×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ: Готвим се да поемем управлението, промяната може да бъдем само ние


ГЕРБ: Готвим се да поемем управлението, промяната може да бъдем само ние
"При управлението на ГЕРБ може би нямаше толкова зрелища, но имаше хляб за всеки"
04 Май 2022, Сряда, 12:36 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Всички ви разбраха що за стока сте, обърна се Десислава Атанасова към властта в парламентарна декларация

“Страстната и Светлата седмици бяха време за размисъл, за преоценка, за искане на прошка и за изправяне на грешките. Беше време за покаяние. Само че това важи за някой, който има страх от Бога и срам от хората. Лидерите на партиите от мнозинството доказаха, че нямат срам от хората. Страх от Бога те изобщо знаят ли какво е?” Това обяви Десислава Атанасова в декларация от името на парламентарната група на ГЕРБ-СДС по повод новата пленарна сесия на Народното събрание.

“Преди Великден мнозинството в тази зала си гласува десетдневна почивка, защото, колеги, много се бяхте изморили. Изморихте се от нищоправене. Изморихте се от собствената си управленска немощ. Изморихте се да не можете да вземете нито едно решение, без да нарушите Конституцията. Изморихте се от това да гледате как държавата катастрофира, а всички нейни системи се разпадат. Изморихте се от скандалите при кадровите ви назначения и боя по министерски кабинети. Изморихте се да слушате вашия министър-председател да не може да свърже две смислени изречения на български език. Изморихте се от лъжите му, неговите и на неговите съдружници. Изморихте се да се гърчите, за да се измъкнете от необходимостта да направите единствено възможния цивилизационен избор по отношение на войната в Украйна. Изморихте се да мислите как да предадете националния ни интерес по отношение на Северна Македония. Изморихте се да мразите и да се мразите едни други. Изморихте се да излагате себе си и да излагате страната. Всичко това наистина е много изморително. Народът също се измори да гледа всичко това, цялата тази ваша агония.

Само в последните десет почивни за вас дни, назначеното от вас правителство, освободено от парламентарен контрол, извърши следното:

- инсталира посредник при доставките на газ, благодарение на който цената на газа ще се увеличи с най-малко 30%. Маржът между старата и новата цена е 100 милиона лева месечно. Новият директор на „Булгаргаз” ЕАД е служител на дружеството посредник. Всички знаят името на фирмата посредник и е ясно кой има изгода от това.

- започна разрушаването на едно от най-старите държавни дружества „Български пощи”. Всички знаят името на вашия човек, който има изгода от това.

- за директор на НЕК е назначен служител на частно дружество – търговец на електроенергия. Всички знаят кой ще има изгода от това.

- износът на оръжие за Украйна върви с пълна сила, през фирми-посредници. Знаят се имената на фирмите. Знае се кой има изгода от това. Знае се името и на вицепремиера, отговарящ за сделките с оръжие.

- министърът на иновациите обяви, че средствата за иновации ще се разпределят не от министерството, а от подизпълнител - частна фирма-консултант. Скоро ще научим името и на тази фирма и кой от приятелите на Кирчо, Асен и Даниел е нейният управител.

Колеги, ама вие за какви мислите българите? Толкова ли презирате българите, че си въобразявате, че можете да правите с тях каквото си поискате? Наистина ли смятате, че ще ви търпим още дълго да се държите с България като с окупирана страна, която вие имате право да плячкосвате и разрушавате”, попита Десислава Атанасова.

След това тя се обърна към депутатите от най-голямата парламентарна група: „Колеги от проекта „Продължаваме промяната”, питаме се, освен Кирил, Асен, Даниел, Лена и другите, и вие ли нямате срам от хората? Не се ли срамувате да погледнете в очите избирателите си? Всъщност знаете ли кои са вашите избиратели? Хората се срамуват да кажат, че са гласували за вас, но поне вие не се ли срамувате от тях? Не се ли срамувате от своите лидери? Вие докога смятате да им позволявате да забогатяват от ваше име и за наша обща сметка? На каква цена съучаствате и подпомагате тези безчинства, на които ставаме свидетели?

Колеги от БСП, „Има такъв народ” и „Да, България”, срещу какво и за колко продадохте доверието и надеждите на вашите избиратели?

Питаме левите и десните избиратели: вие, доволни ли сте? Доволни ли сте от цените, доволни ли сте от инфлацията, доволни ли сте от обедняването, доволни ли сте от нарасналата престъпност? Доволни ли сте от политическите, морални унижения, на които ви подлагат? На вас какво ви обещаха вашите политически лидери? Може би зрелища? А хляб обещаха ли ви? Или за вас са зрелищата, а хлябът е само за тях?

При управлението на ГЕРБ може би нямаше толкова зрелища, но имаше хляб за всеки. Сега няма хляб, освен за неколцина политически лидери и техните приятели, а за всички останали има едно много пошло зрелище.

Сега отляво и отдясно ще станат и ще започнат като в транс да повтарят колко лошо е било при ГЕРБ. Не си правете труда, колеги. Вече ставате жалки. Никой не е станал добър само защото е обяснявал колко някой друг е бил лош. Всички ви разбраха що за стока сте. Оттук нататък всяка ваша изречена лоша дума срещу ГЕРБ на вас ще ви отнема по един, а на нас ще ни носи по още един избирател. Колкото повече риете срещу ГЕРБ, толкова повече закопавате себе си. Вече го изпитахте. Искате ли още?

На три избора през миналата година българският народ много ясно каза, че управление на страната без ГЕРБ не е възможно. Без нас не е възможна съдебна реформа. Без ГЕРБ не е възможна никаква реформа. Без ГЕРБ не е възможно изменение на Конституцията. Без ГЕРБ не е възможно да се вземе което и да е решение от геополитическо и национално значение. Но, че това мнозинство повече не може да управлява страната, е съвършено очевидно. Всички извън тази зала го виждат. Вие се провалихте. Вие не можете. Вие нямате право повече да се упражнявате върху българския народ, докато вашите представители в изпълнителната власт крадат като за последно.

Президентът Радев използва термина „шарлатани”. Господин Радев, а какво ще кажете за думата „мародери”? Вие сте военен и знаете какво са „мародерите”. Това са хора, които използват войната, за да крадат. Вашите отрочета използват предтекста на войната, за да крадат. Ще ги спрете ли или не можете? Вие изобщо ще съградите ли нещо или ще продължите да разрушавате? Ако целта е да се разрушава България, вашите отрочета засега се справят много добре. Ако вие лично искате да я разрушите, можете да продължавате да удряте политическата система. Това, впрочем, е част от хибридната война, нали? Вие го знаете, но и ние го знаем.”

Десислава Атанасова обяви и плановете на ГЕРБ: „Ние от ГЕРБ ще правим следното: ще се готвим за избори, ще се подготвяме да поемем управлението на страната; ще подкрепяме истински реформи, ще ги подготвяме, защото промяната може да бъдем само ние.“

ГЕРБ щели да довършат образователната и здравната реформи.

“Ще реформираме пенсионната и социалните системи. Ние сме тези, които ще направят съдебната реформа и тя ще е такава, че никой няма да може да бъде вкарван в арест и държан там, без съд и присъда. Ние ще гарантираме справедливост, защото сме платили цената на безправието. Отсега предупреждаваме, че ще изчегъртаме посредниците, комисионерите и мародерите, колкото и платени протести срещу нас да организират и каквито и манипулации и фалшификати да измислят. И не на последно място - ще довършим всички магистрали, защото българите така искат, защото така трябва и защото само ние можем. Дотогава ще сме тук, за да не позволим на шайката да разруши страната ни, а след това ще вложим цялата енергия и експертиза, за да я изправим отново! Христос воскресе! България ще възкръсне и след Вашето управление”, завърши декларацията на ГЕРБ-СДС.

 


В категории: Политика


60
Коментара по темата
60.
*********
06.05.2022 07:10:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
59.
Пламенти
05.05.2022 22:35:26
0
2
Деса флейтата ще поеме управлението на самолета на Боко,но се оказва слаб навигатор,не може да го вдигне...
58.
О не
05.05.2022 06:58:49
0
10
Опази боже от тия...
57.
Таз па
05.05.2022 05:59:12
1
14
Вас и вашият вожд ви глрдахме 12 години. Каква промяна ще сте? Дано никога повече не сте на власт!
56.
ПДП
05.05.2022 00:49:37
2
13
На тъз пa4a кога най-накрая ще вкарат мъжът ти за далаверите с хижите?
55.
Хм
04.05.2022 23:50:08
1
7
П.К.П
54.
Дидо
04.05.2022 21:39:29
2
19
На тая шефа й 12 години си вя байряка на бел кон, ядохме асфалт и се "наслаждавахме" на ремонт на ремонта на ремонта, даде едни 3 МИЛИАРДА наши пари, за да угоди на Путин и близки до него, даде Земеделието на ДОган и другите турци,и още и още и още,ама иначе пак иска да ни яхат?Баси и лимерите!!
53.
1904
04.05.2022 21:13:59
4
18
Ненормална !
52.
Нико
04.05.2022 19:48:26
4
20
И тоя урод има самочувствие!!!?
МАЙТАП!!!
51.
Чекмеджан
04.05.2022 19:20:54
5
21
Пак е отворил чекмеджето и мята пачки по мисирките, като за последно. То есента наближава и бай Ставри чака. Та гответе се, да, там ви е мястото.
50.
Готин
04.05.2022 19:13:26
3
15
Ква та оффф*фффцааааааааааа......
49.
Антикомунист
04.05.2022 18:37:04
21
8
По прецизна характеристика на ставащото в България отдавна не бях чел, браво!!!! Снощи по БНТ в " референдум" за газа се видя какви нещастници ни управляват и в противовест Делян Добрев колко беше наясно и информиран......
48.
Хайде
04.05.2022 18:12:06
2
8
Към дебилнариума, и си затваряй устата
47.
опс
04.05.2022 17:59:50
2
12
Ще поемете я, отзад!
46.
4ти 35
04.05.2022 17:33:29
4
30
Госпожо, Атанасова вие имахте цели 10 - сет години, защо питам аз, него направихте. А, само ограбвахте българския народ
45.
Край!!!
04.05.2022 16:25:43
34
21
Свърши се с промяната!
Да се връща Бойко, докато е време, че тези изроди са тръгнали по пътя на Виденов!
1$=6000лв. това им е задачата, за да нулефицират задълженията на мафиотските си ментори!
ОПГ- Промяна към панделата!
44.
Замириса на избори
04.05.2022 16:21:57
13
17
Няма по-противни същества, от тези събирани по паветата!
Миризливците се качиха на служебните мерседеси исе изживяват като политически елит!
Войнствената посредственост, докопала се на власт, благодарение на Радев, скочиха и срещу родителя си!
Некадърни неблагодарници, умеят само да крадат и на мафията да се нагъзват!
Да ти таковам промяната и псетата и!
43.
Хахахаха
04.05.2022 16:17:05
10
34
Десо ма вие сте политически труп. Какво управление кви 5 лв. Вие гледайте да не влезете в панделката цялото ОПГ - гр0б, другото майтап.
42.
Име
04.05.2022 16:06:59
40
18
Браво, Деси! Браво ГЕРБ!
Киро, Асен и Рашко - ВЪН!!! Скапани лъжливи долни боклуци!!!
41.
Край!!!
04.05.2022 16:05:33
10
28
Каквото беше беше, връщане назад няма!Не ми се живее по този начин в страната на Мутрафата!!!
Деске народът се опари и два пъти се не лъже!
40.
А
04.05.2022 15:53:31
12
30
Заради вас е пълно с пенсионери в МВР,вече седма година са на двойна хранилка,хем пенсия,хем заплата и ДЕМОТИВАЦИЯТА при младите е огромна.
39.
Много добре
04.05.2022 15:49:32
30
13
Браво ,който може ,го може, разката им фамилията, сега да се хванат за пръстите на краката и да се........Атанасова ги навря на кучето в ауспуха.
38.
Хахахаха
04.05.2022 15:39:31
7
30
Десо ма вие сте политически труп в момента. Може да поемете нещо друго. С ОПГ-то гр0б никой не иска да работи.
37.
А БЕ
04.05.2022 15:39:17
7
34
Каква промяна сте вие от залязващата и удавена в корупция партия ГЕРБ?
ХАЪДЕ СКРИЙТЕ СЕ.
И НЕ ДАВАЙТЕ НА ДЕСА ДА СЕ ИЗКАЗВА ПУБЛИЧНО!
36.
Не баш
04.05.2022 15:38:35
6
29
Промяната ги разбрахме верно, че не стават, но и ти Деси освен да вряскаш от трибуната за друго не ставаш. Проблемът е, че ГЕРБ ще спечели и ще се върне на власт само след като такива истерички като Десито изчезнат. А то едва ли ще изчезнат този рояк от слагачи и гъзоблизци.
35.
Анонимен
04.05.2022 15:04:59
7
39
Колкото и да се мъчите от опозиция повече няма да сте
34.
До 5 истерика
04.05.2022 14:59:53
16
12
Добре ли е с промяната,че старите опорки повтаряте?
Рашков с дамаджаната Ви ги налива в тъпите куфалници!
Животът показва кога и при кого е по-добре, останалото е пропаганда!
33.
*********
04.05.2022 14:31:01
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
Абсурд
04.05.2022 14:28:00
6
45
А не! Такива мърли и противнячки като теб нормалните от ГЕРБ не ги искаме. Изчезвай. Ти ако беше читава до сега нищо не се видя направено от такива кляфки като теб.
31.
Деса
04.05.2022 14:27:16
7
48
Тая колко е противна!
30.
Гражданина Х
04.05.2022 14:16:43
8
42
Борисов ли ти е спасението , че ревеш за него ... Затова сме на този си хал , от отлявлени глупаци , които поставят начело на държавата себеподобни глупаци , барем ги разбират, какво им говорят с простия им речник ...
Идиоти!
29.
Ивко
04.05.2022 14:16:11
8
37
по платена и нагласена публикация не бяхме виждали скоро :D Флагман - изглеждате крайно гладни.
28.
Една година без Борисов
04.05.2022 14:06:40
26
28
15 години назад и 20 в ляво!
За една година рушене е чегъртане, унищожихте България, променители, събирани от паветата!
Промяната не е към по-добро! Факт!
Единствено и само повишихте цената на оцеляването за да обогатите мафията, която финансира Метежа на наркоманите!
Надрусеняци са начело на България, след 2 линии стават герои и налитат на бой за унищожение....
Оставка е затвор на подлогите на Прокопи и мафията!
27.
До 13
04.05.2022 14:06:40
5
21
Кое е изказване на народен представител??? “Няма да пращаме оръжия”
а вече две седмици украинските самолети товарят на летището.”Ако изнем и един патрон,напускаме коалицията” а вече две седмици украинските самолети товарят.” Само ще ремонтираме танкове” а вече две седмици украинските самолети товарят! Прав си,това е истинско исказване на народни представители,лъжа след лъжа,и отново лъжа ;)
26.
*********
04.05.2022 13:59:21
7
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Кукумяу & Грух корпорейшън
04.05.2022 13:49:27
11
32
................и някъде у Банкя се чу грухтене!!
24.
ПКП
04.05.2022 13:46:30
13
55
Истерична простакеса е тая деса.
23.
Антон
04.05.2022 13:37:45
18
49
Отявлен миндил който с всяко свое изказване само може да срине и без това ниското доверие в ГЕРБ и горчивия привкус от 10 годишното им управление. Ако имат малко акъл в тази партия спешно трябва да отлюспят доста такива кадри.
22.
Никога
04.05.2022 13:37:43
11
34
Повече герпедерастия
21.
Гражданина Х
04.05.2022 13:35:10
14
44
... каза Деса-простакеса!
20.
нннн
04.05.2022 13:30:14
11
44
можехте, ама нищо не направихте, когато трябваше! късно е либе за китка!!
19.
Кирьо
04.05.2022 13:27:32
16
24
"Само прес тропа ми"
18.
32
04.05.2022 13:27:10
56
21
Браво, г-жо Атанасова ГЕРБ-СДС Промяната сме ние!
Напред !!!
17.
Готвим се да поемем управлението....
04.05.2022 13:19:16
18
51
......изпищя Деса Кукумявката,след което се изцвъка върху парламентарната трибуна!!
16.
До 14
04.05.2022 13:16:18
38
27
Ти в Зимбабве ли живееш? Явно не си гледал по телевизията какви ги вършат днешните управляващи, затова и пишеш глупости. От настоящите некадърници едва ли сме имали по-големи мошеници!
15.
Пръц
04.05.2022 13:11:48
7
16
Аааа не дотук аман от мангасари да ма оправят ай сиктир къш чуми не бойкот няма да си дам гласа за манго КАЗАХ дотук беше вашта ай при сегашните мешарето докодоко Софка.азияяя.мациганска.работа. ...хамериканците.ва обичат много
14.
Az
04.05.2022 13:10:26
19
67
ОТ ВАС ПО-ГОЛЕМИ РАЗБОЙНИЦИ НЯМА….БОКЛУЦИ ГЕРБАДЖИЙСКИ
13.
оффф...
04.05.2022 13:09:15
16
38
Това не е изказване на народен избранник

Това е изказване на писачка в жълт вестник
12.
Проблема, Деска,
04.05.2022 13:08:24
13
50
е че и вас ви разбрахме що за стока сте !И не сте вие промяната, вие ще върнете вашия начин, а той не ни харесва !
11.
Ще го поемете,
04.05.2022 13:06:09
13
47
ще го поемете , но не точно управлението, а нещо друго!
Сега ВСС още спасява Гешев, но наесен ще се смени ВСС и тогава ....ще го поемете!
10.
Една партия ще спечели изборите
04.05.2022 13:04:27
15
34
И това няма да е нито една от коалицията и "Гроб"
9.
*********
04.05.2022 13:04:13
8
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Деситу
04.05.2022 13:02:04
20
36
е права в много неща , а е още по-права в това, че без ГЕРБ реформа в правосъдната система не може да се направи , по простата причина , че те са проникнали там чак до нивото на чистачките ...
Но не е права, че по времето на ГЕРБ нямало зрелища...Имаше и то повече, отколкото сега !
7.
Даващия
04.05.2022 13:00:56
18
48
Браво, Деска! Народът ви обича! Вие сте спасението! Във вас ни е надеждата!!!
Ти се готвиш да поемеш... Управлението! А аз съм готов да ти го дам!
6.
XX
04.05.2022 12:58:57
15
19
Браво! ЕС демокрацията в действие. Следващите избори премиер Митов, при по-следващите - Василев. После пак Митов и пак Василев. Нали това искате, про'стаци европеидни?!
5.
ОТ СНИМКАТА СЕ ВИЖДА ?????????????????????????????
04.05.2022 12:58:10
17
50
ЧЕ СТЕ ЗЯПНАЛИ ПАК ДА ГО ПОЕМАТЕ УПРАВЛЕНИЕТА БАЯ СТЕ ИЗГЛАДНЕЛИ !!!!!!!!ЯВНО ИЗХАРЧИХТЕ КИНТИТЕ ОТ ""ЧИКМИДЖЕТУ""ЧЕ НЯМА ВЕЧЕ И КАК ДА ГЕПИТЕ НЯКОЙДРУГ ЧУВАЛ С МИЛИОНИ !!!!!!!!!!!!!!ЛОШООООООО СЕДЛАРОВ ЛОШОООООООООООООООООООООО ХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААХА
4.
Ужас!!!
04.05.2022 12:55:26
17
58
Боже, опази!!!
3.
ии
04.05.2022 12:47:30
19
45
И ПП и ГЕРБ СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ БОКЛУЦИ !!!
2.
Ха ха
04.05.2022 12:45:35
9
66
Десето си знае какво може да Поема...
Според Тиквон акъл не се набивал...
1.
Аха
04.05.2022 12:43:57
9
37
Тоест положението е неспасяемо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори