×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сагата с „Вера Су“ приключи, три влекача изтеглиха кораба


Сагата с „Вера Су“ приключи, три влекача изтеглиха кораба
Каква ще бъде съдбата на „Вера Су“ все още не е ясно, очаква се неговият собственик да излезе с решение дали се отказва от кораба
26 Октомври 2021, Вторник, 07:45 ч.
Автор: Флагман.бг

Целият товар е свален

Сагата с „Вера Су“ приключи. 16 минути след полунощ корабът беше изтеглен от плитчината край Камен бряг, където заседна на 20 септември, съобщава БНТ.

Преди това от него бяха източeни последните количества емулсия, останали от наводнения товар, непрекъснато се е изпомпвала и вода от трюма.

Около 22 часа снощи на място пристигнаха три влекача – Кастор, Алкаид и Санмар 13. Най-големият – Кастор, започна операцията по привързване на "Вера Су" малко след 23:30 и за около половин час тя приключи успешно. Така заседналият кораб беше провлачен към пристанище Варна.

Очаква се пътят да отнеме около 18 часа. Каква ще бъде съдбата на плавателния съд все още не е ясно, очаква се неговият собственик да излезе с решение дали се отказва от кораба.


 


В категории: Животът


Флагман.БГ Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин 12/05/2024, Неделя 09:20 2
11
Коментара по темата
11.
aHoHuMeH
20.11.2021 01:14:30
0
0
:) до 7: преди месец бе пълен с гориво и с минерален тор, лпито фактори са му пречили да се издигне достатъчно много над подводните камъни сред които е бил заседнал, а след претоварване на наличните гориво + минерален тор -> друг(и) плават. съд(ове) е олекнал и най-ниските му части са се издигнали -> морската повърхност и не е било проблем влекачите да го закачат и издърпат до варн. пр-ще, живи и здрави :)
10.
О чудо !
26.10.2021 15:56:22
1
1
Това което хората в Дания направиха за 11 часа тука стана за 28 дни с изразходването на огромни пари..Моята бригада щеше да хвърли 1200 т за 3 дни на ръка и да сме забравили...ама ми нямат телефона..
9.
Зак
26.10.2021 10:49:11
1
3
Първо времето се промени беше дъжд и много силен вятър точно там нямам как да се прави операция в такова време второ нямахме баржи.....трето взе да става ситуцята към ек катосрофа
8.
До 5
26.10.2021 10:46:54
2
1
Еми как няма те педофили добре но нищо не са напранили може да не се стигне до каквото и да било защото има педофили има и насилници а тези момченца така вулгарно и насилничиски се дъргажа с хванатите ще кажеш че те са направили вече нещо...а и нямат право въобще да ги задържат по този начин незаконо е някой просто му е писнало от децсите игрички който разиграват това не хващане в крачка а по скоро клопка кояго правят на податливи хора ....
7.
Въпрос
26.10.2021 10:43:05
2
5
Е как така не можаха да го извадят преди месец, а точно сега?
Какво точно се е применило в обстановката?
6.
Гнусни гърбави
26.10.2021 09:49:11
7
10
Тиквата щеше да го продаде за скрап, както открадна танкера Бадр.
5.
Това
26.10.2021 08:44:14
0
6
За кораба,добре.
Информирате. Правилно.
А за арестувания ловец на педофили 16 годишен Ален в София защо не пишете? Чува се,че ял и пердах.
4.
До боклук 3
26.10.2021 08:41:21
5
7
Първо се научи да пишеш и после давай акъл.
3.
До боклук 1
26.10.2021 08:36:34
42
20
Авей шматка, кви колажи кви 5 лв. те гонят ве мухъл? От пролетта държава няма. Тва дето е сега си е чиста, кимунустическо-уродска диктатура от страна на фатмака. На теб ако ти харесва, значи си поредния галфон, който не осъзнава каква е разликата от преди до сега. Айде марш да правиш тръби на шапкаря, лизач долен!
2.
бойко борисов
26.10.2021 07:59:16
41
19
браво на Радев!
1.
Влади Горанов
26.10.2021 07:58:38
51
38
И без Тиквата се оправиха. Ако не беше неизчегъртаната герберска калинка в морска администрация, сагата можеше да приключи и в първата седмица, когато времето беше прекрасно. Та случая приключи и сега гробаджии и депесари няма да могат да си правят "смешни" колажи как държавата потъвала, ако не я управлява безпросветна банкянска мутра.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Стотици бургазлии се хванаха на хората и си припомниха българските традиции Учени разкриха как да блокираме гените на стареенето Учени разкриха как да блокираме гените на стареенето Вижте как можете да удължите живота си... Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Съдбата на завод "Бронз" става ясна на 16 май Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Едно от решенията - достойно заплащане Този певец хвърли над 1 милион в баровски имот край София Този певец хвърли над 1 милион в баровски имот край София След 4 месеца Миро от "Каризма" и неговата съпруга ще се преместят в новия палат Мангъров за мерките срещу коклюш: Промените във ваксинационния календар, са като тези в Конституцията Мангъров за мерките срещу коклюш: Промените във ваксинационния календар, са като тези в Конституцията Специалистът намира стриктното ваксинирането на децата по сега утвърдения календар за най-ефективно Федерацията по вдигане на тежести е на червено 80 дни преди Олимпиадата Федерацията по вдигане на тежести е на червено 80 дни преди Олимпиадата Спортисти и треньори не са получавали заплати от декември Тя спря инжекциите „Оземпик“ и пак стана дебела Тя спря инжекциите „Оземпик“ и пак стана дебела Мила Михова неотдавна успя да се стопи до под 50 кг. Ето как да почистим щорите, без дори да ги сваляме от прозореца: лесен лайфхак Ето как да почистим щорите, без дори да ги сваляме от прозореца: лесен лайфхак Ако пластмасовите щори са пожълтели или имат упорити петна, използвайте сода бикарбонат Цените отново тръгнаха нагоре, по-скъпи са сиренето, брашното Цените отново тръгнаха нагоре, по-скъпи са сиренето, брашното Повечето плодове и зеленчуци на борсите се продават с увеличение
Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори