×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новатор от ГЕРБ иска месомат, яйцемат, млекомат... в „Бургаски пазари“


Новатор от ГЕРБ иска месомат, яйцемат, млекомат... в „Бургаски пазари“
Младен Славов е новатор в автоматната търговия, подкрепен открито от Диана Йорданова
24 Юни 2011, Петък, 08:42 ч.
Автор: Иван ТРИФОНОВ, Снимки автора

Невиждано шоу разигра кандидат за управител на общинската фирма, който преписал нескопосано чужда стратегия

Групата на общинските съветници от ГЕРБ в Бургас достигна своя апогей на глупостта с лансирането на странен кандидат за управител на общинската фирма „Бургаски пазари“. Предприятието стои повече от година без ръководство, след като мнозинството на ГЕРБ свали дългогодишния шеф Руско Хънков и назначи неудачна фигура, която отстрани след шест месеца поради непригодност.

Два конкурса вече се провалят, защото кандидатите за апетитната фирма, чиято задача е основно да отдава площи и сергии под наем, все не могат да спечелят заветните 26 гласа.

Днес шоуто бе неповторимо.

Кандидатурите бяха три – на ексуправителя Хънков от червеното управление на Йоан Костадинов и на двама привърженици на ГЕРБ – Калчо Стефанов и Младен Славов. И тримата трябваше за по 5 минути да изложат своите концепции от трибуната. Хънков каза, че ще опита да отдаде клетките на втория етаж от сградата на „Краснодар“ до 1 година, да отвори цветния пазар, както и микропазара в Меден рудник Зона А, за които има решения на ОбС. Човекът отговори компетентно на въпросите на съветниците и си седна.

 След това настана спектакъл. Втори на трибуната се качи

 Калчо Стефанов – възпитан, образован,

конкретен, но очевидно не разбиращ практически от материята, защото смяташе, че бургаските пазари били първоизточник на търговията за големите хипермаркети и добре било да развиваме продажба на галантерия, кинкалерия, бродерия и аптечна дейност. Опозицията  го разби. Стефанов трябваше да признае, че работодател му е бил общинският съветник от ГЕРБ Димитър Людиев, че е член на ГЕРБ и че е настоящ кандидат за общински съветник от ГЕРБ, така също и съпругата му е член на ГЕРБ.

 
Калчо Стефанов стоеше добре, но е близък на Людиев, кандидат за съветник от ГЕРБ и със съпруга от ГЕРБ

„Стефанов е амбициозен, новатор, искрен и честен, но го съкратих, защото свих звеното на продажбите заради кризата“, каза бившият му работодател Людиев, който е производител на хляб и с това разкри, че всъщност му търси работа.

Съветниците смятаха, че битката за далаверата с пазарите, от която пари се правят чрез рушветите, ще се разиграе именно между Стефанов и Хънков, зад когото открито стояха БСП, групата на Валери Симеонов и още около десетина от останалите групи, но под прикритие. Гласуването трябваше да бъде тайно.

Трети се качи Младен Славов, който порази залата.

Глупостите, които ръсеше Младен Славов

за някакъв ентусиазъм, с който бил работил в министерството на земеделието осем години – на един фронт със земеделците, които били негово огледало. После извади черешката на тортата: „Ще установя автоматна форма на търговия!“ Народните избраници замряха и наостриха уши. Славов продължи така: „Да сложим яйцемат на пазара, може да сложим месомат, а също така и млекомат. Това се прави в Европа и трябва да вземем техния опит“. Славов не можа да продължи, защото залата избухна в смях. Един от членовете на комисията, която е излъчвала тримата крайни победители сред останалите кандидати – Георги Минков, не изтърпя и заяви, че този човек не разбира какво говори, нищо практически не знае и че е преписал и лустросал някаква чужда стратегия.

В следващите секунди Славов щеше да бъде свален с дюдюкания от катедрата, ако думата не беше взела водачката на ГЕРБ Диана Йорданова. Противно на всякакви очаквания тя заяви, че нейният кандидат е Младен Славов и специално тя ще гласува за него, за да ориентира така останалата част от тези присъстващи, които са в лобито й. После Славов изръси още един бисер като отговор на въпроса дали е член на някоя политическа партия. Ето какво каза той: Не съм, но симпатизирам на една сила, чиито членове са за европейското развитие на България ( това е развързаната абревиатура на ГЕРБ, б.а.).


Единствен, който разбира що е „Бургаски пазари“ е Руско Хънков, но ГЕРБ не го иска, залата направо пощуря

Резултатът след тайното гласуване бе: Хънков – 18 , Калчо Стефанов – 9, Младен Славов – 7, недействителните бяха 9. Това бе ясен знак, че в ГЕРБ или не желаят да има управител, за да продължи удобния хаос, или има разцепление на групата.

Каквито и да са причините, шоуто бе приятно за наблюдаване от журналистите. 


В категории: Бизнес , Бургас


17
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
17
Коментара по темата
17.
Този
16.07.2013 20:28:08
2
1
Ами време е да си го приберете обратно в Карнобат,барабар с жена му.Та да му се радвате ...
16.
Другият
05.07.2013 22:04:18
3
2
Я го питайте защо го изгониха и от Фортуната,НЯМА ПО ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ ОТ НЕГО.Просто за нищо не става въздух под налягане!
Моля настоящите работодатели на това лице да се съобразяват с мненията ни омръзна ни да го носим на гръб.
15.
emo
26.03.2013 22:21:27
0
1
по темата Славов мошеник:
http://www.bioagro.tk/2013/03/blog-post_26.html
14.
ГЕРБ
02.06.2012 14:53:31
1
2
Калчо с големия език той знае само да лиже и нищо друго
13.
Слави К.
28.01.2012 14:30:19
0
0
Младен Славов...дето отдава помещенията си под наем на Селим Иса...Маша и хамелеон
12.
КАРНОБАТ
02.07.2011 16:52:00
3
2
КАЛЧО И ЧЕСТНОСТ ХАХАХА.....ТОЙ Е ТАМ ,КЪДЕТО Е ДАЛАВЕРАТА
11.
карнобат
25.06.2011 09:24:58
3
3
Калчо Стефанов е работил в Община Карнобат и по добър организатор от него до сега не е имало.
10.
КОМШИЯТА
24.06.2011 21:24:00
3
0
Всички са МАСКАРИ, уважаеми дами и господа!!
9.
фанете мазакура
24.06.2011 21:04:39
1
0
калчо,калчоооооооооооооо
8.
активист
24.06.2011 19:34:02
2
3
Я се поинтересувайте защо"интелигентния" Калчо Стефанова беше уволнен от алкохолна компания в Карнобат?...
7.
ХХХ
24.06.2011 18:50:10
1
0
Към ВЛАДИ: Какво БСП- я виж комисията- САМО НЕЗАВИСИМИ ВЪТРЕ
6.
влади
24.06.2011 18:48:35
1
0
Този Младен не е никакъв ГЕРБ- БСП от всякъде............
5.
TDZ
24.06.2011 16:14:29
2
5
СРАМ! СРАМ! СРАМ!
ГЕРБ-Бургас = Диана Йорданова ЕООД
По-тъпо изпълнение скоро тази самозабравила се "лидерка" не е правила, но какво да направи горката, тя просто си е к....!
Като прецака тотално ГЕРБ, ще се върне отново в "родното" СДС!!
Голям СРАМ!
4.
Карнобат
24.06.2011 12:51:01
3
5
Калчо Стефанов е всеотдаен,млад човек и това го доказа още в Карнобат.Има голям потенциал.
3.
Доктор Дре
24.06.2011 12:26:05
2
2
абе с една дума - тоя иска ГЕРБомат май
2.
znam
24.06.2011 11:58:05
2
6
Диана Йорданова - ликвидатор на ГЕРБ Бургас !
1.
Точката
24.06.2011 09:26:44
1
1
Славов не е казвал че симпатизира на една сила, а на ТАЗИ сила, която....
Бъдете точни, моля, моля....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори