×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще лежи ли до живот Попчето за жестоко убийство, приятелката му твърди, че е невинен за побоя в „Мокай“


Ще лежи ли до живот Попчето за жестоко убийство, приятелката му твърди, че е невинен за побоя в „Мокай“
Бруталният рецидивист не спира да се забърква в неприятности, докато е на свобода
Тема в развитие
Попчето топи авера си Тихомир за убийството до жп гарата, иска детектор на лъжата Извънредно! Арестуваха издирвания за жестоко убийство Петър Попчето Половин година няма следа от рецидивиста Попчето, обвиняват го за средна телесна повреда след побоя пред „Мокай“ Ексклузивно! Издирваният за убийство Попчето: Ще се предам, когато престъпниците, които ме натопиха, влязат в затвора Издирваният под дърво и камък Петър Попчев ексклузивно проговори пред Флагман.бг Издирват Попчето като опасен престъпник, ще го съдят задочно за жестоко убийство Издирват под дърво и камък рецидивиста Попчето, ще отърве ли затвора за жестоко убийство и мелетата в „Сакса“ и „Мокай“ Само във Флагман.бг: Обявиха Попчето за национално издирване, покри се по дело за убийство Ще лежи ли до живот Попчето за жестоко убийство, приятелката му твърди, че е невинен за побоя в „Мокай“ Бургазлии в шок! Обвиненият в убийство Попчето се разхожда на свобода Неритмично разследване на полицията е причина рецидивистът Попчето да бъде пуснат под домашен арест Обрат! Прокуратурата си изми ръцете с полицията за убийството до Старата поща, пускат Попчето на свобода Прокуратурата гали рецидивиста Попчето: Уби човек с ритници, ще се окаже – по непредпазливост Извънредно! Зверски пребитият от Попчето и аверите му почина след 2 седмици в кома Пребитият от Попчето и аверите му е с размазана глава от тежките удари, шансът да оцелее е минимален Рецидивистът Петър Попчето се прави на жертва, опитва се да натопи приятел за зверския побой, пратил мъж в кома (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман.Бг: Рецидивистът Петър Попчето е арестуван след екшъна до Старата поща Кърваво меле: Банда прати в кома мъж след жесток побой в центъра на Бургас
виж още
скрий
11 Май 2019, Събота, 18:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Бургазлията беше издирван 3 месеца за мелето с Карчо и аверите му в „Сакса бийч“

Рецидивистът Петър Попчев, по прякор Попчето, ще застане този четвъртък пред Бургаския окръжен съд по обвинение за умишлено убийство, извършено с особена жестокост и по мъчителен за жертвата начин. Чл. 116 е най-тежкият в Наказателния кодекс, така че ако бъде признат за виновен, Попчев може да получи дори доживотен затвор без право на замяна.

Както Флагман.бг пръв съобщи, обвинението по случая бе променяно няколко пъти. Основната теза на защитата на Попчето беше, че в зверския побой са участвали и други хора и не можело категорично да се твърди, че Николай Г. не е издъхнал от ударите на главата си в бордюра.

Проговори съпругата на последния пречукан от Попчето човек: Удрян е жестоко – двамата не са се познавали

В крайна сметка, след близо 3-годишно разследване прокуратурата успя да установи, че крошетата и ритниците на Попчев в градинката до ЖП гара Бургас, около полунощ, на 19-ти юни 2016 г. са фатални за 36-годишния мъж. Николай издъхна в адски мъки след 2-седмици в кома, след като главата му е размазана от тежките удари.

Ще бъде интересно дали Попчето ще продължи да поддържа тезата, че не е искал да убие Николай или ще се признае за виновен, което ще го спаси от доживотния затвор. Въпреки че е рецидивист, законът позволява на Попчев да се възползва от правото си за съкратено съдебно следствие, което автоматично ще намали 1/3 от присъдата му.

Попчето изглежда като абониран за проблеми. Бургазлията е с дебело криминално досие. Вече е лежал 4 години в затвора за опит за убийство, пак след зверски побой.

Той беше издирван 3 месеца за мелето в „Сакса бийч“. След като се предаде, Попчев не изкара много време зад решетките. Той бе пуснат в средата на януари от съдия Захарин Захариев срещу 2 000 лв. гаранция, въпреки висящото производство за жестокото убийство.

Рецидивистът Попчето заплашен от доживотен затвор за жестоко убийство в центъра, но се разхожда на свобода

Последната проява на Попчето пък е съвсем прясна, от преди 10 дни. Читатели на Флагман.бг сигнализираха за зверски пребит мъж в кафе „Мокай“ в ж.к. „Зорница“. Като извършител на кървавата атака рано сутринта на 1 май, хората разпознават именно Попчев.

Това бе потвърдено и от съпругата на пострадалия, която се свърза с Фалгман.бг, за да разкаже за случая.

„Нападнат е в гърба, удрян е много жестоко, но юмрукът в лицето му го е съборил на земята и е истинско чудо, че е жив. От Флагман.бг научихме, че нападателят е от опасен, агресивен и може да ни се случи нещо още по-лошо. Силно притеснена съм“, каза жената.

Само преди дни пък в редакционната поща на Флагман.бг пристигна писмо, подписано от Гризелда Стаменкова. Подателят твърди, че е приятелката на Попчето, която иска да се публикува нейната гледна точка за случая, но същевременно желае да остане анонимна и да запазим името й в тайна. При желание от наша страна да се свържем с нея, за да установим дали все пак зад писмото стои реален подател, ни беше изпратен грешен номер за връзка.

Театър на абсурда: Попчето иска свобода, за да прави деца

В писмото се твърди, че Попчето не само не нападнал пострадалия мъж, но дори се опитвал да му помогне.

„Аз влязох за 2-3 минути да си взема нещата от бара и на излизане видях мъжа легнал на земята и целия в кръв. Попчето се беше навел и му бъркаше в устата, може би е щял да си глътне езика. Аз усетих какво ще стане и набързо го качих в едно такси и го прибрах. На другия ден разбрах, че го обвиняват, че е пребил въпросния Темелков. Искам да кажа, че това не е вярно. Навсякъде има камери и може да се види, че не го е докоснал с пръст. Знам, че искат да го набутат, защото сега на 15ти (б. р. – делото е на 16ти) има дело за убийство и така им е изгодно. Но аз ще докажа, че е невинен“, твърди подателят на анонимния мейл, представящ се за гаджето на рецидивиста.

В текста обаче има една основна слабост, въпросният „очевидец“ казва, че се е намирал в кафе „Мокай“ по време на самия побой и няма как да е видял кой точно нанася ударите.

 


В категории: Темида


34
Коментара
34
Коментара по темата
34.
petar
09.07.2019 12:11:19
0
0
haha izkraimu pistolet gramnetego predaise pederast dolen pederast
33.
Благой Потеров
16.05.2019 18:07:09
1
0
Попчев се отказа от мен защото ме обвини че съм помогнал на полицията да фалшифицира очната ставка с Тихомир който се признае че само той е извършил убийството не съм се явил на очната ставка понеже имах работа новия адвокат на Попчев се казва Емил Велинов който беше адвокат на Златко Баретата и братя Галеви Ако имате въпроси Обърнете се към него
32.
Дело Гранити
12.05.2019 11:56:04
0
11
Лежа ли зам окръжният прокурор Ангел Георгиев в затвора като взима подкуп и държи хора в арестите над 2 години? Не. Назначиха го редови прокурор в Бургас.
31.
оффф...
12.05.2019 09:22:29
0
6
До 25:
Ще пораснеш

До 29:
Страхотно филмово изказване. Много драматично. От филм със Стивън Сегал ли го копира?
30.
До Созополски селянин
12.05.2019 08:57:26
0
5
Мен са ме плашили с Тумпала още преди 18 години, даже не го знаех кой е, наскоро разбрах че е бизнесмен от Созопол, имена и прякори колкото искаш
29.
Петър Попчев
12.05.2019 08:46:38
6
18
Първата грешка, която направихте, беше, че изпратихте полицейски племенник да се опита да изгори окото ми с цигара. Втората грешка, която направихте, беше, че вързахте с белезници приятелката ми и я бихте, за да може да стане свидетелка срещу мен. Третата грешка, която направихте, беше, че влязохте в къщата на родителите ми без заповед за обиск и ги заплашихте, че ще им пратите мутри с бухалки и пушки. А най-голямата грешка, която направихте, беше, че ме оставихте да разбера кои сте и как се казвате.
28.
созополски селянин
12.05.2019 08:42:28
0
3
До 21
Тези, дето си ги изброил са от старата генерация бандити и олигофрени, подвизаваха се в края на миналия и началото на този век.Тогава за интернет малцина бяха чували, Флагман го нямаше също.Сега повечето от тях трябва да са на между 40-50години.
За тези Мастъците аз така и не можах да разбера какви са-бандити ли, гамени и побойници ли или нещо друго.Преди много години като учех в Бургас бях нашамарил един от по-долните класове, че той беше от Изгрев и ме плашеше с тях, че щял да ги докара да ме бият.
27.
До 21
11.05.2019 23:13:38
1
6
Изброявам тези дето ги пишат във флагман в последните 2, 3 години, иначе има още и още.. Пък и не ги възвеличавам, мутри, борци, или обикновени гамени, все тая, въпроса е че са много за град като Бургас и нямат свършване. Повечето от тях са силни в комбина, по единично си мълчат. И дори да речем че са се поддали на лоша среда и компания добре ама това до 20-25 години, някои са на 40 и нагоре, зрели мъже с жени и деца... И продължават с лапешки щуротии и истории дето въобще не им прилягат.
26.
Сега да кажа
11.05.2019 22:22:28
0
26
Само да кажа! Баща му беше един от най-големите митничари! Човека се черви с него ама какво да прави син му е! Има много пари и плаща на съдии и полицай ! Така че, този идиот затвор няма да види, макар че заслужава доживотен!
25.
до Хан Тервел
11.05.2019 21:38:45
10
9
Хаха много грешиш, това което си изброил са създадени от обществото стереотипи които ловко се използват от жени,работодатели, даже майките на мъжки рожби и т.н. за да промият мозъка и подчинят мъжа да бъде такъв какъвто обществото иска от него да бъде,
МИСИЯТА на мъжа е да слуша само вътрешния си глас и да реши само той какво е полезно за него и какво е мъжко, наречи го супер егоситично но недей да втълпяваш тея измислици и стериотипи на обществото, много успяли мъже са били ергени и никога не са пожелали да имат семейство защото са знаели че това ще ги ограничи , семейния мъж в стереотипа който обществото го иска е един роб на жена си, децата си и работодателите си, законите не го защитават а ако сгафи всички казват - той не се е държал като мъж ,
Ако един мъж иска да се бие това си е негова работа, ако иска да чука всичко което се движи пак си в негов избор!
24.
Иван
11.05.2019 21:17:07
1
28
Доживот без право на замяна.ТОВА ТРЯБВА ДА Е РЕШЕНИЕТО НА СЪДИЯТА.
23.
До 21
11.05.2019 21:12:04
1
13
Какви мутри са Бънито и Цанко,бе бастун?Тъчито да не та е плякал навремето в горичката,че се представяш за него :D
22.
До19 Тервел
11.05.2019 21:08:34
0
18
Е да де Велики Хане, обаче булгаристан нещооо кочинка. И точно тези които ни учат на морал, министри,прокурори,съдии,полицаи и тем подобни "стожери на обществото" ,направо еб.ха ма.ата на държавата.
В конкретният случай,ако Попчето с обвинение за убийство,не беше освободен от съда "под гаранция",как щеше да се замеси в последващи престъпления?
Не е проблема в Очи, Попчета, Пойзъни,защото в САЩ ги застрелват полицаите само ако не се подчинят на заповед. А големите разбойници в САЩ получават по 2-3 доживотни + още 300 години.
Корупция има навсякъде по света,но в България тя е навсякъде и само самите корумпирани и некадърни я отричат.
21.
Мастъка изгрев-до 17ти
11.05.2019 21:00:49
1
25
Добре ги изброяваш,ама доста си пропуснал от по-далечното минало : Каневи, Фратеви, Габърите, Фикуса, Щангата, Киряза, Мишката,Бяса, Троянеца,Релакса, Лъчо,Хандю, Бънито, Цанко, и още много знайни и незнайни Бургаски кримки......
20.
Прекрасен речник Флагмански
11.05.2019 20:42:51
1
18
Силно притеснена съм“, каза силно притеснената жена.
19.
Хан Тервел
11.05.2019 20:41:53
17
121
Мъжеството не се проявява в това кой може да се бие повече или бил по-як. Спорта дава възможност тези физически или технически бойни качества да се показват в клетката, на ринга или на тепиха. Мъжеството се проявява в характера и действия в съвсем друга насока - интелект, отношение, дисциплина, култура, възпитание, честност, трудолюбие, лоялност; постоянство; справедливост; създаване на нещо градивно; както и реализация в учение, образование, професия, работа и бизнес; любов и отношение към жената; създаване на семейство; осигуряване на семейството; създаване на поколение; подкрепа, грижа, развитие и възпитаване на децата; помагане на родители и възрастни хора от семейството;

Това е мисията на мъжа, пичове, а не ляв прав или десен крос.
18.
катана
11.05.2019 20:41:37
2
18
при 9мм-няма категории,тренирал,нетренирал,с опит-без опит,
така трябва да е и пред закона,ама сме в най-корумпираната държава с най-извратения и подтиснат народ БГ
17.
В най добрия град за живеене
11.05.2019 20:32:33
0
60
То не бяха попчета, пойзъни,фоксовци, рижи, мъфита, Горановци, маринки, хаджита, перата, Димчо зъболекаря... Бахти якия град майна, във въздуха ли пръскат с некви отрови ве... Той ъндърграунда по мащабен от нормалните бургазлии ве, аре лека им пръст на умрелите, ама край нямат... На никой не му се работи за заплата ейй, всеки тарикат го раздава
16.
Павката до 13
11.05.2019 20:28:10
1
5
Съгласен съм напълно с теб
15.
300
11.05.2019 20:20:29
4
16
Лично ще настоявам за доживот без право на замяна!!! А, попчето ще заприлича на истинско попче.Само че в устата-от кавали в затворите. Няма вариант за договорка.Алкаша Захарин -корумпираният псевдо писател, е по-голям помияр и от това недоносено джудже, по-скоро джуджанка...
14.
съгласен със 7
11.05.2019 20:15:22
2
23
Или разстрел или да им взимат имуществото и от там да плащат за издръжката им в затвора. Ако нямат имущество ще бачкат денонощно или ще лапат на тираджиите на магистралата за да си плащат разходите в затвора. Няма ние да плащаме от джоба си за да храним жалки отрепки и боклуци.
13.
до Павката
11.05.2019 20:13:03
2
18
Много са факторите участващи при процеса на уличен бой, много зависи от опита, количество агресия, физическа подготовка ,страх ,късмет и т.н. понякога даже един шут между краката решава всичко, по дребните мъже по правило от деца са подтискани от по едрите и им се налага в процеса на съзряването да защитават достоинството си физически , така част от тях развиват много опит в уличен бой от малки, а много едри мъже от деца , и така са свикнали да респектират с размерите си и нямат един бой зад гърба си защото се надяват че вида им ще уплаши съперника , както казвам ,в един уличен бой има много неизвестни и няма правила ,
но не може да се излъже физиката и един точен удар от по тежък мъж естествено би нанесъл повече поражение на слаб организъм от колкото на по едър, но и не трябва да се подценява дребния противник , възможно е да има много опит и много агресия
12.
Попчето
11.05.2019 19:57:40
1
51
Аз съм хомогангста.
11.
Павката до 9
11.05.2019 19:35:04
8
33
Добре ве сух бияч...скочи на дебелак 160 кг да видиш как ще те изсипе с един удар и ще ти се загубят 2 часа преди боя. Личи си, че си от незрелите ученически файтъри дето си мислят, че в боя кантар няма ама точно заради това в професионалните спортове има категории. Попчето не би скочил никога на повече от един човек - подбира внимателно жертвите си за разлика от теб номер 9, който уби всички дебелаци в Бургас
10.
Кмета
11.05.2019 18:56:26
1
30
А Захарин Захариев -алкохолика кога ще влезе в затвора тая долна пиянка
9.
h
11.05.2019 18:49:42
22
31
Този може и да е боклук,но ми е много смешно за тия под мен. Момчета ,ясно ли ви е ,че има хора по 150см които ще бият вас и цялата ви фамилия на калъп ? Само тъп дебел неучаствал в бой глупак може да си мисли ,че размерът има значение при нетрениращи хора.
8.
Zz
11.05.2019 18:38:35
1
23
Баща му май е силен много щом га издържа и вади от затвора
7.
Аман от утайки в БС
11.05.2019 18:34:07
1
36
Какъв затвор бе направо разтрел за този боклук! Няма пак да го храним цял живот тоя безмозъчен олигофрен! Директно на стената и разтрел!
6.
АЗ
11.05.2019 18:32:45
0
33
ТАКИВА БОКЛУЦИ,КАТО ТОЯ ИЗРОД ТРВБВА ДА СЕ РАЗСТРЕЛВАТ ПУБЛИЧНО....ИЗЧАДИЕ
5.
van nistelroy
11.05.2019 18:30:52
4
22
що са мъж може да си,за да те пребие това рахитично джудже-отрепка???
4.
cherniq prokuror
11.05.2019 18:23:50
2
52
бруталния рецидивист, хахахаха извинявай батка 150 см ,57кг хахахаха,леприкон,трол ,малък куросмук
3.
Месар
11.05.2019 18:23:02
0
4
До 1 като по-малък беше в П Р Славейков
2.
cherniq prokuror
11.05.2019 18:20:52
3
57
стига сте ни занимавали с туй насрано джудже ,дето с малкото томи и ичката си лапат тримата и се напушват,после си бъркат в дупенцата
1.
никой
11.05.2019 18:06:54
6
2
Някой знае ли дали е учил в Димчо Дебелянов?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори