×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5 години от кървавата гонка на писта "Бършен", мраморни ангели и боксови ръкавици пазят гробовете на Невен и Галин


5 години от кървавата гонка на писта "Бършен", мраморни ангели и боксови ръкавици пазят гробовете на Невен и Галин
Филипов забил Мерцедеса си със скорост от 150 км/ч. в БМВ-о на Невен, до него седял Галин
Тема в развитие
Две години и половина след смъртта на Галин и Невен на писта „Бършен“, виновникът бе погален от съда и още е на свобода Две години след смъртта на бургазлиите Невен и Галин, убиецът им се размина със смешна присъда Николай може да получи от 3 до 15 години затвор за кървавата гонка в "Бършен", убила бургазлиите Невен и Галин Екшън в Сливен: Биячи отмъщават за смъртта на Невен и Галин от Бургас при кървава гонка Нечувано безразсъдство! Младежи броят по 500 лв. за участие в гонките на смъртта на летище "Бършен" Невен и Галин се запалили по високите скорости в XI клас Роднини и приятели изпращат загиналите в БМВ-ковчег Невен и Галин в последния им път След дъжд качулка! С огради и ровове обезопасяват летище "Бършен" срещу нелегалните гонки (ВИДЕО) Организирали незаконните гонки под носа на МВР, но те чакали сигнал (ВИДЕО) Оцелелият от размазаното БМВ: Искахме само да гледаме гонките, а загинаха най-добрите ми приятели Бургас плаче за две от децата си: Невен и Галин останаха завинаги на 20 години! Само във Флагман! 20-годишният Невен от Бургас шофирал БМВ-то, погребало двама край Сливен Само във Флагман! Двама бургазлии издъхнали в смазаното БМВ на Летище „Бършен”, трети бере душа в болница Първо във Флагман! Мерцедес размаза БМВ при незаконна гонка на Летище-Сливен, има загинали
виж още
скрий
22 Февруари 2021, Понеделник, 20:00 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Убиецът на бургазлиите - Николай Филипов получи 4 години ефективно наказание

21 февруари 2016 година - денят, който беляза две семейства и принуди бургаски майки да хвърлят пръст върху тленните останки на децата си.  Денят, в който две млади момчета напуснаха този свят, заради гонка на писта "Бършен" край Сливен, приключила по трагичен начин. 5 години след смъртта на Невен Богоев и Галин Димов бели мраморни ангелчета и боксови ръкавици пазят гробовете на момчетата, които останаха завинаги на 20 години и 19 години.

Репортер на Флагман.бг посети вечния дом на младежите. Саксии с цветя, големи снимки и запалени свещи напомнят за момчетата. За тях споменът не е умрял, болката в сърцата на семействата и приятелите им все още не стихва. Тежкият инцидент променя завинаги живота на двете бургаски семейства. 

Припомняме, че 32-годишният Николай Филипов е убил двамата бургазлии, след като експертиза доказа, че със скорост от 150 км/ч. е забил Мерцедеса си в БМВ-о на Невен на територията на бившото летище край Сливен. В БМВ-о ковчег е  бил и трети спътник - Драгомир Бинев. Цяло чудо е, че той се е разминал със средна телесна повреда.

"Пет години без теб, ангел мой. Времето не лекува раната в моето сърце. Тя става по-голяма и дълбока, и дълбае. и дълбае. Не мога да дойда при теб ...не мога да те видя....не мога да те прегърна.....и времето, това време, което минава толкова бавно, не можа да ме научи да живея без теб", пише в социалните мрежи почернената майка на Богоев.

Черно каменно сърце лежи на гроба на погубения Невен Богоев
"Невен - като един прекрасен ден" е изписано на гърба на надгробната плоча на момчето
"Безсилни бяхме да спрем смъртта,
но сме силни да запазим скъпите спомени и голямата обич към теб", пишат близките на Галин Димов

Какво всъщност се случи на писта "Бършен" на 21 февруари 2016 г., според официалните документи.

"Тримата пострадали имали интерес към автомобилните състезания. От публикации в интернет и организирана група във „Фейсбук“, преди обяд на 21.02.2016 г. тримата разбрали, че на пистата на летище „Бършен“ край Сливен, е обявено събиране на автомобили и мотоциклети и „гонки“ с тях. Решили да отидат и около 11:00 ч. потеглили с автомобила на Невен.  

До него на предната дясна седалка пътувал пострадалият Галин, а на задната седалка в дясно бил пострадалият Драгомир. Пристигнали в района на летището около 13:00 ч. и въпреки поставените на главен път Сливен – Ямбол забранителни знаци, навлезли с автомобила на пистата. На входа на пистата, както и по самата писта, се движели множество автомобили с различна скорост и в различна посока. След като навлезли на пистата, пострадалите на предните две седалки отключили и премахнали предпазните колани. Богоев  продължил да управлява автомобила с невисока скорост (около 60 км/ч.) в дясната част на пистата в посока от запад на изток.

Приблизително по същото време в района на летище „Бършен“ пристигнал и подсъдимият с управлявания от него лек автомобил „Мерцедес“. Той също не се съобразил с обозначения забранителен пътен знак и навлязъл с автомобила на пистата. След кратко движение по пистата и направен обратен завой, подсъдимият Николай потеглил в посока към входа на летището (посока изток – запад), като постепенно увеличил скоростта на движение на управлявания от него автомобил до 150 км/ч. В същото време, пред управлявания от подсъдимия лек автомобил, вдясно от него и в съща посока, се движел със скорост от около 72 км/ч и управляваният от пострадалия Невен лек автомобил „БМВ“. Тогава Невен е предприел внезапна промяна в направлението на движение на автомобила си с рязък завой наляво и пресичане на коридора на движение на лекия автомобил „Мерцедес“. В момента на предприетата от страна на постардалия Богоев маневра, същият е бил на разстояние около 45 м от мястото на удара.

Подсъдимият възприел предприетата маневра и реагирал, чрез задействане на спирачната система на автомобила и завиване наляво. Въпреки предприетите действия между двата автомобила настъпил удар, като челната част на автомобила „Мерцедес“ ударил страничната лява част на автомобила „БМВ“. В резултат на настъпилото пътно-транспортно произшествие пострадалите Невен  и Галин получили тежки, несъвместими с живота, травматични увреждания и починали непосредствено след произшествието. Подсъдимият, пътуващият с него Николай Н. и пострадалият Драгомир получили по-леки травматични увреждания и били откарани за оказване на медицинска помощ в спешния център при МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в Сливен".

От 2019 г. Николай Филипов лежи зад решетките за смъртта на двамата бургазлии

Повече от 3 години делото по случая се протакаше по съдебните зали. Защитата на Филипов търсеше всевъзможни начини да го отърве от решетките. Спорен беше и въпросът дали на пистата важат правилата за движение по пътищата. 

В края на 2018 г. Николай получи 4 години ефективна присъда за причиняване на смърт при ПТП, както и лишаване от шофьорска книжка за срок от 4 години. Въпреки че беше признат за виновен, почернените близки на бургазлиите смятат, че е погален с перце от правосъдието, тъй като това е изключително незначително наказание за подобно деяние.

32-годишният сливналия разчиташе магистратите да не приемат факта, че площадката за дрифтове не се смята за път и инцидентът е ПТП, освен това залагаше и на връзките на баща му - един от най-известните автоджамбази в област Сливен. 

През май 2019 г. Върховният касационен съд потвърди решението на Апелативния съд и съдебни охранители щракнаха белезниците на Николай Филипов. Той е осъден да плати и кръвнина на семейството на Галин Димов от 400 000 лв., роднините на Невен не са пожелали да бъдат граждански ищци, показва проверка на Флагман.бг в окончателното съдебно решение. 

 

 

 

 


В категории: Бургас


43
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
43
Коментара по темата
43.
Поря
21.02.2022 20:18:39
1
0
Жалко за шофьора на мерцедеса
42.
Жени мръсни
25.02.2021 17:41:57
3
1
До 40 и 41 шматки убити. Къф хал бе царвул убит ти пък какво си помогнал че да се оправи хала смешни и долни. Бачкаш за 500 а и не ти ги дават долен. УВАЖАВАЙТЕ ПАМЕТТА НА МОМЧЕТАТА НИЩОЖЕСТВА
41.
:)
25.02.2021 17:34:06
2
3
Невен - ти си пълен кретен!

Ей туй трябваше да напишат на гроба на тоз БМВ тъпак :)
40.
до 39 лайнара
25.02.2021 14:53:50
1
6
Бях пределно ясен в коментара си мухльо....
Е затова сме на този хал...от такива шибаняци като теб,с тъпо самочувствие до небесата,без покритие...нещастник.....
Върви го духай и не се показвай повече..........Ясно ли ти е.....
39.
Яж лайна
25.02.2021 12:35:57
5
2
До 38 ей шибидах аз коментирах да не говорят обиди по адрес на хора който ги няма къде си тръгнал да развиваш теорий многознайко
38.
и аз съм
25.02.2021 11:07:40
0
9
от изгрев
До Георги 36
Ей кавал......Бог да ги прости пичовете,ма те сами са си виновни,по-скоро шАфьора на БМВ--то........
Отива на място което е ОБОЗНАЧЕНО още на входа със ЗАБРАНИТЕЛНИ знаци за влизане....СВАЛЯТ си коланите и шофьора на БМВ-то СЕЧЕ пътя на Мецедеса без да се огледа .........Е кой е виновен тогава...????
Всички....щото най-голямата им грешка е ,че са влезли в забранена за състезания зона без НИКАКВА ОРГАНИЗАЦИЯ....
Пък ти си разправяй ,че някой си бил пич и мъжкар и да си посипем едва ли не главите с пепел,че някакъв с надуто его и самочувствие на Шумахер се претрепал......
Ми ..да си е отварял очите и да е внимавал.....
37.
Биги
24.02.2021 22:27:37
2
6
жалко за момчето от Сливен и за това, което е починало на пасажерското място в БМВ-то, заради този олигофрен, който е карал БМВ-то един е починал и още един е в затвора, а можеше просто шофьора на БМВ-то да си умре, след като негова е цялата вина за инцидента, не е жалко за него, но за другите е жалко
36.
Георги ж.к Изгрев
24.02.2021 19:33:45
11
4
Ей мишкари.. Нямате никаква срам. Ще ви смажааа. Невен беше един истински мъж за разлика от вас мамини детенца плюете с фалшиви имена че да не стане инцидент с вас. Бургас е малък а всеки обичаше и уважаваше невен. Това че може да сте тормозени е защото някой трябва да ви напомня че баницата не е за всеки.
35.
Станислав Милчев
24.02.2021 13:02:01
4
4
Ти копеленце който пишеш коментари от мое име искам да ти кажа,че видьов ден има.
34.
Kiro
24.02.2021 10:08:13
8
19
Щом на паметника такава снимка са сложили смятай за кви кухи родители говорим. Та не са виновни лапетата.
33.
Плоскоэемец
23.02.2021 20:14:31
11
16
Поне не са утрепали някой свестен.На 20 целите таруирани и с боксови ръкавици.Изключително прост народ.Мутри и болуци.
32.
056
23.02.2021 14:08:32
1
23
Ей срама нямате всичките ... всички ще идем там рано или късно , дръжте се мъжката , който какъвто и да е бил през живота си - има кой да го накаже , учете се от грешките на хората и най - вече от своите, всички ще станете родители един ден ... така ли ще възпитавате децата си !?!????? Да си мъж не е само да се раздаваш физически , а и умствено трябва да го правиш, покажете мъжкото в себе си ... майната ми на тва кво е било - важното е какво ще е... стига сте се карали тука , дайте да уважим тия момчета така както бихме искали и нас да ни уважат след време ... или хубаво или нищо ... никой не е безгрешен все пак , но на тях не им е дал никой шанса да се поправят, а вие можете, но не искате
.. мир на праха им на тия деца , съболезнования за родителите
31.
Stanislav Milchev do 29
23.02.2021 12:50:26
4
9
Ei shmatarok kakvi gluposti shte vzema napravo shta zasipq ot shamari e kade si tragnal qd te e che kazvam istinata li smeshnik vsichki ste edni mutri v tova vuzrajdane i kato vi opre qiceto na guza i se chudite kade da se skriete mishki
30.
ko ma ebe za tiq palqci
23.02.2021 11:04:38
5
6
smurt za shpionite
29.
Ебах ва в шматките
23.02.2021 10:59:23
3
3
Господ гледа , пишете коментари глупаци ;) , Милчев ако си същия за който мисля , много глупости ще вземеш кретен
28.
Да
23.02.2021 10:56:48
2
5
27 покажи се ти кой си бе охлююфф мн отворрн ма щи паднат баткенските зъбки и татусчетата и тях ше смъкнем?
27.
До Стоимена
23.02.2021 10:27:55
2
5
Стоимена хайде кажи кой си,поне да те знаем :) Аз не ти го пожелавам това,което се случи с Невен,но дай да те разберем кой си като пишеш такива глупости...хайде де давай покажи се мишчице такава....нямааа само ще църкаш от дупчицата и това е!Много като тебе само това правят и се мислят за гъзари зад клавиатурите ;) още веднъж ако си мъж поправи ме и кажи кой си с лицето си ;)
26.
До 22
23.02.2021 10:05:11
1
28
А ти се постави на мястото на тормозените.
"Като сте били за тормоз сте взимали такъв и тва е...." - ей това ви определя цяла каста. Зобиш, тренираш кикбокс и ходиш да биеш 60-70 килограмови момчета, понеже ти се сторило, че гледат лошо или щото не са те пуснали да им отнемеш предимството. Много сте смели срещу хора, които нито могат, нито искат да си изкарват хляба с бой, а когато си намерите майстора все се намира някой да обяснява колко "добри деца" сте били. И после искаш респект, така ли? За какво ?
25.
*********
23.02.2021 09:49:18
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
Stanislav Milchev
23.02.2021 09:47:36
4
15
Nevencho e minal pokrai nqkoi mutra i se e pomislel za golqm. Napravi katastrofa na bolnicata kogato se blusna v edin kamaz vleze odolu pod gumite s negovite psevdo priqtelcheta posle v sliven na gonki hodi nadrusan ot diskoteka nakraq v groba taka shte e povecheto ot kompaniqta sa izmisleni
23.
*********
23.02.2021 09:45:08
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
Шматки
23.02.2021 09:43:48
13
5
Половината дето пишете тук сте били тормозени от Невен , и сега избивате комплекси шматки. За умрелия хубаво или нищо , Вие като сте били за тормоз сте взимали такъв и тва е.
Тук четат майките и бащите им поставете се на тяхно място те как се чустват като ги четат тия глупости.
21.
*********
23.02.2021 09:42:55
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
20.
Do 13
23.02.2021 09:14:36
2
2
Kvi deca ve lujec kvi narkotici lujec dolen koito ne go e poznaval kvo shte si kaje zaradi tvoite gnusni luji svetla mu pamet
19.
Do 15
23.02.2021 09:08:03
1
1
Gledai da ne te otnese vlaka oligofren ot godini go pishesh tva murshlqk ne moga da razbera radvash li se ili prosto si nai golemiq tupir
18.
До Христо коментар 9
23.02.2021 08:52:43
2
4
Ела да се опиташ да ме гърчиш бе палячо!Големи мутри сте на писане, а ще си счупиш крачетата от бягане!
17.
до 11
23.02.2021 07:33:08
2
3
И шофират с предружител до 21 вата си годишнина.
16.
БАТИНКА
23.02.2021 02:00:05
1
10
Познавах Невен, уникален човек жалко че си отиде толкова млад живота беше пред него...
Мир на праха му ...
15.
БМВ
23.02.2021 00:56:32
10
12
Внимание минава въртоглав!
Невенчо тази псевдо батка натискаща е34ката докато си е изкарал главата през джама и гледа назад!?!?!? Що за дебил е това язък за другото момче
14.
2
22.02.2021 21:24:44
3
9
Бог да ги прости познавах Невенчо много борбено и хубаво момче дано са на по добро място
13.
*********
22.02.2021 21:23:04
6
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Бай Ганьо
22.02.2021 21:21:31
2
28
И аз не разбрах с какво точно е виновен осъденият. Мястото и на жертвите и на техният убиец поневоля не е било там. Те са му секли пътя, той ги е ударил. Те карали бавно, той бързо. Въобще как е регламентирането на движението на затворена за посетители писта? А за какви организатори пита тук някакъв не разбрал, че тук организатор не е имало.
11.
до 7
22.02.2021 21:04:31
0
21
Нищо не си разбрал за американците! На 21 години стават пълнолетни и имат право да изпият първата си бира, но свидетелство за правоуправление получават на 16 години.
10.
Коко
22.02.2021 21:02:30
0
10
Мир на праха им.
9.
Христо
22.02.2021 20:47:25
34
9
Почивай мир БРАТ МИ. Скоро ще се видим! Ще ги гърчим яко горе знаеш как беше
8.
Марковски
22.02.2021 20:42:20
1
23
Организаторите къде са, в съдебния процес, като най-виновната страна за смъртта на неподозиращите нищо участници.
7.
Xxxx
22.02.2021 20:38:36
13
4
Към 7.... Като се случи не дай си боже на някой от твоето семейството ще разбереш!!!!!!!
6.
не разбрал
22.02.2021 20:26:39
4
43
аз така и не разбрах с какво е виновен осъденият. нелегални гонки, кой накъдето иска се движел. тъжно е, че млади хора са загинали, но те са поредните, които доказват, че трябва и ние като американците да даваме пълнолетие не на 18, а на 21 години.
5.
до 2
22.02.2021 20:21:39
4
19
еби си майката бе капут. какво кълнеш като дърта циганка.
4.
Дo 2
22.02.2021 20:19:06
2
7
Кое по-точно е гавра?
3.
RIP
22.02.2021 20:17:25
0
2
valk
2.
СТИГА ГАВРИ С ПАМЕТТА
22.02.2021 20:15:21
19
17
НА ДЕЦАТА !!!!!!!!!!ОСТАВЕТЕ ГИ ДА ПОЧИВАТ В МИР !!!!!!!!КОЙТО КОМЕНТИРА ТУК БОГ ДА ГО НАКАЖЕ!!!!!!!!!ПОЧИВАЙТЕ В МИР ДЕЦА !!!!!!!!!!!
1.
Поклон пред
22.02.2021 20:08:57
3
33
Момчетата дано са на едно по светло и добро място.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори