×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Още една смърт напомни за екзекуция с почерка на масовия убиец Станимир Рагевски


Още една смърт напомни за екзекуция с почерка на масовия убиец Станимир Рагевски
30-годишният търговец на коли Александър Стоянов през април 2018 година бе намерен в подземен гараж на кооперация в ж.к."Славейков" все още жив, с огнестрелна рана в главата, отчетено бе самоубийство
Тема в развитие
виж още
скрий
29 Август 2021, Неделя, 12:48 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимка: Емел МАХМУД

3 години след кървавата драма в ж.к.“Славейков“ близки на жертвата настояват МВР да отвори отново студеното досие

На 27 април 2018 година от пресцентъра на УМБАЛ Бургас разпространяват вестта, че близки на 30-годишен пациент в мозъчна смърт са дали съгласие да дарят за трансплантация бъбреците и черния му дроб.

Благородния жест спасява три човешки живота. Флагман.бг се досеща, че това решение е взето от родителите на Александър Стоянов, родом от Силистра, за когото репортерския екип разказва от 4 дни по-рано.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Александър Стоянов издъхва в реанимация от тежка мозъчна травма, несъвместима с живота, причинена от огнестрелно оръжие. 

На 22 април 2018 година в апартамент на 3-ия етаж във вход „Б“ на блок 161 в ж.к.“Славейков“ в Бургас се веселят петима млади хора. Домакините Галя и Александър са поканили свои приятели, за да отпразнуват заедно рождения ден на един от гостите.

Около 21:30 часа Александър внезапно става от масата и казва, че се налага да си „вземе малко въздух навън“. Обстановката е приятна, не е изпито достатъчно голямо количество алкохол, за да се предположи, че домакинът и гостите са били под въздействието му.

Александър не се прибира дълго време. Не отговаря и на телефонните повиквания. След близо час изчакване гостите и половинката му Галя започват да го търсят наоколо.

Странните обстоятелства около последвалата смърт на младия мъж започват оттук нататък.

На това място Флагман.бг държи да уточни, че в този период ние проведохме самостоятелно разследване, позовавайки се на срещи с приятели на трагично загиналото момче, както и на полицаи.

Инцидентът, за който ще ви разкажем по-надолу, липсваше в официалната сводка на пресцентъра на ОД на МВР в Бургас, предназначена за медиите, тъй като очевидно е било преценено, че става дума за лична драма, а не престъпление.

След повече от час безплодно издирване на внезапно оттеглилия се от купона Александър приятелката му решава да надникне в подземието на жилищната кооперация, намираща се, впрочем, в непосредствена близост до Второ РУ Бургас.

Галя намира любимия си в локва кръв и започва неистово да крещи за помощ. Александър е откаран с огнестрелна рана в главата, с входно-изходно отверстие, куршумът е влязъл и излязъл от главата, но той все още диша. Настанен е в реанимация, в кома, на командно дишане, лекарите не дават особено голяма надежда за оцеляване.

Свлечен до тази колона и в локва кръв е намерен Сашо от приятелката му. Какво се случва с телефона му и какво е имало в него е неизвестно

Още при първия оглед на място полицаите се натъкват на следната странна картина: До тялото има боен пистолет 22-ри калибър, със заглушител и заличени номера, с един патрон в цевта и четири патрона в пълнителя и забележете…2 гилзи.

На това място всеки криминалист и експерт по оръжията трябва да си зададе няколко въпроса, преди да се затвори досието на Александър Стоянов с констатация – самоубийство.

Първо, никой от приятелите му не го е виждал с оръжие.

Нещо повече - никога не е показвал афинитет към оръжия.

Има и друго разминаване. Младият мъж е държал под наем апартамента на третия етаж една година преди инцидента, но не е имал ключ за гаража.

Вторият оглед на светло, който бе проведен заедно с Галя, която върви пред разследващите

Осветлението на подземието е с фотоклетка. От свалените видеозаписи се вижда, че Сашо застава до една от колоните и пали цигара. След това движенията му спират и лампата угасва. Когато час по-късно Галя успява да влезе при него (неясно как, защото също няма ключ, б.а.), тя установява картината, която се преповтаря в протокола на полицията.

Излиза, че Александър се е самоубил в тъмното, но как е напипал пистолета и е сглобил заглушителя към него, без да се движи – остава неясно.

За този гараж Сашо не е имал ключ, нито Галя. Загадка е какво е търсил той в 21:30 часа на 22 април 2018 година в това подземие. Също и как Галя се е ориентирала към мястото

Дали са изследвани за монтаж видеозаписите от камерата на гаража – също не е известно.

Галя съобщава на приятелите на своя любим два дни след инцидента, че е намерила прощална бележка, в която текстът бил съвсем кратък и свързан с обяснения в любов. Това би трябвало да послужи на всички любопитни като знак, че мъртвият е имал намерение да се самоубие. 

Специалист по оръжията, с когото днес Флагман.бг разговаря за съпоставка на фактите отпреди три години, смята, че притежанието на такова оръжие е доста рисково, тъй като то трябва да премине през няколко ръце, в това число и през изкусен стругар, който да припасне заглушителя към цевта.

Пистолетът обикновено се носи разглобен и се сглобява преди употребата му.

Александър се движи в подземието първоначално без оръжие. Трябва да се види дали преди да бъде откаран в линейката, или в реанимация, някой се е сетил да вземе натривка от ръката му, за да се установи дали по нея има налеп от барутни газове.

Но най-вече защо до тялото има не една, а две гилзи, което означава, че е произведен още един изстрел.

С какво е известен твърде младият, но богат в представите на приятелите си 30-годишен мъж?

Когато пристига в Бургас момчето започва като магазинер в павлион за хранителни добавки. Има бърз и комбинативен ум, тренира редовно, има хъс да стане богат. Дори една от татуировките му говори за неговия порив. Върху китката на лявата си ръка той е татуирал „Стани богат или умри!“.

Култовата татуировка, която по ирония на съдбата се оказва с твърде вярно послание

За приятелския си кръг Сашо прави главоломна кариера от продажба на скъпи коли, но никой от обкръжението му не се е запитвал откъде ги взема и кои са контрагентите и партньорите му.

След т.нар.самоубийство някои от тях твърдяха пред Флагман.бг, че през последната година-две той си позволил разкош извън финансовите му възможности и започнал да взема заеми, които не можел да върне.

През това време, видно от фейсбук профилите на Галя и Сашо, двамата обикалят света. На някои курорти са с яхта, живеят повече от охолно, наетият апартамент е с висок наем.

Влюбените обикалят гръцките острови с яхта през лятото на 2017 година

Подобно на Габриела, любимата на екзекутирания от Рагевски – Юмер Мехмед, Галя също работи в търговски център като магазинерка и доходите й са твърде скромни, за да може самостоятелно да си осигури луксозния външен вид.

Дали Сашо не е сгафил нещо фатално по верига, свързана с изработката на т.нар. автомобили-близнаци – схема, в която мозъкът, оказва се, е масовият убиец Станимир Рагевски?

Флагман.бг си позволява да го нарече масов, позовавайки се на категоричността, с който бе произнесена следната реплика от говорителя на Прокуратурата Йовита Григорова: „Като цяло – имаме един масов убиец!“.

В контекста на тези думи в петък Григорова вметна, макар и съвсем лаконично, че Рагевски и преди задържането му на 9 август вече е имал мярка за неотклонение по висящо дело в Районния съд на Бургас за документни престъпления. По-точно ставало въпрос за намерени у него два скъпи автомобила – „Нисан Мурано“ и „Инфинити“, за които е представил неистински документи пред Пътна полиция-КАТ.

Добавяме, че със същия „Нисан Мурано“ известно време из града се разхождаше съпругата му Елена.

В предходни публикации Флагман.бг вече разказа в основни линии с какво се е занимавал този канал за производство на фалшификати на скъпи луксозни коли извън ЕС. Като фалшификати имаме предвид документната им спецификация, съотнесена към откраднат у нас подобен автомобил.

Един от най-близките приятели на Сашо вече е обърнал внимание на криминалистите от ОД на МВР в Бургас да се върнат към случая от 2018 година и отново да се вгледат в папката дали колегите им от Второ РУ са си свършили докрай и както трябва задълженията.

Разследването срещу задържания в ареста на затвора масов убиец Станимир Рагевски и неговият приятел – готвачът Деян Дичев, за когото имаме данни, че вече е с мярка за неотклонение "задържане под стража" за 72 часа, продължава. 


В категории: Разследване


66
Коментара по темата
66.
до 56
01.09.2021 10:25:47
0
0
Лидка, за да не се окажете в положение, че някой е "наследил" баща Ви, не загубвайте връзката с него, докато е жив!
65.
До 59
31.08.2021 14:20:56
0
1
И за кой работи и от къде идват парите??
64.
111
30.08.2021 17:23:26
3
18
Какво толкова е станало? Мутрите поразчистват прислужниците си отвреме на време. Както този, така и другите двама са си поели по пътя, който сами са си избрали. Само при жената края е бил малко по-кофти като изживяване, но пък тя си е поживяла и доста повече от другите двама идиота. Все пак и дъщеря е отгледала с парите на мафията. Рано или късно всеки го застига съдбата, която си е пожелал.
63.
ами
30.08.2021 13:28:34
6
9
Севдето ни лук яло, ни лук мирисало Продължава да си поства
разни нещица
62.
do 59
30.08.2021 12:34:57
0
6
и на кой е поставено лице? ай кажи, че ми е интересно и от къде идват парите....?
61.
???
30.08.2021 11:52:52
0
15
Защо защитавате тези убийци? Много е вероятно и други хора да са убити, това са повече от 20 години.
60.
Love the purple tint!
30.08.2021 09:11:45
14
4
И 101-годишната баба Грудка от Горно Нанадолнище той я уби, но в болницата се чудеха на кого по-напред да угодят и я писаха за жертва на Ламбадата, че тя е по-модерна.
59.
истината
30.08.2021 02:43:47
2
22
На полицията е известно че Рагевски е подставено лице. Всички знаем за кой работи и откъде идват парите.
58.
Do 57
30.08.2021 01:59:30
0
2
Koi e tozi?
57.
А нещо да кажете за Мартинчо Митев
29.08.2021 23:32:06
1
16
А нещо да кажете за Мартинчо Митев, не че нещо, само питам.
А Билян Савов, той как почина нещо не разбрах. Самоуби ли се или го самоубиха приятелчетата му?????
56.
Лидка до 54
29.08.2021 22:51:12
2
36
Съгласна съм с теб особено за елитаа на Бургас, но с едно уточнение. Хора, повечето които коментирате може би сте честни хора с чиста съвест и спите спокойно. Може би единственият конфликт, който имате, е за паркомясто. Ясно е, че двамата убити не са избрани на случаен принцип, но това е едно жестока,отвратителна гибел, това показва, че човечността е МЪРТВА!!!у тези убийци. Защото представи си , ако кошерът не беше разритан хубаво и го нямаше тоя шум, представи си, че бяха убили и дъщерята на брокерката?!? Момичето е много смело и назовава директно всичко както си е, но от гледна точка на тоя тъмен кръг от психопати това е една неудобна личност, на която много ѝ знае устата. Така действат те! Мафията реши ли, може да те затрие. Може да ти вземе къщата. Хора,младите, които отиваме да учим/работим в чужбина, можем при прибирането си да установим, че някой е откраднал бащината ни къща. Провъзгласил се за наследник на баща ни примерно. Да, това се случва! Господарите, преди да слязат от екрана на ТВ, имаха добро проучване на един такъв случай. Жалко че утихна - нотариус Борислава Налбантова, нека разбутам и тоя кошер сега.
А с всеки ден все повече ме е гнус от всеки магистрат, от децата им, от парите им....
55.
до 52 - дали?
29.08.2021 21:31:34
1
32
Ти да видиш какъв голям началник мутрафон бил тоз ми ти Рагевски!
Той направо Капо ди тути капи ще излезе, пък никой да не о е чувал мушмурока.....
Психопатите не са и никога няма да бъдат мафиотски босове, колкото и да им се иска. Те затоваа са и психопати, защото са босове само в болните си мозъци. Лошото е, че докато си вярват какви Ал Капонета са, избиват наред и разчленяват
54.
Така е
29.08.2021 21:06:40
2
37
Това си е война между различните мутрински групировки, които има в града и ако трябва да сме честни, те имат изгода от цялата тази Канибалиада. Всички убити не са били за пример, колкото и да ги защитават сега. Бих жалил стойностни хора.
А и за всички стана ясно, че навързаните свински черва стигат доста високо, за съжаление. Какви само са някои хора от "елита" на Бургас. Простаци и простакеси, без финес, без класа, необразавани, повярвали си наглеци, стигнали дъното, лошо възпитаващи малките си боклуци.
Тъжно...
53.
123
29.08.2021 20:39:25
5
31
Ами Ок, ама какво ни интересува това нас - обикновените хора, които живеем нормално, спазваме законите и не влизаме в далавери със съмнителни типове и убийци? Защо трябва денонощно да ни завирате в очите, пък и да ни карате да съчувстваме на съдбите на хора от престъпния свят, слугите им и мурвите им? Вие хронолози на мафията ли сте? И доволни ли сте от това?
52.
Един
29.08.2021 20:28:38
16
19
Шматароци ся да ви цъкна ламбите : Мечката , Митю , Дишков , Мечков , Стинката и още някои елементи всичките бяха и са хора на Рагевски . Той ръководи всичко югоизточна България от 90-а година . Ама понеже сте многооо прости и не го знаете . После Рагевски и Бойкича стана партия и ръководят цялата страна .
51.
До 8-мия
29.08.2021 20:03:14
2
1
Ко да стане, освен опашка пред WC.
50.
Трол
29.08.2021 19:22:07
3
43
Ако това е вярно, значи някой трябва да се заеме с бургаската полиция. Изобщо няма да е изненада ако "изскочи" и друго убийството на Рагевски.
49.
Цялато
29.08.2021 19:00:40
3
12
Парфума и Г Джендов ….. информация …за случияяяяя
48.
Цялото
29.08.2021 18:39:50
5
30
Стани богат или умри прост
47.
А, КЪДЕ Е...
29.08.2021 18:24:57
4
3
в таза схема Е ЛАЗУР?!? Центърът, Зорница, Славейков, Изгрев. а ЛАЗУР?! Или, те са вече на Терминал 2 на летище Сарафово, поне тези от тях, които могат да си го позволят,
46.
Парфума
29.08.2021 18:21:47
3
10
Парфума за това момче ……еееее и Г . ДЖен……..
45.
А къде е
29.08.2021 17:38:48
6
30
Главен разследващ полицай Светлозария Кидерова ?
44.
Dnstuff
29.08.2021 17:26:40
1
26
Значи ..да забогатееш с пари на заем е голямо постижение в живота.
43.
Касабова
29.08.2021 17:11:52
7
26
Имаш най неграмотните "журналисти" поне им давайте тестове по БГ и ЛИТ преди да започнат работа
42.
До 40
29.08.2021 16:35:56
1
56
Дрън дрън....ти да не си някое от ченгетата? Свидетел съм бил колко неграмотни колеги има, как замърсяват местопрестъпление и се претупват нещата. А ако е замесен някой "наш човек" още по се замитата улики и т. н. Има и друго.....самоубийството може да е с неговата ръка, но дърпащия спусака да е друг! Хайде няма какво повече да обяснявам! Факт е, че Бургаските ченгета не свършиха нищо 9 месеца!!! И за 2 седмици Софийски разплетоха и двата случая!
41.
До 39
29.08.2021 16:33:47
1
6
Оправи си коментара, така написан, пак излиза, че е Темелков. Просто напиши че не е тя, а не да и поясняваш титлите
40.
До 35
29.08.2021 16:32:04
4
14
Всъщност ако във флегман работеха журналисти можеха да се запознаят с делото, все пак постановленията на прокуратурата не са някаква тайна...но журналисти там няма ...
39.
До 35
29.08.2021 16:29:23
3
5
Естествено че са взели, това първо се прави...предполагам че за това е било прекратено разследването като самоубийство...
38.
бъдете точни!
29.08.2021 16:19:52
1
11
Росица Темелкова е председател на БОС - Бургаски ОКРЪЖЕН съд1 Моля оправете си информацията!!!
37.
До 36
29.08.2021 16:16:41
3
29
Кой казва че са професионалисти? Това са най-обикновенни драскачи мислещи се за професионалости..... а всъщност са глисти! Ха ха ха ха. Те от къде да знаят разликата между Масов и Сериен! Касабова, ти уж като главна не преглеждаш ли статиите преди да ги пуснете? Ако да значи си много неграмотна! Освен лишени от подредба 98% от всичките ви статии са с правописни грешки!
36.
Далече сте от професионалистите
29.08.2021 15:44:41
3
49
Колкото до това дали е масов убиец, Йовита Григорова се поправи след реплика на журналист и го нарече сериен. Има огромна разлика. Масовите убийства са когата се учиват множество жертви едновременно. Серийните убийци извършват убийство след убийство. Какви разследвания правите от Флагман не ви знам, но не можете терминологията да оправите, какво да говорим за достоверността на съчиненията ви
35.
Как така
29.08.2021 15:42:03
3
72
И как така има извършено "самоубийство" а не са взети натривки от ръцете??! Ако това е вярно трябва разследващите по случая да бъдат уволнени и от тогава до сега да върнат заплатите които са взимали!!!
34.
ахааа
29.08.2021 15:41:02
3
36
тоа не е успял да стане богат , май



много са такива капути с неговите мечти
33.
Та коя е къртицата в МВР Бургас?
29.08.2021 15:33:36
5
32
1. Никакво самостоятелно разследване не сте провели, защото да попиташ някого за някой си не е разследване, а по-скоро материал за статия
2. След като инцидентът липсва от официалната сводка на пресцентъра на ОД на МВР в Бургас, предназначена за медиите, вие как научихте за него?
32.
забелязал съм
29.08.2021 15:32:21
4
63
че повечето съдии или прокурори (от женски пол) в бургаския съд имат за половинки много съмнителни мъже до себе си. много от тях са свързани с митьо очите под една или друга форма
31.
Стоян
29.08.2021 15:18:47
7
38
Диян дичев НЕ живее с Росица Темелкова. Търсете друга Росица от съда.
30.
Гербаджия
29.08.2021 14:53:55
1
69
Турманова е намазала и тя 100% и синчето и. Хахаах местни утрепки с високо мнение за себе си...в центъра живеят само измекяри особенно в улиците около съда.. Лихвари, бивши доносници, ченчаджиии, мошеници... И по имена ги знаете.... Пълна РЕВИЗИЯ на имотно състояние и произход на парите... Откъде как и колко хахаахах а сега натегачи и връзкари
29.
Бургас очаква справедливост
29.08.2021 14:46:09
9
103
Административен ръководител- председател на Административен съд- Бургас - Росица Темелкова живее на семейни начала с Деян Дичев- "готвачът" на С. Рагевски. Затова толкова дълго се мотаха и не предприемаха нищо службите. Но явно и тя не успя да потули и този път кървавите им изпълнения. Още ли е на служба? Ако сме бяла държава трябва да я отстранят докато трае разследването. А Севдалина Турманова ( кой кум, кой сват) и тя купуваше евтини имоти от Рагевски. Ама си мълчат сега , а трябва и там да поровят доста. Всички са обвързани като свински черва, да идват от София да ги разнищят, че на местна почва нищо няма да стане. Корупцията е голяма, всички знаем.
28.
Решението е
29.08.2021 14:37:06
2
66
Трябва самия гл. прокурор да изпрати екип в нашия град да разнищи тоя случай, ще лъснат обаче много тъмни схеми през годините , покровителствани от хора с власт, като заведения предлагащи проститутки , дилъри работещи без проблеми , бизнесмени управляващи бизнеси без плащане на данъци и много много други които по незнайни начини излизат чисти при евентуални проверки и сигнали хахах определено нашия град има нужда от сериозна чиска , и такива случай с този са показателни какво е ставало назад в годинити, нали не си мислите че тоя чичка е най- големия мозък и толкова години е бил дебнат и се е отървавал хахах зад него както и много други е имало и има не спуснат чадър а пълно затъмнение така да се каже! Ps до модератора , сега пак ме блокирай , за да може още веднъж да докажете колко безпристрастна медия сте!!
27.
хаха
29.08.2021 14:28:22
5
62
Галенцето? Галенцето има ли си разводач по чужбината по яхти. Заплатката на продавачи на добавки много големи. Ама друго си е да харчиш, без да питаш откъда идат ия пари. Нали, Гале?
Сега някой друг новодошъл баДка има ли?
Или си намери прост загубеняк работяга?
26.
Така става
29.08.2021 14:26:26
2
54
Който иска бързи и лесни парички друго не го чака, а свършва по този начин!
25.
Хан Кур Бан
29.08.2021 14:23:51
1
15
Get Dead or Die Tryin’
24.
Death Metal
29.08.2021 14:06:28
1
11
В неговия случай не е get rich or die trying ,a get rich or die dying
23.
Петя
29.08.2021 13:58:00
0
13
ДО 20.- не уж
22.
Хахахаха
29.08.2021 13:51:57
10
27
Вече давате съвети на криминалистите и експерти по оръжие?!?!??? Хахахахахаха
21.
Хахахаха
29.08.2021 13:48:54
23
35
Тъпо. Собствено разследване от жълт сайт. Напрау жи пучина от смях.
20.
G
29.08.2021 13:35:22
7
61
Proverete i samoubiistvoto na bilqn na obori6te s ragatski bqha uj priqteli .
19.
Хех
29.08.2021 13:33:39
19
36
Тъй му се пада, ми са прай на гъзар, татуси голи глави, на ти ся
18.
ПРОКУРАТУРА
29.08.2021 13:31:05
9
83
КЪДЕ Е ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ,ЗАЩО НЕ Е В БУРГАС ,ЯСНО Е ЗАЩО
ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧИСТИ ЦЯЛАТА КОРУМПИРАНА СГАН В МВР И ПРОКУРАТУРАТА В БУРГАС.СЛОЖНА ЗАДАЧА ПРЕДИ ИЗБОРИ
17.
Ffg
29.08.2021 13:25:01
11
22
Нищо не разбирам къде са допирните точки между двамата?
16.
До 11
29.08.2021 13:22:54
10
10
Споко,измекярИ сме.Майките ни убийци са ОПГ!!!Тъпан!!!
15.
До 14
29.08.2021 13:22:47
3
60
Не от София ,всички са навързани като свински черва ,Евро прокуратура трябва.и то публичност .
14.
Криминалист
29.08.2021 13:18:37
7
76
Решението е специален екип от София и да разнищят всички уродщини и уроди.
13.
Абе Колев,
29.08.2021 13:16:52
6
91
милиционерите ги мързи да гледат,вие за качествени разследвания ми говорите!Туй 2 гилзи,заглушител,самоубит и т.н,туй много работа за милицията,бре!То треба и малко да се мисли,туй неимоверни усилия изисквате от тях!То ако можеше човек сам да се разфасова и тия двете убийства щяха да ги пишат самоубийства!
12.
Батман
29.08.2021 13:16:44
1
35
Готъм Сити БУРГАС
11.
до 3,4,5,6,7 и 8 коментари
29.08.2021 13:14:11
18
22
Спокойно бе измекяр няма да са напъваш и да се напрягаш.
Ти квото си се притеснил ще кажеш, че е майкати е убйцата.
То бива бива да си тъпак Ама чак пък толкова да си се вживял.
10.
!?!
29.08.2021 13:05:51
1
78
Серийните убийци не спират да убиват докато не ги спрат.
9.
Цанко Цанков
29.08.2021 13:05:47
5
103
Ми чи то, Туин Пйикс направо си е като комедия в сравнение на този реален психо трилър.

Бургас най- добрия
психо- трилър с любезното съдействие на мвр.
8.
Ко стана с фризера?
29.08.2021 13:05:09
19
57
Фризерът пълен с крака на оня,главата и ръката на оная,фризера -продукт на "вашите разследвания"?????Ко стана?Намерихте ли го в кой от всичките апартаменти е?Или се задоволихте с един прострян килим на терасата?
7.
. До 3
29.08.2021 13:04:50
9
25
Мамка му, изпревари ме с 30 секунди за това.
6.
.
29.08.2021 13:03:26
41
26
Флагман, дъно след дъно... Що не вземете и на Жоро Илиев убийството да разследвате отново, Рагевски може да му е бил човек в сянка. Даже сега като се замисля Харви Лий Осуалт също може да има нещо общо с този Рагевски и той да е мистериозния му съучастник.
5.
Даскала
29.08.2021 13:02:55
5
59
Петима хора не могат да се веселят. Могат да се веселят петима души!
4.
Абре флегми
29.08.2021 13:01:51
35
33
На тоа Радевски ся шъ му препишете всички неразкрити убийства в Бургас ли????Опипвате почвата сред публиката по заръка на информатора ви в МВР,откъдето съвсем незаконно се сдобивате с данни за престъпления!!!!
3.
CIA
29.08.2021 13:00:27
36
66
Според мен рагевски има пръст в убийството и на кенеди.
2.
60 centa
29.08.2021 12:56:26
4
17
Get Rich or Die Tryin'
Studio album by 50 Cent
1.
123
29.08.2021 12:53:44
4
43
Интересно. Когато няма логични обяснения, винаги остават съмнения.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков
Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори