×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ иска разстрел на Врабчев заради отстрела на мечока


ГЕРБ иска разстрел на Врабчев заради отстрела на мечока
Бамби, седмица преди да избяга, спокойно се катереше по скалите в дупката си и стигаше до опасна близост с хората, заснет е от оператора на СКАТ ТВ Светослав Стойнов
04 Юли 2011, Понеделник, 12:48 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки Светослав СТОЙНОВ

Избягалата мечка разпали политическа война в Айтос

Общинското ръководство на ГЕРБ в Айтос изправи на позорния стълб кметът на общината Евгени Врабчев от БСП заради отстрела на мечока Бамби, който избяга в петък от зоопарка в града. Кафявата мечка тежеше 150 кг, но успя да се изкачи по скалите и да преодолее 10 метровите заграждения на клетката, за да излезе на свобода, да се изкъпе в реката и да стресне случайни изумени минувачи, пастири и работници. След 15 часова гонитба мечокът е бил застрелян в събота сутринта. От общината твърдят, че не е било възможно упояването на животното и затова е било убито. Това направо взриви страстите в Айтос, като разбуни горещи политическите вражди. След два дни ожесточени спорове между айтозлии и яростен сблъсък на мнения за действията на общината, в нажежената дискусия се включи официално и общинското ръководство на ГЕРБ. Партията излезе със специална декларация срещу червения кмет, който е бил начело на кризисния щаб, водил акцията по залавянето на мечока. Герберите са сърдити, че животното е убито без решение на общинския съвет.

Бамби ловко се промъква между мрежите и скалите, ръководството на зоопарка многократно е било предупреждавано от изплашени родители

 Остро протестираме и категорично осъждаме действията на кмета на община Айтос, Евгени Врабчев, както и на общинска администрация, при решаване на проблема с избягалия от зоологическата градина мечок, по-точно неговото убийство. Умъртвеното животно е общинска собственост и кметът, заедно със своя екип, си позволи да унищожи по варварски начин мечката, като дори не поиска решение от Общинския съвет.”, смятат от ГЕРБ.  Те питат кмета защо не е била поискана помощ за безопасното и хуманното залавяне на мечока Бамби от Парка за мечки  в Белица и кой или коя компетентна институция участва в организирането на операцията и кой ще понесе отговорност за случилото се.

„Защо, когато на Общинска сесия имаше предложение за отпускане на средства за ремонт на клетката на хищниците, то не бе прието, а парите бяха пренасочени за обслужване на предизборни цели? С този инцидент застрашава ли се отнемането на лиценза и съществуването от сега нататък на зоологическа градина гр. Айтос?

С чие разрешение участват ловци в зона за отдих, забранена за лов?”, задават въпроси с възмущение от ГЕРБ.

Настоящата декларация призовава гражданите с обществена отговорност, мнение и компетентност да изкажат своята позиция по инцидента в медиите или в офиса на ГЕРБ Айтос, каза местният лидер на партията Даниел Орлов.

Всъщност мечокът Бамби беше един от близнаците, на които през последните 3,5 години се радваха малчуганите, разглеждащи зоопарка. Той обаче неведнъж е показвал буен нрав, катерил се е по скалите и децата отвън спокойно дори можеха да му подават бисквити и солети, за да го хранят, което предизвикваше ужас у родителите. Самото ръководство на зоокъта неведнъж е било предупреждавано от посетители, че животното може да стане опасно.


В категории: Айтос


50
Коментара
50
Коментара по темата
50.
Ричо
12.07.2011 13:26:53
0
3
Н е може със стрелички за упояване на кучета да упоиш мечка 150 кила,пък дори и три пъти да я стреляш. Как на някой не му дойде на акъла да извикат подходящи хора за това. На кмета му звъняха на мобилния от зоокъта и го питат къде е ,а той лъжеше че е на зоокъта -- голям лъжец и нагляр.
49.
Реалист
12.07.2011 08:42:55
0
2
Как пък да няма пари за преспивателни.. Е вярно, че Врабчев спестява за хотелче и какво ли още не, но пък сега няма той да е най-глупавия комунист в България. Що се отнася до началника на ОДМВР Бургас, та той кога не е бил корумпиран. Да се надяваме, че в една по светла България няма да е, но за това трябва да гласуваме за себе си, за нашите интереси.Не за чужди.
48.
Ако ОДМВР имаше некорумпиран шеф...
10.07.2011 01:40:33
0
5
ааа, еми нека корумпираният началник на ОДМВР Бургас -Милен Димитров Подлогата да ги арестува за престъпни групи.
Не му пречи да злоупотребява с парите на данъкопладците и да търгува с власт, като крие имотните престъпници и прехвърля вината на друг.
47.
petar
09.07.2011 17:42:41
1
3
e kak 6te q upoqt kato nqma pari za prispevatelni streli4ki s streli4ka s prespivatelno za ku4eta moje6 li da upoi6 me4ka po lesno i barzo e da q ubiqt
46.
Bravo na Ivo
07.07.2011 23:26:11
3
1
Evalllllla be Ivoooo.Tozi pat si napipal sledata mnogo tochno i nie se gordeem s teb.Sega samo trqbva da namerish sili v sebe si da se kandidatirash za kmet i shte ostanesh v nashite dushi kato vechniqt kandidat na Aitos.No vse pak nie sme s teb.Davai smelo napred aitoski tigre.
45.
Пижо
07.07.2011 13:20:25
1
6
Ако този слух беше измислица, нямаше половината БСПарски коментари да са за Едрев, а другата половина за Господинов. Поне като правите нещо го правете като хората ,че пенсионерите остаряха вече и ще ги объркате хората.
44.
врабче
06.07.2011 13:48:27
0
9
врабчев неталие срам ...эащо уби най младата мечка на бьлгария кво тие направил мечока че го убиваш ...то бива бива ама чак пак толкова ... че вече и децатати се срамуват от тебе...
43.
Вътрешен човек
05.07.2011 21:20:57
8
1
Този слух който се пуска в публичното пространство ,че ДПС ще подкрепи г-н Едрев за кмет на Айтос е пълна измислица и една голяма глупост лансирана от Михов и Которов!!!
42.
запознат
05.07.2011 19:15:29
3
3
Едрев е достатъчно умен за да не се включи в тази игра защото в един момент не само че няма да спечели но и целият град ще го намрази и линчува.Едно е да си придаваш тежести като голям Шеф и да се правиш че колиш и бесиш , друго е да си с печат ДПС.Той достатъчно се отблагодари като беше шеф от квотата на ДПС.
41.
Поддръжник на пощенска кутия (банка)
05.07.2011 18:53:43
1
6
Съгласни сме с Пощенска кутия ( банка), защото според неотдавнашно изказване на г-н Цветан Цветанов г-н Едрев е назначен за шеф в полицията - гр. Бургас с протекциите на ДПС. Много ясно, че той им е задължен за това и ще им направи политически реверанс , ако бъде избран.Нека не се заиграваме с политическите ,,задължения" на евентуалния кандидат за кмет г-н Едрев, защото какво ли ще очаква другата част от гражданите на Айтос, към които той няма подобни ангажименти. Не смеем да си го и помисляме........
40.
Пощенска кутия (банка)
05.07.2011 16:48:38
0
7
Хора, какво се карате? Какво се дърлите и плюете? Докато се занимавате с убийството на мечката, ДПС изплю камъчето. В последната минута, още на първи тур, ще подкрепи Едрев, защото той ще прокара и защити техните интереси. Другите кандидати могат да пият по една студена вода. Да ви е честит новият кмет!
39.
Мечето
05.07.2011 16:17:19
0
7
Спрете се бе хора.Каква е тази омраза и злоба от вас.Единият бил Луд, другия мръсен а пък Диян за нищо не ставал.Ами тогава си заслужавате Врабчев.Мирно кротко, нищо не се случва вие сте село Айтос и това вие добре.Изберете си го и всичко ще е наред .Каквито сте вие -такъв ще е Кметът Ви.
38.
До: НеМеИнтИзбори
05.07.2011 14:13:26
2
18
Човече, ти не осъзнаваш ли,че в момента България плаче от нужда за такива хора като теб. Не българският народ или управляващите. България, нашата майка. Над 2 милиона умни и работливи българи избягаха , защото бяха изгонени от цялата тази мръсотия ,която се лее. Човече, моля те гласувай , ако всеки като теб гласува, може би имаме шанс. То ще се види кой може да излезе с открито лице и да изясни въпроса на всеки. То ще стане ясно кой не кой не пуска слухове и кой не го интересуват. Гласувай за този, който сметнеш за честен. България плаче и плаче от тези , които те карат да имигрираш. Алтернативата има! Ако България , то поне Айтос достигне европейско ниво.
37.
НеМеИнтИзбори
05.07.2011 13:20:29
1
11
Тук явно се вихри битка м/у ГЕРБ и БСП. Половината (БСП) Плюят, както винаги, говорят глупости и пускат всякакви слухове , като в защита казват единствения възможен и разбира се супер глупав аргумент- Ами ако мечката беше изяла някого... Кирчо долу каза достатъчно за това , няма да го повтарям. Другата половина ГЕРБ , говорят и плюят БСП , за некадърност , а именно Орлов е един от отговорните за тази смърт. Не само това , но и не пропуска да демонстрира наглост, като сега се опитва да извличе дивиденти. Много ми паднахте в очите ГЕРБ, на местно и национално ниво. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ , ЩЕ ИМИГРИРАМ. Може да продължавате да се плюете , но да знаете, така и себе си плюете!
36.
Продавач-консултант при г-н Орлов
05.07.2011 12:12:07
4
9
Не виждате ли , че г-н Орлов си трупа активи за предизборната кампания?Тежко ни и горко ако стане кмет. Човек който не се къпе и ходи с кирливи ризи и мирише, какви чисти помисли може да има? Искам да кажа на "БЛИЗКИЯ ДО КМЕТА", че дърветата бяха отсечени с единствената мисъл г-н Орлов да засади бракуваните и умрели дръвчета, които са от неговата фирма....
35.
Иван Ивански
05.07.2011 09:42:56
7
5
Надеждата ни за Даниел Орлов е, че е в час с общинските тъмни дебри, знае ги за разлика от Стоян Колев и вероятно много бързо ще ги разчисти за сметка на хора , които ще милеят за другите хора от общината Той е единствен от кандидатите, който няма личен интерес в Общината /Диян Господинов/ И няма да му е тежко и трудно при раздялата със вечно спящите и уморени служители.
34.
приятел на Росито
05.07.2011 09:37:29
1
8
"Тогава директорката Росица Златева обяви, че се изготвя проект за европейско финансиране за подмяна на клетките, но на каква фаза е и дали е одобрен, въобще не вдигаше вчера мобилния си телефон да каже".Защо да го вдига като е неуловима ,несменяема и ЦЕННА за общината.Срам и позор от администрацията която е още в 18 век.Росето на Бесилото.
33.
ИВАН ИВАНОВ
04.07.2011 23:08:01
2
8
ЩОМ Е ОТ БСП,ЗНАЧИ ЧЕ Е ВРАГ НА ГЕРБ,ЗНАЧИ,ЧЕ КСАКВОТО И ДА НАПРАВИ ЩЕ СБЪРКА,А ГЕРБ ДЕТО ДЪРЖАТ НАРОДА ГЛАДЕН ТОЛКОВА ВРЕМЕ - ТЕ СА ВЕЛИКИ,ДА ВЕЛИКИ ИНКВИЗИТОРИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
32.
Катето ЕВРО
04.07.2011 22:37:01
3
10
Кате Кате Катерино знаем ,че всичките ти статии са платени няма защо да ни го напомняш!!!
31.
ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК
04.07.2011 22:31:32
2
7
То на кмета и общинския съвет му пречат за всичко, ако имаше възможност и тях щеше да отстреля!!!!
30.
ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК
04.07.2011 22:31:32
1
8
То на кмета и общинския съвет му пречат за всичко, ако имаше възможност и тях щеше да отстреля!!!!
29.
близък до кмета
04.07.2011 22:24:47
2
14
Кметът винаги е бил такъв и е решавал нещата по този начин.Пречат ни дърветата-ОТСИЧАМЕ ГИ.Избяха мечето-УБИВАМЕ ГО.Кой обаче се сеща за истинските виновници за това-ДИРЕКТОРКАТА на ЗООПАРКА заедно с другата ФАВОРИТКА на кмета-както се очертава вечната шефка на Ощинска собственост МАЯ КРЪСТИНСКА.Те бесят и колят в зоопарка и не само там.Тежко ни горко -ние си ги избрахме всичките.
28.
мечката
04.07.2011 20:50:10
2
15
Инцидентът в Айтос е поредното доказателство за лошите условия в българските зоопаркове

Ако бяха поискали помощ от нас, мечето щеше да е живо, категорични са от „Четири лапи”

София, 07.04.2011

Неприятният инцидент, при който 3-годишното мече Бамби избяга от зоопарка в Айтос и в последствие беше отстреляно, е изключително показателен пример за неподходящите условия в повечето зоопаркове в страната, категорични са от българския офис на международната организация за защита на животните „Четири лапи”

„Само преди седмица се наложи да правим тежка операция на мече от русенския зоопарк, което е пострадало при игра в тясната си и необезопасена клетка, а ето че вече имаме още по-тежък инцидент. В нормален зоопарк подобно нещо е немислимо,” коментира Димитър Иванов, управител на Парка за танцуващи мечки край Белица. „В повечето зоологически градини в България условията са такива, че застрашават както здравето на животните, така и сигурността на посетителите. За съжаление обаче не се прави нищо за тяхното подобряване с оправданието, че липсват средства.”

От 2005 г. „Четири лапи” редовно правят мониторинг на състоянието на зоологическите градини в България. Основните констатации са, че на повечето места липсват условия, отговарящи на естествените нужди на голяма част от животните. Също така, с много малки изключения, персоналът не е квалифициран и не се инвестира в обучението му. В почти всички по-малки зоопаркове няма лекари с опит от работа с диви животни. Най-тежко е състоянието на едрите хищници – мечки и големи котки. Въпреки това, почти всички зоопаркове развъждат тези животни без да имат ясната представа как после ще ги отглеждат. Като цяло, повечето зоопаркове у нас нямат почти никаква образователна стойност за децата, защото в тях те не могат да видят животните в среда, близка до естествената им и не могат да научат нищо за обитателите им. Единици са онези зоологически градини, които развиват научна или спасителна дейност.

„През 2009 г., когато мечетата Бамби и Мия трябваше да бъдат регистрирани към РИОСВ-Бургас, в зоопарка в Айтос нямаше специалист, който да може да ги упои и постави микрочипове и затова беше потърсено съдействие от „Четири лапи”. Реагирахме веднага и изпратихме хора на място, които свършиха работата за броени минути”, разказва Димитър Иванов. „Учудващо е, че сега никой не ни потърси за помощ. Ако се бяха обадили, до 8 часа наш екип щеше да е в Айтос и мечето щеше още да е живо. Със сигурност не са били изчерпани всички възможности преди мечето да бъде убито, но явно органазирането на своеобразно сафари е бил най-лесният начин да решат проблема. Това е нагледен пример за съдбата на животните в нашите зоопаркове - Бамби три години радва децата в Айтос и стана техен любимец, а накрая бе застрелян уж за безопастността на града.”

От „Четири лапи” припомнят, че в страната има 18 зоопарка, като 2 (в Пловдив и Кюстендил) вече са с отнети лицензи, а от останалите само един няма издадено предписание за подобрение. Всички зоопаркове у нас са собственост на общините, в които се намират, като издръжката за тях идва изцяло от местния бюджет. Специалистите от международната организация са категорични, че там, където условията не отговарят на нужните стандарти, зоопарковете трябва или основно да се преустроят, или поетапно да бъдат закривани.
27.
Крис Бо
04.07.2011 20:03:58
2
8
Жалко за мечето.Това да нее мечето на бате Бойко,затова ли толкова много плачите,ей ГЕРБери не така,идват избори и започваме театралните постановки.Смешни сте.А за кмета,не ми е приятно ,че последно време взима еднолични решения,но това води до край ,като кмет-време е.
26.
чичо манчо
04.07.2011 19:56:59
2
10
уважаеми айтозлий не се връзвайте на евтините номерца на герб,ПО -ДОБРЕ ЛИ ЩЯХТЕ ДА БЪДЕТЕ ,АКО ХОДЕХТЕ ДА ПАЛИТЕ СВЕЩИ НА ГРОБИЩАТА ЗА ИЗЯДЕНИТЕ ХОРА ОТ МЕЧКАТА ,АКО СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО ТВА ,а
25.
Нели
04.07.2011 19:50:26
2
6
Ще го отстрелят, а народат ще пише благодарствено писмо:)
24.
медунчо
04.07.2011 19:33:21
0
7
ами ко 'ша праат софиянци ако бойко борисов избяга ?
23.
Райя
04.07.2011 17:19:27
3
9
Ало, Айтос, предпочитате ден на траур ли? Заради една мечка? Правилно са я убили, тя става непредвидима, излязла от естествената си среда.
22.
Малката цветопродавачка
04.07.2011 16:51:38
3
12
Със съжаление чета коментарите на "скъпите" си съграждани.
Жалко, много жалко...
Какво толкова има в едно кметско място, че кара хората да се самозабравят?
За мечето -жалко. По-добре то, отколкото някое дете. Защото тогава Айтос щеше да е в черно. А сега ....Жалко за мечето.
21.
айтосчанин
04.07.2011 16:01:16
1
13
Хмммммммм...............МИРИШЕ НА ИЗБОРИ!
20.
К. Костадинова
04.07.2011 15:58:43
4
5
Аз, която не пиша коментари - предизвикана съм за втори път - за да отговоря на Кузман Кръстев! - имам доста време до пенсия, ами ти как изплува от небитието, защото от пет години си покойник?! Хайде, по-смело - напиши си името и най-вече - напиши си проблема!
19.
Кирчо
04.07.2011 15:39:41
1
7
До Нина и всички с подобно мнение . Хора , за да кажете такова нещо трябва да сте малоумни. Съжалявам ама е факт. В цивилизованите страни не е проблем дори слон да избяга и да го приспят. Ако подобно нещо стане в някоя истинска европейска страна , не директорите на зоопарка , ами министъра на околната среда и водите би си подал оставка. Но ние тук казваме.. ами ако беше станало тъй тъй тъй... ами за туй сме ТЪЙ.
18.
Катя Костадинова
04.07.2011 15:32:35
4
7
Здравейте и от мен! Някой ми е приписал авторството на част от коментарите тук. Не коментирам публикации! Защото самата аз пиша. Моля не ми приписвайте толкова нелепи мисли и изречения. Мнението ми е диаметрално противоположно на всички, изразени по-долу. Ако искам да го споделя - правя го на сайта aitosnews.com.
17.
Кузман Кръстев
04.07.2011 15:27:45
8
3
Катето Костадинова! Още ли си жива бе! Откакто те помня все си с тия, от които чакаш изгода. Сопри се бе. За пенсия си вече.
16.
Нина
04.07.2011 15:25:45
4
7
А ако мечката беше ранила някое детенце, каква песен щяхте да пеете? Чий живот е по-важен, на мечката, или на хората?
15.
ПОЛИ
04.07.2011 15:14:27
3
6
Ако избяга лъва кво ще правим???Кризисния щаб,алооо ,дайте отговор или и вие сте за разстрел!
14.
УЖАСЕНА
04.07.2011 15:08:49
3
9
Не само ГЕРБ,цялата общественост трябва да искаме обяснение от кмета защо се стигна до тук!Излезте кмете,и дайте отговор !!!
13.
aйтозлия
04.07.2011 15:07:35
2
14
Всеки проблем трябва да се разглежда по-задълбочено. За да възникне такъв, трябва да има предпоставки. Това не е първото бягство на мечка през последните години. Жалко за мечето! Горкото, стана жертва на предизборни страсти. Взетото решение за УБИЙСТВОТО на мечето от кмета и Общинския съвет е най-лесния вариант като изход от ситуацията. На никого от тях не им трябват проблеми точно сега! Защо не са взети нужните мерки за обезопасяване на клетките навреме??? Абсолютна безотговорност и некадърност! Чакаме оставки! Защо се учудвате, че са убили мечето. Врабчев уби общината за 8 години, бавно и сигурно ни води към гибел, а вие се чудите, че пожертвал едно мече. Поемете отговорност, другарю Врабчев! Вие и служителите Ви, персонално!
12.
ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК
04.07.2011 14:55:54
9
2
МОЖЕТЕ ДА ПРОВЕРИТЕ ПРОТОКОЛА ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА28.03.2011год. И САМИ ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ В АВТЕНТИЧНОСТТА НА ДУМИТЕ МИ.........
11.
ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК
04.07.2011 14:52:10
11
2
ИМЕННО ПРИ ПРИЕМАНЕТО НА БЮДЖЕТ 2011Г КОМУНИСТИТЕ СИ СТИСНАХА РЪЦЕТЕ С ДПС- И ОТХВЪРЛИХА ВЪЗМОЖНОСТТА АЙТОСКИЯ ЗООПАРК ДА БЪДЕ СУБСИДИРАН ОТ ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ ЗА РЕМОНТИРАНЕТО НА КЛЕТКИТЕ НА ЖИВОТНИТЕ ....... СПОМНЕТЕ СИ ТОГАВА ЕДИНСТВЕНО ДАНИЕЛ ОРЛОВ ПОСТАВИ ВЪПРОСА ЗАЩО ИМЕННО СЕ ПОСТЪПВА ПО ТОЗИ НАЧИН!!! СПОМНЕТЕ СИ!!!
10.
СРАМ !!!
04.07.2011 14:44:53
13
4
Даниеле взимай пример от премиера, и не позволявай на тези комунисти.... да прекършат желанието ти за промяна на нещата към по-добро. А колкото се отнася до този грозен и безпрецедентен случай с мечето, вярвайте цялата Община е отвратена от случилото се с мечето !!!???
9.
мече
04.07.2011 14:44:11
6
3
Ах, какво сладко мече....Добре, че е Орлов и греберите да реагират иначе щяха да си го убият съвсем без да им пука. Все пак някой трябвад а предизвика дискусия правилно ли е това или не
8.
до: Пламен, Йордан и Безпартиен(КАТЯ КОСТАДИНОВА)
04.07.2011 14:38:12
7
3
Кате много си притеснена ,че именно Даниел Орлов е този който ще въведе ред и дисциплина в този безпорядък ,но разбира се ти и няколко другари около Врабчев, нямате интерес статуквото "РАХАТА" ви някой да го разваля,но това дали ви харесва или не няма никакво значение.... ВАЖНОТО Е ,ЧЕ НИЕ ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО ПОДКРЕПЯМЕ ДАНИЕЛ ОРЛОВ!!!
7.
Айтозлия
04.07.2011 14:28:15
10
2
НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМЕ ДЕЙСТВИЯТА И ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ГЕРБ, В ТАЗИ СТРАНА ИМА ЗАКОНИ ИМА ЯСНИ ПРАВИЛА И АКО СИ ГИ ПРЕСТЪПИЛ ЩЕ ТРЯБВА ДА НОСИШ ОТГОВОРНОСТ!!!
6.
Йордан
04.07.2011 14:23:49
4
13
Горкото мече стана влезе в изборите още когато излезе от клетката. Но да оставим това на страна , ако се отърсим от предразсъдъците и погледнем напълно обективно , ще видим ,че това мече е един от примерите , който ни показва колко калпава и глупава нация сме ние българите. От друга страна , този случай ни показва колко сме и нагли. Как този чичко горе Даниел Орлов гледа да използва случая за собствена изгода , като в същото време той също е отговорен за смъртта на мечето. С действията си досега за 8 години Врабчев доказа, че не става за кмет , но този Даниел Орлов не спира да показва колко е некадърен и се извинявам ама и доста ТЪП.
5.
Айтозлия
04.07.2011 14:17:18
1
10
Оф, оф това мече стана сензация за партиите, бива ли такова нещо.
4.
Пламен
04.07.2011 14:10:51
8
2
Убийството на мечето е без съмнение варварски акт. Но не мисля, че, както смята "Безпартиен" някой, било то ГЕРБ, било който и да е, трябва да си мълчи само защото предстояли някакви си безсмислени избори на нещо си.
3.
горкото
04.07.2011 13:39:43
1
8
горкото мече и него вкараха в изборите еееееееее, туй сме айтозлии
2.
Безпартиен
04.07.2011 13:19:02
4
18
Даниелчо, Даниелчо-евтин номер да използваш убийството на мечока за предизборни цели. Аз също съм против, че е убит, но нали и ти си един от общинарите, които трябваше да обезопасите клетката много отдавна. Тази декларация няма да те издигне в очите на избирателите. Не си направил достатъчно, за да насочиш парите, където трябва. Не си приписвай заслуги, които не притежаваш! Аз също не искам Врабчев, но не искам и теб за кмет! Айтос е в една безконечна катастрофа последните 8 години, но изберат ли теб-просто ще ни заличиш. Нямаш умствен капацитет, също и потенциал за каквото и да било! Замисли се-дори членовете на собствената ти партия на местно ниво не те искат. Без малко Парушев да надделее за номинация. Това не ти ли говори достатъчно ясно, че си бита карта още на старта! Гледай си китките и офисите в пощата и не се пъни за неща, които са ти извън възможностите! Жалко за мечето! Горкото, стана храна за предизборни страсти!
1.
Гришата
04.07.2011 13:08:45
3
20
Ако ГЕРБ продължават да са на всяка манджа мерудия, Врабчев ще ми стане симпатичен.
Представям си как работи този човек с такива олигофрени.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори