×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно! Таксиметровият шофьор от фаталната нощ с Юлия, която загина на пътя, проговори пред Флагман


Ексклузивно! Таксиметровият шофьор от фаталната нощ с Юлия, която загина на пътя, проговори пред Флагман
Милков не пожела да бъде сниман, защото близките му били разстроени от гнусните коментари във форумите, искал да изчисти името си и случаят да не попречи на работата му
Тема в развитие
Прокуратурата проговори за кръвните проби на Юлия, която бе убита от неизвестен шофьор край Созопол 9-годишното сираче на прегазената край Созопол Юлия принудено да изплаща банковия й кредит Вижте колата, която блъсна Юлия Ангелова край Созопол, на местен човек е! Ексклузивно! Таксиметровият шофьор от фаталната нощ с Юлия, която загина на пътя, проговори пред Флагман Юлия оставя сираче 13-годишно момиченце, след като таксиджия от Созопол я пусна в ръцете на смъртта Разкрит е таксиджията, взел Юлия от “Ginny bar”. Алчността му я убила на пътя! Нови разкрития за загиналата край Созопол Юлия: Стана ясно как се е озовала на пътя Зловещи подробности за загиналата на пътя край Созопол Юлия Кошмар! Втори шофьор е прегазил убитата  пешеходка край Созопол, той подал сигнал на 112 Трагедия край Созопол! Шофьор уби на пътя 34-годишна жена и избяга
виж още
скрий
29 Юли 2020, Сряда, 19:31 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Тя се държеше агресивно, псуваше ме и ми показваше среден пръст, казва 36-годишният Пламен Милков

Дълбоко съжалявам за това, което се е случило с моята клиентка миналата събота през нощта, разговарям с Вас с чиста съвест и с мисълта, че имам две деца. Съжалявам за това, че тази жена оставя момиченце сираче, но аз наистина нямам вина и държа да се знае. Ще ви кажа това, което разказах и на полицаите в неделя. Така започва разговорът ни с Пламен Милков, на 36 години от созополското село Равадиново – таксиметров шофьор вече десети сезон на пиацата в Стария град в Созопол. Открихме го току-що заедно с колегите му – на работното си място, по бермуди и фланелка. Мъжът изглежда повече от скромно.

Около полунощ в събота срещу неделя Пламен бил трета кола на пиацата, когато при него влязла висока жена с къдрава черна коса. Изглеждала превъзбудена, казала, че пътува за Арапя, след което запитала колко ще й струва, защото имала само 20 лева.

„Тарифата на всички таксиметрови шофьори на тази пиаца е една и съща – 2 лева дневна и 2,50 лв. нощна. Първоначално ми се стори, че тя каза Аркутино, тъй като не беше особено адекватна. Казах си наум: Дори и до Аркутино това е голямо разстояние, а 20 лева няма да й стигнат дори за 10 км. След което осъзнах, че Арапя е доста по-далеч от Аркутино, но тя вече се беше настанила и настояваше да й пусна радио Рок 1, при това много високо. Нагласих радиостанцията и й пуснах музика. Имал съм всякакви клиенти през годините. В това време млад мъж отвори вратата и опита нещо да й каже. Тя излезе, той сякаш й подаваше нещо, но тя не го вземаше, след което отново седна на седалката и каза: поемаме, ще караш толкова, колкото пари имам и ще спреш, където ти кажа. (това е приятелят на Натали. Минути преди това Юлия се е разделила с него и Натали в Джини бар, намиращ се на около 200 м на Централния плаж срещу пиацата на Стария град, б.а.)“

Нощно време такситата на пиацата излизат в обратна посока на дневната, Пламен е бил трета кола и няма обяснение защо Юлия е подминала първите две
 

Явно Пламен е останал с впечатление, че младият мъж й е дал пари, за да се придвижи. Той отново надул радио Рок 1 и тръгнали в посока към главния път за Приморско.

"Казах й, че ще пусна брояча, че 1 км струва 2,5 лева. Бяхме излезли на главния път и броячът стана 18 лева. Изведнъж тя каза: спри веднага, слизам тук. В този участък обаче нямаше никакви отбивки и казах: госпожо, не мога да Ви спра тук, защото ще бъдете в опасност, нека се придвижим малко напред, за да избера подходящо място. Тя започна да крещи, да ме псува и да настоява веднага да спра. Изминахме още около 1 км, чудех се какво да я правя. Стисках зъби. Едва когато намерих подходяща отбивка, на която може да спре цял автобус, аз спрях, броячът вече беше на 22 лева. Тя остави парите и настоя да излезе. Видях, че се олюлява и й казах: мадам, моля ви върнете се в таксито. Молбата ми беше посрещната с мощен среден пръст и още по-грозна псувня, при което тя почти навлизаше в платното за движение – минаваха автомобили, а аз продължавах да й викам да се върне в таксито, защото ще я блъсне кола. Жената продължаваше да сипе обиди и не пожела да се върне. Смятах да я оставя обратно в центъра на Созопол, така и така се връщах на пиацата. Кажете ми Вие на мое място можете ли да вземете на ръце една доста по-висока от мен жена и да я вкарате обратно в колата. Написаха се всякакви небивалици – в това число, че може би съм искал секс. Това не беше мой тип жена, а и аз си имам жена, гледам си и двете деца, изкарвам си прехраната честно. Според мен, след като аз съм се върнал обратно, тя е продължила да върви към вътрешността на платното, но не можех нищо повече да направя за нея. Аз съм само свидетел и съм разказал всичко едно към едно, както го казвам на Вас", заяви шофьорът.

На въпрос на Флагман.бг, защо тя се е насочила към третото такси и е прескочила първите две, созополчанинът заяви, че няма обяснение.


В категории: Созопол


174
Коментара по темата
174.
*********
04.11.2023 21:42:05
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
173.
Petar
12.08.2020 17:02:00
1
0
Напротив,точно факта ,че е имала повече от 20лв в портмонето,доказва само едно! Тази Юлия изобщо не е имала намерение да плаща повече от 20лв за да се върне в Арапя! Решила че 20лв са достатъчни и планът и бил да не остъпи и стотинка повече...затова е и слязла в пущиняка,защото иначе бакшиша е щяк да разбере,че тая Юлия го търкаля с парите! ЕЛЕМЕНТАРНО,Уотсън!
Тарикат жена,която най накрая се погубила от много тарикатлък!
172.
Таксиметрояит шоьор се доказа, че е лъжец!
05.08.2020 12:21:12
1
3
Гледахте ли интервюто с бившият съпруг на жената? Намерил е портмонето й и там е имало много повече пари от 20 лв. !!
Какво стана сега с лъжливата теория на ''доброто момче'' таксиметровият шофьор?? Издиша разбира се!!
Айде сега да си признае, защо е свалил жената в пущинака? Защо бе, изрод такъв???
171.
.
02.08.2020 05:52:56
0
5
Боли ме за тази жена Юлия! България е една гладна държава,където всичко е "мръвка"! Живота в такива държави не е лесен! Юлия не е била глупава жена..и точно това е разколника! Как се е снижила на ниво,където някакъв прост шофьор и едно такси са се оказали фатални за нейният живот!!! Хора ...опичайте си акъла,мислете"НАПРЕД",живота е като игра на шах,всеки ход трябва да бъде обмислен! Ако ще поемаш рискове,поне се опитай да вземаш "калкулирани" рискове! Това са рискове,където може лесно да се предскаже изхода на повечето комбинации,което то дава възможмост да си готов !! Не се оставяйте като лесна плячка на всички тези гладни хиени,паразити,пиявици и т.н.
170.
До Петър:
01.08.2020 20:35:25
2
4
Явно не е знаела, колко страшни и опасни са таксиметровите шофьори и е решила, че може да изтегли пари по път. Това проблем ли е и откога?!
И аз не знаех, че не таксиметров шофьор, а въобще нормален чосек е способен на това, вече знаем всички - човешкият живот не е никаква ценност! Честито!
169.
Петър до 168
01.08.2020 19:44:15
2
1
Чакайте сега! Какъв е тоя банкомат? Това някакво ново 20....Банкомати в Созопол,няма ли?? При всички случаи в Созопол ще има повече банкомати отколкото в къмпинг Арапя,където са само палатки! Защо не е изтеглила пари предварително преди да излязат от града?? Защото според мем е искала да мине тънко и се е надявала ,че бакшиша ще и направи услуга и да я закара само за 20лв,с надеждата ,че няма да я остави в пущиняка!
168.
До Петър
01.08.2020 18:52:08
1
4
Петре, съгласявам се веднага с вашето мнение, ако думите на шофьора дотук са истина. Само, че неговите показания са доста мътни, менят се.
Имала 20 лв., и го помолила да тегли пари от банкомат, за да доплати - защо това не се е случило и се е наложило тя да слезе в пущинака? Над това замисляте ли се?
167.
Петър
01.08.2020 18:46:59
2
4
Клиентът винаги е прав! Тази Юлия ако е била пияна и е започнала да бълва и размахва епитети и средни пръсти в таксито и е заповядала да я оставят на пътя,Че Тогава какво е виновен бакшиша! Това е жена на 36год,а не някаква тинейджърка и може самостоятелно да си взима решенията. Ако е била малко по хитра и умна в действията си ,изобщо нямало е да се стигне до този нелеп край! Грешката си е единствено и само нейна! И се обзалагам че е била сгазена не защото е ходила близо до мантинелата,А Защото изобщо не е имала намерението да ходи и се сложила в средата на платното за да принуди някой да спре и да бъде закарана!
166.
Боклук си ти!
01.08.2020 17:59:07
3
7
Използвал си е правото и я е свалил. Сега ще си носи последствията. Имай го предвид и ти, като си хвърляш клиентие, където ти падне, щото явно си същият боклук, като него.
Вмирисани метълки в компании, като Сименс няма, виж доста от бакшишите вонят - и отвън, а най-вече отвътре!
165.
Hgb
01.08.2020 17:01:44
6
7
Нищо не регламентира професията. Ако боклука в таксито е пиян или надрусан имаш право да го свалиш. Друг е въпросът защо колегата е качил вмирисана металка
164.
Хахаха
01.08.2020 11:27:45
16
10
Хахаха!!
Отново адски нелепо сравнение - всъщност поредното! Ако си пиян, дали да те качи вкъщи?! Егати тъпотията, честно!
Навсякъде в нормалният, бял свят, този олигофрен ще бъде разследван! Като си таксиметров шофьор и професията ти регламентира да закараш клиента от точка А до точка Б (сам го казахте), това изключва да е до някаква средна точка в пустошта, която обрича клиента ти на смърт!
Защото и дете ще се сети, какво ще последва, като те изхвърлят на пътя през нощта, на високоскоростно шосе!
Шофьорът е наполовина отговорен за смъртта на жената, заедно с физическия убиец и точка!
Пък вие си пишете бездушните простотии, колкото си искате, хората са единодушни в мнението си! Естествено без колегите и роднините на този нещастник, те си го подкрепят, щото са един дол гадни дренки. Да му тежи на съвестта цял живот, а защо не и ПОНЕ присъда за непредумишлено убийство!
163.
До 162
01.08.2020 09:54:40
5
8
Ще ми обясниш ли точно с какви обвинения, че ми е много интересно?? Професията на таксиметровият шофьор регламентира да те закара от една точка до друга срещу заплащане!! Това защо отиваш там и какво ще правиш си е лично твой проблем. Или ако те закара пиян до вас е задължен и да те качи до вас ли, да не паднеш случайно по стълбите?? Наприказвахте един куп простотии тук и то само има особенно отношение към бранша! Ако шофьорът беше с друга професия, даже нямаше и да има статия за случая!! Знаем ви всички колко сте състрадателни, айде холъм.....
162.
до Койчо Тъпанарски
01.08.2020 08:24:20
9
6
Ако това беше в Америка таксиджията щеше вече да е с няколко обвинения от различен характер и да мачка новата си оранжева униформа.
161.
Койчо Койнарски
01.08.2020 04:18:17
8
6
Това ако се беше случило в Америка тази щеше да е виновна за ПТП щом е пияна.Да не говорим,че журнатутките от Флагман щяха да плащат кат попове за глупостите дето изписаха по адрес на бакшиша.Може да си направят справка кой е Николас Сандман и защо колегите им от лекия жанр отвъд океана започнаха да сключват извънсъдебни споразмения с него.
160.
една жена
31.07.2020 22:22:35
3
11
Как му е дало сърце на този таксиджия да я остави в тъмното насред нищото. Да й беше отказал въобще да я кара сега можеше и да е жива.
159.
До 155
31.07.2020 18:09:44
1
8
Ей шматка с жълта кола,айде успокой са малко ща е"а и шебека,там под ж.к Възраждане сте само диви селяни,ма от най-дивите..
158.
До 155
31.07.2020 18:09:29
1
7
Ей шматка с жълта кола,айде успокой са малко ща е"а и шебека,там под ж.к Възраждане сте само диви селяни,ма от най-дивите..
157.
Голю
31.07.2020 17:59:59
1
10
Ако момчето не лъже кофти и за него...Полицаите ще разкрият истината,но спор няма,че с тея таксиджии трябва да се пресяват и то доста!
156.
...
31.07.2020 17:51:52
5
6
Леле какви са тия дебили дето коментират тук,че дори си цъкат фалшиви минуси и плюсове! Бакшиша искал бил да я изчу.ка! Леле ,ама по голяма простотия не съм чувал ! Абе дебил,май баща ти е вдигал краката всака вечер преди да те завие,а?? Инбред мадърфакър
155.
До 152
31.07.2020 17:40:37
3
3
И от какво точно си потресен, ПРЪДЛЬО??
154.
7
31.07.2020 16:53:30
3
10
Това са пълни лъжи, че после му било домъчняло за жената!
Не го вярвам!
Моята версия е, че се опитва да се прикрива!
153.
Анонимен
31.07.2020 16:48:50
4
9
Бог да прости жената!
Как не му е гузно сега на съвестта..
Явно не е останала капка човечност у този таксиджия!
Алчността е надделяла повече в тази ситуация според мен!
Не го е срам поне да се засрами малко!
Жената не му е направила нищо убедена съм в това!
152.
До Флагман!!!
31.07.2020 11:26:38
1
11
Ей флегми къде спите ето ви новина!

Таксиджия прави на месец толкова пари колкото двама депутати!!!

Сами си признаха бакшишите!

Потресен съм!
151.
Стига с тая двайсетолевка
31.07.2020 08:55:28
22
20
Хора, стига с тия 20 лв.! Това са думи на бакшиша. Може изобщо да не е била такава ситуацията. Това е сано и единствено НЕГОВАТА теза за трагедията. Колко пари е имала и какво точно се е случило, за да се стигне до там, че да я изхеърли нс пътя, ние не знаем!
150.
Бакшиша Лъже
31.07.2020 08:01:19
23
18
Според мене жената е имала много повече от 20 лв. Това са само думи на бакшиша който иска да се отърве. Според мене тя е имала много повече. Но той я е за карал на най тъмното място виждайки я подпийнала и е искал да я чу.а са о че тя не е искала и е видяла че той ще я изнасили и е избягала ужасена от таксито, о без да се ориентира почва да бяга в тъмното и я блъска кола.

Това е най логично то което се е случило.

Не се вързвайтв с тези 20 лв това са само оправдателна думи на бакшиша.
Аз пък казвам че е имала 200 лв в себе си!
149.
Aptikadir
31.07.2020 04:12:45
7
6
Жената(лека и пръст) въпреки висшето си образование, работен стаж в престижна компания и факта ,че е майка на 13год дете не я е спрял да се отнесе лекомислено към действията,които е предприела в деня и ноща на злополуката! Все пак е трябвало да стигне от къмпинг Арапя до Созопол преди да отседне в бара с нейните приятели,СЛЕДОВАТЕЛНО е била наясно каква е дистанцията и горе долу е имала представа какви пари ще са и нужни да се прибере. Не можеш да си оставиш само 20лв ,при положение ,че тарифата на тез таксита е по 2.50лв/км. Тази жена Юлия(лека и пръст) си е правила някакви криви сметки ,който са се оказали фатални за нея най накрая! Ако наистина е нямала пари ,защото ги е похарчила в бар ,все е можела да подходи дипломатично с бакшиша и да стигнат до някакъв консенсус,където и двамата най накрая са доволни и всеки си е удома! Бакшиша не е длъжен да бъде отговорен за жена ,която самата ТЯ се отнася лекомислено и безрасъдно лъм себе си!! Юлия под въздействието на алкохол(най вероятно) решила да играе "рулетка" в онази фатална вечер и заложила на червено,пък то се паднало черно! Много жалко,жалко за малкото детенце
148.
Азмин
31.07.2020 03:11:34
3
21
Много негативизъм и обвинения се изсипаха върху таксиджията, но това е така защото обясненията му са доста нелепи и неадекватни. Първо чул че няма пари, но тръгва да я кара, като в същото време не разбрал докъде ще я кара, било му се причуло друго населено място. За първи път чувам таксиметров шофьор да не знае на къде отива с клиент, който предварително е казал че няма толкова пари. Да не говорим за изоставянето на клиента посред нощ на шосето. Като добавим и нелепите обяснения, че тази работеща майка завършила магистратура била алкохоличка и толкова нагла и агресивна, че едва ли не е искала да го бие в таксито малтретирала го е през целия път като му е прала шамарчета зад врата и му е размахвала средни пръсти пред лицето. И накрая се изцепва тя не беше мой тип, а и аз съм семеен с деца.....
147.
Герги
31.07.2020 01:43:00
5
11
Емен емен 150 коментара и нито един за истинският убиец, който е блъснал жената и е ИЗБЯГАЛ!! Сбъркана територия със сбъркано население!! Овце, водени от евтини статии и евтини политици!!
146.
До 145
30.07.2020 21:25:07
0
8
Ехаааааа един шофьор на такси вади 10000 лева на месец!!!!!!

Аз съм без думи!
145.
До 143
30.07.2020 20:51:58
7
7
Правилно. Точна Ви е сметката!
"Имаш крава, пиеш мляко"
"Нямаш крава, пиеш водичка"
В случая:
"Имаш такси в Созопол, кашираш 30-40 к."
"Нямаш такси, броиш си стинките у скъсания джоб".
Капиш?
:)
144.
До потресена:
30.07.2020 20:02:47
1
7
Интелигентно мнение от състрадателен човек. За съжаление, такава стана нашата действителност - нечовешка и много страшна.
Лека й пръст на жената и много сили за близките й, и най-вече за малкото й момиченце, което ще расте без майка.
143.
До 132 колко правят бакшишите ?
30.07.2020 19:20:08
1
8
Я да видим тук стана интересно !
Казваш Изкарал си днес 300 лева до половиният работен ден , значи за цял работен ден спокойно си правиш по 500 лв на ден.
Това по 25 работни дни в месеца прави 12500 лева на месец за 4 месеца летен сезон е 50000 лева !!!

Я сега да видим толкова пари ли печелят "бедните" шофьори на таксита ???!!!!!
142.
Потресена
30.07.2020 19:18:35
2
11
Много жалко наистина за жената и съболезнования на близките и.В България май стана традиция хора да умират по възможно най-нелепия начин,включително и убитите на пешеходните пътеки и загиналите от пияни и дрогирани шофьори.За съжаление това е неоспорим факт,но по-лошото е,че това ще продължава и занапред.Българинът сякаш е изтрил от самосъзнанието си качества като доброта,човечност,състрадание и взаимопомощ.Алчността на хората за пари,имоти и т.н. сякаш измести най-важното човешко качество -- добротата.Но алчността замъглява и блокира мозъка и това води единствено до падение и крах,защото парите не са най-важното нещо на света.Те трябва да бъдат средство,а не цел,защото иначе хората не мислят рационално,а ирационално.
Относно този инцидент,много са малко хората,които знаят истината и какво точно се е случило във въпросната вечер,предвид факта,че единият от участниците за съжаление вече не е сред живите,за да каже своята истина и гледна точка.Безспорно и шофьорът на таксито си има повече или по-малко вина.Колко ли пък може една жена пияна или не да навреди с псувни и рогатни(евентуално ако това е вярно) на един мъж и видите ли пък чак и се изплашил.Караници има във всяко едно семейство и жената крещи и мъжът крещи.Но повече жената е жертва на домашно насилие,а не мъжът.
Който иска да помогне на една жена посреднощ,ще го направи без значение по какъв начин.Можеше и да я закара само за 20лв,ако тя е нямала други пари въобще и щеше да направи две добри дела-едно добро дело затова,че не е имала пари и второто-да и спаси живота от нелепа смърт или изнасилване и убийство.Можеше днес този таксиметров шофьор да е героят на България,ако беше намерил начин да и помогне.Дори само да беше извикал полиция,щеше пак да е достатъчно.Да,може и да се е паникьосал и да не знае как да реагира,но с такава професия трябва винаги да имаш едно наум за всичко и да можеш да реагираш във всяка една ситуация.
Каквото и да се е случило от самото начало до неговият край нека знаят всички,че истината винаги излиза наяве рано или късно.Съветвам виновните да си признаят всичко и така ще живеят малко по-спокойно на този свят.Да носят такъв товар до края на живота си никак не е лесно,защото съдбата връща всичко и ако не на човека,то на децата/детето му или на неговите близки.
Без значение,какво ще бъде становището на съда,справедливостта ще възтържествува.Както знаем всички съдебната система в България е най-корумпираната и тя справедливост не дава,повярвайте по-хубаво от Божията справедливост няма.А тя идва винаги,защото Бог не може да бъде подкупен с пари!
Всеки си носи кръста на този свят!Всичко се връща и няма ненаказано зло.Разбира се и доброто също се връща с добро.Така че е по-добре да направиш добро,защото утрешният ден когато имаш нужда да ти се помогне,помощта просто ще ти бъде изпратена в точното време,на точното място и в точния момент,отколкото да навредиш на някого и след това да чакаш своето падение.
Ето и някои цитати над които да разсъждават виновните за този инцидент:
"Времето разкрива всичко скрито и прикрива всичко ясно"-- Софокъл.
"Лъжата се приема за истина,докато се докаже истината за лъжа".
"Във всяка история има три страни-твоята страна,моята страна и истината".
"Много лакомите си изяждат хляба".
"Провидението винаги прозира към какво се стремиш,за да ти попречи да го постигнеш"--Марк Твен.
"Първата и най-лоша от всички измами е самоизмамата".
"Случва се измамата да донесе успех,но винаги приключва живота със самоубийство".
"Който не вижда далечната опастност,го заплашва близка беда"-- китайска мъдрост.
"Който бързо се съгласява,рядко удържа на думата си"-- китайска мъдрост.
"Голямата радост крие печал,в прекомерните желания се спотайват беди"--китайска мъдрост.
"Истината е във нас самите,ако щете вярвайте тя не се влияе от външния свят.Във всички нас е съсредоточено мястото където цялата истина почива"-- Робърт Браунинг.
"Мълчи разгневения човек с любов.Мълчи неблагодарен човек с доброта.Заглуши скърца с щедрост.Мълчи лъжеца с истината"--Буда.
"Действията ти са единствените ти истински вещи"--Буда.
141.
да бе
30.07.2020 19:07:30
0
11
Не веднъж съм предлагал на таксиметров, сума по-малка от тази която би излязла на апарат.
Когато шишо не го устройва цената, учтиво ме праща да попитам някой негов колега дали е навит за тази цена!
Или - съгласява се и тръгваме както сме се разбрали!
Как така този "свестен и добър" шишо хем му се виждат малко парите, но въпреки това тръгва!
140.
Бари Хош
30.07.2020 18:48:49
9
9
От повечето излязла информация започва да изглежда,че тази Юлия е била софиянка с голямо самочувствие,работила била в Сименс,супер висше образование,сама майка с дете на 36 год. Сама отива на 34км от къмпинга за да си прави кефа на бар! Как е стигнала до Созопол от Арапя не се уточнява! В крайна сметка този вишист и доста улегнала на възраст майка с добра платена работа не си е направила сметката както трябва! Как така са и останали само 20лв на края на вечерта?? Нещо не се връзват работите! Ясно е че 20лв не стигат да се върне! Значи или е залагала бакшиша да и направи услуга и да я закара за тази сума ИЛИ просто е била пияна и е "изпуснала" положението когато е започнала да пие! Пияна и с високо самочувствие е видяла че бакшиша няма да я закара за 20лв е започнала да се "дърви" и да говори глупости,след което е била оставена на пътя! Почнала е да върви посредата с на шосето с надеждата някой да и спре и така са я погазили няколко коли! Невиждам какво е виновен мазният бакшиш в случая! Дори съм склонен да вярвам на шофьора,защото информацията се връзва с профила на тази Юлия!Тази жена е била пияна и с абсолютно безрасъдно поведение! Всичката информация сочи натам за съжаление!
139.
ТТ
30.07.2020 18:00:25
0
0
Име ???
138.
Разказах те му играта на бакшиша
30.07.2020 17:56:35
17
9
Да го гледат хората около него че нищо чудно да направи някой глупост тоя бакшиш. С толкова много обществено напрежение и натиск сигурно е почти превъртял вече... Очаква го затвор... Оплюване на цялата му фамилия... Публично назидание.... Разказа му се играта квото било било с него изпята му е песента на тоя !
137.
Созопол
30.07.2020 17:45:16
8
26
Истината е,че това момче Пламен е свестен и добър човек,познаваме се от деца (за сведение-жена съм). Не знам има ли созополчанин,който ще ви каже лоши думи за него. Изобщо тук коментират хора,които нито познават туристите какви са на почивка,нито са работили в обслужващия сектор. Всичко е натоварващо,изнервящо и тежко и сме се нагледали на всякакви случаи,убедена съм обаче,че нито е искал да спи с нея,нито дори неволно да е причина за смъртта й.
136.
Как може!?
30.07.2020 17:29:50
13
11
До Вината:
А на вас, кой точно ви каза, че е била много пияна и не ви ли е срам да ползвате такива епитети за починал човек и то при такива жестоки обстоятелства??
Разпитаните бармани от заведението са казали, че са пили УМЕРЕНО количество алкохол и са били съвсем в час и тя и приятелката й! Изобщо не са били мъртви от пиене, както го изкарвате!
Но и по-почерпена да е била, какво?! Това ли заслужава? Вие сигурно вечер на морска почивка пиете айрян?
135.
вината
30.07.2020 17:17:41
10
8
И бакшиша е виновен,ама и жената е виновна ,че се е напила като свиня ...в чужд град без пари и без познати,приятелите и също са виновни,че са я оставили пияна ...оставя ли се сама жена пияна??? Изобщо... много виновни.Но тя е трябвало да не допуска да се напива така зверски. Вината е и нейна ,че се е докарала до това положение.
134.
до копърката
30.07.2020 17:06:43
4
15
Като ти е казала жената колко пари има и ти се струват малко, къде тръгваш ве убитак?
Виновен си от всякъде!
Може и да не физическият убиец, но определено носиш по-голяма вина от него!
Вярвам че службите ще си свършат работата и ще изкараш топли зими!
133.
31 таксиметров шофьор
30.07.2020 16:36:33
1
5
до 105.Ще се цитирам- "В Бургас такситата никога са нямали вътрешен достъп до автогарите =секторите с автобуси." Айде сега вземи една ролетка и бегай мери разстояния от автобусните сектори,където пътниците си изчакват превоза -до крайния периметър на автогарата колко е разстоянието,прибави и ширината на пътя и ще разбереш за какъв бинокъл иде реч
132.
До клавиатурните МИШКИ
30.07.2020 16:36:11
10
0
Флагман си прави парички от статия като тази, а аз до тук за днес съм с около 300 кинта в джобчето от кирии. Само клавиатурните мишки по цял ден си цъкат ли цъкат. Скъсани си кат прочетен вестник завалиите. Бухохооохохохохохохохо :))))))))
131.
Липса на човещина
30.07.2020 16:31:21
5
13
Присъдата за таксиметровият шофьор оставил жената е морална!
Не знам, какво се правите на интересни?!
Естествено, че едва ли ще бъде съден от съд, но от хората си получи оценката за липсата на елементарна човечност!
130.
do 123
30.07.2020 16:24:51
2
3
Шшшш......тихо,смучи си биберончето и пази тишина.
129.
созополски селянин
30.07.2020 16:22:44
2
0
Някой от Созопол ако може да притича до полицията и да им съобщи, че както винаги експертите по всичко, дето коментират във Флагман(бившите Бесове) вече разрешиха случая.
Ако нещо не им е ясно кое как се прави да прочетат небивалиците на болните мозъци, дето много филми гледат и всичко ще им се изясни.
Направо да арестъват бакшиша и да го водят към Кумлушката Aкадемия на Науките (КАН), те присъдата вече му я прочетоха!
128.
До Трошача
30.07.2020 16:21:35
2
3
Къв трошач си ве ШМАТКА?
На орехи ли?
127.
Мима
30.07.2020 16:18:12
20
7
Бакшишът много добре е знаел, че жената има само 20 лв. в себе си и това въобще не стига до Арапя, надявал се е на секс и тя като е отказала я свалил от колата, може и тя да се е възмутила и да е слезла сама. Все пак се чудя на жената, като знае че парите не стигат п-добре да беше останала в заведението до сутринта.
126.
до 98
30.07.2020 16:06:46
5
7
претенции,претенции,претенции......,а покритие насреща не за двадесет ами за два лева нямате.Е класа му се приискала на келеша, и за какво - да се пльоснеш вътре с дрехите с които се въргаляш на пътя ,тротоара,бордюра или да влезеш и я обърнеш на закусвалня вътре с мазни банички ,дюнери и т.н.Сори пич живеем в пазарна икономика,цената се определя от търсенето и предлагането,а не от твоите претенции
125.
Бакшиша до 123
30.07.2020 16:02:22
7
7
На табелката ми още пише 1.5 лв на километър, момко!! Къде точно ни направи "за 2 стотинки"? Тук във Флагман ли? Знаеш ли колко ме интересува мнението на безработни разносвачи на лимонада?! Днес имам досега 5 кирии летище- свети Влас!! Ти си пиши тук, не ми пречиш!!
124.
До 122
30.07.2020 15:55:27
3
4
Ти секса само с хомосексуалисти ли го свързваш?!! Скоро ще докараш на вашите ЗЕТ, май!!
123.
До 121
30.07.2020 15:53:17
24
5
Не ве смотаняк, просто ви направихме на 2 стотинки и нямате как да се оправдаете само за това мълчите като насрани мишоци скрити в хралупа !

Изкарахме ви истинското лице на яве, казахме ви фактите за вас и вие се изпонасрахте всички смешни бакшиши щото знаете ще сте шах и мат!
122.
До 119
30.07.2020 15:47:12
22
7
Изглежда всички таксиджии сте здраво хомосексуалисти само за секс говорите...
121.
до 112
30.07.2020 15:43:30
4
7
не ве,памперс -просто вече минхме на народната тактика - "убий простака с мълчание".....
120.
Созополчанин
30.07.2020 15:33:27
24
10
Каня всички жители и туристи на града на обществен линч за всички бакшиши днес в 19:00 на пиацата в Созопол!

Айде ееее народеееее изгорете гиии!
119.
До 116 трошача
30.07.2020 15:32:23
8
11
Не ни посещавай ТРОШАЧ!! Знаем, защо ти викат така- ЗАЩОТО СИ ТРОШАЧА НА ПИШКИ!! И си измий дупето преди да дойдеш!!!
118.
Флагман
30.07.2020 15:30:02
4
8
Евала този път!! Пуснахте захранка на безработните глупендери и още "кълват"!!! Прочетох същата случка във друг сайт, описана напълно ОБЕКТИВНО!! Разбира се, няма нищо общо с вашата!
117.
Справедливост за Юлия
30.07.2020 15:29:45
25
8
Всички на пиацата с мотики и вили срещу шибаните гнусни бакшиши!
116.
Трошача
30.07.2020 15:27:33
24
7
Ей бакшиши смешни аз съм Трошача, искате ли да ви посетя да разберете защо ми викат така!

Мълчете че сте на ръба на бръснача!
115.
Справедливост за Юлия
30.07.2020 15:25:37
5
11
Буквално нямам приятелка или позната, която да не е получавала гадни намеци от таксиметраджии - къде по-завоалирано, къде по-явно и грубо! Не казвам, че всички са такива, има и много свестни хора! Но... голяма част от тях са големи простаци, да я е страх сама жена да се вози по тъмно. Все едно не живеем в европейска държава, а в близкия изток. Силно се надявам всичко да излезе наяве и виновните да си понесат отговорността!
114.
До 106 лъжлив
30.07.2020 15:22:45
7
25
Брех, брех, брех с лозунги на пиацата!! Сигурно се начурка от вълнение, докато пишеше това?!! ШМАТКА ПРОБИТА....
113.
До 112
30.07.2020 15:18:57
5
31
Хората работят ве, ПРЪДЛЬО!!! Няма да стоят цял ден тук да четат твоите простотии!! Добре, че на майка ти пенсията, РЕВОЛЮЦИОНЕРЕ!!!
112.
Определено бакшишите се насраха!
30.07.2020 15:05:48
33
13
Бакшишите замлъкнаха като църковни мишоци и се скриха!

Усещат че ще има линч от хората за всички бакшиши и станаха по ниски от трявата изпонасраха се и се скриха!

Така е продължавайте да говорите така срещу хората клиентите които дават хляб на вас и вашите семейства и не само ще умрете от глад ами ще има обществен линч на пиаците....
Следващият бакшиш да се качи на трибуната за това че си такъв лош човек 10 камшика по гърба.... На някой който повече заслужава директно гилотината!

Справедливост за Юлия!
111.
Жалко
30.07.2020 15:03:31
1
6
Няма значение образованието, цървули виждам с по 2 висше всеки ден. Жалко за жената! В таксиметровия бранш отдавна трябваше да падне жълтия цвят, годините, касовия апарат и задължително с пост терминал. В случая вина имат всички, дори лобистите на големите таксиметрови компании!
110.
Хахахаха до 102
30.07.2020 14:54:36
50
10
Типичен пример за неграмотен аутсайдер. И името не можеш да си напишеш правилно. Вярно ли е, че другите утайки от гей дружинката на пиацата ти викали класика? Защото си бил класически пример за аутсайдер с IQ колкото стайна температура.. Бухаахахахаха КЛАСИК
109.
Шофьор на такси
30.07.2020 14:32:01
6
5
Не говори под общ знаменател дай си номера да ти изпратя снимки на моето такси и на мен друго ще запееш.
108.
Полицай
30.07.2020 14:20:33
6
16
Хаха Флегмани големи разследвания правите. Кои сте вие бе смешници. Какво ви се обяснява таксиджията. Искала слязла. Да я вържи ли. Хората казват; пияна жена съдран чувал .Едни се давят други умират нелепо. Драскачи безработни.
107.
TT
30.07.2020 14:00:47
22
11
Аз незнам защо толкова го защитавате този гнусния.Още повече настройвате хората против него.Накрая ще го изчака някой пред тях.
106.
Лъжлив бакшиш!
30.07.2020 13:58:19
21
17
Бакшиша на Полиграф!
Всички с лозунги на пиацата в Созопол ди него до колата му със надпис Справедливост за Юлия и Полиграф за бакшиша!
Ще лъже.... Мръсника!
Айде като не лъжеш на полиграф.... Ама се насита като чуеш за полиграф нали знаеш следващата спирка панделата и там да видим как ще си!
105.
до 85
30.07.2020 13:24:30
4
3
На Автогара запад такситата стоят на пътя наредени до оградата на жп -линията, от другата на пътя започват десетките пейки за чакащите автобуси, разстоянието от такситата до първите пейки е не повече от 10-15 метра. Какъв бинокъл бе пич?
104.
Ебаси
30.07.2020 13:14:39
18
16
Абе какво го защитават някои от вас тоя изрод, акъла ми не го побира! Ма нямала пари, ма искала силна музика, дрън-дрън, та пляс! Лъжа до лъжата! Дори да е имала само 20лв в себе си, имала е дебитна карта и е искала да слезе и да тегли пари! А защо този изрод не е спрял на място с банкомат? Защо?? Защото е искал тя да си плати в натура, затова! И затова жената се е скандализирала и му е казала да спре веднага, да не е луда да спира в нищото, ако не се е почувствала застрашена?? Тоя долен нещастник, шофьорът на таксито - задължително на детектор на лъжата!
103.
Яна
30.07.2020 12:46:08
18
9
Тоз лъже, като вижда че е в нетрезво състояние и се държи неадекватно лежеше да сигнализира на 112...
102.
До 100
30.07.2020 11:25:43
11
21
Хахахаха, абе така като гледам не му е много ниско IQ-то щом ти е нашарил 100 минуса на коментара. В случая написаното се отнася за теб
Хаха, бахти жалкаряи се чесно!
101.
До 98
30.07.2020 11:21:08
7
14
Да си купя Е класа и да дойдеш ти вмирисаният наркоман да ми я олигавиш и като стигнем Меден Рудник да скочиш и да избягаш!! Каквито са таксиджиите ТОЧНО такива са и клиентите!! Цял роман написал, изпушила ракета!!!
100.
До 97
30.07.2020 10:45:38
111
48
Ти си представителна извадка на това съсловие наречени бакшиши. Ниско IQ, нагъл, миризлив аутсайдер. Утайката на обществото. Който нищо не става от него става бакшиш.
Жалка картинка.
99.
Антишиш
30.07.2020 10:20:28
58
57
Типичен вмирисан шиш.
Женски очила сигурно ги е намерил в таксито
Облечен марково за 10лв от сергийте пълен паразит пишман бизнесмен...
98.
Всичките бакшиши са долна сган !
30.07.2020 10:17:11
69
72
Бакшиш в България!

1. Дебел с тумбак като на сумист и гола глава без един косъм.... Грозотия!

2. Колата му евтина таратайка на 10 години най вероятно дачия.

3. Комфорт в колата никакъв тъй като е евтина таратайка, дрънпи и се люлка като каруца.

4. Всички коли на бакшиши са с метан или газ.

5. За въпросните 37 километри реалният разход на бакшиша не е повече от 20 лв отиване и връщане!!!!

6. Вътре в колата мръсно мирише на трици.

7. Влизаш прозорците здраво отворени и става течение като за световно след возенето си най малко с настинка и схвана то тяло. Ама бакшиша кара на свалени прозорци да не пуска климатика да Харчи по малко да пести!

8. Още не си седнал и силна чалга в таксито почва да дъни, ами ако ме то се слуша музика вобще най малкото силна или пък чалга.... Ама не бакшиша пуска силно да дъни чалга да се покаже че той е голямата работа и кара скапана 10 годишна дачия въобразяваш си че кара Линкълн Тоун Кар лимузина.

9. Винаги ще гледа бакшиша да те излъже с парите иначе не е той ако не го направи.

10. IQ като цяло на бакшиши те се свежда до IQ на идиот!

11. Облеклото на бакшиша... Няма униформа сложил Кот му падне може и гол да е от кръста нагоре кът селандур.

12. Айде сега бакшиши ми обясните като хубаво се огледа те себе си колко мизерна услуга предлагате на базата на какво ги искате тези пари.

Реалната стойност на возенето ви не е повече от 0.50 лв на километър !!!

Като си купите мерцедес Е класа нов за 80000 лева.

Като научите Английски, Немски, и Френски.

Като таксито ви е чисто всеки ден.

Като въте ухае на парфюм.

Като винаги температурата вътре е приятна с включен климатик.

Като прозорците бе се отварят за спестяване на гориво а стоят зстворени.

Като сте облечени и спретняри с чисти униформи.

Като в колата се чува само лена приятна модерна музика.

Като спрете да говорите на всички клиенти като бай ганьовцо и да ги занимавате с глупавите си разсъждения докато ги визите.

Като спрете най вече да ги краде те и изнудва те на всяко возене.

Като станете малко поне като Европейските ви колеги в големите Европейски столици
Чак тогава можете да искате такива пари на километър.

До тогава максимума на вашата стойност която предлагате е 0.50 лв на километър.

Всичко над това е чиста кражба от вас към всички клиенти ползващи такси в България!
97.
До 95 "Пламен"
30.07.2020 10:11:26
8
27
Ей БОКЛУК, не се представяй за този когото не си!
Анонимен ПЛЪХ, я излез от дупката си с истинското си име и телефоннен номер като си много отворен. Много си смел като се криеш зад компа, ама на живо ще осереш гащите ми се струва. Аре у лево теоле!
96.
Гешев
30.07.2020 09:41:32
17
13
Сега него ще го "возят" в панделата.
Там ще го качват на таксито без пари,
Ще сменя "маслата" на целия автопарк там.
95.
Пламен
30.07.2020 09:19:49
40
14
Исках просто да я повозя на коженото такси, ама тя не искаше. Затова я изритах. Щях и пико да я почерпя... Ама отказа. Какво лошо има, че ми се е*е?
Таксиджиите сме така - или плащаш, или л*паш! Няма тън-мън!
94.
Стрезов
30.07.2020 09:14:33
21
30
1. С 10 години стаж като таксиметров в Созопол, бърка Арапя с Аркутино!????
(И един мармот завива шоколад в станиол!)
2. Помислил си на ум, че дори и да е Аркутино- 20 лева са малко!
(Къде тръгваш изобщо тогава?)
3. Кой ще каже: "спри веднага" (при положение че се движат в желаната посока) освен ако не се чувства заплашен!
4.Не била негов тип!?
(А, ако беше какво?)
5. Видял е че се олюлява и навлиза в пътното платно, осъзнава че е в опастност и въпреки това си тръгва вместо да сигнализира и изчака полицията!
6.Искал да я върне в Созопол!??
(т.2)
93.
Вина много, ама не за пиене.
30.07.2020 08:59:26
6
23
Доста хора могат да се чувстват виновни в ситуацията.
Виновни са приятелите и че не са и дали достатъчно пари ако е нямала, ако изобщо са я попитали дали има.
Виновен е шиша, защото си е помислил че може да думне и когато това не е станало я е изгонил като куче на пътя.
Виновня е тя че е тръгнала без пари да се прибира и е очаквала едва ли не да я закарат на аванта и се е качила при шиша без да осъзнае какво ще иска той от нея.
И най-виновен е този който я е блъснал понеже най-вероятно е карал с превишена скорост, като нищо и той да е бил пиян.
92.
Ана
30.07.2020 08:45:37
15
39
Българинът все от всичко разбира пак и акъл дава за чужда професия.На какъв диспечер да се обади като няма стикери и не е към фирма с кол център.Той работи за себе си.Защо обвинявате човека?Имаме пияна жена, тръгнала на 37 км посред нощ с 20 лв и двама нейни приятели, които нито са и далу още пари , нито са я изпратили като хората.Бургас - Поморие е 20 км и струва 30 лв.Не знам как 37 км може да са 20 лв.Жертвата да беше пила за 20 лв по- малко и да си беше обмислила нещата.Съгласна съм, че всеки разпуска понякога, но......
91.
Дпп
30.07.2020 08:02:36
3
22
Защо просто не сте сигнализиралинна 112 г.н таксиджия... Това е трябвало да направиш!
90.
До 85
30.07.2020 07:37:06
3
1
Ко речи хахахахаха
89.
въй,въй,въй напраУ ОбийственЪ логика иСкара ,маняк
30.07.2020 06:58:18
2
4
Ко рече 87,някой си купил диплома за да стане.....бакшиш !?!?!?
88.
Bbb
30.07.2020 06:45:50
29
14
Прост чикиджия,едва ли има някоя дето ше му върже на тоя паляр, искал е да чука ,естествено са му отказали и е зарязал жената на пътя, нещастник....
87.
Абе, нямало начин?! Е къ дъ нЕмЪ начин пъ?
30.07.2020 06:44:09
24
16
Пълно е с криминални субекти в таксиметровият бранш и в СОТ, а той ще ми разправя че нямало начин. Начини има и то много, както всичко в тая държава. Дипломи се купуват, министър се става със средно образование, някои и с основно образование са стигали до високи върхове... Начини има, пък ти си разправяй какво искаш
86.
Лъжеш
30.07.2020 06:18:28
26
25
Лъжеш бе бакшиш
85.
31 таксиметров шофьор
30.07.2020 05:42:26
5
13
до Боцмана. -колега(завършил съм ССУМОР) не се хаби излишно, просто толкова им е капацитета на тези под теб -да си използват главите само за...селфита. ------до 65.Лично си видял... НА БАБА ТИ ХВЪРЧИЛОТО. В Бургас такситата никога са нямали вътрешен достъп до автогарите =секторите с автобуси. Въображаемият таксиджия би следвало с бинокъл да наблюдава.... -----до 32 shark.За сведение - с криминална регистрация няма как да вземеш документ за таксиметров водач,свидетелство за управление на мпс също няма как да вземеш без образование. Лошото е,че такива като теб, и другият "лично видял" пишете всякакви небивалици и после излиза име на бранша, един вид "да вървят да доказват, че нямат сестра" таксиджийте. p.s -----до всички използващи главите си само за селфита (цитирам ви Ал Пачино,откъде открийте сами) - "и вие ДА ГО Д...ХАТЕ МНОГО.
84.
Разследване
30.07.2020 04:05:37
29
36
Ето според мен какво е станало.
Тя влиза в таксито и му казва че има само 20 лв, Таксиджията се съгласява да я закара като я вижда че е почерпена и на градус, Иначе не би тръгнал да кара клиент който няма как да му плати до Арапя. С увеличаването на музиката, таксиджията вижда че ще има "шоу" по пътя. Излизат от Созопол. В момента в който брояча стига до 20 лв, таксиджията спира колата и и казва че е изчерпан лимита и, и я пита какво ще правят. Тя понеже е почерпена му казва, хайде бе закарай ме. А той казва как ще ми платиш, като нямаш пари. Можеш да ми се отплатиш по друг начин ей тук някъде да те оправя. Жената възмущава и стряска и му казва да спре колата за да слезе. Той спира, но продължава да е настоятелен и отново предлага да правят нещо с почерпената жена с уговорката да я закара после, като и казва тук ли ще слезеш, на пътя, помисли си дай да те******Тя хвърля парите, показва му среден пръст и излиза на пътя ужасена от отношението на таксиджията. В същия момент тръгва да пресича от другата страна за да набере приятелите си и евентуално да махне на стоп да я закарат и да се върне в Созопол, но е засечена от пиян , а може би дреогиран с бързо движещ се автомобил. От удара тя лежи на платното, след което втори автомобил я прегазва и именно той сигнализира на 112.
Таксиджията не е сигнализирал нито на диспечер, нито на колеги, нито на полиция, защото и е предлагал да правят нещо и е щяло да стане скандал ако тя се оплаче от поведението му. Няма и никаква логика както си кара таксиджията без никаква причина, жената да му показва средни пръсти, освен ако той не и е казал нещо цинично и вулгарно.
83.
Един от Карабаир
30.07.2020 02:09:32
14
23
Милков,намери си адвокати и съди Флагман,понеже те набедиха за убиец.Потърси на Вагона адвокатите.Те имат опит с такива журналистически набеждавания.
82.
Герги
30.07.2020 01:17:23
9
37
Аз само едно не мога да разбера!! Тука ври от СПАСИТЕЛИ в коментарите, а днес в автобуса за Меден Рудник две възрастни жени стояха прави до мен през целият път!!! По седалките беше пълно с млади хора, ама виж какъв късмет явно нито един от тези около 80 спасителя тук не е бил в автобуса!! Или ако е бил, си е гледал телефона и не е видял, че жениците висят прави!! Че толкова за СПАСИТЕЛИТЕ от Флагман.
81.
ok
30.07.2020 01:00:22
35
25
Хората в цивилизованите страни спират автомобилите, слизат, спасяват животинки на пътя, тоз една жена не можал да убеди да я закарал поне обратно. Дрън-дрън. И я видял, че "навлизала в платното за движение, където миннавали автомобили", ама не направил нищо, щото била "по-висока от него". Как в такава кризисна ситуация изчислил кой по-висок, кой по-нисък, как не можел да я вземе на ръце и да я вкарал обратно в колата. Пълни глупости! А сега може ли да спи спокойно, като я зарязал в такава опасна ситуация???
80.
фффф
30.07.2020 00:49:25
36
33
Мисля, че таксиметровият шофьор носи по-голяма вина, защото първо знае, че жепата няма пари до дестинацията до която ще я кара, но въпреки това я качва. После прехвърля цялата вина върху убитата жена, просто защото не е жива да се защити, а само те двамата знаят какво се е случило в автомобила му и най-вече защото я оставя на безлюдно място в тъмното. По думите му той вижда, че е неадекватна, че навлиза в платното, където се движат автомобилите, но той си тръгнал човека и пита нас:"Кажете, вие на мое място...можете ли да я вкарате обратно в колата." Можеше да направиш много неща, за да я спасиш, но ако има човечност в теб. Ако няма, бездушно си тръгваш. Имаше едни български новели за случки с таксиметрови шофьори, един такъв таксиметров спаси човек, който се капеше да скочи от мост. Така, че може, всичко може, стига да искаш.
79.
Логично.
30.07.2020 00:47:17
28
28
Никой нормален човек първо няма да,я истави на шосето.Има станция полиция диспечери.тоз лъже.Той сее надявал да я такова затова тя му е показала среден пръст и е слязла.То и без,да,си полицай е ясно.Да,се арестува веднага и намерете кой я е блъснал недейте спа
78.
До cgv
30.07.2020 00:47:01
12
26
Едното си го гледал, а другото ти го е разказал някой, на когото някой му го е разказал също!!! Едно е паднал на релсите човек, а съвсем друго е оставен на отбивка! Ако беше я набил и натикал насила в колата, пак щеше да е виновен! От какво да я спасява, да не я е пуснал в аквариум с акули? Ти ако видиш някой да върви по банкета, тръгваш ли да го спасяваш? Единствената "вина" на шофьора е че е шофьор на такси!! Ако беше с друга професия, даже нямаше и да има статия!!
77.
Gt
30.07.2020 00:36:06
14
20
Бургазлийки масово плащат с клецане или дудук
76.
cgv
30.07.2020 00:34:43
26
19
Скоро гледах в Тубата един случай, пиян мъж заспал на пейка на гарата. Минава минувач с качулка, сяда до него и го обира. После става и тръгва. Пияният се разбужда, става и тръгва неорентиран и пада на релсите. Хората го гледат. Никой не му помага, освен...този който го е обрал. Да, той се връща и го издърпва. Извод т: Когат има човечност в тебе, намираш начин да спасиш човека, другото са оправдания на една гузна терзаеща се душа на един безмозъчен бакшиш, който иска да измие вината си с нелепа и протеворечива версия. Нека сам си носи кръста на безотговорната постъпка, коствала живота на горката жена.
75.
До 74
30.07.2020 00:27:13
3
14
Точно обратното е!! Явно на теб ти се иска да е така, но ще те разочаровам- ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!!! Сега вземай една лупа, сандвичи и отивай да търсиш следи!!
74.
Виновен до доказване на противното
30.07.2020 00:10:57
44
18
В момента бакшиша е единственият заподозрян и виновен за всичко до доказване на противното.
Така е по целият свят е такива случаи.
Така че засега той е виновен и той я е блъснал, докато не се докаже категорични друго.
Бакшиша отива на СЪД и после в Затвора за доста години.
И това да е за урок на всички нагли бакшиши или ще се кротнете и ще се държите любезно и няма да краде те хората или ще ядете хурката и шемдухате патките в затвора там разправяйте колко сте знаещи!
73.
Д
30.07.2020 00:10:41
35
27
Не знам дали лъже бакшиш или не но просто не трябвало да я качва след като няма пари. Вероятно е искал секс няма как да е друго. Хората го плюят защото е оставил сама жена на пътя а това си е морално престъпление и няма оправдание
72.
Моите 5 стотинки
30.07.2020 00:06:49
33
20
"Истинският убиец" за мен са двама.
На първо място таксиметровият, който я е зарязъл на пътя и на второ място този който я е прегазил. Вторият соиред мен трябва да отговаря за непредумишкено убийство и бягство от местопрестъплението, а първият трябва да отнесе по-сериозно наказание
71.
Васето
29.07.2020 23:48:55
4
25
А някой ще каже ли нещо за истинският убиец на жената? Този, който я е блъснал и избягал!! Или дотам не ви стига мисловната дейност?!
70.
Боцмана до 57
29.07.2020 23:40:54
4
20
Колега, не ми приписвай изрази които не съм изрекъл! Единственото, което казвам е че вменявате вина на човек без всякакви установени досега доказателства! Прочети ми пак поста! И то по разказа на една медия, която неведнъж досега си е сменила гледната точка на 180°. Не може по презумпция да се приписват всички пороци на бранша на този човек!! Виж надолу с какви епитети е накичено това момче, което пак ще се почетвъртя вече е с НЕДОКАЗАНА ВИНА!! Тогава мен какво точно трябва да ме спре да употребявам изрази като ДЕБИЛИ И МАЛОУМНИЦИ? Според мен, нищо!! Хубава вечер!
69.
До 62
29.07.2020 23:37:41
2
5
Не съм гузен брат. Няма за какво. Работех в България. В Бургас и има още много колеги като мен.
68.
До бакшиша
29.07.2020 23:32:37
34
23
Ей бакшиш!
Цялата ти история много прилича на голяма лъжа!
Не разбра ли че никой не ти вярва?!
И да се оправдава все тая, нали знаел който се оправдава обикновенно винаги е виновен!
Като си толкова невинен можеш да го докажеш с тест на въпроси на полиграф.
Отиди в присъствието на следователи да те разпита на полиграф и това е!
Ако си наистина невинен полиграф ще го покаже и всички ще ти повярват и ще съжаляват че са ооетнили името ти.
Обаче ако лъжеш и си виновен искам на всяка твоя лъжа да има закачен ток и да ти пържат гъза това заслужаваш!

А за това че си оставил жена сама посреднощмв нищо то без да съобщил на полицията няма никакво оправдание виновен си!
67.
Бай Дечо
29.07.2020 23:28:24
12
26
Добре, че има статии за бакшиши че да могат всички други утайки на обществото да поплюят и те по някого!! Ако имах ресурса да ви изкарам на показ тези, които сега в над 50 поста се възмущават от бакшиша, кълнат го и го заклеймяват, щяхте да онемеете от контингента!! Нищо чудно и Перата да е тук....
66.
Тц
29.07.2020 23:23:14
21
21
Бакшиша нещо ми е много съмнителен, най вероятно прокуратурата скоро ще го преклещи.
65.
до 61
29.07.2020 23:20:21
34
19
Може ли един въпрос?
А изключваш ли това, че таксиметрови шофьори предлагат на пияни жени или на такива от ромски произход, които нямат пари да си платят, че ще ги закарат в замяна ако получат нещо "розово"?
Лично аз съм виждал с очите си на гарата като чаках моя рейс, как стои малолетна циганка на съседната пейка, минава един рейс, втори рейс, и един 50 год. таксиджия я наблюдава от таксито поне 10 минути, след малко слезе от таксито, отиде до нея и я пита за къде е, тя каза някакво село и той и предложи да я закара и тя каза че няма пари за такси, а той и каза не се притеснявай ще се разберем нещо по пътя, и тя тръгна с него.
64.
Боцмана до 58
29.07.2020 23:16:04
13
36
Аре по- споко ще казваш на мъжа си!!! А колкото до това, че наричам теб и другите ДЕБИЛИ И МАЛОУМНИЦИ, то твърдо стоя на мнението си и използвам вашите похвати!! Значи ти може от едно преразказче на случилото се да наричаш един човек убиец и какво ли не още, а аз не мога да слагам етикети върху теб и всички овце по- долу, които вярвате на махленски раздумки?? Така ли?!! Има ли повдигнато обвинение това момче- няма!! Има ли преки доказателства за някаква вина- няма!! Коя си тогава ТИ, а също и всички останали че да го псувате и кълнете? Вие откъде знаете какво се е случило, след като ми задавате и на мен същият въпрос?!! За това пак твърдя- по така поднесените факти вина има ЕДИНСТВЕНО ЖЕНАТА И ТОЗИ КОЙТО Я Е БЛЪСНАЛ И ИЗБЯГАЛ( ИЛИ И ТОЙ Е ЖЕРТВА??). Аре малко по- споко и ти, А!!
63.
Да, да...
29.07.2020 23:14:24
17
21
Така учтиво и културно говори таксиметров шофьор в един по-добър свят, но не и в България. Гузен бакшиш! Животът ще ти го върне, запомни го!
62.
Бивш таксиметров шофьор
29.07.2020 23:09:28
14
41
Карах такси повече от 15 години. Все нощни смени. Само за сведение имам две висши образования ако това има някакво значение. Качвал съм клиенти , които не са си плащали сметката , качвал съм и такива , които са ми вадили нож в колата , качвал съм дрогирани и пияни , които са повръщали в колата в това число и жени. Аз ли съм виновен за всичко това ? Айде малко да се огледате в огледалото всички , които плюете хората , които не спят вечер а работят за единия хляб. Може да се припознаете в някой от моите клиенти за които ви споделих. И за ваше сведение таксиметров шофьор , който да е забогатял с работата си не познавам.
61.
Колето
29.07.2020 23:08:41
2
26
Не обвинявам таксиметровия шофьор, просто ми е гадно за горката жена. Отива на почивка и я прегазват няколко автомобила. Може би е била жива след първия удар, пълзяла е на шосето искала е да се премести, нямала е сили и с очите си вижда как се задава друг автомобил ,фаровете светят силно и се приближават смъртоносно към нея. В този миг вероятно тя е видяла образа на дъщеричката си, мислила е за семейството си, родителите, за всички онези хубави моменти които са я правили щастлива и усмихната......преди да затвори очи завинаги. :((( Много тъжно хора :((((
60.
До Боцмана
29.07.2020 22:51:59
21
7
Дърпай бе Уруд
59.
До Боцмана 53
29.07.2020 22:50:26
24
19
Уважаеми обичащ бакшишите човеко,
явно си се засегнал много лично, за да наричаш 52-ма изказали мнението си хора цитирам "МАЛОУМНИЦИ" и "ДЕБИЛИ ТАКИВА", и то само защото гледната им точка е различна от твоята. Ще си позволя да искажа извиненията си към теб, че дръзнахме да се съмняваме в достоверността на разказаната история. Склонна съм да предложа, че тези 52-ма човека са били измамени не веднъж и два пъти от копърките, карани от бакшиши, които помпат сметката както батките помпат мускулите си. Нямам намерение да те обиждам, имаш право на менение, очевидно или си бакшиш, или си роднина на въпросният бакшиш. Но това не ти пречи да запазиш добрият тон! И не забравяй, че всяко наше действие или дума, води до друго - а в конкретният случай с Юлия - доведе до смъртта на прекрасен човек и майка. Така, че, аре малко по-споко, а!
58.
До Боцмана 63
29.07.2020 22:50:06
5
21
Уважаеми обичащ бакшишите човеко,
явно си се засегнал много лично, за да наричаш 52-ма изказали мнението си хора цитирам "МАЛОУМНИЦИ" и "ДЕБИЛИ ТАКИВА", и то само защото гледната им точка е различна от твоята. Ще си позволя да искажа извиненията си към теб, че дръзнахме да се съмняваме в достоверността на разказаната история. Склонна съм да предложа, че тези 52-ма човека са били измамени не веднъж и два пъти от копърките, карани от бакшиши, които помпат сметката както батките помпат мускулите си. Нямам намерение да те обиждам, имаш право на менение, очевидно или си бакшиш, или си роднина на въпросният бакшиш. Но това не ти пречи да запазиш добрият тон! И не забравяй, че всяко наше действие или дума, води до друго - а в конкретният случай с Юлия - доведе до смъртта на прекрасен човек и майка. Така, че, аре малко по-споко, а!
57.
Боцмане
29.07.2020 22:50:06
22
36
Ти ще кажеш че си бил на задната седалка и си гледал какво става. Много категорично казано - тя слязла, тя нямала пари, тя била неадекватна. Че ти да не би да си и правил тест за да знаеш как е била? Ти откъде знаеш пък, че таксиметровия е бил адекватен, на преглед ли го води? Откъде знаеш че не и е казал " направи ми една свирка иначе няма да те закарам" или да е тръгнал да я пипа? Как така едно излизане на шосето посред нощ съдиш че е само по нейна вина и желание, ти откъде знаеш какво я е накарало да го направи? Само не ми казвай, че посред нощ на пияни жени по курортите никой не им предлага разни неща.? Не те знам в кой свят живееш, но би трябвало да знаеш че има всякакви мъже. Педофили, психари, насилници, откачалки има такива изроди че ти е бедна фантазията....Нали помниш какво направиха с журналистката от Русе в парка, сигурно и тя беше неадекватна и по нейна вина я изнасилиха и убиха?
Ти отхвърляш всякакви хипотези и казваш че всеки който мисли друго е дебил, и категорично си сигурен, че е така както казва таксиджията....откъде бе приятел си толкова сигурен?
56.
До 55
29.07.2020 22:49:35
15
25
Защото е искал секс. Какво да каже? "Исках да я изплющя ама тя не ми даде, аз и теглих една майна и си врътнах насрания задник и се прибрах в Созопол"? Ако не беше така, най-малкото щеше да разкаже на колегите си и да се пресмиват, или да я обсъждат по станцията. Ама той е бил насран и не е казал на никой нищо. За мен той е виновен.
55.
Хорейшо
29.07.2020 22:39:10
13
35
1. Защо е тръгнал да извършва услуга превоз от населено място до друго такова, след като е бил наясно че клиентката не е разполагала със сумата?
2. Защо не е сигнализирал по станцията на колеги или на диспечера, че клиента се е държал агресивно?
3. Защо не е съобщил поне на диспечера за неосъществен превоз на клиент до крайната точка и инцидентното му слизане посреднощ, на шосето, във видимо неадекватно състояние?

Да направят проверка на криминалното досие на таксиджията и да му изискат копие от фискала на касовия за издадена касова бележка за 20 лв., с точен час, километри и т.н..
54.
Ралица
29.07.2020 22:31:15
25
40
Историята на таксиджията П.М. куца от самото начало. Още на пиацата тя го е уведомила, че има само 20 лева, но той тръгва с пийналата дама, въпреки че не е мислил да я кара за толкова пари до Арапята. Хареса му че е сама и "превъзбудена", както сам казва. Ако беше читав, нямаше да тръгне, щеше да я изкара от таксито си дори с полиция. Центъра на Созопол е обитаем все пак. Той обаче никога не е мислил да я кара за няк`ви си 20 лева. И как я зарязал сама на такова бесовско шосе! Тя е оцеляла само няколко минути! Това е чудовищно !
53.
Боцмана
29.07.2020 22:30:45
29
44
Флагман, доволни ли сте от безумието което вие раздухахте??? И пак се повтарям- лансирахте една изсмукана от пръсти история, вие си знаете защо. С лека ръка хвърлихте вината върху човек, който си вади хляба с труд!!! Това трябва да знаят и всички малоумни дебили под мен, които хвърлят вина върху таксиметровият шофьор!! Той ли е блъснал жената?! Няма такива доказателства, значи край на темата!!! Кой слязъл, кой се скарал, кой нямал пари НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!! Разбрахте ли ве, МАЛОУМНИЦИ ПОД МЕН?? Става въпрос за 34 годишна жена ве, ДЕБИЛИ ТАКИВА, не за дете!! Слязла е жива, ако има акъл дръпва се настрани и звъни на приятелите си в Созопол!! Ако няма акъл, някой ще я блъсне и на Арапя, след като я остави таксито!! Това момче цял живот ли ще върви след нея да я пази а, дебили?! Това че мразите бакшишите е лично ваш проблем!!
52.
хич не вярвам!
29.07.2020 22:20:08
11
13
С риск да си навлека ругатни и от защитаващите бакшиша и от ответната страна, ще кажа, че познавах Юлето бегло - много яка мацка и доста емоционална. За така обсъжданият среден пръст - въобще не се съмнявам, че му го е показала, ако е била афектирана (не, че има някакво значение!!!) Всички сме се парили от бакшишите по морето, до сега не съм попадала на нощна тарифа 2,50 кинта, еле па в Созопол. Склонна съм да вярвам, че част от разказаната от него история е истина. НО ЗА ТАРИФАТА НЕСЪМНЕНЕНО ЛЪЖЕ! Сметката е набъбвала със скоростта на светлината! Това е била причинатата Юлето да слезе от колата. Дори и да е имала само с 20 лева в себе си, ако сметката беше в рамките на разумното, нейните приятели от Арапя щяха да я платят. А на този изверг, който я е прегазил пръв и я е помлял - да го споходи същата съдба, ама не него, а дъщеря му! Почивай в мир, Юле!
51.
123
29.07.2020 22:18:03
10
32
Тая клета женица с 20лв. ли е дошла от София?! И дебитна карта няма?! В 34-те км.
от Созопол до Арапя няма и банкомати сигурно?! Ай, по-сериозно, на кой я разправяш тая тъпа версия. Я, изкарай от отчета копие на фискалния бон и го дай на флагман да докажеш, че наистина си я таксувал по апарат. Хем ще разберем в колко часа си я оставил и къде, и да видим за толкова време дали ще може да стигне кьоркютюк пияна до мястото на инцидента. Хайде данъчните една проверка да ти спретнат за въпросната вечер колко курса си отчел. Бъди мъж и си кажи нещата както са. То по-лошо от това няма накъде да стане.
50.
Ahill
29.07.2020 22:13:40
3
21
Съвсем нормално е когато човек е можел да направи нещо, с което да предотврати нещо лошо и не го е направил, да изпитва някаква вина, този като го гледам, как обвинява за всичко момичето и повтаря samo "с чиста съвест съм" нещо не ми изглежда много нормална такава реакция. По принцип нормалните и човечни хора страдат, изпитват вина в такъв момент, а другите безскрупулните "с чиста съвест" прехвърлят вината на другите.
49.
Ahill
29.07.2020 22:09:30
7
38
Един добър и нормален човек би реагирал така....щеше да каже "Съжалявам много, не трябваше да я оставям, трбяваше да сигнализирам, чувствам някаква вина, съжалявам" ....добрия и нормалния човек винаги ще изпита някаква вина дори и да не е виновен. А този бакшиш е много нагъл и казва " С чиста съвест съм, тя беше агресивна, показа ми среден пръст, не беше мой тип жена". Що за изрод трябва да си за да кажеш нещо подобно, за брутално убит човек, който преди това си оставил посред нощ на шосето?
48.
004
29.07.2020 22:02:15
6
30
Това, че е висшист жената нищо не значи.Познавам много такива, които в почивните дни са дроб, даже до системи се докарват.....а таксиметрови шофьори има свякакви- и тъпаци и такива с 2 висши, всеки сам избира как да си изкарва хляба.
47.
Боби
29.07.2020 21:55:05
14
26
Бакшиша лъже
Бакшиша не би тръгнал ако не беше сигурен че ще му платят.
Тя казала че има 20 лева после му казала ще ме караш докъдето ми стигнат парите а той се навил ... не вярвам.
Бакшиша не би си изгубиш мястото на стоянката за 20 лева не сигурни.
Скарали са се за нещо друго.
Възможно е било и тя да е била много пияна.
46.
До 40
29.07.2020 21:52:27
28
24
То е ясно, искал е секс, тя е отказала и е слязла. Бакшиш лъже яко. Не била негов тип, кой го пита? Сам се дъни.
45.
разбира се
29.07.2020 21:49:11
5
21
в неговата версия той е невинен, тя зъл демон.. естествено
44.
адв.Цинцеровкая?
29.07.2020 21:44:46
11
22
Шофьора е виновен за причиняване на смърт по непредпазливост. Осъзнавайки ясно,че жената във видимо неадекватно състояние-тя да го кара да я остави сама в необитаема и неосветена местност, според думите му, след употреба на алкохол,а може би и други вещества. Ако е опитала да го напада или обижда, вербално или не или в случай на опит за физическо нападение,то той като длъжностно лице е длъжен и е в правото си да я заключи в автомобила и да излезе от него представляващ място с доказателствен материал, до пристигане на полиция и екип на спешна медицинска помощ. Впредвид ситуацията той не е взел необходимите мерки за обезпечаване на сигурността на клиента си по време на движение и след безопасното слизане от ППС-то, шофьорът носи вина,ако пътни-к/ци пострадат вследствие на неправилната му маневра или установяване на място на ППС-то.Другите автомобилисти нанесли фаталните ПТП-та също носят вина.
Прокуратурата да повдигне обвинение към таксиметровия, като първоначален заподозрян за подтикване / причиняване на смърт по непредпазливост!
43.
Турист
29.07.2020 21:44:12
12
31
Искам само да попитам мазния бакшиш. ОПРАВИХА ЛИ ТИ ЖИВОТА ТИЯ 20 КИНТА ВЕ ПЕЧАЛБАР?
БОЙКОТ на бакшишите
42.
31 таксиметров шофьор
29.07.2020 21:43:20
9
9
до 27.Ти по-добре обърни внимание на твоето образование ,ако изобщо имаш такова.За сведение -правописът се учи още в основното.Обърни по специално внимание на: кога се пише ПЪЛЕН ЧЛЕН,ИС(з)КАРАТ-(без коментар),също така-къде се поставя запетая.....
41.
Трол до 32
29.07.2020 21:41:14
9
36
Ай стига с етикетите кой какъв ставал. Не може всички да са вишисти, някой трябва и да работи. Да кара таксито, да направи хляба, да ви налее бензин в колите, да сее зеленчуци и т. н. Образованието не е гаранция, че един човек е добър, човечен или състрадателен.
40.
Батката
29.07.2020 21:40:35
32
16
Не мисля, че тези 20лв са ябълката на раздора. Имало е нещо друго което само алчният бакшиш знае, и най вероятно няма да каже какво всъщност се е случило, останалото е догатки. А и ако наистина е имала само 20лв не е проблем, все пак си отива в квартирата или хотел, бунгало ако щете, трябва да е имала някой лев никой не идва на курорт с 20лв плаща му и по живо по здраво. Лично аз съм го правил качвал съм се без пари но когато стигна крайната точка знам, че у дома има пари и му казвам да изчака 2 3 минутки докато взема пари да му платя. Та така жалко за момичето дано е на по хубаво място. Но както казах истината няма да е разберем само мазният бакшиш е знае
39.
Турист
29.07.2020 21:34:38
15
27
Бакшиша може и да казва истината.Софиянците се мислят,че са нещо повече от останалите българи,защото взимат големи заплати и гледат на другите от високо.
38.
31 таксиметров шофьор
29.07.2020 21:31:53
8
31
до 28.Глупости на търкалета -алкохола не прощава,няма висшисти,няма мъже,жени,тинейджъри.Прехвърлят ли си мярката и се опитват да се държат,като собственици на автомобила.Слизали са от таксито,заради всякакви глупости и прищевки:не се пуши в купето(обозначено е със стикери отвън) -въпреки това решават,че ще си отворят прозорец и ще пушат,мини тука срещу знака аз с моята кола минавам, ти сега защо не знаеш дали има хора в дискотеката,,защо нямаш записана еди си коя песен и т.н.Всичко това води до следното-таксито спира и услугата ПРЕВОЗ се преустановява НА МЯСТО.ОТНОСНО клиентите-цигани не качвам изобщо,даже и от централата ги отказвам.По отношение на другите изброени - на челото им не пише:дилър,крадец,проститутка,масов убиец,изнасилвач ит.н.Нямам и скенер за да видя,какво пренасят -за мен те са просто клиенти,докато се държат като такива.Чисто и просто взимам те от т.А до т.Б и пито платено.Какво си правил преди и след това си е твоя работа.
37.
Трол
29.07.2020 21:28:04
4
24
Ако това е истината, трябвало е да се обади на 112.
36.
Иван
29.07.2020 21:26:32
7
16
Лъже
35.
*********
29.07.2020 21:22:38
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
34.
Fuck you
29.07.2020 21:17:50
22
47
Много ми е интересно, защо не се пазарите в ресторанта за цена на бирата или кюфтета? Бакшиша ли е виновен, че софиянката се напила и няма достатъчно пари? Човека е излязъл да храни семейството си, а не на благотворителна мисия!
33.
Юлия
29.07.2020 21:14:24
62
16
лъжец и убиец. никой да не се качва на таксито. бойкот.
32.
shaRk
29.07.2020 21:09:22
36
28
Проверете криминалното досие на таксиджията, да видим дали е читав. Обзалагам се че не е. Таксиджии стават само неудачниците, които нямат образование и никакви амбиции в живота.
Егати наглия таксиджия какви ги дрънка, не била негов тип убитата, и ако беше негов тип какво, тогава щеше да и налети ли?
31.
таксиметров шофьор
29.07.2020 21:05:47
2
55
25 години в бранша,само нощни смени.Колегата е допуснал грешка още на пиацата - грешна преценка на клиента и подценяване на ситуацията.Трябвало е да откаже курса.
30.
Наско
29.07.2020 21:04:49
34
20
Ти си я убил бе, не го ли осъзнаваш, с бездействие
29.
До ТТ
29.07.2020 20:58:01
11
15
Виксш вишистите не показват среден пръст, не пият, не псуват. Бакшиша тъп бил, ама вота в сайта манипулира.
28.
до 23
29.07.2020 20:57:18
10
34
По принцип жена показва в отговор среден пръст само когато са и подхвърлили нещо вулгарно или цинично, по същата причина може и да слезе от кола, посред нощ, в тъмното на пътя. Не е нужно някой да я извежда от колата, стига да се държиш като олигофрен, тя сама ще предпочете да слезе. Това за мен е най-логично обяснение. Само не ми казвайте че таксиметровите шофьори са много съвестни хора, постоянно возят проститутки, циганки, дилъри, често ги ползват за отцепки или за пренасяне на нещо незаконно. Да не говорим, че постоянно предлагат да закарат някоя циганка до някъде срещу нещо друго в замяна. Познавам много таксиджии и всичките го правят.
27.
ТТ
29.07.2020 20:53:06
44
21
Активира родата наглия миризлив бакшиш.Даже вота манипулират.Опитват се да искарат жената такава каквато не е.Нали видяхме предната статия завършила е магистратура в УНСС и е ра ботила за българския клон на Сименс в София.Дай да те видим ти кой си.(средно образование имаш ли?)
26.
Хора
29.07.2020 20:51:32
15
28
Спрете се! Как знаете кой е лъже и кой не. Едва ли човека ще си рискува хляба за пияна туристка. Всеки си има глава на раменете. Какво да я прави, на сила ли да я натиска в таксито. Гадно е, че и тоя дето я е блъснал е избягал, но поставете се на негово място. Човек на пътното платно посред нощ, в нищото. Само за секунда се поставете на негово място. Заради глупостта на една- думати мъка и провалени животи
25.
Според мен бакшиша е виновен
29.07.2020 20:50:09
37
26
Бакшиша е виновен и ще го отнесе. Още отсега да си стяга багажа. Как няма да се обадиш и да съобщиш на 112 бе? Как спиш изобщо, след този случай?
24.
така така
29.07.2020 20:44:18
29
24
Днес на гарата в Приморско към 6 и 30 двама бакшиша даже коментираха въпросният случай с думите че заради една патка дето нямала пари да ругаят по бранша. Като нямала пари много ясно че ще я свали от колата и показваха даже от коя страна на кола е била блъсната!
23.
Qwert
29.07.2020 20:43:38
13
34
Аз пък не съм сигурен , че лъже. Нагли , пияни софиянки под път и над път. А нейните “приятели” да и бяха дали пари за такси. Едва ли таксиджията я е свалил насила. Жалко за детето.
22.
Аман
29.07.2020 20:41:45
23
34
Мен ми е жал за таксиджията. Зарафи безотговотното поведение на някой, да го плюят всички, все едно оная е малко дете.
21.
така така
29.07.2020 20:40:54
37
17
Грозна история от грозен по душа човек! Кармата ще му се върне на бакшиша!!!!
20.
*********
29.07.2020 20:39:19
4
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Може и така да е, но може и да не
29.07.2020 20:34:05
4
30
Факт е, че в момента хората не са добре психически и имат много неприлично поведение. Факт е, че са трудно търпими повечето от хората и създават много проблеми. Обаче дали е имало скандал и показване на средни пръсти, няма как да се знае, ако не се покажат доказателства. Нормално е таксиджията да иска да се защити и да наговори свой версии, които го оневиняват. Затова не коментирам версията му. Но е грешка, че имат право да оставят хора където си поискат, без да подадат сигнал до съответен контролен орган. Без да обвинявам такситата, а с обвинение към политиците, които оставиха всички сектори без отговорности. Всички таскиджии трябва да сигнализират в полицията ако водят съмнителни клинети или оставят клиенти на съмнителни места. Същото трябва да е с болници и така нататък
18.
Созопол
29.07.2020 20:33:52
66
38
Коя зряла жена и майка, с малка дъщеричка, с висша магистратура и престижна работа, за която този край на България е напълно непознат, ще поиска таксиметров шофьор да я остави посред нощ, извън града на шосето?
За да се принуди горката жена да слезе там е станало нещо в колата. Този изрод вместо да му стане гадно за жената, започва да я обвинява, той още малко ще изкара, че убитата жена го е тормозила и се е гаврила с него в таксито. При наличието на постоянна връзка с диспечер и с още 30 колеги, таксиметровите шофоьри могат да сигнализират на секундата ако имат агресивен клиент.
17.
Уф
29.07.2020 20:32:53
31
62
Попиляхте човека за нищо. Пияна глупачка, но със самочувствие се качва в колата, решава, че сумата голяма била, слиза. Абе всеки си има мозък в главата. Тая като майка преди да се върне в младежките години, не е ли помислила, че дете има и заради него жива и здрава трябва да се прибере. А отнисно, че шофьора искал нещо от нея- я се осъзнайте. Това му е бизнеса на човека, заради пияна патка да го съсипе...
16.
Тц
29.07.2020 20:32:52
33
23
Имал съм доста перипети с таксиметрови шофьори през годините. Особено с тези от Созопол . Нямал съм един,който да не се е държал вулгарно и да не се е присмивал като съм започвал да си уговарям цената.
Вероятно пътничкат наистина може да е била изнервяща, но според мен този е изхвърлил жената на пътя като е разбрал,че не може да си покрие превода.Не му вярвам!На съд!
15.
Наблюдател
29.07.2020 20:28:46
45
25
С 20-те лева какво си купи? От любопитство питам...
14.
...
29.07.2020 20:18:50
8
39
Дори и да повярваме на този разказ, адекватната реакция на шофьора би била да сигнализира на тел.112. Според него жената не е била в нормално състояние, добре, но той не я оставя в центъра на града, а на скоростен път!!! И ако той не може да я "озапти", има органи, на които това им е работата!!! Мъж с толкова години стаж зад волана, добре познаващ района, не може да не предположи риска, на който се излага жената!!! Казва, че има деца, да са му живи и здрави, но само за миг да си представи ако негово дете е на мястото на тази жена и негов колега, ей така да го зареже...
13.
R
29.07.2020 20:18:14
8
40
Абе мадамата е била наквасена. Ако е искала след, като я е оставило таксито е щяла да се обади на приятелите си да я приберат. Всеки има телефон в днешно време. Аман от бакшиши ама аман и от пияни туристи.
12.
Димо
29.07.2020 20:14:59
36
20
Ега си долната твар!!! Този не е трябвало да се ражда!!!
11.
до 5.
29.07.2020 20:04:21
38
11
Явно и ти си като него, боклук!
10.
Ели
29.07.2020 20:02:09
53
34
Гадже боклук!Също като онзи бакшиш,който качил мъжа с едногодишно дете,който преди това убил жена си.Казал на бакшиша да вземе детето,оня нещастник отказал и бащата си убил собственото дете!Грам съвест,ако имат тия мазни ,алчни бакшиши,цял живот няма да мога спокойно да спят!
9.
До 4
29.07.2020 20:01:37
19
45
Да го духаш.......копеле мръсно.
8.
Ванката
29.07.2020 20:01:33
63
48
Не била негов тип жена ....що за тъпо нещо да го каже това. А защо не съобщи по станцията че имаш агресивен клент който го псува и напада? Значи е нямало нищо такова. Предложил и е нещо мръсно и долно на жената, защото не са и стигали парите...това е редовна таксиджийска практика. Тя се е стреснала и е казала да спре за да слезе...предпочела е дори да върви в тъмното извън града. Ужас.
7.
!!!!!!!!!!!
29.07.2020 20:01:21
68
35
Голям грях си взел, сельо! Че и деца имаш, изрод!
БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!
6.
Селяк гладен
29.07.2020 20:00:58
53
34
Кой знай как я е заплашил за да е искала да слезе веднага.
5.
До 1
29.07.2020 19:59:57
39
78
Ти откъде знаеш ,че шофьора лъже бе,боклук?
Аман от гадове,като тебе,които коментират,колкото да избиват комплексите си за малоценност....Абе на тебе да не ти е малко пишлето,че си толкова озлобен ??? Или си джендър ??? Тъпанар нещастен.
4.
Ден година храни
29.07.2020 19:59:08
73
48
Лъже спарения миризлив бакшиш.
На бесилото!
3.
Бургас
29.07.2020 19:54:48
74
59
Ако иска да си изчисти името да мине през полиграф.
2.
Хахахах
29.07.2020 19:52:40
75
60
Можеше да се обадиш на 112 и да им кажеш това в което се опитваш да излъжеш че има човек пиян на главен път....да умреш като куче с 20 лв в ръка! Алчността ще ви погуби мършави бакшиши :)
1.
ТТ
29.07.2020 19:45:11
78
56
Как лъже наглия бакшиш.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори