×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Искат депутатския имунитет на Волен Сидеров


Искат депутатския имунитет на Волен Сидеров
Волен Сидеров предизвика бурни коментари с поредната си изява
21 Май 2011, Събота, 15:12 ч.
Автор: Бесове.бг

Във Фейсбук пък тръгна група да бъде обявен за персона нон грата в Бургас

Петиция с искане депутатският имунитет на лидера на "Атака" Волен Сидеров да бъде свален тръгна в Интернет и вече е подкрепена от близо 700 души. Петицията е адресирана до главния прокурор Борис Велчев и повод за нея е нападението на Сидеров срещу джамията в София вчера.

"Уважаеми г-н Велчев, на 20 май група привърженици на политическа партия Атака, водени от нейния лидер Волен Сидеров осъществиха непредизвикано нападение над богомолци в джамията на гр. София. Поругани бяха правата на български и чужди граждани свободно да изповядват своята религия, имаше ранени. В съгласие с Конституцията на Република България и законите на страната, охраняващи правото на свобода на словото и съвестта, както и в съгласие с разпоредбите на Наказателния кодекс, насочени срещу разпалването на междуетническа и междуконфесионална вражда, моля да се обърнете към Народното събрание на Република България с искане да бъде свален имунитета на народния представител Волен Сидеров и същият да бъде привлечен към наказателна отговорност за организирането и осъществяването на нападението над мюсюлманския храм в София", се казва в петицията.

Волен Сидеров е депутат в Народното събрание, избран от Бургас, на парламентарните избори през 2009 година беше водач на листата на "Атака" в региона. Преди минути във Фейсбук тръгна група Сидеров да бъде обявен за персона нон грата в Бургас. Неин създател е Павел Маринов, който ще бъде кандидат за кмет от БСП. В оживен дебат за действията на Сидеров предната вечер се включиха бургаски политици, както от лявото, така и от дясното политическо пространство.


В категории: Власт , Политика


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Истински патриот
22.05.2011 17:46:20
1
4
Предлагам всички бургазлии, милеещи за мира и спокойствието на семействата си, както и за едно наистина европейско и цивилизовано бъдеще на града ни, да се включим в инициативата на Фейсбук "Волен Сидеров - "Персона нон грата" в Бургас"! Нека този шизофреник и неговия фашизоиден "Воленюгенд" разберат, че са ИСТОРИЧЕСКА ОТЖИВЕЛИЦА и нямат нито бъдеще, нито място в нашия град!!! Нека и други градове от цяла България последват примера на Бургас и забранят достъпа му на своя територия!

Но, все пак, нека и Ахмед Доган и хората му също си направят изводите от този макар и брутален, но "сигнал" - не трябва да се преексплоатира търпимостта и на българите-христиани, както и другите конфесии, от векове съжителствали мирно в родината ни!!! Гражданският, етнически и верски мир в България е ОБЩО дело на всички Българи, независимо от верската им принадлежност!!!

Това е линк към групата на Бургас:
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_212454852108300

Присъединявайте се, братя и съграждани!!!
5.
Лекар
22.05.2011 13:08:04
1
3
В Бургаския психодиспансер пазим една усмирителна риза за Волен
4.
Истински патриот
22.05.2011 09:48:48
1
2
А дали Джон Хауард е "подкрепял" думите си с ЩУРМОВАЦИ и кръв, като тези на снимката? Или по Вашата "логика", уважаеми "stance", АБОРИГЕНИТЕ в Австралия трябваше да мобилизират свои наказателни отряди срещу насаждането на чужда им култура, част от имперската колониална политика на Метрополията (UK)??? Некоректен пример!
3.
stance
22.05.2011 07:31:02
1
1
Министър-премиерът на Австралия Джон Хауард
На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: „ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните – мъже и жени – въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА.
2.
Истински Патриот
22.05.2011 03:22:03
4
4
Браво, Павка!!!

Бургас "роди" този "Болен гений" на политическата сцена - Бургас трябва и да го "погребе" под нея!!! Да покажем, че не сме овце! Широк отечествен фронт срещу възраждащия се фашизъм! С теб сме, Павел!!!

P.S. Само неразбрано защо "действащия" кмет си мълчи по този повод?))) Или инструкциите от Голямата къща в София са други, или не му стиска без изрични "инструкции"??? То да се опълчиш срещу фашизоидните шизофреници не е като да пишеш "поздравителни писма" до варненските ТИМ-аджии за разни концесии и после да се фукаш демонстративно с "великодушието" си!))))))
1.
nai-dobria
21.05.2011 19:26:15
1
1
С тия си действия Болен доумъртви националистическата кауза , като преди това я продаде за жълти стотинки , язък за честните и почтенни националисти, които му вярваха, сега са длъжни да му поискат сметка за тия малоумни изцепки . Бургас е град на националисти и в момента те биват дискредитирани и омерзени от простотиите на Болен,нека си направят изводите занапред.................................................................................
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа
Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори