×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Родители и ученици в с. Росен на бунт в училището! Зрее етнически конфликт


Родители и ученици в с. Росен на бунт в училището! Зрее етнически конфликт
Малките ученици са заключени вътре, за да не се смесят с протеста на по-големите и родителите им
Тема в развитие
виж още
скрий
05 Ноември 2020, Четвъртък, 10:39 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Новата директорка Антония Лазова отстранила преподавателка, любимка на ромските деца

Десетки ученици и родители от ромски произход протестират в двора на Обединеното училище „Христо Ботев“ в созополското село Росен заради неправомерното уволнение, според тях, на преподавателката Сияна Иванова. Точно в 10 ч. в центъра на селото ученици издигнаха лозунги с настояване на оставката  на новоназначената директорка Антония Лазова, като я обвиняват, че действията й са подтикнати от расизъм.

Недоволните вече са събрали над 300 подписа в подкрепа на любимата си учителка. Г-жа Сияна Иванова е начален преподавател - млада жена от ромски произход, израснала в селото, която познава добре всички деца. Тя е реализиран професионалист педагог. Повече от година е преподавала в школото, като е била назначена от предишната директорка Стефана Черноглазова и е доказала, по думите им, че знае как да накара децата да учат и да имат интерес към преподавания материал.

В момента в училището върви учебен процес. Докато родители и по-големи ученици скандираха в преддверието, трябваше да има голямо междучасие. Вратите към коридорите обаче останаха заключени. Това още повече нагнети напрежение у протестиращите. Вероятно заради протестиращите, г-жа Лазова беше настояла за учениците да няма голямо междучасие и да не напускат сградата. Четири полицейски екипа наблюдават край двора да не се стигне до стълкновение.

Не е ясно дали директорката се намира в сградата. Току-що пристигна зам.-кметът на община Созопол Тодор Дамянов. Засега не са известни мотивите на новата директорка да освободи г-жа Сияна Иванова 

Вижте какво каза зам.-кметът на община Созопол – Тодор Дамянов в нашето видео:

ОЧАКВАЙТЕ ИЗЯВЛЕНИЕ НА СИЯНА ИВАНОВА. НАШ ЕКИП ЩЕ НАСТОЯВА ПРЕД РУО-БУРГАС ДА ПОКАЖАТ АРГУМЕНТИТЕ СИ ЗА ДЕЙСТВИЯТА В С. РОСЕН, ТЪЙ КАТО СИТУАЦИЯТА ВИДИМО ОТ ЗАСНЕТИЯ МАТЕРИАЛ, МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО СЕРИОЗЕН ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ. В СЕЛОТО ПРЕОБЛАДАВА РОМСКИЯТ ЕТНОС. 


В категории: Созопол


48
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
48
Коментара по темата
48.
Колежка на Сияна
06.11.2020 13:23:40
3
6
Как може да напише толкова много неща, без да познавате човека, без да знаете с какво образование е и как се отнася с децата? Студентите 3-ти курс имаме право да кандидатстваме по Европейски проект за студентски практики за позиции на учители както в начално, така и в детска градина и да получаваме заплащане, но в повечето случаи не биваме одобрявани. Лично аз съм подавала документи и не съм била одобрявана, но за сметка на това след няколко години, когато кандидатстваме за желана позиция ни искат стаж, е питам аз как да стане? Ако си мислите, че практиките от университета вършат някаква работа жестоко се лъжете. Тя учи Предучилищна и начална училищна педагогика и през тези 3 години влиза да изнася ситуации и уроци само 4курс за 2 месеца. Ако мислите, че изнасянето на уроци и ситуации за 2 месеца ви прави след това учители, ами не, просто взимате диплома! Както виждате децата сами се застъпват за нея и точно ето това я прави добър учител, любовта на децата! Тези, които ще кажат, да ама тя няма образование, ще им кажа ,че дори и да имат това не ги прави добри учители! А за тази дирекнорка нямам думи и ще оставя това тук.

,, Веднъж, един професор от физико-математически факултет, поискал да предаде на студентите си запомнящ се за цял живот урок. Изписал на дъската голяма цифра 1 и, обръщайки се към студентите, обяснил:
- Това е вашата човечност. Най-необходимото качество в живота.
След това, след цифрата 1, изписал 0 и казал:
- А това са вашите постижения, които, заедно с човечността, ви "увеличават" 10 пъти.
Още една 0 - опитът, с който стойността на човека станала вече 100.
И така, добавял 0 след 0: любознателност, любов, упоритост...
- Всяка добавена 0 облагородява 10 пъти човека. - казал професорът.
А след това той изтрил цифрата 1, стояща в началото на редицата от цифри. На дъската останали нищо незначещи нули.
Професорът казал:
- Ако нямате човечност, всичко останало не струва нищо. "
Сами си направете изводите!
47.
Възмутена
06.11.2020 07:47:36
2
7
Каква рабора има бившата директорка там? Тя също е доста известна с поведението си, то се вижда! По време на пандемия, сваля маската и блъска вратите на училище, това да не е парламента? А тя защо си замина? И да провери дали Лазова сама не е напуснала Поморие, поради проблеми, с които никой честен човек не би се оправил! Флагман търсете цялата истина да не ставате за смях и вие! Дъщеря ми на 5 г знае повече от вас!
46.
рхв4ивхиу
05.11.2020 19:18:07
0
5
До 22 Марианче
За новозавършилите студенти има програма субсидирана от Европейския съюз, по която се предлагат стажове. Едно е стаж или практика, друго е да те назначат на работа без диплома за завършена специалнот.
45.
хайде де
05.11.2020 19:11:46
0
5
До 23 Женя
Да се върне когато завърши образованието си и получи диплома за педагог. До тогава да заляга над лекциите и изпитите. Не може да преподава без правоспособност и без да покрива нужните изисквания за съответната длъжност.
44.
Еййй
05.11.2020 19:01:19
0
9
Новата директорка Антония Лазова отстранила преподавателка, любимка на ромските деца, която обаче е нямала диплом за педагог. Срещу какво протестират? Тя не е квалифициран учител. акто завърши успешно да се върне и да преподава. До тогава няма тези права, колкото и да си протестират ромчетата. Тя като един техен събрат дето се правил на лекар, ама нямал завършено образование и диплом за такъв.
43.
ЯСТРЕБ ОСМАНЛИЯТА
05.11.2020 16:23:08
2
5
У Бегето нема расизъм,щото.........ВСИЧКИ СЕ МРАЗИМ........
42.
До 39
05.11.2020 16:18:29
3
8
Това, че в 3ти курс няма значение, има още много да учи и нямам предид уроци, видяхме й държанието в клиповете, никой уважаващ себе си учител не би си позволил да блъска по стъклата и да крещи, още по-малко да подстрекава деца и други хора да протестират и то на гърба на друг учител. Дано за тези почти 2 години които са й останали от обучението да успее да разбере, че пред децата негативни емоции и то крайни такива не бива да се показват. Да, децата може да я харесват, но това само по себе си е проблем понеже гледат от нея и нейното държание, което както споменах не е цветущо.
41.
Гост
05.11.2020 16:07:04
4
9
Кой разрешава протеста по време на COVID?
Няма ли кой да се самосезира, че Черноглазова подбужда към разсизъм?
чл. 162. (1) НК, “Който проповядва или подбужда към расова или национална вражда или омраза, или към расова дискриминация, се наказва с лишаване от свобода до три години и с обществено порицание.”

Април 2009:

„Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към расова, национална или етническа вражда или омраза, или към расова дискриминация, се наказва с лишаване от свобода до 4 години и с глоба от 5 хил. до 10 хил. лв., както и с обществено порицание.

Април 2011:

„Чл. 162. (1) Който чрез слово, печат или други средства за масово осведомяване, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност, етническа принадлежност или на всякакви други признаци, установени в закон или в международен договор, по който Република България е страна, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.
Известна с прякора си Лудото Фанче не и се пуска кокала. Знаете ли колко пари годишно взимаше от ромите за дипломи? Дипломи за завършен клас - 3- 4ти. клас имам предвид. Тази жена посягаше, и се разправяше физически и писихичвски със своите подчинени. Защо не се заеме някой разследващ журналис с нея? Тогава ще лъснат всичките и злоупотреби на Черноглазова със служебно положение? Знаете ли, че тя заплашва всички включително и ромите със сина си, който работи в ДАНС , че ще ги ,,затрие до девето коляно,,- това са нейни думи. Използвала ги е лично срещу мен?
Нека някой журналис да се заеме сериозно, и тогава ще разберете какво се случва!
40.
Сабри Бей ДС ДПС
05.11.2020 15:57:33
4
0
Гара Буново БУМ
39.
до 37
05.11.2020 15:43:05
5
5
Знам, че има практики. Точно затова не виждам проблема. И без това ОН и регионалните си следят учителите и паралелките. И как се представят. Но да са повдигнали те въпроса? Не. Повдигнал го е някаква новодошла изгонена от 5 други места нежелана директорка. Момичето се справя с класа и с админситративната бумащина около него. А тези учители на практиките съм ги гледал как или само стоят отзад или всички им се качват на главата, защото на децата им е ясно, че е нови.
Ето как стоят нещата:
Харесва се на децата.
Няма докладвани проблеми с преподаването нито от директор нито от РИО или от МОН.
Студент с непрекъснати права е по начална и предучилищна педагогика. И то трети курс, почти завършила.
Живее в селото.
Ако беше друг работодател би си го задържал човека.
Баба ти да не мислиш че е завършила с различен от нея преподавател?
Долни интриги от нова псевдо-важна паплач която е гонена от всякъде.
38.
До Керка
05.11.2020 15:26:43
2
5
Тя кака щом без иплома може да чете на доктора ченгелите пак добре, стига да не се налага лекарства на място. Иначе момичето щом си е студентка по педагогиак рано или късно ще почне да преподава без опит.
37.
До 34
05.11.2020 15:26:20
3
6
Никой уважаващ себе си университет не би пуснал своите студенти, ОЩЕ ПО-МЛАКО такива които ще стават учители, "без реален ден в училище", 4та година, някой даже и от 3та, пускат студентите на практики по училищата, не ходят ли на тази практики, едва ли ще завършат, колко продължават тези практики зависи от самият университет, да не говорим за това че и някои от тези всиши заведения предоставят работно място на своите студенти като учители, точно за да придобиват опит. Ако г-жа Сияна реши, че иска да преподава, трябва като нормален човек да си вземе първо дипломата и да си мине практиките. Друг е въпроса, че ако въпросната г-жа е редовно обучение, какъв пример е давала на учениците, понеже, освен ако не е някакъв виртуоз , няма как да преподава през седмицата по цял ден и в същото време да ходи на университет.
36.
Керка
05.11.2020 14:53:11
4
11
Ами то в туй село не е нещо ново това. В аптеката кака без диплом продава лекарства, в училището без диплом преподават на децата, кмета и него никакъв го няма, тъй че ко да искаме.
35.
*********
05.11.2020 14:46:13
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
до 31
05.11.2020 13:59:55
6
5
"Така, че вие си преценете кой е прав и кой създава излишно напрежение, което да нарушава нормалното протичане на учебния процес днес." Всички учители в един момент или друг са били без опит. Онлайн които са да не мислиш че го практикуват като метод от години? Вършела си е работата без проблеми. Давала е допълнително време по извънкласни проекти. И е в краен етап на завършване по педагогика. Сега излиза че и без това малкото училище в малкото село ще бъде лишено от учител живеещ в общноста по чисто техническа причина? И като дойде да я замести 4ти курс без реален ден в училище? По опитен ли ще е този човек?
33.
до 31
05.11.2020 13:59:05
5
4
"Така, че вие си преценете кой е прав и кой създава излишно напрежение, което да нарушава нормалното протичане на учебния процес днес." Всички учители в един момент или друг са били без опит. Онлайн които са да не мислиш че го практикуват като метод от години? Вършела си е работата без проблеми. Давала е допълнително време по извънкласни проекти. И е в краен етап на завършване по педагогика. Сега излиза че и без това малкото училище в малкото село ще бъде лишено от учител живеещ в общноста по чисто техническа причина? И като дойде да я замести 4ти курс без реален ден в училище? По опитен ли ще е този човек?
32.
Мариана
05.11.2020 13:55:58
13
12
Директорката е желана за разлика от бившата директорка и въпросната псевдо учителка. За такава директорка само сме си мечтали. Ама понеже не ви лансира не ви е удобна. Старата не знаеше имената на българчетата и затова я харесвате. Днес обаче я видяхме в целия и блясък.
31.
Бъдете разумни
05.11.2020 13:30:57
9
13
Причина за уволнението на учителка г-жа Сияна Иванова, е една и тя не е етническа. Тази госпожа има само и единствено средно образование, а с такова не се става учител. Тя няма учителска правоспособност, за да бъде такъв. Назначена е неправомерно от бившата директорка г-жа Стефана Черноглазова. Така, че уволнението е напълно правомерно, г-жа Антония Лазова си е свършила работата добре. Не може некомпетентни учители да обучават децата ни, каквато е г-жа Сияна Иванова Така, че вие си преценете кой е прав и кой създава излишно напрежение, което да нарушава нормалното протичане на учебния процес днес.
30.
до Мариана
05.11.2020 13:21:40
3
5
Да си отстояваш правата не е излагация. И много удобно че спомена, че "като не си желан си тръгваш". Директорката дано ти приеме съвета.
29.
Христо
05.11.2020 13:19:46
4
4
Госпожо Пенка вие мислите ли с главата си как ще наричате човек който е тръгнал да си търси правата некадърен и простак Вие наистина не мислите добре и въпросната госпожа не е тръгнала да протестира защото имаше уговорка с директорката и тя Днес отново е назначена на работа затова не я интересува ако вас ви уволнят без причина Вие няма ли да си търсите правата
28.
!
05.11.2020 13:18:24
2
10
Не знам как момичето е станало професионален педагог, при положение че е без образованието за това, като си изкара дипломата да си се връща , за Черноглазова няма да коментирам, цялото село знае че не я слуша главата и дели децата на българи и цигани, сами виждате кои предпочита тя във видеото.
27.
Мариана
05.11.2020 13:18:08
3
11
Моята дъщеря е завършила доста отдавна и не е педагогика а доста по-висока специалност, и дори и да я изгонят никога няма да се излага нито тя нито аз да се моля да върнат обратно. За разлика от вас ние имаме чест. След като виждаш, че не ти е някъде мястото и не си желан си тръгваш с чест и достойнство а не да насажда етнически конфликти и да дрънкаш глупост за расизъм. В нашето село такова нещо няма, никога не е имало и няма да има. На мен повечето ми приятели и приятелки са цигани и не ме е срам да го призная. Но с този цирк днес се оляхте.
26.
Пенка
05.11.2020 13:11:03
0
18
Абе много ми е интересно защо никъде не се спомена, че е била съкратена и друга преподавателка българка... или и това е на етническа основа. И освен това въпросната госпожа не протестира.. защо ли? Защото си знае, че е кадърна и навсякъде ще я вземат, ето затова си е тръгнала с достойно вдигната глава. В тази държава най-много си търсят правата простите и некадърните.
25.
*********
05.11.2020 13:04:22
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
Йсйвнснс
05.11.2020 13:01:39
0
11
Това да стигне до МОН
23.
Женя
05.11.2020 13:00:22
7
12
Сияна Иванова е умно, дисциплинирано и работно момиче! Влага много любов и всеотдайност при работа с учениците! Трябва да се върне обратно на работа!
22.
Марианчее
05.11.2020 12:58:59
4
6
Аз пък на теб ти пожелавам твоите деца да са студенти 2-3 курс ( Педагогика ) и да не ги вземат на работа защото ще бъдат на 22-23 години и нямат стаж никъде . Никой да не им даде възможност за реализация и ей тогава ще си чукаш главата в стената . Дали ще скочиш като ощипана в гъза да протестираш за децата си ? Да знаеш че си "инвестирала" в обучението на децата си години наред И няква дрисла дошла от майната си да ги гони заради някви лични мотиви....
21.
*********
05.11.2020 12:50:57
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
*********
05.11.2020 12:41:16
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
Христо
05.11.2020 12:39:05
7
2
Мариана Хайде първо да си провериш източниците и тогава да се обаждаш а като си неподготвена се излагаш. Не е нужно когато си е некомпетна по даден въпрос да го коментираш
18.
До 16
05.11.2020 12:38:18
12
12
Колега, прав си! По-голямата част от българите са расисти, заради тяхното минало, те мразят не само другите народи, но и по-успелите от тях хора, завист! Циганите - ромите могат да бъдат интегрирани, както много други народи в различни сърани по света, да работят и всичко да е наред, но понеже българинът всичко знае, избра Боко Тиквата да управлява и сега протестират - живот ли бе това да го опишеш?
17.
наблюдател
05.11.2020 12:34:38
10
9
Докато има такива расистки коментари ще си останете с 600-700 лв заплатка и евтини стоки от Турция, Това заслужавате - оправия няма в тази държава, вие му мислете, моя живот е вече уреден. Явно Българите заслужават още да се мъчат, докато не си променят застоялото комунистическо мислене, нормално 70% от вас не са излизали от Булгаристан. Нямам какво да кажа повече, време е за РЕСТАРТ
16.
Аман от партии
05.11.2020 12:30:51
8
21
Цяло лято обикаляме с Черноглазова( бившата директорка) събрахме деца и създадохме паралелка до десети клас, туристически профил! Жената 20 години се бори , печели проекти и даде европейски облик на училището и в един момент около десети септември и връчват заповед за пенсиониране! До последният момент не знаехме кой ще е новият директор! И всичко заради партийните назначения от ГЕРБ в РУО БУРГАС! Срам и позор за българското образование! Не оставка на Лазова само а на цялото ръководство на РУО начело с Илиева!
15.
до Мариана
05.11.2020 12:25:46
5
9
А какво е завършила ако знаеш? иначе съм забелязал, че в такива малки населени места има учители със завършено средно и нищо повече. Но поне за сега такива са заемали позиции като чужд език или информационни системи, тъй като там няма шанс да се намери подходящ кандидат.
14.
Минзухар
05.11.2020 12:21:32
8
20
Редовния номер на ромите, като не им угаждат почват да вият че имало расизъм.... Бившата директорка на какво е.....
13.
Мариана
05.11.2020 12:15:21
7
14
Другите двама са с образование, само тя не е. Първо проверете фактите и тогава пишете.
12.
Мариана
05.11.2020 12:13:44
13
22
Етнически конфликти... дрън, дрън. Въпросната Сияна не е завършила подходящо образование за да преподава. На тия дето много подскачат в нейна защитата им пожелавам студент първа година да ги оперира.
11.
Христо
05.11.2020 12:06:41
4
10
Срещу нея е имало заговор. Директорката с други двама учители са се уговорили да уволнят заедно тримата. А след това,двамата са върнати на работа, но тя НЕ !
10.
The Master смешника
05.11.2020 12:03:02
20
4
The Master такъв сапуни ще ти дам ще ти сапунисам миризливият ти гъз и ще ти го набия целия цигански мазен черен хуй че после само при цигани ще ходиш да те ебът
9.
Анонимен
05.11.2020 11:58:05
13
16
Да си подава Оставката тази директорка, няма работа в това училище! Предишната директорка, не разделяше хората на българи и цигани! ОСТАВКА!
8.
Хохо
05.11.2020 11:50:21
4
16
Госпожа Лазова пак се изявява!
Браво, Лазова!
7.
Нафарфориий
05.11.2020 11:44:26
8
23
Флагман.... Тъкмо сте в селото, идете да видите на '' ромите'' НЕЗАКОННИТЕ КЪЩИ.....
6.
?
05.11.2020 11:31:44
3
17
Защо я освободиха от Бургас?
5.
веса
05.11.2020 11:28:03
1
20
Полазова където отиде все ги забърква големи!
4.
Инспектор
05.11.2020 11:20:36
3
28
Такива са новоназначените директорки от инспекторската началничка, всички нейни протежета, но тази полазова със специална закрила /защо ли/. Все за директорка се цани, обиколи цялата област-Сл.бряг, Поморие,... В селото не я искат , тя за поповата къща пита. От такива некадъэрници сме на тоя хал в образованието-за учител не става, а кацнала директорка!
3.
Иван
05.11.2020 11:17:50
6
17
Цялата махала в училището
2.
Сарая
05.11.2020 11:04:21
15
21
Хубава работа ама циганска
1.
The Master
05.11.2020 11:00:09
25
20
Циганите на сапун!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори