общинските фирми, заварени в разкапано състояние, да въведе нова система за отдаване на търговски обекти под наем, както и да възстанови законността. Благодарение на нея излязоха наяве раздаваните за жълти стотинки общински земи край морето на висши магистрати и техните деца. Оказа се в последствие, че корупцията, която се е ширела в епохата на Димитров е била свързана с неговите усилия да освободи административно Приморско от опеката на Царево. Димитров е стигнал и доста по-далеч в гарантирането на дългогодишното си управление – почти няма жител на град Приморско, който да не е вписан като наследник на земеделски терен в една интересна местност, намираща се до резиденция „Перла“. Още година-две управление по методиката на Димитров и в тази местност парцели щяха да получат хора, които никога не са притежавали каквато и да било земя. Така, превръщайки масово своите съграждани в милионери, Димитров можеше да си управлява до края на живота.
Той още не може да осъзнае какво се случи през есента на 2007 г., защото дълбоко вярваше, че отново ще бъде избран от раз. Димова го  победи на втори тур с подкрепата на ВМРО. През тези 4 години явно имотите, които Димитров притежава край брега в Приморско не го правят щастлив, защото иска още да управлява. Той е роден на 13 януари 1946 г. По думите му е завършил Техническия университет в Русе, специалност Управление на общините и фирмите, както и че готви докторат по икономика, но дали го е защитил, няма данни, защото тези твърдения са от 2003 г. Оттогава никой не е повдигал въпрос за образователния му ценз.

Към момента срещу Димитров се води дело в Бургаския окръжен съд за това, че е продавал без санкция на ОбС евтини общински земи до морето. „Изобщо не разбирам в какво съм обвинен“, каза онзи ден по време на процеса Димитров, иронизирайки всички, които смятат, че е възможно  да получи присъда, която да препятства поредния му мандат.

В Созопол кандидат-кмет на ГЕРБ ще е настоящият кмет Панайот Рейзи и това вече е вън от всякакво съмнение. Премиерът е посъветвал областния управител Константин Гребенаров да си гледа работата в държавната администрация, защото за това бил назначен и да не мисли повече за избори в Созопол. Този разговор се е провел между тримата. От известно време Гребенаров престана да се появява на публични събития, той не дойде и на празника на МВР на пл.Тройката снощи.

В категории: Приморско


Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
29
Коментара по темата
29.
Мухахахааа
26.07.2011 12:40:05
0
7
Най тъпият мутро премиер ще подкрепя най големия крадец
Нищо ново под слънцето.
28.
Мууу
24.07.2011 10:19:21
4
5
Абе смешник ,защото последните Пет , коментара са от един човек, Димитров ще бъде кмет независимо от коя партия ,защото хората го обичат , и направи граждани от такива тъпаци и селяни като теб
27.
граждани
21.07.2011 09:26:10
3
4
Ей,хора,трябва много да внимаваме ,да не се озовем в лапите на Рейзи или на Арнаудов.Че както е тръгнало ,май натам вървят нещата,комунистите да ни затрият като община.
26.
Приморчанин
19.07.2011 12:52:02
3
4
Гледах скоро по телевизията едно предаване с Бойко Борисов за предстоящите избори.Той каза нещо заради което всеки един от нас трябва да се замисли а именно-,,Аз ще застана зад всеки мой кмет/на ГЕРБ/и ще му помогна да не се изложи пред хората.Ще му подам ръка и заедно ще помогнем на общината ....,,Вярно казано.Всички искаме бъдещия общински кмет да е интелигентен,възпитан,разумен ,да умее да води диалог със всички,да няма работно време за хората и да е с висше образование.Това гербаджиите го имат в лицето на д-р Германов!!Успех им желая,много хора ще ги подкрепят ,защото са разумни и те ще спасят опропастената ни община.
25.
до №-7
19.07.2011 11:30:30
1
3
ГЕРБ си издигна кандидатурата и тя е д-р Германов.Вожда не се меси и не може.Кмета се избира по предложение на ръководството и се утвърждава от общото събрание.Само то може да избере кмета а вожда го потвърждава.ГЕРБ е партия в която важи уставът и закона!!!!!!!!!!!!!!и нещата се случват от долу на горе...........
24.
до Димитров
17.07.2011 12:27:02
3
6
Димитров,ти си най-крадливия кмет на балканския полуостров.Ти ,Серафимица,Димо Парушев,Колю Попов,Дико Шурелов ,сте за затвора.Стига сте си писали хвалби по форумите.Приморско НЕ те иска за кмет.Чупката от живата ни.Хотелите ви направени с нашите пари които откраднахте ви носят капитали а ние треперим за банките ,.....
23.
от Потресен до 13
13.07.2011 15:22:38
6
7
По-голяма политическа ку-ва от Димитър Николов НЯМА!!! Те затова се намериха и с Рейзи и с Димитров. Краставите кучета се надушват. Информацията ти, Мунчо е по-скоро дезинформация, нямаща нищо общо с реалността и фактите. Скрий се някъде по-надълбоко. Злобата ще те съсипе. Успех на д-р Германов и Гребенаров!
22.
До 21
12.07.2011 22:54:05
4
9
Абе ай стига тъпи агитки ! Кой познаваше този специалист до скоро , а сериозния пост му го даде ГЕРБ , така че нека да гледаме реално Димитров единствен може да вдигне общината , както и го е правил ! Що се отнася до крадене и други глупости , не знам , ама имаше за всички и общината беше номер 1 по морето , а не като сега .... Така , че стига експерименти ! С ГЕРБ или без него , новия кмет ще се казва Димитър Димитров и това всички от Приморско го знаем !!!
21.
до Дива Къпина
12.07.2011 12:57:36
5
6
Смехотворна е кандидатурата на най крадливия кмет на балканския полуостров.ГЕРБ издигат кандидатура на един специалист, на човек който заема сериозен пист ,обаче явно това не се харесва на хората.Според вас кмета трябва да е корумпиран, да лъже, да краде,да облагодетелства определен кръг от хора а другите да лапат мухите.Това което е било няма да се върне.Реваншизъм няма да има и така като ви слушам след няколко месеца и община Приморско няма да я има.
20.
Дива къпина
11.07.2011 21:51:50
2
5
Имам известни опасения, че д-р Германов не е особено подходящ кандидат. Той е виновен за смъртта на Петко(любимия ми папагал) и вместо да излекува мини зайчето ми, ме посъветва да го сготвя с ОРИЗ !!! Аз изпаднах в депресия и покрусена изгубих вяра в докторските му способности.
...а сега сериозно - с много желание, усилие и постоянство, общината ни бе съсипана почти необратимо. След "успешното" кметуване на Мадам Л., мисля че не можем да си позволим лукса да обсъждаме смехотворни кандидатури. Бих се радвала, ако Димитров успее да възстанови поне отчасти позициите на Приморско от най-добрите му години. Ще му е трудно естествено, но ако някой може да го направи, това е той.
19.
Дива къпина
11.07.2011 21:51:50
2
3
Имам известни опасения, че д-р Германов не е особено подходящ кандидат. Той е виновен за смъртта на Петко(любимия ми папагал) и вместо да излекува мини зайчето ми, ме посъветва да го сготвя с ОРИЗ !!! Аз изпаднах в депресия и покрусена изгубих вяра в докторските му способности.
...а сега сериозно - с много желание, усилие и постоянство, общината ни бе съсипана почти необратимо. След "успешното" кметуване на Мадам Л., мисля че не можем да си позволим лукса да обсъждаме смехотворни кандидатури. Бих се радвала, ако Димитров успее да възстанови поне отчасти позициите на Приморско от най-добрите му години. Ще му е трудно естествено, но ако някой може да го направи, това е той.
18.
до №17
11.07.2011 15:27:04
5
3
Ако толкова те боли за община ,тогава не допускай повече да я управляват неадекватни и некадърни кметове-особено червени.Видяхме всички колко пари струват.Нека сега видим и един нов човек като д-р Германов.Той ще бъде спасението на Приморско.А приказки от сорта той не е от града -пасти да ядат.Така говорят и мислят само ограничени хора!
17.
До 14,15,16
08.07.2011 22:49:01
3
3
Ако сте изобщо различни хора :))) голяма агитка , което означава , че Германов се е взел много на сериозно . Голяма смехория и няма никакъв шанс.Ама това ви е идеята да оставите заспалата Лиляна и червените и дружки да съсипят общината !
16.
Идеалист
08.07.2011 17:56:48
3
2
Д-р Германов,адмирации за Вас!Нека си пишат и говорят ,те не са на Вашето ниво.Вие сте интелигентен мъж и разумните хора виждат това.Горе главата и напред!Ще спечелите !Сега най-важно е да спасите общината,която червената кметица докара до фалит.И дано не Ви повлияят тези червени боклуци защото тогава наистина няма да има спасение за Приморско.Сритайте ги здраво .
15.
///////////////////
08.07.2011 17:08:06
4
2
№ 14 е абсолютно прав. За да спасим ощината от закриване трябва да гласуваме разумно защото който дава парите той поръчва музиката.А кога ГЕРБ ще даде пари на чужд кмет? Никога!Затова моят глас е за д-р Германов.Слабо го познавам но изглежда свестен човек.А това че не е от Приморско е без значение.Досега видяхме тия от Приморско как се оплескаха.
14.
до № 13
08.07.2011 14:17:45
4
4
Абе ,анализатор,много ти е сварен мозъка.Не виждаш ли че д-р Германов ако се съгласи да стане кмет ,това е най доброто решение за Приморско.Той си загърбва златната служба за да дойде и да оправя помията на комунистите.Само с негообщина Приморско има шанс да не я изличат от картата на България.За кого да гласуваме-за Лиляна която съсипа общината с некадърноста си,за Димитров-крадеца,за Тодор Илиев-мошеника и крадеца или за двамата кратунковци -Златин и Манол????????
13.
До Потресен
07.07.2011 22:00:10
4
7
Потресен , ти си по скоро отнесен ! За Приморско самия Германов не иска да е кандидат , защото знае , че не е от Приморско и града няма да го избере . За Созопол Гребенаров е непознат , пък и двамата си харесват сегашните си службички . За Николов пък човека си има достатъчно проблеми и сега , та да мисли за други градове . А ти Потресен си най обикновен изключително НЕОСВЕДОМЕН ЗЛОБАР !!!
12.
Потресен
07.07.2011 01:57:17
13
5
Хора не ви ли стана ясно кой рови всичките лайна в ГЕРБ Приморско и ГЕРБ Созопол? Та това е самият Димитър Николов. Той е този, който подлива вода и на двете структури, с една единствена цел – да наложи своите протежета по места – Димитров и Рейзи. Само така той ще прокарва и там свои интереси и далавери. Бургаският кмет е човека хвърлящ кал по „своите” – ГЕРБ, в лицето на желаните и гласувани от местните структури, за Приморско – Димитър Германов и за Созопол – Константин Гребенаров. Този плазмодий иска да коли и беси еднолично в цялата Бургаска област, но засега Гребенаров му пречи и Николов неможе много да си разиграва коня. Точно за това целта му е да провали Гребенаров и така да го отстрани, като фактор.
Колкото до Приморско, там случая е такъв, че Митето Николов/Момата/, налага своя добър приятел Димитров, през главата на цялата структура и против волята на местните симпатизанти, само и само да провали, доказалият се и некомпрометиран д-р Германов. Това ако не е деспотизъм, здраве му кажи.
Димитров и Рейзи ли са новите и чисти лица на ГЕРБ?!
Жалко за иначе прекрасната идея „ГЕРБ”!
С такива като бургаския кмет, ГЕРБ и Борисов далеч няма да стигнат!
Успех на д-р Германов и Гребенаров и дано разумът да надделее!
11.
До Син флаг
06.07.2011 22:37:32
4
7
Лиляна спечели с изборна фалшификасия ! Ама добре стана , че пона се видя как за 4 години най проспериращата община , стана последна , а общинските служители да нямат заплати !
10.
Приморчанин
06.07.2011 22:16:57
3
8
Много активни , червените драскачи , Ама голям страх ги тресе , а Лиляна неможе място да си намери . Ако това е истина за Гихора - то Приморско на първи тур е с кмет , а гербаджиите ще има да се хвалят !
9.
към Борисов
06.07.2011 21:52:22
9
5
Малко ли са боклуците в ГЕРБ, та вземаш още...?!
8.
mitko
06.07.2011 17:31:59
7
6
НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ , НЕКА НАПРАВИМ ЗДРАВКО БРАДЪРА (ХРАНИТЕЛНИЯ МАГАЗИН ,НЕ БИГ БРАДЪРА) КМЕТ !! ТОЙ Е НАЙ-РАЗУМНОТО РЕШЕНИЕ НА ТОЗИ ГРАД!
7.
до политик
06.07.2011 16:37:39
3
9
Не знам от коя партия си политик, но ако си от ГЕРБ ще знаеш, че каквото каже вожда това става. Другите неща като комисии ,събрания, проколи и прочие са за някои демократични партии.
А Гребенаров не е бил полицай или милиционер, за да уважи колегите си. Питай как се отнасят полицаите към лапачите от ДС и дали ги наричат свои колеги.
6.
морски
06.07.2011 16:20:28
3
6
Такива като Димитров като Тодор Илиев и други демократи не са ни нужни.Искаме честен човек, интелигентен ,некорумпиран и възпитан да оглави Приморско.За да може да го вдигнем на крака и го направим красив град на морето!
5.
Политик
06.07.2011 16:05:02
9
3
Касабова ,слушай ме сега внимателно.За да се обяви кмет на ГЕРБ ,трябва да се избере и утвърди от изпълнителната комисия в София.След това дават пресконференция и обявяват публично одобрените си кметове и на другия ден ги публикуват във вестниците.В София още не са разглеждали подобна кандидатура а Гребенаров не беше на Тройката ,защото беше в София в Министерския съвет.Имаха съвещание и Гребенаров се връща днес от София.Иначе би уважил бившите си колегите на всяка цена..Той е почтен и достоен човек и честен ръководител за разлика от други кандидат кметове.
4.
Бъдеще за Приморско
06.07.2011 15:57:36
0
6
Чета поредното безумие .Ако напишете кой го каза тогава ще ви повярвам.Хората ви се смеят.Пак клюки.Защо не писахте как Тодор Илиев моли Димитров да го вземе в екипа си и покрай него да се наслади като заместник кмет защото той кмет няма никога да стане.Ама Димитров да внимава че така изгуби предните избори-с неподходящите хора.
3.
Син флаг
06.07.2011 15:23:48
6
4
Приморско не го иска,ГЕРБ не го подкрепя,това фантасмагориите на Димитров и Рейзи.Иска им се ама няма да стане.А всичко написано тук е пълна измишльотина.Кой ти каза бе Касабова?????И лиляна Димова не спечели с подкрепата на ВМРО-които са плюмки и никой не ги признава а имаше късмет че в последния момент хората се разколебаха..........
2.
бургазлия
06.07.2011 12:50:48
7
4
бог да е на помощ на приморско, ако гихора стане пак кмет, то бива, бива нахалство, ама чак пък толкоз и да им се чуди на акъла човек защо големи партии като герб го подкрепят
1.
bul prim
06.07.2011 12:25:58
4
5
Manol,Bodura i tehnite priblijeni (vkl.BASKETBOLISTA) da mu muslqt.Kvoto si e pisano e pisano.Dano da e jiv i zdrav 4oweka (Dimitrov)4e da go vkara malno v patq ,A politi4eskite hameleoni da se usetqt 4e q igraqt kurvenstaka
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Младеж преби майка си, докато тя шофира Младеж преби майка си, докато тя шофира 19-годишният е задържан до 24 часа в РУ - Монтана Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“ Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти На родителите на непълнолетните лица са съставени актове за административно нарушение Жестока трагедия на пътя Жестока трагедия на пътя Товарен и лек автомобил са се сблъскали челно при разклона за село Ралево на пътя Плевен-Ловеч
Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна   Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори