×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поетът Недялко Йорданов: НПО отвлече Лъки, моята котка


Поетът Недялко Йорданов: НПО отвлече Лъки, моята котка
Бялата и сляпа котка на Недялко Йорданов била гледана в двора, а това според зоозащитната организация, било много лошо
Тема в развитие
виж още
скрий
27 Юни 2021, Неделя, 09:03 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

За пръв път през живота си съм изпитал такъв безпомощен гняв, категоричен е почетният бургазлия

 

Организация за спасяване на бездомни животни е отвлякла котката на поета Недялко Йорданов, сигнализира той в социалните мрежи. 4-годишният женски екзепляр Лъки е гледан в двора на семейната му къща на ул."Екзарх Йосиф", тя е била сляпа, по думите му спасена още като малко котенце, и се превърнала в член на семейството...докато не била отнета от бургаско зоозащитно НПО. Публикуваме позициите и на двете страни.

Ето какво пише големият български поет и почетен бургазлия:

Скъпи приятели, реших да ви разкажа за нещо ужасно, което се случва в момента с мен в родния ми град. Може някои от вас са чели едно мое стихотворение, в което разказвам за съдбата на моето любимо слепичко коте, което намерихме пред къщата си и го прибрахме. Кръстихме го Лъки!

Женско котенце, на двайсетина дена, абсолютно сляпо, което заживя на воля в нашия голям двор, заедно с двете ни кучета Шаро и Горчо.

Когато сме в София за тях се грижи Иван – нашият приятел, който живее от 25 години в нашата къща в Бургас и е станал член от нашето семейство. Наоколо е пълно с котараци и още първата година Лъки забременя и роди две котенца, които починаха още първите дни. За това й направихме кастрация при ветеринарния лекар на улица "Екзарх Йосиф", който продължи да се грижи за него.

Макар и слепичко Лъки за тези 4 години се ориентираше страхотно в нашия огромен двор, и живееше в специално за него местенце, закътано от дъжд и студ.

Дори много си паснаха с Шаро и тя /Лъки/ го галеше с лапички по муцуната. Всяко лято от тогава Лъки беше с нас , а Тамара внучката ми много се гордееше, че тя е измислила името му.

Пристигнахме преди два дни в Бургас и Иван ни съобщи разтревожен, че Лъки била взета от улицата / където понякога Лъки излиза/ от някаква жена, която насила успяла да го открадне пред свидетелка, която й казала, че това коте е мое. Въпросната се представила като член на някаква благородна организация за защита на животните и щяла да го излекува. Представям си как Лъки се е дърпала и драскала с нокти, но въпросната дама била непреклонна. Почакахме два дни, за да видим ще се обади ли някой с "излекуваната" Лъки, но напразно. Успях да издиря телефона на тази дама / запомнете това име / ВИКТОРИЯ. За пръв път през живота си съм изпитал такъв безпомощен гняв. Въпросната Виктория първо ми каза, че трябва да докажа, че това коте е мое, после – че няма да ми каже къде се намира то, и трето, че никога няма да го получа.

Котката Лъки, личен архив на Недялко Йорданов

Не можех да повярвам. Успях да разбера представител на коя организация е тя... Запомнете това име, защото се оказа, че именно такива организации вземат пари от Европейския съюз и от доброволни дарения, като пускат в сайта си снимки на наистина болни животни. Моята Лъки се е оказала много удобна за случая. Попитах след второ обаждане къде се намира Лъки и получих отговор, че няма да ми кажат. Усъмних се, че е възможно да е продадена в чужбина. Ветеринарната лекарка се опита по телефона да каже, че ако въпросът е до паспорт, той веднага ще бъде издаден и че всички прегледи през годините и кастрацията на Лъки ги има в амбулаторните книги. Смаяна остави телефона и каза, че такова нещо никога не ѝ се е случвало. Успях да намеря друга представителка на въпросната организация. Казва се ПЕНКА КЪНЕВА. Запомнете и това име... Тя дори не благоволи да ме изслуша, направо ми затвори телефона. Тогава влязох в гугъл и открих въпросната организация.

Казва се Purr Paws и те – явно сериозно уплашени са побързали да пуснат цяла страница за едно болно, изоставено на улицата коте, за което стопанинът, който живее в друг град изобщо не се интересува и който псува по телефона защо не му го върнат. Такава наглост в своя 80 годишен живот не съм срещал. И към всичката тази гадост са публикували снимка на едно гуреливо, мръсно, сляпо коте, което няма нищо общо с красавицата Лъки.

Влезте в Purr Paws Бургас и ще видите, че публикацията е отворена за мнения и всички единодушно осъждат въпросния наглец и циник. Не са посмели само да ми сложат името. За мой срам, за да докажа, че котето е мое, дори почнах – пълен наивник– да чета стихотворението от книгата ми "Сребърна любов" на представителката на Purr Paws, но тя изобщо не се трогна. Тези две представителки на въпросната организация нямат милост към хората, а злоупотребяват с милост към животните, за да трупат пари. Една финансова проверка веднага би извадила на показ всичко, което са вършили. А ако Лъки наистина е продадена в чужбина и за това ми отказват да я видя и не ми казват къде е, просто не отговарям какво бих могъл да направя.

Последва и отговор от организацията:

Ето един казус, за който искаме мнението Ви:

1. Получаваме сигнал за улична СЛЯПА котка.

2. Прибираме я от УЛИЦАТА! Не от двор! Лекуваме я.

3. Прибира се "собственика" , който ЗИМАТА ЖИВЕЕ В ДРУГ ГРАД, докато котката, БЕЗСТОПАНСТВЕНАТА котка обикаля улиците, СЛЯПА.

Сега се връща за лятото и си търси котката!!!! И си я ИСКА ОБРАТНО! За да си живее пак на улицата! Котката ЖИВЕЕ на улицата!!! Не в дома!!! И зиме,и лете!

З А Щ О Т О. Я. О Б И Ч А !!!

Приятели, последователи, хора!

Какво мислите за този "собственик"?

Редно ли е да върнем котката на улицата, защото той я определя като "своя" ,опитва да направи СЕГА паспорт в клиника Байрон и кара ветеринари да се обаждат и да ни притискат? Щял да си търси правата!

Създава проблеми на организацията И в обаждане нападна словесно член на организацията! Обижда я, ЗАПЛАШВА Я, псува я! Нормално ли е това според Вас?

Моля, НАИСТИНА МОЛЯ да публикувате мнението си под поста! Иска да знам зад кои действия застава обществото!

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
70
Коментара по темата
70.
Тита
30.06.2021 00:12:13
2
0
От нямане какво да прави търси лесни доходи с животни.Скоро и вятъра ще лови май
69.
3ri moi priqtel
28.06.2021 20:51:44
3
2
Kaza che znae kade jivee jenata
68.
deug moi priqtel mi kaza
28.06.2021 20:50:32
2
3
che shte otreje racete na jenata koqto e otishla
67.
edin priqtel
28.06.2021 20:49:11
2
2
mi kaza che tazi vecher shte gi zapali
66.
*********
28.06.2021 20:21:32
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
65.
Виждала
28.06.2021 20:18:18
2
7
Съм не е веднъж психопатната "дама", която с "любов" прибира котките и се представя за доброволец. Заплашва кварталните деца, че ще ги бие, защото и плашили котките. При запитване отбягва разговор, не дава информация за организацията, не носи документ, който да удостовери къде работи.Много е груба и не ми вдъхва доверие изобщо.Убедена съм, че тези котки носят добри печалби, обикновено не са бедстващи и според мен отчитат пари по някоя благородна кауза, но вероятно ги убиват. Опитвала съм да се разбера повече за нея, организацията им, началниците и прочие, да стана доброволец :-))), но много подозрително се крият. Интересно защо ....
64.
Стефко димитров
28.06.2021 15:38:40
1
5
Нпо това е организация от алчни вещици, 10 години храни на улицата пред нас няколко котки, които бяха и кастрирани, купува им кремвирши салам консерви гранули от моят джоб, имаха и къщички, и алчни те вещици дойдоха и ги хванаха да печелят пари, алчна организация, но има господ, той вижда вещицата със капана, вижда другите вщици със колата коята обикаля и набилязва котки, има господ.
63.
АЗ ЗНАМ КОИ ЩЕ МУ
28.06.2021 15:05:47
0
1
ПОМОГНАТ НО СА ВЪВ ЗАТВОРА
62.
Пешо
27.06.2021 21:47:00
4
8
На така комшиятяа отвлече моята жена. Аз я хранех отвреме-навреме и даже пари й давах. Ама малко се напих за четири месеца. Като си дойдох разбрах, че я няма, щото ми свършиха чистите чорапи. Търсих я, търсих и разбрах, че комшията я осиновил. Искам да си я върна, ама не ми я дава! Помогнете!
61.
*********
27.06.2021 20:56:39
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
60.
Уважаеми коментиращи
27.06.2021 18:43:29
3
21
Какъв е Недялко, синовете му и поезията му в случая не е от значение, става въпрос за животно, което е подслонил и гледал. Дори това да е единственото добро дело, което е направил, не виждам защо трябва да го осъждаме за всичките му грехове. Всеки от нас ги има в изобилие, просто не е достигнал социалния статус на въпросния господин, за да се види колкото добре би изглеждал самия той. Аз лично не харесвам поезията му. Проблемът в случая е сляпото коте, което живее в двора му (и може би отдавна би загинало) и което видите ли бдителните НПО са си присвоили. Аз не знам как тия еврофинансирани служители не са забелязали бездомните котки в Морската градина на Бургас и не са поели грижата над тях, въпреки че те са много по-забележими и страдащи!
59.
Обява
27.06.2021 18:36:15
11
9
Оставих пет лева на оградата на двора, ама фръкнали от вятъра. Не бях в Бургас, сега лятото се върнах и си ги търся, ама ги няма. Иван комшията и той нищо не знае. Поразпитах и се оказа, че едно цигане ги намерило и си купило баничка. И не ще да ми връша петтяхто лева, щото били на улицата! А те са си мои!
58.
Поетът
27.06.2021 18:28:42
15
7
Поет ли , прочетох някой негови творби, жална ни майка с такива поети
57.
Тони
27.06.2021 18:26:15
16
7
Недялкооо, откачалко, хората нямат ксаво да ядат, тръгнал си да ни занимаващ с една изоставена от теб котка. Подготви малко стихчета да са готови за следващите власимащи. Защото до вчера и от Герб цицаше благодарение на кмета на най-добрия гфад за живеене. Ще ти дадем званието Поет-слънце, нали грееш на всяка власт егото.
56.
До 23
27.06.2021 17:40:31
8
7
Другарю Коко,няма как действащо НПО да не е взаимосвързано с Герб,защото в противен случай няма да функционира.Нали така?
55.
Мяу
27.06.2021 17:33:27
5
12
Долу лапите от Недялко,гербаджииска сган -некадърна!
54.
Гражданка
27.06.2021 17:31:13
3
7
Ало,нпо-тата,кога ще ни защитите нас-Бургазлии от котките,защото общината не може?
53.
Трифонова
27.06.2021 16:23:39
21
15
Г-н Йорданов, не Ви отива нито на годините, нито на авторитета този грозен скандал с псувни и обвинения към организация, чиято дейност не познавате изобщо. На Запад а и у нас хора с вашия авторитет стават лица на такива организации, използват авторитета си да помагат на дейността им, да спасяват животни, да помагат на приюти... Пол о Грейди направи няколко сезона филм в помощ на английски приют и помогна на стотици изоставени животни. А вие не стига, че сте виновен - с месеци не сте си потърсили котето, човекът, който уж го гледал не ви ли съобщи, че го няма? Тук в чужбина щяхте да отнесете и глоба за лошото си отношение и за това, че сте си пуснал котката на улицата. Дано да ви е за урок следващия път и се замислете в правене на повече добрини, защото не сте в първа младост, поне да ви запомнят с добро!
52.
Само да попитам
27.06.2021 16:08:43
3
10
Къде изкупуват мръсни и болни котки, че и аз май имам няколко?
51.
Котка
27.06.2021 15:54:56
8
9
Защо пак оформяте сигнали които са луди и недоказани а флагман значи котколюбците са МНОГО и добри хора и са жертва и има закон който ги защитава както и животните а този писател който МНОГО преувеличава що не го е взел в София ДА го гледа котето абсолютно хуманно е това идиоти ма като СЕ има предвид колко сте прости сляпо коте двор САМО не въобще не е рисково и някакъв пиян чичка го наглежда Ама ай малко по Спокойно ей шматки евтини подлоги пари изкарали брей изтървхахте далаверата с болни котки а тоз недялко що не излиза у пенсия и стига САМО да театралнничи с евтиното си писателско въображение Ай дееее чупкааа за Котките има закон които излезе тежко на всекиго който МНОГО знае ще му тресна такава глоба че ще се чуди от къде му е дошло Недялко като иска котка особено болна се гледа в вътре в къща по нормален стандарт за животните Ясно?????
50.
До 48
27.06.2021 15:49:12
3
13
Що пропусна другият му син който "твори" в пик и е негов собственик и чии интереси обслужва?!
49.
Хубаво ама
27.06.2021 15:33:00
8
12
Елате да видите в Зорница откачалките как ден и нощ разнасят торби и хранят цели глутници от котки
Няма ли кой да им наложи глоби
48.
Гочето
27.06.2021 15:11:47
8
17
Помня кога ПОДАРИХА на Йорданов тази къща. Синът ми живееше в двустаен апартамент от Жилфонд в к-с Славейков с трите си деца в една стая. В другата стая живееше друго непознато на тях семейство с две деца, като всичките ДЕВЕТ души ползваха общо една кухня и една баня! Точно тогава въпросният беше по това време комунистически трубадур и получи тази къща. Не защото нямале къде да живее, а да ср разшири още повече и да твори на воля с двете си децс. Естествено от тъмно червен после стана тъмно син и в други цветове на дъгата. Да не забравяме, че и единият му син е "творец" и твори в собствения си сайт Биволъ. Надявам се знаете чии интереси обслужва достойният син на баща си. Като претендира, че котката му е домашна какво прави тя на улицата?
47.
бай х.й
27.06.2021 15:06:06
9
13
Върнете котката. Тея от организацията са едни дебели недоклатени лелки обикалят кварталите ,събират животинки,снимат ги и просят пари от чужбина .
46.
Ева
27.06.2021 14:47:37
8
15
Котка на улицата в голям град е безстопайствена..а и на супер интензивна улица от движение. Освен това е и сляпа... Кой носи отговорност!!!???
45.
Отношението към поезията не е от значение
27.06.2021 14:31:59
9
21
В случая Недялко Йорданов е в правото си да изисква връщане на дълго гледаното от семейството и приятелите му домашно животно. Мисля, че няма нищо неправилно една котка да излезе от дома си за кратко, което не я прави скитаща и безпризорна, Ако въпросното НПО си гледаше съвестно работата, има начин да установи дали котката е домашна или улична, и едва тогава да предприема каквото и да е, а не да се чуди как да обвинява стопанина й в нехайство. Но в случая явно парите са водещо съображение!
44.
Широк Хълм
27.06.2021 14:00:05
0
11
Разлигавени комунистически лигавета.
На последно място по всичко и пак търпите тези комуно театри да ви лъжат.
Няма да публикуват нещо интелигетно и полезно.
43.
Николай
27.06.2021 13:52:22
7
17
Отправям предизвикателство към Purr Paws да заповядат да "отвлекат" и моята котка. Улицата е Цар Калоян 41, кв. Възраждане. Котката е персийска, сива. Много е недоволна от гледането, мъчи се и моли за помощ. Да заповядат да я спасят, ако им стиска. Обещавам, да им дам преднина от цели 3 минути, преди да започна да стрелям.
42.
Бургас
27.06.2021 13:30:12
8
24
Първо: тази къща не е твоя,а национализирана от комунистите и ти бе подарена.Второ: прибери си двата помияра,които лаят непрекъснато и стряскат минаващите.Трето: не си мисли,че си богопомазан и злоупотребяваш с твоята поезия,възхваляваща Партията!Гледай си котките в къщи,а не на двора защото те не са вързани.
41.
Матю
27.06.2021 13:28:13
9
19
Собствениците на котки когато отиват някъде за дълго време си вземат котките със себе си или ги дават в приюти като кучетата за определеното време. Това е котка, не е слон, може да я сложи в кошница и да си я вземе. Ако е негово домашно коте щеше да е в дома му, а не зиме и лете някъде в двора. Да я върже на каишка да не напуска двора. Пърдялко като предлага проверки на имоти на разни хора и организации защо не проверят неговите декларирани доходи отговарят ли на неговите имоти, разходи и начин на живот? Или като си певец на всяка власт, която е на власт може да хули и обвинява всеки?
40.
Иван
27.06.2021 13:08:33
12
15
Върнете на Човека котката,…! Защо го притеснявате ?
Сигурен съм , че има много млади и добре сложени момчета , които искат да помогнат на този Човек , който само е творил и на никой нищо лошо не сторил !
Нека да се намеси и кмета ,.. без негово съгласие тези организации няма да са в Бургас , той също може да помогне ,… ако иска разбира се !
Дано да има добър изход този въпрос !
39.
Бой
27.06.2021 13:00:22
5
11
Не виждам какъв му е проблема на Недялко. Животните са приравнени на вещи и все едно са ти откраднали и не искат да ти върнат някаква вещ.НПО ще трябва да доказва, че са установили котката като безстопанствена ама при тия данни не виждам как.
38.
676
27.06.2021 12:51:04
6
16
То бива простотия , но тези пендайковци преминават всякаква граница , долните леви шамандури. Взеха се на много сериозно и ще лапат бахура. Да отидат да вземат на човека котката, откачалки
37.
msp
27.06.2021 12:42:15
8
29
Изобщо не съм фен на Недялко Йорданов ,но в случая е прав,това че котката е излязла от двора на улицата ,не я прави бездомна.Човека е написал ,че я е отгледал от малко коте,кастрирал я е ,и има кой да се грижи за нея когато той е в София.ВЪРНЕТЕ МУ ЖИВОТИНЧЕТО ,НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ!
36.
Факт
27.06.2021 12:39:04
1
9
Това комунетата са долни племе като не могат да работят и да си вадят хляба по честен начин , отиват да крадат. Трупат имоти по 19 къщи, вили, апартаменти, наяване няма комуниста ,по нечестен начин придобити.
35.
АЛО ЛОГОРЕЕЦА ОТ ФЛАГМАН !!!!!!!!!
27.06.2021 12:35:34
1
5
ДЕТО СИ ПИСАЛ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ УЖ ЧЕ СА ГРАЖДАНИ!!!!!!!!!!!!!ЩО МАМИШ И МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ДЕБИЛИ ДЕТО НАДНИЧАТ В КЕНЕФА ВИ???????????????????ЩО ПРЕМАХНА КОМЕНТАРА МИ ААААААА??????????НЕЩО НЕ ТИ ХАРЕСА ЧЕ РАЗКРИВА ИСТИНАТА ЗА ИМОТИТЕ И БАНКОВИ """СПЕСТЯВАНИЯ"" ОТ ""ЗАКУСКИ ""АААА????????????
34.
Протестърите от миналото лято вън
27.06.2021 12:34:09
5
18
Тези НПО та са измамници точат европейски средства и са от джендърите ,привърженици на Истанбулската конвенция. Гей дружинката от миналото лято , протестъркската мафия . Ще им дам една виола , да е лапат, да си играят като нямат друга работа освен да крадат на стопаните животните.
33.
Айде
27.06.2021 12:27:24
4
13
Другарят НИдялкУ точно преди изборите започна да вдига врява....а тъпишоните с ракиено-салатен национализъм започнаха със заучените си фрази и изречения в коментарите. Поне си сменете репертоара,защото от 10 години използвате едни и същи 30 думи в 30 изречения - "джендър" , "соросоиди" и пр... и накрая пак ракиено-салатените патрЕотЕ я минат 4 % на изборите с 300 зора, я не.
32.
До Недялко
27.06.2021 12:24:08
12
16
Умрели в чужбина да ти купуват пършивата котка. Избиват се даже. Отговорният стопанин не си оставя животните да се разхождат по улицата и да забременяват от когото сварят. С котенцата какво стана? И те ли са на улицата и се размножават безконтролно? Отговорните стопани не се сещат, че животните им ги няма месеци след като изчезнат. Стихове чел да докаже, че е негова, думи нямам...
31.
Н
27.06.2021 12:02:29
3
13
Проблемът е, че хората са безотговорни - взимат животно, то после пораства и требва грижа. И вече не е така сладко и де хвърля на улицата. Аз спасих 4 котета- излекувах ги и им намерих стопани. Та 3 от въпросните стопани след 9месеца или 1 година искаха да ми ги върнат и понеже самата аз имам котарак и голямо куче не можах да ги приема. Какво направиха- хвърлиха ги навън - 3 котки по 5 котета 2 пъти в годината. Прави 30 котета годишно. Кой е виновен, че се хвърлят котки без да се кастрират!!!! Една дива котка се хваща трудно , а и не отпускат достатъчно пари за кастрации. И затова всички се дразнят и има такива теми в медиите. Същото е и с кучетата - не се кастрират за да родят и после като се окаже , че никой не ги ще - те се хвърлят. Колко регистрирани кучета и а в Бургас??? А за Недялко Й. - сляпа котка, която живее на двора ама понякога излиза на улицата и я храни комшията Иван - ами не ми звучи много отговорно. И паспорт нямала......
30.
До26
27.06.2021 11:37:04
6
6
По същия начин както при котките-с кастрация/химическа/.
29.
Скоро и децата, и внуците ни така.
27.06.2021 11:35:00
7
8
На ен-пе-о-йците им се плаща да ни наложат ненормалностите като норма. Във всички сфери на живота ни.
28.
от редакцията
27.06.2021 11:09:38
3
6
Да се чете НЛО вместо НПО.
27.
Гражданин
27.06.2021 10:52:28
8
14
Много дразнят гадните котки и хората, които ги хранят
26.
Таня
27.06.2021 10:52:07
3
24
Ок, котките са лесни - ловят ги, кастрират ги и се редуцира популацията. А какво правим с ятата агресивни гладни гларуси, защото не съм чувала за човек, нападнат от котка, но все по-многобройни стават случаите на нападнати от гларуси хора със закуски и то в самия център. Преди два дни лично бях свидетел как до Часовника гларус открадна дюнера от ръцете на едно момиче и цялото ято шумно се сборичкаха за плячката! Природата не търпи празни пространства, така че намаляването на една популация води до увеличаване на друга.
25.
292
27.06.2021 10:49:30
3
24
до 23. Бургас е "залят" от котки. Някои от тях са тлъсти като хипопотами. Ядат, серат, пикаят и ръсят бълхи. Ако мине покрай тях гризач, дори няма да го отразят, що ще се мъчат да си набавят храна, като ги угояват. Общината не прави нищо по въпроса. Общината ли казах? Та от 14 години насам не е ли кмет житаровския визионер, имащ комфортно мнозинство в ОС? От теб разбирам, че са от ДБ или джендъри.
24.
До 2
27.06.2021 10:36:36
5
12
Тоя пък я ходи се лекувай някъде бе смешник .А господин Йорданов да потърси съдействие от полицията .
23.
Коко
27.06.2021 10:30:28
13
20
Сега на 11юли гласувайте пак за Да България (джендър България ) и подобните соросоидни партии и до няколко години такива НПО-та ще ви взимат и гащите от гъза ако не им харесате нещо . Врътни им едно дело на тия и ще запеят друга песен . ОП забравих ,че съда е подвластен на най-голямото нпо .
22.
гражданин..,
27.06.2021 10:21:59
2
21
Поредната АБСУРДНА ситуация някой да ти вземе животинчето и вместо той да доказва, че няма собственик ти да доказваш, че било твое....Ами ако беше моя котката и я бях видял как я взима дали нямаше да и "строша" неправителствената кратуна?
21.
Българина
27.06.2021 10:21:33
6
15
Боже, Боже...
За жалост това няма да е само за животните, и за хората се готви!
Имам позната на Острова, та там - ако имаш дете и го гледаш в недостатъчно голямо жилище(по техни си критерии) - идват социалните и може и да не го видиш повече!
20.
СОБАКЕВИЧ
27.06.2021 10:17:06
3
15
Не вярвам на хора,които не харесват кучета,но много вярвам на кучета,които не харесват хора......
19.
Аве
27.06.2021 10:16:26
6
16
Аве какви са тия нпо мепеота издухани лелки в критическата са подлудили целият град с тия котки . То наистина работата вече е извън контрол . Тези котки толкова хора ги хранят,че освен да се размножават безконтролно друга работа не вършат . До Недялко удари с тоягата по тъпите глави и ще ви върната котката .
18.
Пурко
27.06.2021 10:14:41
10
24
Който иска котки да си ги вземе в къщи точка
17.
ДО КОКО 13
27.06.2021 10:14:02
2
15
Пиши на кирилица ве...алооооо
Това е български сайт и няма кой да ти чете бълвочите на латиница.......
Трудно се чете......
16.
Истинска история
27.06.2021 10:13:15
8
14
Съседа хвърляше храна от терасата и омазваше терасите на всички. Направихме му забележка да престане, но уви....2 пъти боядиса колата, 2 пъти нови гуми и веднъж счупени чистачки на колата и вече е памук. Слиза и им сервира в чиния за да е европейско. Даже после им мие халките след голяма нужда да не хващат паразити
15.
KOKO
27.06.2021 10:12:36
10
7
TAJA,DETO MU E VZELA KOTETO,AKO JA NAMERJA NJAKADE-ZALNA I MAIKA...
14.
Павката
27.06.2021 10:09:00
10
21
Нормално ли е 4-5 болни и самотни луди лелки да поддържат популацията на котки в цял комплекс ?
13.
KOKO
27.06.2021 10:07:45
7
4
KOI IM DAVA PRAVO NA TIJA GADOVE DA PRAVJAT, KAKVOTO SI ISKAT. NJAMA UPRAVIJA V NASHATA UZMISLENA DARZAVA. PRI POLOZENIE,4E ZIVOTNOTO SI IMA SOBSTVENNIK-KAK SHTE MU VZEMESH NASILA SOBSTVENHOSTTA? UZASEN SAM. NEDJALKO JORDANOV E TOLKOVA PREKRASEN 4OVEK,TOLKOVA OTGOVOREN-NA NEGI LI TRJABVASHE TOVA DA SE SLY4I...VSI4KO SE PRAVI NAOPAKI V BALGARIJA,RAZNI ORGANIZAZII,KOITO PREDSTAVA NJAMAT,KAK SE PROZEDIRA V SVETA .NIKOI NE TI VZIMA KOTETO ILI KU4ETO,ZASHTOTO SA NA ULIZATA PRED KASHTATA ILI SA IZBJAGALI.PARVO SE USTANOVJAVA IMA LI ZIVOTNOTO SOBSTVENNIK I MU GO VRASHTAT. ZA MEN,TOVA E 4ISTA KRAZBA.ZALKO ZA KOTETO,KOETO BE GLEDANO S LJUBOV.
12.
До психиатъра
27.06.2021 10:05:52
5
12
Не бе пич, помага и то много.
Помага да се размножават безконтролно.
Помага да се създаде проблем от това.
Помага да съществуват подобни псевдо еко-, природо- и тем подобни организацийки.
Помага на същите тия да получават пари за "справяне" с проблема.
Помага всико това да се превърне в поредният "Параграф 22".
Помага и то много!!!
11.
флагман предложете статията
27.06.2021 10:02:10
3
16
Списъкът на хора с недекларирано имущество в чужбина е публичен !ЩО ГО КРЕШ БЕ ГЕШЕВ???????????????
10.
Психиатъра
27.06.2021 09:51:57
11
19
Болното мислене на много хора им пречи да осъзнаят , че храненето на бездомни котки НЕ помага. Вече колко години ги хранят и въдят и положението става все по зле
9.
Мамицата ти нпо
27.06.2021 09:50:09
8
20
Мръсни соросоиди. Ще стане тъмно с гръмотевици за вас
8.
Андреа Селесте
27.06.2021 09:48:47
19
26
Грижете се за котките по апартаменти и къщи, които са ваша собственост. Не искам котки по изби, общи части, изоставени коли - това придава адски селски вид на гето в целия град - мирише на котешка урина, яко бълхи и котешки черва на всяка улица.
7.
флагман предложете статията
27.06.2021 09:42:56
9
16
АКФ: Бургас Кърджали и Пазарджик с най висок риск от купен и контролиран вот
6.
Той бил псувал
27.06.2021 09:41:23
7
33
Ами като не е дошъл да ви нарита,ей там е проблема.
За пари сте готови на всичко.
Връщайте котката на човека.
5.
Наблюдател
27.06.2021 09:33:34
4
25
Болно Общество! Рай за измамни Цифромани, този път прикрити под еко-зоо маски! За жалост изтрещялите ще подкрепят тях, но все пак говорим за кражба!
4.
БРАВО
27.06.2021 09:32:25
3
25
Недялко.....
Който храни гладно животно,храни душата си....!!!!
3.
флагман предложете статията
27.06.2021 09:31:46
4
18
Адв. Янкулов към Сиика Милева :Четохте резултати от експлоатацията на СРС а един списък с имоти не може да прочетете! СТАВА ВЪПРОС И ЗА АВОАРИТЕ Ч ЧУЖДА БАНКА НА ВИСШ МАГИСТРАТ С ИНЦИАЛИ И.Г. И ПОЛОВИНКАТА МУ –СПОРЕД Рашков!!!!!!!!!!!!!!!!
2.
Истината
27.06.2021 09:21:51
13
25
Тая Виктория обикаля Славейков с една торба гранули всеки ден и след нея орди от бълхарници. За съжаление темата не е за и против котките, а ЗАЩО ОБЩИНАТА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ НЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА С КОТКИТЕ И КОТКАРИТЕ ? ЯКО ГЛОБИ И КАСТРАЦИЯ И ЩЕ НАМАЛЕЕ ПОПУЛАЦИЯТА
1.
*********
27.06.2021 09:12:35
5
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори