×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пандемия ли? ЛГБТ-ата се готвят за "Бургас прайд"


Пандемия ли? ЛГБТ-ата се готвят за "Бургас прайд"
Нека се противопоставим на езика на омразата в обществото, агресията и тормоза в училищата и на обществените местата, зове организаторът Руси Милев
26 Март 2021, Петък, 19:30 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е архив

Розовото шествие ще се проведе на 15 май на площад "Тройката"

Бургас се готви за гей парад по време на пандемия, става ясно от съобщение в социалните мрежи. 

Демонстранти ще размахват цветни знаменца и ще се противопоставят на езика на омразата в обществото, агресията и тормоза в училищата и на обществените местата и ще се борят за равни права, толерантност и свобода. За това апелира организаторът на розовото шествие Руси Милев, който горещо приветства всичко хомосексуалисти да се включат в събитието. То ще се проведе на  15 май на площад "Тройката" в центъра на Бургас, два дни преди Международния ден за борба с хомофобията. Мотото на необичайния протест е „Любовта е по-силна от омразата“.

Според постера, който обикаля от няколко дни социалните мрежи, първият Бургас Прайд се организира с подкрепата на  местните общности и правозащитни организации и е в подкрепа на равноправието на ЛГБТ хората (лесбийки, гей мъже, бисексуални, трансджендъри), които често стават жертви на дискриминация и тормоз.

Със сигурност ще има и противници на шествието, очаква се и ескалиране на напрежението, както бе преди година.

Походът на Бургас Прайд 2021 търси доброволци, които да помогнат за организационната част на шествието. Търси се подкрепление за следене за реда преди и по време на шествието, заснемане на фото и видеоматериали, координация по време на шествието и концерта, както и след приключването му, отговорности към пропускателния режим. Нека този ден да бъде нашият. Нека да развеем гордо нашите знамена без да се страхуваме. И нека да бъдем заедно, сплотени, единни и отстояващи позицията си, посочва още Руси Милев.

Припомняме, че миналогодишното прайд шествие събра около 40 тийнейджъри, които се определят за хомосексуалисти и настояваха за повече права пред Съдебната палата. Тогава те твърдяха, че постоянно са жертва на физически и вербални нападения заради предпочитанията си и осъдиха грубо хомофобията. 

Хомосексуалисти протестират в центъра на Бургас, искат повече права

 


В категории: Бургас


83
Коментара по темата
83.
No homo
07.06.2021 19:47:49
1
0
По ваша логика всеки може да бъде какъвто иска.Нали?
Демек нямате против да станем убийци или пък побойници.Все пак всеки е това което иска да стане.Демек ако ви пречукаме от бой вие заявявате че няма те против.Всеки Българин който е останал със самочувствие и е още нормален моля да вземе под въпрос и да си стъпи на краката.
82.
Иван
12.05.2021 12:31:34
1
2
Всеки може да избира какъв да е
81.
ИЗЧАДИЯ
01.04.2021 18:48:00
6
7
Ще бъдете пребити като кучета, УРОДИ!
80.
Мартин Павлов
30.03.2021 12:35:57
9
8
Не може да сте такива хомофоби. Хората с различна сексуална ориентация не и избират да станат такива. Те се раждат такива. А някой хора дори и да са избрали да станат част от ЛГБТ+ защо не се замислите дали нещо не се е случило. И когато сте готови да нападате един човек с различна сексуална ориентация или да започнете да мятате камани по него се замислете дали сте готови да отнемете чужд живот.... или дали сте готови да усъкатите такъв човек....! И нека и те да започнат тъй да коментират за вашите родители.... Ваше кви олигофрени са и кви са....!!!! Ари дръще се като зрели хора..!
НЯМА ДА МЪЛЧИМ.....!!
79.
писна ми от некадърници и безделници
29.03.2021 20:39:00
3
4
Има петиция против парада. Подпишете я! https://www.peticiq.com/signatures.php?tunnus=317257&page_number=1&num_rows=10
78.
...
29.03.2021 18:53:18
2
9
Ако някой организира АНТИ парад , моля да каже кога и в колко часа за да присъстват всички желаещи :)
77.
Турция
29.03.2021 17:51:55
0
1
Защо Ердоган се отказа от Инстамбулската конвенция?
76.
Цитирам
29.03.2021 17:50:36
4
5
Бракът е свещен съюз между мъж и жена.Ако детето ми е такъв-аз нямам дете
75.
въпрос
29.03.2021 14:28:58
1
2
А докога ще гледаме в Бургас този паметник дето е на снимката украсен с релефи на страстно целуващи се мъже!
74.
ХХ
29.03.2021 14:21:28
0
1
няма лошо синовете на толерантните родители да им водят зетьове!
73.
КАКВО ЩЕ ОСТАВИМ СЛЕД СЕБЕ СИ ?!
28.03.2021 12:20:04
3
14
АКО РОДИТЕЛИТЕ БЯХА ИСТИНСКИ РОДИТЕЛИ И БАЩАТА ИСТИНСКИ БАЩА ! НИКОГА НЯМАШЕ ДА ИМА ТАКИВА ИНДИВИДИ, С МЕКИ КИТКИ, КОИТО ОБИЧАТ ДА НОСЯТ ПРАШКИ И ДА ИСКАТ ДА СПАТ С МЪЖЕ ! ЗА 99 % ОТ НЕЩАТА СА ВИНОВНИ РОДИТЕЛИТЕ, ЗАЩОТО ДНЕШНО ВРЕМЕ СТЕ ПРОПАДНАЛИ, ПО ЦЯЛ ДЕН ПУШИТЕ, ПИЕШЕ, ВЕЧЕРТА ПСУВАТЕ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА, А НА ЖИВО СТЕ ЕДНИ СТРАХЛИВЦИ ! И ПОСЛЕ ВЪРХУ ДЕЦАТА ВИ ОТИВА ВСИЧКО ! ОТ СРЕС СТАВАТ ОБРАТНИ ! ДЕЦА ЗНАЙТЕ ЧЕ МОЖЕТЕ ВСЕ ОЩЕ ДА СЕ ОСЪЗНАЕТЕ ! ИСТИНАТА Е МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА ! ВСИЧКО ДРУГО Е УЖАС, АД, БОЛЕСТИ И ГНУСНО ИЗВРАЩЕНИЕ, БОГ ВИ ГЛЕДА И ВИ ОБИЧА ! БОРЕТЕ СЕ ЗА ИСТИНАТА ! НЕ СЕ БОРЕТЕ ДА ПОКАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ ОБРАТНИ ! НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЧЕ НОСИТЕ ПРАШКИ КАТО СТЕ МЪЖЕ ! БЪДЕТЕ МЪЖЕ / НЕ ЖЕНИ ! НЕКА МАЙКИТЕ ВИ СЕ ГОРДЕЯТ С ВАС ! БЪДЕТЕ ЗА ПРИМЕР ! ОСТАВЕТЕ НЕЩО СЛЕД СЕБЕ СИ КОГАТО УМРЕТЕ ! ПОКАЖЕТЕ ДОСТОЙНСТВО ! ПОКАЖЕТЕ СИЛА !
72.
Гринго
28.03.2021 07:40:30
7
5
Джендъри напред!
71.
David Garet
28.03.2021 07:10:31
1
8
Имам влечение към мъже. На 30 съм и майка ми ме издържа.
70.
Ежко
28.03.2021 00:39:12
1
12
Няма проблем със самоопределянето, но няма нужда да се блъскаш в гърдите и да имаш претенции, че някой те преследва, а като се обърнеш, никой не бяга след теб?!? Просто никой не бяга след тях!!! По тази логика - цигани, евреи, метъли, плоскоземци, клошари и всякакви "неприети" от някой си, може да се събира и определя като безвреден, ама му пречат да се изкаже....?!? Обаче много може да се спори дали са родени такива или са преживели нещо, което ги и е "самоопределило" като такива. `Начи любимата ми фраза за начало на статия "група учени от ....." просто ми е дошла до гуша. Вярвам само в Питагоровата теорема, ама на "група учени", дато са ни докарали до липсата на 2020 г. .... Та ....Тук идва проблемът. Когато ти дойде времето ще се самоопределиш, но да те насочват към "верният" избор в детската градина......малко ми идва в повече!!! Всеки "различен" притежава всички човешки качества и на "неразличен". Това в ежедневието всеки нормален българин го приема и даже не му прави впечетление. Но предвид човешките добродетели и пороци, когато един педераст започва да ти досажда, както някой хетеро на жена .....неприязънта и към двамата от всеки е с еднаква сила. Но хетерото не може да претендира че е репресиран, докато първият ....прави парди.
69.
Ст
27.03.2021 18:45:14
4
4
ежко, оценявам когато хора като теб се изказват, но совобдата за самопределяне е исконно право, в случая те не вредят на никому, те са родени такива , гей винаги е имало и винаги ще има, имам постянни контакти в ежедневието с Гей, живял , работил и имам доста добри дългогодишни приятели Гей , и мога се зарека че много от тях са по големи 'Мъжкари' от повечето анаболни авсрталопитеци които тия времена населяват малкия ни провенциален град.
Погрешно приемаш че искат да се определят като малцинство, просто искат да бъдат приети такива каквито са...имаме корумпирани политици които използват момента за популизъм и изкривяват
има един филм с Робърд Де ниро и Филип Хофман - Flawless . ако имаш време гледай го
68.
Трол
27.03.2021 18:29:06
2
16
Като гледам и реклама са си платили, обаче българина не обича парадирането. Какво показвате на тези паради? Гримирани мъже, полуоблечени хора, които се правят на маймуни или личности заслужаващи уважение? Всеки един достоен член на общество има мястото в него. Но нали разбирате, че никой няма да приеме на сериозно мъж с червило.
67.
Има такъв народ
27.03.2021 18:12:53
1
17
Да парадираш със сексуалноста си, е голяма деградация
66.
Ежко
27.03.2021 18:07:09
3
6
Ст, не бързай да определяш българина като човек с големи предрасъдъци. Столетия на тази земя всеки един народ е идвал и е приеман с всичките му гени. Независимо от разбиранията му за живота никога не е бил националист към собстевните си съграждани, независимо от произход, религия или дори сексуални наклонности. Като цяло винаги християни и мохамедани, евреи, арменци, цигани и всякакви, татари, гагаузи, каракачани, сирийци ......много лесно са се интегрирали в порядките на живота, защото просто проповядват едни и същи ценности. Нима ти нямаш поне 2-3ма приятели с такова самоопределяне. И нямат успели хора от тяхната общност? Убийци, изнасилвачи, крадци, анархисти ....нямат пол и раса. Обществото е "консервативно" към последните. Нали разбираш, че с толерастията, а не толерантността е опасна. Всеки с обеца на носа, може да твърди, че е жертва. Обаче преди 89-та много хетеросексуални подскачаха на дискотекити и на Джими Самървил и на Васко Кеца, на Алфавил и Ирейджър. Въобще да не отваряме темата Куин и Фреди Меркюри. Не проблем ориентацията!!! Проблема е в желанието да объркат хората, че било болест, било необратим процес, че е задължително да имат квоти навсякъде .....При условия, че политиката е пълна с доказано би-, джендър и тем подобни. Има умишлено налагане на мнението на малцинството, за нещо, което НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!
65.
Васил Иванов Кунчев
27.03.2021 16:46:06
2
7
Гейове ......да ви кажа само джендъри и лесбийки, че ще стане тъмно и ще започнат гръмотевици.
64.
292
27.03.2021 16:02:14
2
11
Защо педерастите се определят като гейове? Защото ги е срам, че са педерасти, ли? От какъв зор да ги уважавам, след като те сами не се понасят.
63.
Ст
27.03.2021 14:53:18
10
5
Ежко, не си прав, българина страда от огромни предрасъдъци които погрешно определя като консервативен християнски морал... за жалост всъщност си е най обикновен ориенталски манталитет, те тва е
62.
От Ежко до джон
27.03.2021 14:13:37
1
8
Джонка, повечето права произлизат от страха да не обявите НЕСЪЩЕСТВУВАЩА дискриминация на полов принцип. Например - назначаване или съкращаване от работно място! Заемане на място в автобус, тройлей, самолет. Конфликти от чисто социален характер на опашката пред магазина. Защото е много лесно някой да изкрещи "Този ме обижда на педераст!!!! Дискриминация!!!". Обаче, в крайна сметка ИСТИНА ли е или не?!? Доказването става много сложен административен процес. Тове е големият проблем. Изведнъж едно малцинство започва да се облагодетелства, чрез толериране и мнозинството започва страта, защото не е част от него. Получава се обратня тяга. Естествена съпотива. Да ти обЯсня по народно. Сато искаш да ти поставят нещо отзад, няма проблем, обаче да ми се оплакваш, че не искаш аз да ти го поставя ......не е някяк честно аз да го отнасям!!
61.
Максим Димитров (Макса)
27.03.2021 13:03:43
23
7
Без хомофобия!! Любовта е по-силна от омразата!! Стига сте ни дискриминирали!!!
60.
Дидо
27.03.2021 12:50:22
3
11
Стига с тазли либерална пеТерастия!Детето гледа детски книжки за феми и животни и вътре ПЪЛНО с НЕГРИ!То пита "Какви са тези?Защо няма такива на площадката пред блока или в парка?"Как да му обясня неомарксизма?КАК???
59.
Ст
27.03.2021 11:48:04
2
4
до 25 -колежке, та те са най-старите и обиграни проституиращи политически хомосексуалисти от 1989 го до сега...
58.
джон
27.03.2021 11:35:27
12
5
бскс, ако беше така, да, но просто твърдите неверни неща. Кои са тези права в "повече", за които смятате, че хомосексуалните хора искат, моля едно поне назовете!?

Иначе говорите чисти празни приказки зи измишльотини, за да прикриете омразата и нетърпимостта си към различните хора, които всъщност ако не им се бъркахте в живота с коментарите си, буквално по абсолютно никакъв начин не засягат вашия такъв.
57.
бскс
27.03.2021 11:18:38
1
19
Ае к'во ми се обяснявате как очаквате да ви приемат хората с тея паради при положение, че ние сме равни като хора, вие излизате, за да покажете, че СТЕ РАЗЛИЧНИ и искате ПОВЕЧЕ ПРАВА, а после искат да ви приемат като равни.
56.
джон
27.03.2021 09:54:55
4
1
до 55 : не говоря турски, съжалявам!
55.
До джон
27.03.2021 09:52:18
2
4
Дишай хюмне!!
54.
джон
27.03.2021 09:31:37
20
8
А "журналистът", написал статитята, дано е страхотно платен да пише по този недостоен начин, защото иначе не му завиждам на съвестта, ако има такава.
Дали той се представя как един пордрастващ млад човек се чувства, когато би прочел за себе си такава насмешлива статийка, приканваща към насилие спрямо него и негови връстници (щяло да има напрежение със сигурност? еми продължавайте да пишете по тоя начин, на вашата съвест са човешки животи!!)

големите моралисти на България са всъщност падналите духом които само знаят да се присмиват и да бият различните и слабите. Това ви е моралът и това са ви ценностите. Горди българи, няма що
53.
джон
27.03.2021 09:20:42
21
8
мисля че коментарите тук са достатъчно доказателство защо такъв протест и такова движение са необходими за съжаление.

половината откровени заплахи за физическо насилие и ясна антилиберална позиция на псевдотрадиционалисти, които или са платени, и знаят много добре как да действат за да бранят позициите на Изтока и на шайката управляващи, или са просто злонамерени хомофоби.

а другата половина са средностатистическия българин с игноранстката си примитивщина, която се проявява при щяло и нещяло (виж Мария Бакалова, макар че бургазлии по изключение я подкрепят, нали си е тяхна)

така че, да - дерзайте деца, вие сте бъдещето! Радвам се за тоя град! Най-великолепните морски дестинации в Европа (Барселона, Ибица, Миконос, Ница) са неслучайно и едни от най-толерантните градове спрямо ЛГБТ общността. Защото като туристически град трябва да си отворен за всички, без изключение.
52.
ст
27.03.2021 08:56:33
1
3
Не е лесно да си талибан в 2021. нарушават ви човешките ценности и консервативните християнски морали! :)))))
51.
Трол
27.03.2021 08:05:41
2
41
Едно е да бъдеш приет, друго е да се опитваш да превърнеш хомосексуалността в норма, да твърдиш, че има 38 пола и да обясняваш на деца в детските градини, че могат да избират какви да бъдат. Ще ме прощават, да си лягат с който искат-не е моя работа, но да се опитвш да подмениш основни човешки ценности... Щото каквото и да си говорим деца се правят от мъж и жена.
50.
galagana
27.03.2021 01:49:37
2
23
Знаете ли какво прави обратен поет късно вечер?
Поема.
49.
Аууу
27.03.2021 01:23:52
7
8
Той па господ много справедлив,айде нема нужда през, грездея му е на господ за нас то у манастирите само дърти брадясали педали,ако беше наблизо половината митрополити да са заминали
48.
Пешо
27.03.2021 01:09:23
9
24
Край! Ужас! Гей парад! Не мога да повярвам какво падение! Содом и Гомор! Господ ще ни накаже и убие всички задето позволяваме такава греховност! Сатаната се разхожда по улиците с цветен флаг! Децата ще видят тези неща и ще обърнат и те сексуалността си, а ние внуци няма да видим! България загина под натиска на либералното движение от Запад! Какво следва - парад на хората с ваксини или на хората с телефони с 5G? Светът полудя! Толкова хубаво беше в средата на ХХ век, когато всичко освен нормалното беше забранено, а сега всякакви хора искат да се чувстват равни с нормалните, боже боже боже, затвори очи да не гледаш докъде сме се докарали!
47.
бскс
27.03.2021 00:49:50
5
38
Повече права искали с кое са по-различни по права от нас? И норнално да се чувстват различни и да се приемат като такива при положение, че не са като масата от обществото, те се изкарват бахти и жертвите. А омразата винаги ще я има докато се парадира с това, никой човек не обича някой да парадира пред него с КАКВОТО И ДА Е!
46.
бскс
27.03.2021 00:46:21
0
23
Ама чакай малко е 42, маняк, като тях ги е страх и не са съгласни те да не излизат, нали искат да сме равни ето да приложим твоята логика за тях.
45.
Иван Николов
27.03.2021 00:43:29
0
2
Ееей пенделвайс....
44.
!!!
27.03.2021 00:37:19
5
35
Нулев толеранс към тези болни деградирали същества. За щастие България е консервативна държава и процеса ще бъде спрян навреме
43.
Дима
27.03.2021 00:22:58
2
16
Ужас! Позор!
42.
Байганьовщина
26.03.2021 23:50:33
35
20
Голям страх от тия гейове, значи. Като не сте съгласни с шествието, просто не излизайте, написано е кога започва. И мене не ми е приятно ГЕРБ да си правят митинги на центъра.
41.
Гошко
26.03.2021 23:49:18
12
66
Някой ще ми каже ли, какво да обясня на 6- годишният ми син, когато двама брадати чичковци се целуват на съседната маса, докато вечеряме в ресторант??? Че се обичат и трябва да го приеме за нормално?? Как по дяволите да му кажа, че е нормално, когато НЕ Е и всички го знаете!!! По никои закони, нито по човешки, нито по църковни!!! За мен тези хора са болни, както е болен един педофил! Той също ли е нормален?? И към него ли трябва да бъдем толерантни, и неговото е любов!! Натам вървим! Отказвам да съм толерантен, предпочитам да съм нормален!!
40.
Аз
26.03.2021 22:58:56
45
14
Без хомофобия!!
Какво е това "да си ги запазим за себе си"?
Иначе повече хетеросексуални излизате всеки ден и се натискат навсякъде по беседки и къде ли не и като плюете момиче никой не ви прави проблем,нали?
Каква е целта на шествието ли?
Целта е да няма никаква омраза.Всички сме равни...Повечето хора от общността ги е страх да подадат жалба до полиция заради дискриминация и омразна реч..
Трябва да сме толерантни един към друг!
39.
Ivo hristov
26.03.2021 22:43:48
35
16
Според мен тези дето се заканват тука са прикрити гейове :) излезте от килера бе, ще ви приемем споко.
38.
Сашо
26.03.2021 22:40:14
27
14
Внимавайте защото този който мразите може да е някой който обичате!
37.
Никола
26.03.2021 22:38:03
41
16
Като чета коментарите и ми става лошо! Що за омраза бе? Така ли си възпитавате децата? Никой не ви кара да ставате хомо, няма как да станете! Бъдете толерантни поне.
36.
бскс
26.03.2021 22:30:50
5
41
Вие искате за последните 10-20 години да промените мисленето на хора от хилядолетия, няма как с това ваше парадиране да се промени нещо, правете си квото искате на саме, но с тези паради само злоба се изсипва срещу вас, лично аз ще присъствам СРЕЩУ това безумие.
35.
До НФСБ, долната статия
26.03.2021 22:27:22
5
17
Мишки, за никъв уй не ставате - - - ИЗПЪЛНЕНО!!!
34.
Аз
26.03.2021 22:20:07
6
20
Педерунгел ли е,трепи.
33.
Емигрант
26.03.2021 22:11:49
2
26
#31- Статист е напълно прав! Любовта нека си бъде за двама(дори и от същия пол), обаче не се правете, че е нормално и едва ли не сега, всички “ трябва да плуваме на отсрещния бряг”. Обичайте се, но нека не бъде пред обществото. Защото днешно време хората не могат да направят сравнение между- разврат и любов.
32.
Кристиа Пройчева меден рудник
26.03.2021 22:05:45
26
7
Призовавам всички хомосексуалисти да се присъединят към шествието ,което ще водя лично -ЛЮБОВТА Е ПО СИЛНА ОТ ОМРАЗАТА
31.
статист
26.03.2021 21:55:56
4
57
След като толкова много искате да се противопоставите на езика на омразата в обществото просто не се завирайте пред очите му а се карантинирайте вовеки. На никой не му дреме за сбърканата ви сексуална ориентация. Българското общество е било, е и винаги ще бъде патриархално и консервативно. На вас винаги ще се гледа като на изроди и събирайки се на едно място само ще концентрирате "народната любов" върху себе си.
30.
Пенка
26.03.2021 21:54:17
1
10
Боли мА кура ;)
29.
Алоу
26.03.2021 21:53:36
6
35
Аааа НЕ!
На 15 май ще стане мазало. Ако някой им разреши тоя парад /общинска администрация, кмет, полиция/ ще го отнесе и той.
28.
Лгбти+
26.03.2021 21:45:01
57
12
По-добре гей парад вместо парад на ултраси и всякакви други хулигани и побойници!
27.
бскс
26.03.2021 21:43:48
5
38
Е за това има омраза към вас, защото парадирате предлагам да организираме анти-лгбт парад, за хората на моито не им харесва, за да изразим и нашето мнение.
26.
Пеленгасиус
26.03.2021 21:34:18
2
20
Флагман, защо опцията за коментари под обръщението на Кметът Николов е изключена и Бургаската общественост не може да изрази подкрепата и благодарност си към Кметът Г-н Николов, неговият екип и областният извънреден щаб.
25.
ВМРО
26.03.2021 21:29:53
15
9
за това номер 1 на изборите, че да не се чудите после защо сме по-изпедерастени и от американците
24.
Шпиони вън! Мутри вътре!
26.03.2021 21:25:22
4
8
Ша въ замола семето вън!
Цяло лято по паветата сме се търкаляли,сега заслужаваме власт на всички лезбийки и педали!
За кво сме се борили,само за 100лв. на ден ли?
Искаме власт и ша въ опраим за 200 дни дори :)
23.
Атентатор
26.03.2021 21:17:40
3
14
ще има фатален край
22.
Манолова и Ристо начело
26.03.2021 21:17:26
5
12
Според Иво Мирчев 70% от избирателите на ДБ и ИМВ са педали!
21.
Мнение
26.03.2021 21:16:37
2
26
На времето беше модерно да пушиш и срамно ако си пед***ст. Сега станА обратното. Ама... да му мислят жените. Вместо да се цупят, когато мъж им обръща внимание.
20.
Сашко
26.03.2021 21:09:32
19
14
за всеки християнски псвевдо моралист/патриот - син или дъщеря гей пожелавам :)
19.
*********
26.03.2021 21:04:42
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
Брус Ли от Меден Рудник
26.03.2021 21:03:49
4
16
Ей дано минат край боровата горичка като предния път бахме ги гъзъ 3 дена и ни правиха френско със Салито и пари ни дадоха,цигари. Само Катъра се обиди ма като му купихме червила на Рейвън и почнахме пак да го беме му мина.
17.
Гулаг
26.03.2021 20:53:02
6
13
Пидирази, негЪри и чифути, кой първи ша са надупи!
16.
Gordon Shumway
26.03.2021 20:47:22
9
19
2 групи Уроди ще се противопостявят. Едните (т нар джендъри) се правят че се борят за права, другите уроди (т нар лъжепатреоти) се правят, че се борят срещу тях. Цирк балкански? Или по-скоро поредния напън на Ганьо с цървулите и етно носията да привлече електорален интерес към помийната си политика.
15.
*********
26.03.2021 20:45:44
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
Манафа
26.03.2021 20:40:14
8
34
Значи флегманите ще имат празник
13.
*********
26.03.2021 20:38:49
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
lgbt
26.03.2021 20:29:37
7
18
Няколко лезбийки ги направих пак хетеросексуални :D
11.
Ко ко
26.03.2021 20:21:23
5
19
Пак с педалски работи ма занимавате .
10.
Drf
26.03.2021 20:16:11
3
10
Подкрепям номер 6 напълно.
9.
Г-жо валерия
26.03.2021 20:15:24
8
32
Върнете гей порното по скат и ще гласувам за вас.
8.
Гербаджия
26.03.2021 20:08:01
6
36
Върнете дъгата на децата педалчета...
7.
Неволя, сър
26.03.2021 20:01:19
8
89
- Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педерасти, сър. . .
6.
оффф...
26.03.2021 19:59:13
12
78
Деца, с тези имитации на американски демонстрации, вместо да намалите агресията и омразата ще направите точно обратното.

И какви права са ви отнети, че да го искате? Напишете ги някъде, че аз не се сещам. Събирайте се, играйте си, обичайте се, прегръщайте се - никой не ви забранява нищо. Оставете цирковете на американците.

Има причина на това шествие да са само тийнейджъри и да няма възрастни. Това е мода, която съществува при тези, които гледат много YouTube.

Преди 15 години фенките на руската група ТАТУ също се вживяваха на лесбийки. Мина им модата и всички се омъжиха.

За хомофобите - нищо страшно няма. Децата си играят
5.
синьо лъвче
26.03.2021 19:55:11
10
8
ЛГБТ прайда ще мине под наслов
Руски шпиони няма алаба бала с демократите Байдан и Камала
От руски газопроводи за три милиарда НЯМА келепир
Путин е енергиен вампир
Мутрофанова и Бойко чемодан в-Сибир
Ние сме сащ демократите
НЕ на всички руски протекторати
Нацисти имат си Валхала
Нашата богиня е Камала
4.
Флагман
26.03.2021 19:50:10
7
20
Вашите хора от Фонда на Боко и Неволя няма ли да го водят?
3.
Ohaa
26.03.2021 19:42:47
7
14
Evala utaiki : )
2.
тройката
26.03.2021 19:36:30
6
18
Анадолска ще е. Двама мъже и едно момче.
1.
Jah
26.03.2021 19:32:51
10
5
Hooray ))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори