×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте колата, която блъсна Юлия Ангелова край Созопол, на местен човек е!


Вижте колата, която блъсна Юлия Ангелова край Созопол, на местен човек е!
На горната снимка е колата, която се подозира, че е скрита в нечий гараж в Созополско. Цветелин Цеков издирва кой е блъснал бившата му съпруга и избягал
Тема в развитие
Прокуратурата проговори за кръвните проби на Юлия, която бе убита от неизвестен шофьор край Созопол 9-годишното сираче на прегазената край Созопол Юлия принудено да изплаща банковия й кредит Вижте колата, която блъсна Юлия Ангелова край Созопол, на местен човек е! Ексклузивно! Таксиметровият шофьор от фаталната нощ с Юлия, която загина на пътя, проговори пред Флагман Юлия оставя сираче 13-годишно момиченце, след като таксиджия от Созопол я пусна в ръцете на смъртта Разкрит е таксиджията, взел Юлия от “Ginny bar”. Алчността му я убила на пътя! Нови разкрития за загиналата край Созопол Юлия: Стана ясно как се е озовала на пътя Зловещи подробности за загиналата на пътя край Созопол Юлия Кошмар! Втори шофьор е прегазил убитата  пешеходка край Созопол, той подал сигнал на 112 Трагедия край Созопол! Шофьор уби на пътя 34-годишна жена и избяга
виж още
скрий
10 Октомври 2020, Събота, 16:57 ч.
Автор: Флагман.бг

Цветелин Цеков провежда собствено разледване за смъртта на майката на детето си

 

Два месеца след смъртта на Юлия Ангелова убита на пътя между Созопол и Приморско, виновникът все още не е открит. Флагман.бг разказа ексклузивни подробности за жестоката трагедия, отнела живота на 34-годишната жена.

Припомняме, че на 26 юли, около 01 часа след полунощ, младата жена бе блъсната от лек автомобил, чийто водач бяга от местопроизшествието, а след това и от още една кола, шофьорът на второто МПС подаде сигнала на телефон 112. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Издирва се основният извършител, който е помел Юлия с висока скорост и е изчезнал от мястото. На този етап е ясно, че колата му е сив металик от неизвестен модел. Той е заснет от камерите на преброителните пунктове по пътя, но тъй като кадърът е направен по тъмно, е с изключително лошо качество и почти неразпознаваем.

"Искам страхливецът да каже в очите на детето ми защо отне майка му", бившият й съпруг Цветелин Цеков, цитиран от колегите от "България днес". "Единственото, което искам, е този, който е блъснал Юлия и избягал, да бъде разкрит, задържан и осъден. Нека този страхливец да се изправи пред нашата 9-годишна дъщеря и в очите да й каже защо й отне майка й", казва Цеков, който е експолицай.

Това е първата кола, която е помела Юлия, снимка: България днес

Свидетели на тежкото престъпление, причинило смъртта на красавицата Юлия, също няма освен разказа на таксиметров шофьор. Той бил нает от младата жена да я закара от Созопол до къмпинг "Арапя", в който била отседнала. Таксиджията твърдял, че оставил клиентката на пътя, защото нямала достатъчно пари да плати за целия курс.

"Това не е вярно. Той казва, че апаратът му е показвал 22 лв., тя му е дала 20 лв. и я оставил. До мястото, което посочва, цената е 18 лв. 22 са до това място, на което Юлия е блъсната от избягалия шофьор. Разстоянието между двете точки е около 500 метра", обяснява Цветелин Цеков.

Бившият мъж на прегазената Юлия: Убиецът да обясни на дъщеря ни защо майка й е мъртва

Той допуска, че таксиджията крие някои факти около инцидента. Травмите по тялото на Юлия показват, че тя е слязла от задната дясна врата на колата и най-вероятно е тръгнала да пресича пътя зад таксито. В този момент е блъсната от колата на беглеца, предполага Цеков. Дали е станало точно така, ще трябва да установят разследващите.

"Към момента нямам никаква информация от колегите от Областната дирекция на МВР в Бургас и не зная какво става със случая", казва Цветелин Цеков.

Като анализира известните му факти, почерненият мъж допуска, че най-вероятно таксиджията Пламен Милков, който е от близкото с. Равадиново, познава водача, блъснал Юлия, и го прикрива. Публично известно към момента е, че въпросният таксиджия няколко пъти е сменял версията си за случилото се във фаталната нощ.

Таксиметровият шофьор от фаталната нощ с Юлия, която загина на пътя, проговори пред Флагман

"Може би трябва да се работи повече с този човек, дори да се изпрати на изследване с полиграф. Като криминален психолог мога да кажа, че първият шофьор, блъснал Юлия, е мъж, местен човек, със семейство, на средна възраст, най-вероятно е бил под въздействие на алкохол или наркотици. Бягайки от местопрестъплението, той е осъзнавал какво върши. Бил е наясно с последиците, които ще има за него, ако остане. Извършителят не е жена. Те имат друга психика. Тя не би могла да запази самообладание. Би позвънила най-малко на мъжа си или на близък за помощ. В нея би проговорило майчинското чувство, би слязла да види какво е направила. Невъзможно е шофьорът да не е усетил удара на човек около 70 кг при скорост над 80 км/ч. От такъв сблъсък остават сериозни поражения по колата - по бронята, по предницата, по капака. С тях не би могло да стигне далеч, без това да направи впечатление. Беглецът е местен, който познава района, може да се придвижи бързо на сравнително кратко разстояние и да скрие колата, без да бъде забелязан. Със сигурност е разбрал какво е направил и е избягал като пълен страхливец, без да спре и да помогне на пострадалия човек, защото е искал да прикрие друго - алкохол или дрога. Възможно е да е някой, който по принцип си пие и си кара кола", обяснява Цеков.

Цветелин и настоящата му съпруга се грижат за 9-годишната му дъщеря от брака с Юлия след нейната смърт. "И макар че е едва на 9 години, дъщеря ми се държи много зряло. С нея, разбира се, работи психолог. Дъщеря ми осъзнава какво се е случило. Иска убиецът да бъде намерен и да го пита защо така е постъпил с майка й", казва той.

Колата е скрита

Беглецът от местопрестъплението не е унищожил автомобила си, а го е скрил в района, смята Цеков. Практиката му като полицай със 17 години стаж показва, че престъпниците постъпват по три начина с колите, които могат да ги уличат - палят ги, потапят ги във водоеми или ги скриват.

"В този случай е скрит. Не е разфасован, защото при това действие остават много елементи от автомобила, а освобождаването от тях крие риск от привличане на внимание. Изчаква се всичко да заглъхне и тогава извършителят ще се опита да се освободи от колата", заключва още той.


В категории: Созопол


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
22
Коментара по темата
22.
Не бе
14.10.2020 08:37:35
0
0
Alfa-147 е
21.
Мария Тънасова
13.10.2020 13:31:58
0
4
Бе, те ще осъдят шофьора на ТИРа в Лесово, че оня му се е нанизъл отзад като по учебник, та шофьорът в случая как да не се укрива?! Да си караш след полунощ колата, и някаква развинтена да ти се метне изневиделица, какъв факир трябва да си?... Ако при разминаване със спрялото такси, ТЯ минава зад него и пресича, ти си частично заслепен от фарове, точно от посоката на пешеходката. Виждаш я като частичен силует в момента на удара. И да обяснявал на дъщеря и, защо е убил майка и? Що за тъпотия? Тя майка и, ако е успяла да стигне до морето в тази нощ, Нептун ли трябва да обяснява къде е?
20.
кольо-хубавеца
13.10.2020 08:34:05
0
2
Алфа ромео 146
Дърт кошник(повечето сиви)
19.
Защо ли
11.10.2020 12:00:48
1
13
Защо ли за възрастни жени блъснати на пешеходна пътека посред бял ден, напълно невинни, не се вдига такъв шум? И те са били млади и красиви, имали са деца? Или вече като не са, дай да им помогнем да се отърват от живота? Нека съдебната система си върши работата, няма нужда от прекален шум и коментари!
18.
Ботьо Ботев
11.10.2020 10:56:07
2
7
Грешка при първо четене на снимката. При увеличението на снимката, колата е "MAZDA 323F" модел (1989-1994),(сподвижните фарове). Сега вече е сигурно. Предницата е по-полегата, лайсната на вратата е по-горе, а огледалото на вратата е по-напред на вратата от колкото при "WV Golf 1". Така, че колата е "MAZDA 323F" модел от (1989-1994) (с подвижните фарове) е на снимката.
17.
Kkkk
11.10.2020 10:09:36
1
12
Да проверят по клетките на мобилния оператор в този момент в този район, кои номера са регистрирани. И двамата са имали телефони така, че много точно може да се определи . Едва ли и извършителят не е бил с такъв в него. След това да се види кои от хората които са преминавали там карат подобен автомобил и да се проверят и самите автомобили.
16.
Ботьо Ботев
11.10.2020 09:27:45
0
8
Колата е "WV Golf 1" по снимката, на цвят бял или сребрист металик, защото цвета съвпада с цвета на "зебрата". Редки бройки останаха. Търсете в Созополска община по регистър. Намерете я най-после за да се разплете случая.
15.
Заплатаджии прости
11.10.2020 08:43:21
4
26
Да проверят камерите от изходите на всички близки курорти. Да видят и от входа към Бургас, Меден Рудник и т.н
Бахти трудния случай в 1:00 на пътя сигурно е имало 10 коли и да не можеш да намериш 1 от тях при положение че имаш снимка за ориентир и знаеш цвета на колата, къде е била и в колко часа. На тея заплатаджии полицаите не им се работи просто тва е, тея олиг*френи и 200 лв заплата не заслужават няма такива некадърници
14.
Инфо за бакшиша
10.10.2020 22:17:50
13
12
След случаят и голямото напрежение бакшиша става гей и всеки ден го праскат отзаде тайно от всички щото иначе не може да издържи на напрежението.
13.
Кая
10.10.2020 22:02:52
18
25
Съсипаха го това момче, шофьорът на таксито! Какво е виновен, че една пияна жена е решила, че може да отиде за 20лв. до Арапя? Какво да направи, ако жената действително го е ругаела и е показвала средни пръсти? Да я държи насила в колата?
А другият шофьор чак пък да е убиец? Кой нормален човек очаква посред нощ от нищото да изскочи жена и то, която въобще не знае на кой свят е.
Бог да я прости Юлия, но каквото човек сам си направи и Господ не може да му го направи.
12.
tinko
10.10.2020 20:39:59
6
5
това е Ситроена на Фантомас .. хаххааа паляци разследване водил лично .. бил от Созопол .. авеее
11.
1234
10.10.2020 20:37:18
8
15
Ми ако няма пешеходна пътека и тя е изскочила на пътя без да се оглежда и се хвърля едва ли не под гумите на преминаваща кола кво ще правим ?
10.
Класика в брака.
10.10.2020 20:34:14
12
15
Полицай и лека жена хихихии.
Тази ковра кво търси там по тва време и дали е била трезва и ненадрусана?
9.
Може би
10.10.2020 19:54:16
5
2
Колата ми прилича на Пежо 207, около 2007, ама кой знае.. just guessing
8.
До флагман
10.10.2020 18:58:16
2
5
Като гледам снимката на колата , мястото ми прилича на разклона за Атия посока Бургас .
7.
Сарая
10.10.2020 18:39:11
2
10
Голф 6 ми мяза
6.
Вуйчо
10.10.2020 18:32:04
0
13
Флагман..може да кажем само че е светла на цвят колата от b/w камера толкова!/големи екстрасенси/...емиии..."медия" едвали..само най-важното..абсурд...гоним стотинките!
5.
До предния
10.10.2020 18:27:43
1
8
Много точно го определяш,но в случая хумора ти не е уместен!
4.
?
10.10.2020 18:18:18
9
14
Прилича на джипката на един индивид дето обикаля като преяла мастия.
3.
Ами
10.10.2020 17:44:43
12
42
Може и да не е бил пиян или дрогиран. Може просто да се е изплашил. Има и такива случаи. Ами какво прави твоята бивша жена на пътното платно? Зебра ли има там? Светофар ли има там?
2.
А ве
10.10.2020 17:42:45
2
22
Те марката не могат да разпознаят, иначе била сива, че и металик.
Не може ли да е бяла-мат?!
1.
1
10.10.2020 17:05:23
3
17
Това е Пежо 206.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори