×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще получи ли адекватна присъда убиецът на Невен и Галин от кървавата гонка на писта „Бършен“


Ще получи ли адекватна присъда убиецът на Невен и Галин от кървавата гонка на писта „Бършен“
Невен и Галин намериха смъртта си, след като Мерцедес със 150 км/ч се заби в БМВ-то им
Тема в развитие
Две години и половина след смъртта на Галин и Невен на писта „Бършен“, виновникът бе погален от съда и още е на свобода Две години след смъртта на бургазлиите Невен и Галин, убиецът им се размина със смешна присъда Николай може да получи от 3 до 15 години затвор за кървавата гонка в "Бършен", убила бургазлиите Невен и Галин Екшън в Сливен: Биячи отмъщават за смъртта на Невен и Галин от Бургас при кървава гонка Нечувано безразсъдство! Младежи броят по 500 лв. за участие в гонките на смъртта на летище "Бършен" Невен и Галин се запалили по високите скорости в XI клас Роднини и приятели изпращат загиналите в БМВ-ковчег Невен и Галин в последния им път След дъжд качулка! С огради и ровове обезопасяват летище "Бършен" срещу нелегалните гонки (ВИДЕО) Организирали незаконните гонки под носа на МВР, но те чакали сигнал (ВИДЕО) Оцелелият от размазаното БМВ: Искахме само да гледаме гонките, а загинаха най-добрите ми приятели Бургас плаче за две от децата си: Невен и Галин останаха завинаги на 20 години! Само във Флагман! 20-годишният Невен от Бургас шофирал БМВ-то, погребало двама край Сливен Само във Флагман! Двама бургазлии издъхнали в смазаното БМВ на Летище „Бършен”, трети бере душа в болница Първо във Флагман! Мерцедес размаза БМВ при незаконна гонка на Летище-Сливен, има загинали
виж още
скрий
20 Октомври 2018, Неделя, 00:10 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

В понеделник 29-годишният Николай Филипов ще бъде изправен пред Апелативния съд в Бургас

Близо две години и половина след нелепата смърт на бургазлиите Невен Богоев и Галин Димов на писта „Бършен” край Сливен, в Апелативния съд в понеделник ще се разгледа делото срещу виновника Николай Филипов.

29-годишният Филипов бе буквално погален от Сливенския съд, след като получи смешната 4-годишна ефективна присъда. И до ден-днешен убиецът на Невен и Галин е на свобода.

В Апелативния съд в Бургас ще ври и кипи от приятели на бургазлиите, които се надяват българското правосъдие да бъде адекватно в ситуацията и Николай да получи заслуженото наказание.

Приятелите на бургазлиите, които са присъствали на последния процес в Сливен, са възмутени от думите, които Николай е казал пред магистратите: „Много съжалявам, съсипах и моя живот”.

Той въобще не осъзнава какво е причинил на тези две семейства, какво им е отнел. Дори не чувства искрено съжаление. Той първо се тревожи, че е съсипал собствения си живот”, разказаха пред репортер на Флагман.бг близки на загиналите младежи.


БМВ-то на бургазлиите бе буквално на хармоника след зверския удар

Предвид, че Сливенският съд наложи присъда, по-малка от 10 години, и преди тя да влезе в сила, няма как 29-годишният Николай да бъде тикнат зад решетките.

Източници на Флагман.бг споделиха, че сливналията продължава да пори улиците на града, макар че зад гърба му стоят множество присъди за шофиране с висока скорост, без книжка... и душевния товар „смъртта на две момчета”.

Невен беше разкошно момче. Помагал е на толкова младежи в дискотеката, в която работеше в Бургас. Спасявал е живота на 4 човека, които щяха да се удавят, скачайки от Моста. Понякога се чудя защо Господ ни го отне, защо го прибра при себе си”, скърбят всеки ден близки на Богоев.

Процесът се влачи по съдебните инстанции твърде дълго, а това буди тревожност у почернените семейства, които смятат, че благодетелските връзки на бащата на Николай, ще го спасят от съда. Николай Филипов в момента обжалва решението на първоинстанционния съд, родителите на бургазлиите също. Все още е спорно дали убийството ще бъде гледано като нарушение на Закона за движение по пътищата или като причиняване на смърт по непредпазливост.

Припомняме, че на 21 февруари 2016 година Галин и Невен намериха смъртта си на летище „Бършен“ – място или по-точно свободна писта за дрифтове и гонки. През онзи ден по време на маневра бургаското БМВ на Невен Богоев се е движело със 76 км/ч, в него са били загиналият 20-годишен Галин Димов и тогава 22-годишният Драгомир Бинев, също от Бургас.  Младежите правят рязък завой наляво, без да подозират, че на летището има друга кола – мощният Мерцедес Е 500 АМG, 380 коня, собственост на Николай Насков Филипов, който според експертизата е карал със 150 км/ч. Ударът е жесток, а бургаската кола буквално е разцепена на две. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)







В категории: Темида


15
Коментара
Флагман.БГ Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка 19/03/2024, Вторник 09:55 0
15
Коментара по темата
15.
Бс кс
23.10.2018 02:20:40
0
0
Всички вие сте долни злобари като мишки се криете зад мизертите си смартфони и оплювате покойните хара! Толкова сте проклети и жалки,че от злоба и завист ще умрете живи на клада горете и за умрелите не пишете шматки сте мършии
14.
Mitew
22.10.2018 15:29:21
0
0
Jinaaaa shi si poluchish zaslujenoto kolkoto i pari da ima tatko,nakraq idva i tfoq den nali znaish ;)
13.
Щ
21.10.2018 13:15:35
0
2
бургаското БМВ се е движело със 76 км/ч.Младежите ПРАВЯТ РЯЗЪК ЗАВОЙ наляво, без да подозират, че на летището има друга кола – мощният Мерцедес Е 500 АМG, 380 коня, който според експертизата е карал със 150 км/ч.
12.
гражданин
21.10.2018 13:04:00
0
1
Ашлашки дивотии малко им бяха пистите покрай Бургас ми са хукнали чак по сЛИВЕН Етака им била предречена съдбата да се случи .
11.
Станислав тенев
21.10.2018 12:43:39
0
1
Помня добре Ники аз тогава специално отидох да бягам зад колата, даже го изпреварих за кратко, исках да го впечетля за да ме забележи но не се получи явно той обичаше друг.
10.
Станислав тенев
21.10.2018 12:43:04
0
2
Помня добре Ники аз тогава специално отидох да бягам зад колата, даже го изпреварих за кратко, исках да го впечетля за да ме забележи но не се получи явно той обичаше друг.
9.
сеирджия
21.10.2018 12:30:14
0
5
Май от играчка е станало плачка,ходят да се състезават кой ще отиде на ония свят пръв.Лапешка работа с трагичен край,най-вече за родителите,дано намерят утеха.
8.
Благой Потеров
21.10.2018 12:08:40
1
3
Аз ще ги спася. Само да имат парите...другото аз ще го наредя. Знам на кой къде да дам, навремето бяхме на 1 бюро съдии..ще оправим нещата
7.
Mma
21.10.2018 11:37:59
1
1
Шшш огън в кръвта,бързи и яростни тва онова ...
6.
...
21.10.2018 11:32:49
0
5
Тези двамата са му засекли пътя затова той се е врязал в тях не е имаш време да спре според мен не е виновен.
5.
БМВ
21.10.2018 11:03:42
2
4
Внимание Минава Въртоглав
Липсва ми ми невенката с изкарана глава преж джама гледайки лошо назад докато настъпва кошника
4.
Zent
21.10.2018 11:03:38
2
3
Не всички са родени да управляват автомобил, добре че Господ си прибира грешните...
3.
До кат
21.10.2018 10:51:38
1
5
Ти спал ли си снощи или сънуваш още
2.
КАТ
21.10.2018 10:43:49
4
5
А тия двете момчета, какво са правили на пистата?
Ако пистата е за гонки, те са знаели много добре че там се кара с висока скорост, за къв чеп блуждаят из пистата без да се оглеждат?
1.
Ибрикчия
21.10.2018 10:05:17
3
3
Такива убиици заслужават до живот! Ненужна смърт, която можеше да се избегне при повече внимание...все пак е права писта, а не път с трафик
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка Тони Филипова беше човек с огромно сърце, обичана от ученици, родители и колеги Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Бъдещето на правителството зависело от това дали "Продължаваме промяната - Демократична България" ще преодолеят личните си амбиции Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Влизането на други хора при връчването на мандата е незаконно, коментира доц. Наталия Киселова
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори