×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Две ключови експертизи заковаха Попчето за жестокото убийство до жп гарата


Две ключови експертизи заковаха Попчето за жестокото убийство до жп гарата
Петър Попчев е с наложена постоянна мярка "задържане под стража", която едва ли ще бъде променена предвид двете му бягства в последните години
Тема в развитие
Попчето топи авера си Тихомир за убийството до жп гарата, иска детектор на лъжата Извънредно! Арестуваха издирвания за жестоко убийство Петър Попчето Половин година няма следа от рецидивиста Попчето, обвиняват го за средна телесна повреда след побоя пред „Мокай“ Ексклузивно! Издирваният за убийство Попчето: Ще се предам, когато престъпниците, които ме натопиха, влязат в затвора Издирваният под дърво и камък Петър Попчев ексклузивно проговори пред Флагман.бг Издирват Попчето като опасен престъпник, ще го съдят задочно за жестоко убийство Издирват под дърво и камък рецидивиста Попчето, ще отърве ли затвора за жестоко убийство и мелетата в „Сакса“ и „Мокай“ Само във Флагман.бг: Обявиха Попчето за национално издирване, покри се по дело за убийство Ще лежи ли до живот Попчето за жестоко убийство, приятелката му твърди, че е невинен за побоя в „Мокай“ Бургазлии в шок! Обвиненият в убийство Попчето се разхожда на свобода Неритмично разследване на полицията е причина рецидивистът Попчето да бъде пуснат под домашен арест Обрат! Прокуратурата си изми ръцете с полицията за убийството до Старата поща, пускат Попчето на свобода Прокуратурата гали рецидивиста Попчето: Уби човек с ритници, ще се окаже – по непредпазливост Извънредно! Зверски пребитият от Попчето и аверите му почина след 2 седмици в кома Пребитият от Попчето и аверите му е с размазана глава от тежките удари, шансът да оцелее е минимален Рецидивистът Петър Попчето се прави на жертва, опитва се да натопи приятел за зверския побой, пратил мъж в кома (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман.Бг: Рецидивистът Петър Попчето е арестуван след екшъна до Старата поща Кърваво меле: Банда прати в кома мъж след жесток побой в центъра на Бургас
виж още
скрий
13 Октомври 2020, Вторник, 20:30 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Флагман.бг

Той е бил вменяем, не е действал под афект, а жертвата му е издъхнала мъчително след множество ритници по главата и тялото, отсякоха експерти

 

Две ключови експертизи бяха представени на днешното заседание по процеса срещу Петър Попчев-Попчето в Бургаския окръжен съд (БОС), узна Флагман.бг.

35-годишният бургазлия е подсъдим за убийството на Николай Йорданов, извършено през 2016 година в района на жп гарата. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Попчето твърди, че е невинен и не той, а приятелят му Тихомир Димитров нанесъл смъртоносните удари на жертвата, след което разследващите прикрили участието му.

Припомняме, че Петър Попчев дълго време бе се укриваше, след като се замеси в два нови крими инцидента – екшънът в „Сакса бийч“ от 2018 година и побоя над мъж в бар „Мокай“ през лятото на 2019 година.

По настоящото дело психолози представиха съдебно-психиатричната експертиза, която доказва, че Петър Попчев е бил вменяем при побоя над Николай Йорданов и не е действал под афект, както защитата твърди. Така отпадна възможността да получи по-леко наказание и той трябва да отговаря за действията си с цялата строгост на закона.

Другата експертиза подробно разкри начинът, по който е отнет живота на Николай Йорданов. Той е изпаднал в състояние, несъвместимо с живота, след като е получил множество удари по цялото тяло, предимно в главата. 36-годишният мъж няколко дни береше душа в болница, след което издъхна.

И двете становища подкрепят тезата на прокуратурата, че Попчев трябва да бъде съден за убийство, извършено с особена жестокост. Заради това го грози доживотен затвор. Процесът ще продължи през ноември с представянето на нови експертизи. Очаква се да приключи в началото на 2021 година.

След като на два пъти различни съдебни състави променяха мярката за неотклонение на Попчето и той потъваше вдън земя, днес той е с постоянна такава „задържане под стража“ и скоро едва ли ще излезе от ареста.

 


В категории: Темида


24
Коментара по темата
24.
Македонец
16.10.2020 16:19:35
2
3
Такива като него трябва да има повече, бой на педали, наркомани и дилъри и прочистване на града бой на селяните в дискотеките, попчето е израстнал в центъра и е бургазлия с чест и достойнство не е пледател завладяха ни гайди от Сливен и Ямбол
23.
Диан Тончев камбаната
14.10.2020 19:53:25
2
11
Попчето ми духа всяка вечер.Новак Купенов е гей сьщо.
22.
Няма значение
14.10.2020 16:06:06
1
11
Помня попчета от Славейково училище. Девствен мустак, тих смотаняк. Не че нещо, ама си беше задръстеняк, явно това му е създало някакъв комплекс и е почнал да тренира и избива комплекси.
21.
ГрубиЯн
14.10.2020 13:33:32
3
14
Провесете я на Альошата тая утрепка. Никой няма право да посяга или отнема животи. И да живее после със съзнанието за безнаказаност и придължавайки да излива стероидната си агресия върху хора лежейки на земята било то от пиянство или от физически кантакт. Той е убиец. Независимо от степента на опасност на пострадалия не е той душманина му. Това е варварство.
20.
Стефан
14.10.2020 11:02:52
0
6
Давай полицаите към затвора.
19.
Бяла птица
14.10.2020 10:17:38
1
9
ква е тая мода - обувки, анцунг и дънково яке.
18.
Истината
14.10.2020 09:10:08
2
25
Ако тая гнида бе в затвора още след първото престъпление нямаше да отнеме живота на невинен
17.
Истината
14.10.2020 09:10:03
1
21
Ако тая гнида бе в затвора още след първото престъпление нямаше да отнеме живота на невинен
16.
Гербаджия
14.10.2020 08:11:49
1
24
Няма ли най-накрая да го обесят тоя хомобандит и да се приключва. И до живот да вземе да го храни народа ония цял ден да лежи и пърди.... Или разстрел и роднините поемат разходите за екзекуцията... В Китай е така.. Нищо не е безплатно дори и разстрела...ВРъщай СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ
15.
хер Флик
14.10.2020 05:41:21
5
40
Попчев, психопат такъв, гний в Ада, защото там ти е мястото...
А иначе ме кефи да пописваш неграмотно във форума след статиите за теб, като се опитваш да манипулираш фактите.
Очакват те дълги години пандиз.
14.
Баща му щял да плати?
14.10.2020 00:23:25
1
35
Тука няма мърдане. Закован е, рецидивист с повдигнато най-тежкото обвинение. А баща му е много зле здравословно и не му остава много. Този умори баща си.
13.
Дознателя Москов
14.10.2020 00:05:21
24
10
Когато Тихомир дойде в Първо районно имаше много кръв по маратонките и пръски по краката. Ние го изпратихме в пето районно да се наспи и да му измием краката и маратонките от кръвта на Николай. На другия ден направихме снимка на краката на Тихомир и му взехме маратонките, за да докажем, че не лъжем, че е нямало кръв по него, но май трябваше да вземем маратонките на Георги и да му направим снимки, защото стана много съмнително.
Отделно от това събирахме случайни минувачи от улицата и ги карахме да лъжат, че са видели как Попчев бие Николай.
Тихомир написа с химикал, че е ритал Николай и написа къде точно е хвърлил ножа, но ние изобщо не го закарахме да покаже къде точно е хвърлил ножа. Направо го закархме в пето районно.

След това с един мой приятел служебен адвокат фалшифицираме показанията на Попчев. След като пуснаха Попчев от затвора криминалистите отидоха в затвора и подкупваха много затворници с предсрочно освобождаване, за да лъжесвидетелстват срещу Попчев в съда. След това всички следващи показания и очните ставки на Попчев и на всички свидетели бяха фалшифицирани от дознателката Ренета Пеева и адвокат Потеров.
Началникът на полицията беше изпратил разследващ полицай специално да се занимава с този случай. Но той беше отстранен и изгонен от районното управление от друг разследващ полицай, за да мога да направя фалшификацията и да измием краката на Тихомир. Разследващият полицай си призна в съда, че е бил изгонен от районното управление. Когато Николай е бил в спешното отделение на болницата Попчев е седял до болничното легло на Николай и е чакал 40 минути полицаите да дойдат да им разкаже какво се случва. Това всичко го има на запис от камерите на спешното, но ние скрихме записите. Той Попчев каза, че кръвта по краката му е от локвата, на която локва има много снимки. но аз написах друго. Свидетелите от улицата и от затвора признаха в съда, че сме ги карали да лъжат и сме ги подкупвали с предсрочно освобождаване. Казали са, че са видели само Тихомир да удря Николай. Не мога да разбера защо му повдигат обвинение за умишлено убийство. Това означава ,че всеки един който удари друг човек трябва да бъде вкаран в затвора с обвинение за убийство.
12.
...
13.10.2020 23:26:50
4
3
9,
Лошото е, че и гласовите ви разсъждения са абсолютно същите. Явно платца е непонятен терен за такива смешници като вас!
11.
Гурлата
13.10.2020 23:23:31
1
42
Аве хора,кви са тея утайки в тоя град ве?!!
Какво ги жалят тея,съдии и прокурори,хакайте ги в затворите и да гният там.
10.
...
13.10.2020 23:23:11
8
4
9,
Колко сте жалки в писмените си разсъждения!
А виртуалните ви съжителства до какво водят?
9.
Бургазлия
13.10.2020 22:57:35
7
29
Баща му ще плати на когото трябва и присъдата ще е по-малка. След 3-4 години ще го амнистират и ще излезе. Само ,че за малко и после - пак вътре. Просто съзнанието му е увредено. Иначе нищо лошо за баща му, но момчето просто не става. Изтървано е от малко. Разводите водят до такива последици.
8.
Ббб
13.10.2020 22:48:28
2
25
А на ПОПЧЕТО БАЩА МУ ЗАЩОТО НЯМА ПАРИ.....МАЛКО ГО КРИЕХА И ПОТУЛВАХА....
7.
...
13.10.2020 21:31:38
3
9
4,
Друг оцет ще рекламираш ли за тия риби?
В какво "сафари" , с каква подплата е във фото кадър?
Тая антерийка е поне двадесет годишна.
6.
...
13.10.2020 21:21:25
2
7
4,
Вафла "Споко", какво си се развикал за тия оцети? Оцет от нар- нарен не може ли?
5.
До 4
13.10.2020 21:18:32
3
46
Ти си пълен глупак брат!!!тука говорим за убииство ,кажи го на семейството на загиналия че се Попчето не се биле без причина, даже и незнайш за кво го защитаваш колкото да са намираш на приказка тука в смешния ФЛЕГМАН !!! ПРАЗНЯР
4.
Попчето е НЕВИНЕН
13.10.2020 20:57:37
79
19
Познавам Попчето ! Мога да ви кажа че е мъж и никога не се е бил без причина ! Винаги е защитавал правдата !

На 500 % съм сигурен и залагам всичко че е НЕВИНЕН ! ПРОСТО ДРУГИЯТ ПАЛЯЧО ИМА ДОСТА ПАРИ И СИ Е ПЛАТИЛ ОТДАВНА И ИМА И ПОЗНАТИ СРЕД ПОЛИЦАИТЕ И ТЕ ГО ОТЪРВАХА !

ПУСНЕТЕ ПОПЧЕТО ! НЕ Е УБИЕЦ ! ЗАДРЪЖТЕ УБИЕЦА А НЕ НЕВИННИЯТ !
3.
Сарая
13.10.2020 20:55:23
2
19
Абе тоя да не си скубе веждите ?
2.
123
13.10.2020 20:46:40
2
2
Я вижте тук
https://www.flagman.bg/article/116049
1.
Брусли от Комлукъ
13.10.2020 20:37:18
2
26
Този сме го бали вгзъ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори