×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поетът Недялко Йорданов да забрави за бялото си сляпо коте, няма да се върне никога


Поетът Недялко Йорданов да забрави за бялото си сляпо коте, няма да се върне никога
Лъки живяла щастливо в дома му четири години, но вече е изпратена в Германия по законов, според екозащитното НПО, ред
Тема в развитие
виж още
скрий
28 Юни 2021, Понеделник, 12:50 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Организацията, която твърди, че го спасила, предупреди почетния гражданин на Бургас да не публикува повече снимки на животинката, защото не е негова и вече има законен собственик

Бялото сляпо коте  Лъки на поета Недялко Йорданов, което, по думите му, бе отвлечено пред дома му на ул.“Екзарх Йосиф“ в Бургас, няма да му бъде върнато никога. Това става ясно от витиевато съобщение на неправителствената организация, която твърди, че е спасила животинчето от сигурна смърт.

„Котката е прибрана от улицата. Не от двора! Не сме престъпници! Направихме го още през месец май, а човекът, който твърди, че е собственик, разбира едва през юни. За това време котката имаше късмет и срещна своя осиновител.  Тя има законен собственик. Снимките на лична котка, замесени в български безумен спор, трябва да се случва със знанието и позволението на собственика. Няма сега да разказваме на семейството всичко, за да задоволим любопитството на случайни хора“, лаконични бяха от организацията, наречена Purr Paws Burgas.

Флагман.бг се свърза с една от жените, които Недялко Йорданов посочи в своя сигнал като похитител – Пенка Кънева. „Ще започна с това, че не съм член на тази организация. Аз съм доброволец. Опитах се да обясня на Недялко Йорданов, но той не ме разбира. Не може да направи разлика между НПО и доброволец. Този господин се има за голяма работа. Вдигна половината ОбщинаБургас  и замеси името ми, заради което мога да си търся правата. Доброволец означава свободен гражданин, който реагира на сигнали. Хората ме познават. Помагала съм на животни, познавам въпросната организация и в този случай заставам на тяхна страна“, обясни по телефона Пенка Кънева.

Котката се е сприятелила с кучето на семейството и живеела 4 години в този прекрасен двор

Тя твърди, че документално нямала нищо общо с Purr Paws Burgas, които по думите й били законно регистрирани като неправителствена организация. Човекът, с когото комуникирала била Лилия Стоянова, бургазлийка, представляваща НПО-то. С нея заедно спасявали бедстващи животни в целия град от доста време. Отзовавали се на сигнали, които никой друг не ходил, обясни Кънева.

Такъв бил случая и с котката на Недялко Йорданов. Те узнали, че е в тежко състояние, неориентирана и бедстваща из улиците на града. След като я взели, те я лекували известно време, а впоследствие организацията я изпратила до новия й дом – в Германия, твърди Кънева.

Чрез тази снимка зоозащитната организация обяви, че е спасила бедстваща котка, като остави впечатление у хората, че това е котето на поета.  Оказа се обаче, че е свалена от страницата на ветеринарна клиника в Испания и всъщност е илюстративна
А това е сляпата и уж бедстваща котка Лъки, заснета в дома на поета в Бургас през миналото лято

Припомняме, че почетният бургазлия обяви, че две жени, представящи се за зоозащитници са взели сляпата му котка Лъки и отказват да му я върнат. (ВИЖТЕ ТУК)

Във фейсбук страницата си те качват снимка на друго сляпо и бяло коте и обясняват, че са провели спасителна акция, обвинявайки стопанина, че не се грижил за животинчето. Според тях животът му бил в опасност, защото „и зимата, и лятото живяла отвън“, а дълго време Недялко Йорданов отсъствал от града. Поетът обясни, че дори, когато е бил в София, ангажирал човек да се грижил за Лъки.

Проверка на Флагман.бг показа, че никъде в страницата на Purr Paws не е посочено лице за контакт. Домейнът е регистриран през 2019 година, но не е известен собственикът му. Не се намират и данни за неправителствена организация с това име. Единствената информация, която излиза при проверка в търсачките, е за организирани благотворителни базари от Purr Paws Бургас.

Срещу организацията вече е подаден сигнал от Недялко Йорданов в ОД на МВР в Бургас, показа проверка на Флагман.бг.

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
63
Коментара по темата
63.
До Виждала
30.06.2021 02:19:49
4
3
Заповядайте да станете доброволец. Ще спечелите големи печалби от липса на време за живот извън работата, срещи с приятели, липса на сън, огромни сметки в клиники, непрекъснати притеснения за животинките, чести разправии с някой, който много знае, ама в реалност нищо не знае. Искате ли?
Аман. Много сте силни на приказки. Виждате болно, хващате го и го носите в клиника. И вече сте доброволец.
62.
Запознат
29.06.2021 23:28:23
1
8
Има законов ред, по който се установява собственост на даден домашен любимец. Животното трябва да е микрочипирано и ваксинирано с ваксина срещу бяс, с валиден паспорт, а не здравна книжка. Снимки, стихове, прочувствени постове в социалните мрежи не представляват законово право на собственост. Всичко останало е грижа и любов. Дистанционно грижа и любов на домашния любимец не може да бъде осигурена.
61.
*********
28.06.2021 22:47:54
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
60.
До МХМ
28.06.2021 21:11:03
6
11
Айде стига и ти си ги оправдавала тези психично болни лелки...От мухата слон направихте.Лично Пепа е баси и кукуто,ако не се лекува,скоро може да убие някой.
59.
Аман
28.06.2021 21:01:02
2
16
Флагман, ай спрете вече да ни занимавате с тая драма. Голяма работа станало - единият не си гледал котката както трябва, друг я съжалили и я прибрал. Два дена писаници, да бяхте отделили толкова и на ремонта на Демокрация и на кражбите от Арената и на високите данъци и скъпия ни градски транспорт. Седят двама малоумници и пишат заплахи под различни имена, не се гледат че ги крадат и че никоя държавна институция не си върши работата. Да ва таковам и в журналистите!
58.
До 51
28.06.2021 20:44:16
8
16
И според теб е нормално животните да се гледат вкъщи, като плюшени играчки? Вие сте изератени. Спрете да събирате уличните животни и да ги тормозите с "грижите" си. Едно животно може и да е добре гледано навън и дори и само да се изхранва, а не облечени като хора и еърху бял чаршаф. Извратеняци!
57.
Към Таня
28.06.2021 20:15:31
1
7
Бъркате се жестоко, което показва само, че никога не ви се е налагало да помогнете на животно в беда, което живее на улицата.
Няма държавни лечебници вече, който вземе животно, се грижи и му плаща сам масрафа, даже без да е длъжен да го взема.
От какъв чеп да осведомява държавния апарат? Ако този държавен апарат искаше да помогне нали щеше поне да храни и да обезпаразитява, какво в Турция.
Ей, направо простотията ви край няма.
56.
Таня
28.06.2021 20:00:46
5
9
"Благородната спасителка" явно си е баш закононарушителка: Чл.16. (1) Който намери болно или наранено животно, е длъжен да информира приюта за животни, съответните органи на местната власт, областната дирекция по безопасност на храните, районното управление на Министерството на вътрешните работи или териториалните поделения на Изпълнителната агенция по горите.
(2) Органите по ал. 1 съдействат за осигуряване на спешна ветеринарномедицинска помощ и настаняване на животното в приют или друг обект по ал. 6, т. 1 - 3.
(3) В обекта, в който е настанено животното по ал. 1, незабавно се предприемат мерки за лечението му.
(4) Чрез средствата за масово осведомяване или по друг подходящ начин управителят на приюта предоставя информация за настанените в него животни с цел издирване на собственика или намиране на нов собственик.
55.
Виждала
28.06.2021 19:35:04
4
19
Съм не веднъж психопатната "дама",която с "любов" прибира котките и се представя за доброволец.Заплашва кварталните деца,че ще ги бие,защото и плашили котките. При запитване отбягва разговор, не дава информация за организацията,не носи документ,с който да удостовери къде работи.Много е груба и не ми вдъхва доверие изобщо.Убедена съм,че тези котки носят добри печалби,обичайно не са бедстващи и според мен отчитат пари по някоя благородна кауза,но вероятно ги убиват.Опитвала съм се да разбера повече за нея,организацията им,началниците и прочие, да стана доброволец :-))), но много съмнително се крият.Нямат дори снимки на официалните си страници,интересно защо....
54.
Доброволец
28.06.2021 18:45:31
3
14
Как доброволец може да си взема животни ей така. Уж нямала общо с организацията.....м...ка ви гнусна урудлива. Ще се пържите в ада
53.
Да ви пи..ая на НПО-то
28.06.2021 18:42:54
1
8
И да ви с..а в устите.
52.
asdf1
28.06.2021 18:34:36
5
12
Заглавието ви е написано сякаш се радвате че на човека са му взели котката.. бездарни псевдо-журналя!
51.
Тракийски
28.06.2021 18:25:58
15
15
Флагман и специално Иван Колев . Много "обективна"статия . Типично във ваш стил. Папарашка белетристика. Само няколко въпроса имам:
1. Как се гледа сляпа котка в бургаски двор от София?
2. На кое НПО му трябва да краде сляпа, 5 годишна котка, която е живяла цял живот навън и не се знае какви ваксини има?
3. Спестяват ли се пари и задължения от това да не си регистрираш и чипираш домашният любимец?
Иначе всичко останало е екстра. Съберете се и ги убийте от бой тия жени от организацията. И аз имам една комшийка дето ги храни пред блока 10 парчета и тя се оплака, че са и откраднали 2 . Може да свидетелства. А и само за инфо. Моята котка си изживя живота вкъщи . Като член на семейството! С чип , паспорт, ваксинации и хубава храна. Кучетата ми живеят същия живот. Интересно как никое НПО не се е опитало да ги открадне един път.
50.
бай х.й
28.06.2021 18:14:03
9
7
По долу някъде мярнах адреса на тези негодници крадливи .Ако има някой по близо в района да им покаже как се краде и продава домашен любимец. И да не пропуснеете (доброволката.)
49.
Няма да коментирам
28.06.2021 18:00:46
1
3
.....
............ще стане тъмно и страшно
48.
1
28.06.2021 17:42:20
3
15
НПО=мафия, усвояване на пари
47.
Мхм
28.06.2021 17:35:04
28
18
Горкия поет, жив да го оплачеш...
Можете да бъдете подведен под съдебна отговорност, защото сте тотално неграмотен да гледате животно... и то животно без микрочип, т.е. такова, върху което нямате собственост. Животните без чип са ничии животни. Вместо да се радвате, че не се е наложило да го стържете от асфалта, вие пак его и тъжащи деца...
Написаха го в други коментари от вчера, че ако живеехте в чужбина щяхте да бъдете солидно глобен, че имате инвалидизирана котка в двора си.
Защо не разкажете как изкарахте паспорт, името на частната ветеринарна клиника ви направи паспорт миналата събота, само за да задоволите капризите на внучка ви?
Горкото коте, съжалявам ви и вас каква долна паплач рекламирате чрез драми, съжалявам и флагман, че са гъзолизци, както и половината български народ, който прилича досущ на вас...
46.
Интересно от какво
28.06.2021 17:19:18
5
8
ни отвличат вниманието с тази котка...? Какво ли става в Черно море...? И нямам предвид плажа.
45.
Бясна
28.06.2021 17:04:42
4
20
Мале, Пенкее, ако имаш късмета да "спасиш" моята котка, светът ще ти се види малък, честно. Скалпа ти свалям като стой та гледай. Веднага връщай котката на човека!!!
44.
Котка в двор
28.06.2021 16:45:41
2
22
Защо не се сещам как се ограничава една котка да стои затворена в селски двор. Естествено, че се разхожда където пожелае. Това да не е куче.
43.
СМЪРТ ЗА НПО
28.06.2021 16:27:16
4
13
СМЪРТ ЗА НПО-ТА организаций знимаващи се с трафик на жива плът
42.
Днес котка, утре ДЕТЕ!
28.06.2021 16:10:24
6
15
Пазете децата си! Този бизнес е вече развит в много държави. Норвегия е един от най-кошмарните примери в това отношение. Какви времена имахме нещастието да доживеем...
41.
Има нещо мътно в цялата работа
28.06.2021 15:50:47
4
24
Обзалагам се че и в Германия няма да могат да я намерят. Само да не са я приспали...
Не съм фен на Недялко Йорданов, но в случая съм на негова страна. Не може да хванеш котка и да я пращам в чужбина без да се поинтересуваш има ли тя собственици. То така всеки може да открадне животинче от нечий двор и да го пласира някъде, а след това да каже, че го е намерил на улицата бедстващо. И това с илюстративните снимки... няма по-голяма простотия. Като нямаш налична снимка, по-добре не публикувай, защото така подвеждаш хората. Флагман също са фенове на илюстративните снимки
40.
До Пандурито
28.06.2021 15:48:16
0
18
Няма такова нещо като зоополиция. Неуспешен експеримент, завършил с крах беше тая зоополиция
39.
CTAHKO
28.06.2021 15:46:00
1
15
Недялко Йорданов може поне да се утеши с това, че все пак животинчето е живо.
Защото в Бургас има много уроди, които са аборти на природата за съжаление неуспешни.Точно такива несполучливи аборти убиват невинни и беззащитни животинки.Има ги много.
38.
Ъм
28.06.2021 15:45:27
6
11
Абе не знам кой прав и кой крив, ама... Ако от безпородни улични животни се забогатяваше, нямаше да са толкова много. Иначе и аз съм съгласна, че тая нова "мода" животни да се гледат затворени по апартаменти, вместо свободно на дворче, малко е откачено вече. Е, не говоря за породи като пинчери, йоркита, котки без козина и пр.
37.
tezi jeni
28.06.2021 15:27:29
2
3
trovqt kuchetata
36.
Пандурито
28.06.2021 15:09:19
4
12
Зоополицията няма ли да се намеси? За какво я има? Да отидат да проверят къде и кога е изпратена. Много странно днес я хващат на улицата утре заминава за Германия. Много нагласен история от две дърти лесб*йки
35.
БъСъПъ и ДъПъСъ
28.06.2021 15:01:58
7
7
Айде бълъци да не отидете сега на предсрочните и да гласувате за Баце ви и да ни объркате сметките.Днес отвличаме домашни любимци утре може и децата ви.
Ама като сте прости и ни оставяте да ви управ(ля)ваме така ще сте.Сипети си по една ракийца и си кажете пак: Абе какво ще ходя да му гласувам на този. После като злото почука и на вашата врата няма да си спомняте как сте се прецакали сами.
Поне няма да помните от ракията.
34.
кучкар
28.06.2021 14:58:51
6
7
Коткар 24 С удоволствие бих ти в сложил един кожен чип отзад в задния двор
33.
*********
28.06.2021 14:55:55
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
И НА ФИНАЛА
28.06.2021 14:54:34
5
15
КОТКАТА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА НА СОБСТВЕНИКА И' И ДА БЪДЕ ПЛАЩАНО ВСЕКИ МЕСЕЦ ОТ НПО ПРЕГЛЕДИ НА КОТКАТА МАНИМУЛАЦИИ ХРАНА И КОНСУМАТИВИ
31.
Мамицата
28.06.2021 14:53:04
6
13
Ви недоклатена,ще уморите човека.
Идиоти!
30.
СЛЕД
28.06.2021 14:50:45
3
8
КОНСТАТИРАНИ ОТ НЕКОРУМПИРАНИ ВЛАСТИ НАРУШЕНИЯ В ПРОЦЕСА НА ТРАФИК НА ЖИВОТНИ ДА БЪДЕ ОТНЕТ ЛИЦЕНЗА И НА ПОДОБНИ С ТАКАВА ПРАКТИКА...
29.
ДА БЪДАТ
28.06.2021 14:47:14
3
10
ПОДВЕДЕНИ ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗА КРАЖБА И НАНЕСЕНИ МАТЕРИАЛНИ ЩЕТИ ПО ЗАГУБИ В ТЪРСЕНЕТО НА КОТКАТА ОТ СОБСТВЕНИКА...ДА СЕ ПОДВЕДАТ ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗАЩО. Е ПРИБИРАТ ИСТИНСКИТЕ БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ ЗА КОИТО ПОЛУЧАВАТ СИГНАЛИ И СЕ ВИЖДАТ НА УЛИЦАТА
28.
ДА БЪДЕ
28.06.2021 14:41:17
5
14
РАЗКРИТ ЦЕЛИЯ МАРШРУТ ОТ ТРАФИК НА ЖИВОТНИ С ПОДАТЕЛ НА ВЪПРОСНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ
27.
Да БЪДЕ
28.06.2021 14:40:07
5
10
РАЗКРИТА БАНКОВАТА ТАЙНА НА ОРГАНИЗАЦИЯТА ДА СЕ РАЗКРИЯТ ПРЕД СЪДА ВСИЧКИ СПОНСОРИ НА НЕЯ
26.
koi
28.06.2021 14:38:14
2
6
подаде сигнал да бъде разпитан и синхронизиран по местонахождение със клетката от която е дал сигнала
25.
Кой
28.06.2021 14:37:02
1
8
Осинови тази котка без снимка
24.
Коткар
28.06.2021 14:33:16
36
16
Лично ще преведа пари на организацията, че показа на този изкуфял дъртофелник как се гледа животно. Улиците са пълни, щото такива като него имат котки само през лятото като са тук,а през останалото време те раждат, щото около двора му се навъртали котараци, както сам призна. И около моя двор се навъртат, ама моята котка не се скита гладна и бременна по улиците. С какво той е по-различен от всички, които хранят котки отвреме-навреме? Собственост се доказва с документи, чип и паспорт. Другото са празни приказки. Пък който мисли, че в чужбина умират да "купуват" улични котки, да се хване и той.
23.
До 7
28.06.2021 14:17:52
2
11
Ами като е трудно не кадете чуждите котки за които и така се грижат
22.
Да помогна
28.06.2021 14:15:28
1
11
Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205916764
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 27, 2019 09:24
Наименование
Пър Паус - Катс Рескю енд Рихоум Център Бургас
Транслитерация
NPO "Purr Paws - Cats Rescue & Rehome Center Burgas"
Правна форма
Сдружение ()
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.Климент Охридски, 22, ет. 3
21.
Пенка Пеева
28.06.2021 14:13:05
6
17
Тази изкукала кукумявка да каже какво е направила за хилядите бездомни котки в Бургас, не да развява барака, че видите ли спасила клетото бедстващо коте. Всичко това е да си направят реклама, за да получават парички от чичко Сорос и подобни.
20.
Това са жените
28.06.2021 14:11:59
0
13
които тровят кучета по улиците
19.
бай х.й
28.06.2021 14:09:16
1
17
Нека Полиция и Прокуратура се самосезира за износ на крадени животни
18.
ах защо не сме в 90те
28.06.2021 14:09:01
0
6
Каква гоба щяха да платят и какви тарелки с фикалии щяха да ядат
17.
До Кмета
28.06.2021 14:02:39
8
17
Кмете нареди на общаците да си върлата работата и да започната да глобяват тези изкофели “доброволки” ,че аман от тях . Града е заприличал на коткарник отвсякъде пръсната храна и мръсотия . Всичко е опикано и смърди на пикоч целият град . А теси безнаказано обикалят с торби с храна .
16.
Ми
28.06.2021 13:59:05
1
24
Връщай котката на човека .
15.
Запознат
28.06.2021 13:57:49
1
22
Продали са я в Германия . Парите ги взимат под фирмата на дарения .
14.
..??????
28.06.2021 13:57:12
1
26
7 Искаш ли да напиша в кой магазини се продават помощите..Поне в Поморие съм сигурен Взимал съм лично храна за кучета Тези крадци кой ги финансира?Доброволка била.Боклук
13.
До 7
28.06.2021 13:56:55
5
19
Време е и вас накой да ви осинови в психото ,там да се лекувате и да се грижат за вас, ако може и в Германия по далеч ,че дане се завръщате лесно .
12.
Върнете
28.06.2021 13:52:50
1
23
котето на човека, бе!
11.
бубубу
28.06.2021 13:49:54
0
10
снимката на сляпото коте в кутията е взета от тук
https://meow.af/meet-the-stunning-blind-kitten-who-found-the-perfect-home-after-being-rescued-from-the-streets-of-spain/
10.
1
28.06.2021 13:46:44
3
21
Върнете котката!
9.
бай х.й
28.06.2021 13:45:57
7
19
Тези недоклатените дебелани хващат животинки и ги продават в чужбина. Те са ОПГ имат хора навсякъде ( поморие) и други градове Затова като ги побарате знаете какво да ги правите!!!!!
8.
*********
28.06.2021 13:44:43
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
До 1,2, 4 и 5
28.06.2021 13:42:13
26
20
Не пишете глупости, като не сте наясно. Никой не им дава тонове храни и не продават храни никъде. Опитайте се да храните всеки ден десетки животни, да им чистите, да ги лекувате, да се грижите за отоплението им праз зимата, да ги обезпаразитявате и после пишете глупости! Що се отнася до намирането на осиновители на бездомни, повечето болни, стари или непородисти животни - опитайте да намерите такива за стотиците изхвърлени от дома, изоставени животни и ще видите какъв "келепир" е ... Поне не плюйте по хората, които ежедневно се грижат за тях.
6.
Ало
28.06.2021 13:40:01
10
33
Няма по-щастлива котка от тази гледана в двор.Дано си получат заслуженото за кражбата,която са направили и спрат да си навират носовете,където нито трябва нито ги искат.
5.
Аз съм
28.06.2021 13:30:41
10
32
Тези организации за "зоозащита" само освояват пари от дарения, или получават тонове храна за животни и я продават по зоомагазини на познати.
4.
676
28.06.2021 13:29:49
6
33
Това е измамническа организация , Флагман е направил проверка и се е установило че такава организация съществува с друга стопанска дейност. Това означава, че въпросната госпожа може да бъде подведена под съдебна отговорност, а една организация ако е законна ще има адрес, телефон и други изисквания на закона. Това е кражба и трябва да се търси отговорност на тези лица да не лъжат хората , и да печелят нечестно от кражби на чужди животни.
3.
333
28.06.2021 13:16:07
2
14
Нека бъдем добри и задружни. Не се карайте... Всички се печем на един огън. Болести, вируси, средна продължителност на живота 70 години, намаляваме, държавата ни рекетират. н. гадости...
2.
Аз
28.06.2021 13:15:43
9
49
Тези издухани "спасителки" колко много бели са направили.Сумати малки котета прибират за щяло и нещяло,като ги "спасяват"докато майките търсят храна.Това са психично нестабилни същества,обикновено самотни или отритнати от обществото и заради лудостта им страдат невинни животинки.
1.
гражданин...,..
28.06.2021 13:15:15
5
56
Тази кукумявка като е "доброволец" да не мисли, че е освободена от наказателна отговорност при отвличане на НЕ безстопанствени животни?
И сега включващите се коткарки не могат да ме убедят, че една котка, за да е домашна или притежание на някой трябва да стои заключена в апартамент!!! Личен избор на човека е къде и какво ще позволява на домашното си животинче!!!
А това, че НЯМАТ НИТО 1 СНИМКА на "уж бедстващото коте" е достатъчен мотив да се предположи, че има нещо гнило в случая и в тази организация!!!
P.s. Смешното е, че уж лошият човек има 1000 снимки на котката а "спасяващите" нямат нито 1....ПЪЛНА ПАРОДИЯ!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори