Рецепта за маслена глазура за морковена торта
18 Март 2022, Петък, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бгПодходяща за сладкиши, десерти, кексове, торти
Продукти:
225 г крема сирене, меко
½ чаша меко масло на стайна температура
2 чаши пудра захар
1 чаена лъжица ванилов екстракт
Приготвяне:
В голяма купа разбийте с миксер размекнатото на стайна температура крема сирене заедно с маслото. Добавете ванилията и пудра захарта на части, като разбивате след всяко прибавяне. Съхранявайте в хладилник за няколко часа преди намазване на морковена торта или друг сладкиш.
В категории:
Лайфстайл






Ето защо кафето е полезно: Ново проучване разкрива изненадващи ползи за здравето
03/08/2025, Неделя 21:59
0

Изпомпват вода от Струма за квартали с режим в Кюстендил
03/08/2025, Неделя 21:40
0





Обявиха извънредно положение в 39 гръцки общини
03/08/2025, Неделя 21:09
0

Правете тази процедура при разширени вени и ниско кръвно
03/08/2025, Неделя 20:59
0







Този десерт ухае на лято - и се прави за минути!
03/08/2025, Неделя 19:41
0

Мъж почина при присаждане на коса в Турция
03/08/2025, Неделя 19:21
0

