×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разкрит е таксиджията, взел Юлия от “Ginny bar”. Алчността му я убила на пътя!


Разкрит е таксиджията, взел Юлия от “Ginny bar”. Алчността му я убила на пътя!
В 00:30 ч. 34-годишната столичанка си тръгнала от Централния плаж в посока „Арапя”, с наето оттук такси
Тема в развитие
Прокуратурата проговори за кръвните проби на Юлия, която бе убита от неизвестен шофьор край Созопол 9-годишното сираче на прегазената край Созопол Юлия принудено да изплаща банковия й кредит Вижте колата, която блъсна Юлия Ангелова край Созопол, на местен човек е! Ексклузивно! Таксиметровият шофьор от фаталната нощ с Юлия, която загина на пътя, проговори пред Флагман Юлия оставя сираче 13-годишно момиченце, след като таксиджия от Созопол я пусна в ръцете на смъртта Разкрит е таксиджията, взел Юлия от “Ginny bar”. Алчността му я убила на пътя! Нови разкрития за загиналата край Созопол Юлия: Стана ясно как се е озовала на пътя Зловещи подробности за загиналата на пътя край Созопол Юлия Кошмар! Втори шофьор е прегазил убитата  пешеходка край Созопол, той подал сигнал на 112 Трагедия край Созопол! Шофьор уби на пътя 34-годишна жена и избяга
виж още
скрий
28 Юли 2020, Вторник, 16:41 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Той твърдял пред разследващите, че му домъчняло за нея, върнал се да я прибере обратно в Созопол, но тя му показала среден пръст

Флагман.бг продължава да разплита историята с 34-годишната гостенка на Созопол, която бе застигната от страшна смърт поради абсолютната ни алчност и тотална безчовечност. Както вече ви съобщихме, столичанката Юлия Д. бе премазана от няколко автомобила  на главния път Созопол-Приморско, близо до разклона за в.с.”Свети Тома” в нощта срещу неделя.

Тялото й в бургаската морга няма здрава кост, което свидетелства, че младата жена е била жертва поне на два автомобила – била е помляна напълно, докато се появи един почтен човек, който да съобщи за зловещата находка в дясната лента - в посока Приморско.

Около 01:10 часа Сузуки „Лиана”, със софийска регистрация и седяш зад волана софиянец, връхлита върху неидентифицирано тяло в дясната лента. Човекът спира и осветява труп на жена, алармира тел. 112.

Тестван е за алкохол и наркотици, резултатите му са отрицателни. Всъщност в историята, която ще ви разкажем по-нататък той се очертава като е единственучастник, който е проявил човешки черти с поведението си. Разследването ни показва, че туристката е отседнала на къмпинг „Арапя”, близо до град Царево. В събота вечерта тя имала среща с приятелка в Созопол, където обичали да посещават рокерското заведение „Ginny bar” на Централния плаж.

Нови разкрития за загиналата край Созопол Юлия: Стана ясно как се е озовала на пътя

Малко след като излезли на главния път, до разклона за в.с. „Свети Тома”
Юлия била зарязана, защото не й достигали парите за още 20 км

Според събраните от Флагман.бг данни, предадени ни от надежден източник, свързан с разследването, софиянката не е била нито много пияна, нито дрогирана. Нещо повече – младата жена изглеждала съвсем прилично. С приятелката й се веселили до 0:30 часа, употребили са алкохол в умерени количества, танцували, но не се поддавали на флирт с непознати. Според информацията ни, Юлия се обърнала към член от персонала, за да й извикат такси, с което да се прибере до „Арапя”.

Разкрит е таксиметровият шофьор, който е дошъл до плажната алея, за да качи Юлия в посока „Арапя”. Това е станало, след като са разритани сервитьори и бармани и са разгледани трафичните камери между Созопол и Приморско, както и по улиците между Централния плаж и изхода към главния път през „Буджака”. Таксиджията е казал в началото, че клиентката не била платежоспособна. При разклона за в.с. „Свети Тома”  тя погледнала брояча и видяла, че сметката й надхвърля 20 лева,  а разстоянието до „Арапя” е още около 20 км. Всъщност тя била на половината на пътя. Дала двайсетте лева и слязла, защото нямала повече пари. Смятала, преди да се качи, че тази сума ще бъде достатъчна за шофьора, за да я закара до къмпинга. Това се е изяснило при първоначалния разпит на таксиджията  вчера. Днес обаче той е доразвил версията пред разследващите полицаи и наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура. Почнал да увърта: След като момичето слязло в тъмното, оставяйки го на прелитащите с висока скорост автомобили, той направил обратен завой за Созопол. Изминал няколко километра и се поразмислил за съдбата й. Станало му мъчно и отново се върнал на мястото, където я принудил да слезе. Тя, по думите му, все още била там и махала. Надявала се някой да  я съжали и да спре. Бакшишът забил спирачки, отворил вратата, но бил изненадан от неадекватната й реакция – тя била много ядосана и му показала среден пръст. Не се качила, за да я върне в Созопол.

„Със снимковия материал и от събраните дотук доказателства сме установили, че това е жена, която не би показала среден пръст. Затова подлагаме на огромно съмнение показанията на таксиджията”, довери ни нашият източник.

Така, около 01 часа след полунощ, Юлия все още е била жива и здрава. Буквално минути след това е пометена от първия автомобил, а след това и от втори, възможно е и трети да е минал през нея, докато Сузукито проявява нужното за един шофьор на пътя.

Наш репортер опита да разбере нещо повече за приятелката на Юлия и прекараните часове в „Ginny bar”. Собственичката на заведението, която е и управителка – Златина Кнебел, заяви, че от нас чува за такава случка, след което ни затвори телефона си.

„Ginny bar” има специфична клиентела, там ходят предимно рокери и местни хора, познават се добре и ако някой иска да помогне на разследването, би могъл да разкаже повече.

Златина е дъщеря на една от видните фигури в Созопол – бизнесменът и бивш общински съветник Гено Пухов. Тя е член на рокерската банда „Морски братя”.

Златина Кнебел от Созопол с пистовия си мотор,
тя е собственик на “Ginny bar”, където повечето от клиентите са рокери и се познават помежду си

 


В категории: Разследване


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
56
Коментара по темата
56.
Преминаващ
03.08.2020 09:00:05
1
2
А версията за обир, пребиване и последващо ,неколкократно прегазване с цел заличаване на улики не се споменава никъде ! Надявам се полицията да работи и по тази версия, като провери кога таксито е минало на автомивка последно след инцидента !
55.
Taxi
03.08.2020 08:32:30
1
9
Всички таксиджии по родното Черноморие се смятат за мутри и недосегаеми мишки
54.
Голю
31.07.2020 17:51:23
0
8
2
Таксиджията е човека.Уговорил се е за 20лв,после я свалил?!Може и секс да си е поискал...тва са пълни боклуци,в Несебър всеки втори таксиметров е миризлив циганин и отпадък от някъде си,гърбят хората нон стоп.Такситага да се одържавят в курортите ни иначе така ще е!
Жалко за жената,жалко за детето!
Строгост и без жал за изметта виновна едно момиче на 9 да остане сираче!
53.
до 31
31.07.2020 15:47:58
0
4
Напиши си номера на таксито! Искам да се повозя, това ще е последният ти курс!
52.
до 9
31.07.2020 15:41:59
0
7
Там е работата, че не я еоставил поне на осветено място, а я е зарязал по средата на нищото! Сигурно я е изнудвал за секс, ако го притиснат както трябва, всичко ще си каже боклука равадиновски!
51.
до 9
31.07.2020 15:41:51
1
6
Там е работата, че не я еоставил поне на осветено място, а я е зарязал по средата на нищото! Сигурно я е изнудвал за секс, ако го притиснат както трябва, всичко ще си каже боклука равадиновски!
50.
Петел
30.07.2020 15:21:54
0
12
Чиста проба убиец ! Ни повече, ни по- малко, освен предумишлено убиство от завист и омраза. Омраза към тези, които превъзхождат един такъв калтак и негодник . Ми това е убиец бе, идиоти !
49.
Анонимен
29.07.2020 13:57:07
0
10
Тук има нещо гнило!
Таксиджията определено лъже според мен! Било му домъчняло и затова решил да се върне друг път пълни измислици.. Бог да прости жената!
48.
Анонимен
29.07.2020 13:55:49
0
6
Тук има нещо гнило!
Таксиджията определено лъже според мен! Било му домъчняло и затова решил да се върне друг път пълни измислици.. Бог да прости жената!
47.
Анонимен
29.07.2020 13:54:55
0
3
Тук има нещо гнило!
Таксиджията определено лъже според мен! Било му домъчняло и затова решил да се върне друг път пълни измислици.. Бог да прости жената!
46.
Анонимен
29.07.2020 13:54:30
0
3
Тук има нещо гнило!
Таксиджията определено лъже според мен! Било му домъчняло и затова решил да се върне друг път пълни измислици.. Бог да прости жената!
45.
Тути Фрути
29.07.2020 10:32:59
0
10
Защо въпросната дама не е останала да нощува в Созопол при приятелката си? Не са чисти нещата около случая.Има си крушка опашка, жалко, че си е отишъл толкова млад човек.
44.
Анонимен
29.07.2020 10:18:16
11
6
Първо, какво прави толкова далеч. Къде е тръгнала на толкова километри посред нощ. Защо не си е направила преценка. Абсолютно и изцяло сама си е виновна. Нормалните жени не си търсят сами белите
43.
Еленко
29.07.2020 07:37:32
0
32
Рокерско заведение... Толкова ли нямаше кой да я закара с мотор до Арапя. Мислех си, че рокерите са задружни хора. Явно са си като всички останали, но само си придават такъв имидж.
42.
Piero
29.07.2020 01:02:05
1
22
до 28
Щофьора на таксито веднага да го слагат на детектор на лъжата.
41.
до 31
28.07.2020 23:30:05
2
7
Ей ,,Мандрата'' те чака!
40.
Соня
28.07.2020 22:05:47
3
31
Съжалявам за нелепата смърт на тази жена.
Флагман, г-жо Кидерова, повече съжалявам затова, че претендирате за голяма медия, а пишете такива безумни материали. Как може открито да хвърляте обвинения на някого? Имате "надежден източник", твърдящ, че загинала "не била МНОГО пияна"???
Материалът Ви е смехотворен. Кой Ви е дал дипломи? Защо Ви ги е дал? Вие защо сте ги приели? Жалко, много жалко и за загиналата, и за Вас като медия.
39.
Йооьо
28.07.2020 20:45:45
3
22
Искал да топне чушката ама не му са вързали
38.
*********
28.07.2020 20:27:54
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
бай Оня
28.07.2020 19:57:56
1
86
На бакшиша работата му не е чиста. За такива курсове цената се договаря предварително иначе таксито не тръгва. Не 20 лв, дори и една стотинка да е нямала в джоба, никакъв проблем не е имало да му плати като стигне в Арапя. Много често се прави така. Абсурдно е по средата на пътя да са почнали да се уточняват колко струва курса. Бакшиша да си признава защо я е свалил или изхвърлил от таксито по средата на пътя в тъмното. Можеше да я остави поне на 100-200 метра нататък във ваканционното селище. Работата ми мирише на бакшиш в затвор.
36.
бай Оня
28.07.2020 19:36:57
1
63
Абе вие луди ли сте да вярвате, че бакшиша й е взел само 20 лв от Созопол до св. Тома. Нощен курс в курорт в курортния сезон. Взел й е минимум 50 лв като до Арапя й е искал минимум 100 лв., а по- вероятно 150 или 200 лв. А и тя едва ли е била толкова не в ред, че да си остави само 20 лв. за такси, а ако е нямала повече от 20 е можела да вземе назаем от приятелката си за да се прибере. Явно бакшиша й е поискал голяма сума, която тя не е очаквала. Никак не се връзват нещата с тези 20 лв. Бакшиша лъже. Да не се прави на луд и да си каже колко й е искал.
35.
до 32
28.07.2020 19:16:19
4
15
Аз, не искаш ли да те метна в ,,Мандрата'',за захранка?
34.
Пациент
28.07.2020 18:47:22
17
28
Стига тва е абсурдно, от Меден Рудник до Изгрев е поне 10 лева, а са няма 5-10 км.
Никак не ги харесвам бакшиши-те, обаче тази какво е очаквала 35 км за 10 лева ли?
И как са разбрали, че не била употребила много алкохол. Ми приятелката й защо не я е приютила.
Значи излиза все едно аз отивам някъде на чуждо място, само с 20 лева, забавлявам се (ама не пия много, нито отивам с жена у тях, нито с приятеля ми) и накрая решавам след 24 часа да си тръгна от непознатото място, като си хващам случаен бакшиш и въобще не сметна да му спомена, че имам само 20 лева.
Извинявайте, ама преди малко бях в МЕТРО и не бях сигурен дали ще ми стигнат парите, и го предупредих това на касата, за да не изпадаме в неудобна ситуация.
И впрочем, тази как е стигнала до Созопол с хеликоптер ли? Понеже щом е отишла до града сигурно има идея колко е отстоянието от едната точка до другата. Също аз нямам идея колко взимат такситата, по бих пресметнал поне 1 лева на км. В БГ курортите винаги има шанс да те прецакат, затова нормален човек първо пита после ползва!
33.
Жалко
28.07.2020 18:42:22
3
16
Откъде да знаем дали не са се разбрали предварително за цената и тя ги е дала, но шофьорът не е изнаглял??
Би трябвало да й открият в нея или наблизо портфейла, нали? А ако има повече от 20 лв вътре или не се намери??
32.
Gosh
28.07.2020 18:35:51
8
20
До някъде е редно такси извън градски курс да поиска предварително плащане.В автобус и самолет плащаш предварително.Аз , ако съм бил на мястото на жената щях да съм проучил как и за колко ще се прибера.Тя е от София.Там от летище до града искат 100 лв.Тъпа работа.
31.
Шишо бакшишо
28.07.2020 18:28:33
48
13
До 007
Батко за 35км незнам как прецени че ще и вземе 35лв май не си се качвал нивка на такси в Созопол.
Още когато потният ти гъз седне на седалката в таксито ми те таксувам 5лв.
За всеки километър 3,5лв нощно 4лв АКО ИСКАШ БАТЕ...
35x4лв.+ 5лв.
145лв до Царево без помпичката бате по преценка ако сакаш касова бележка ако искаш без бележка и за 120лв ще те метна но ще съм на загуба но нищо и аЗе съм човек влизам в положение
За 35лв мога да те метна до Черноморец ако сакаш
30.
Хмм,да...
28.07.2020 18:17:36
11
12
до 25.Юбер,значи казваш щял реши проблемите в бранша.А клиентите дали са дорасли за Юбер -там не ти искат парите предварително в кеш,там всичко си минава по карта,тоест шофьора няма как да го избомбят.Обаче и повикването си го плащаш пак така-по карта ,ползвал неползвал -таксуват те за поръчката и това си е в редно ,все пак си ангажирал ресурс на компанията.Затова си помисли -дали ще бъдат хепи клиентите в Бг с Юбер ?
29.
Трол
28.07.2020 18:06:34
1
29
Имате си информатор ченгенце, а? Да не е поискал останалата част от сметката в натура и жената да е избягала?
28.
Нещо мами бакшиша
28.07.2020 18:06:12
5
38
Да не би до Свети Тома сметката да е била 50-60 лева? Странно е, че бакшиша казва, че дотам е струвало 20 лева, защото, тогава до Арапя ще е 50 лева цялата сметка и едва ли момичето няма да има в хотелската си стая още 30 лева скатани за да доплати сметката. Или сметката е била супер надута и са се скарали и тя е обидила таксиджията, а той я е ударил. Или е искал да я изчука за остатъка от парите, а тя го е заплашила. Но според мен нещо таксиджията е направил и сигурно се върнал да провери дали е жива илил мъртва. Може да се е върнал за да убие и захвърли на пътя, че да я сгази някой. Може дори сам да е преминал върху нея с бавна скорост, за да не оставя щети по колата си, като тала изглежда, че е прегазена от неизвестен автомобил
27.
Templar
28.07.2020 18:04:52
12
41
Силно се надявам, че след тази статия ще бъдете съдени и осъдени. Изключително непрофесионално! Има си полиция, прокуратура, следствие и съд! Как може да обвинявате хора, без дори да има официално становище от наказателния орган? Осъзнавате ли в каква бела можете да вкарате хората, против които сте писали? Това е на 100% подсъдимо и се надявам, че потърпевшите ще вземат мерки, за да спрете с непрофесионалната си, отвратителна журналистика, целяща единствено и само повече кликове! Нещастници!
26.
До 25
28.07.2020 18:03:00
0
19
Поръчвай си кола от Бургаските таксиметрови компании да дойдат да те вземат от Сл.бряг.До 40 мин комата е при теб.Онези копърки там ще ти съдерат кожата.А са недоверчеви, защото често ги палят с парите.
25.
Созополчанин
28.07.2020 18:02:08
3
77
Всичко което пишат за таксиметровите шофьори от Созопол е вярно. Вие не познавате какво значи Созополски БАКШИШ. Готов е на всичко, майка си и баща си да продаде само и само да прави бакшиши.
Ей страшно племе са. Постоянно се оплакват, а зимата никой от тях не работи - созополчани си ги познаваме. Лятото работят денонощно по 34 часа на ден, само и само да не изтърват клиент. Нахални, нецензурни, клюкари, невъзпитани...жалко има още много епитети но и това стига.....
24.
kaputt
28.07.2020 17:55:55
3
71
Имал съм почти аналогична история от слънчев бряг за бургас, бакшиша ми искаше всички пари предварително , казах му давам ти половината и половината в бургас, той се съгласи и тръгнахме , цървула наби спирачки в ахелой и започна да ме гони да слизам в 1 през ноща беше , малко остана да стигнем до бой , показах му парите ми в ръката , пак ги искаше , викам му "аз от къде съм сигурен че ще ме докараш", да съм си поемал риска сам , накрая след много разправии парите стояха на панела пред мен за да кара тоя боклук , пълни боклуци са , бакшиша това е най долното същество по зле от най мръсния уличен пумяр , а тези работещи по курортните места са по голяма измет от най долните румънски цигани, тези на курортите когато и да ги запукаш няма да сгрешиш , в града са чат пат има и нормални хора работещи от нужда , отдавна в другитр държави се доказа че юбер е много по ефективен и регулира отношенията такси-клиент много по добре от държавния мафиотски апарат , затова и не пускат юбер в бг
23.
Чичо Митко
28.07.2020 17:53:43
2
21
Алчността и глупостта са най големия вредител но не всеки го осъзнава.
22.
созополски селянин
28.07.2020 17:48:17
6
29
Мен пък ми е интересно какви са тези "надеждни източници" дето им снасят на флегмите такива измислици-премислици.
За созополските шишове и преди писах, сещам се само за 3-4 свястни от тях, но нека си имаме уважението, бургаските също въобще не им отстъпват по малоумие и алчност.
21.
Ебаси
28.07.2020 17:47:52
2
72
Абе жената е била с голяма компания в Арапя - все нейни хора! И да е нямала достатъчно кеш, щяха да й доплатят сметката! Дори да е виждала, че броячът върти много, да не е луда да слезе в тъмницата сама?!
Тръгнал е да й се слага!! Затова се е стигнало до слизането, гаранция!!
20.
НАП
28.07.2020 17:46:32
3
41
А защо столовете и масите на този бар са на пясъка чак до прибоя? Приобщиха градинката, алеята, окастриха растителноста, демонстрират недосегаемост.Общинската управа да ги почва
19.
Странно
28.07.2020 17:42:17
5
46
Аз не вярвам на бакшиша, защото момичето 100% е имало още 20-30 лева в хотелската си стая (квартира), за да доплати сметката. Абсолютно безумно е да слезе сама на пусто място в 01:00 през нощта и да чака на автостоп. Не го вярвам! Минимум щеше да каже на таксито да я закара до Арапя и да я изчака, за да му занесе отстатъка от сметката. Няма как сметката да е над 50 лева, щом почти до Приморско и е струвало 20 лева. Едва ли момичето е толкова просто, за да си мисли, че до Арапя цялата сметка ще струва 20 лева. А и щом е отишла на дискотека и после е решила да се прибира с такси, значи си е направила предварително сметката, че в 24:00 часът няма автобуси и трябва да си плати такси. Минимум щеше да поиска назаем пари от приятелката си. Явно бакшиша е искал да я натиска и тя го е заплашила, след което я е свалил и сигурно се е върнал афектиран да я довърши, за да не бъде злепоставен като похотливец. Може дори да я е насилил и убил, а след това захвърлил и премазал. Иначе може да я е ограбил, ако е видял портомене пълно с парите за нейната ваканция. Ако е носила вътре спестяванията си за ваканцията - няколко стотин лева или дори няколко хиляди , тогава е апетитна хапка за един алчен таксиджия, който няма много работа в този слаб сезон и е полудял за кинти. Лично знам много хора, които носят по няколко хиляди лева в себе си и са голямо изкушение за крадци. Но не се казва дали има спирачен път на мястото. Ако има спирачен път може да е катастрофа, но може и да е саботаж, на някой, който умишлено е набил спирачки, за да изглежда като инцидент. Ако е атастрофа е странно защо шофьора ще бяга. В този участък и по това време на нощта всичките закони ще го защитят. Безумно е да избяга от местопроизшествието. Ще загази 100 пъти повече, след като избяга, отколкото ако беше изчакал полицаите. Но и на шофьора със Сузукито не може да се вярва. Трябва и него да проверят къде е ходил по това време сам с колата
18.
007
28.07.2020 17:41:35
5
27
Такситата по курортите карат на фиксирани цени.Човекът е дал цена със сигурност.Дори и на апарат 35 км би излязло около 35 лв на нощна тарифа по бургаските тарифи.Аз не бих тръгнала в чужд град с 20 лв, нито бих ходила по шисето пеш.Да беше останала при приятелката или на плажа до сутринта.Друг е въпросът за тези, които са я прегазили и са избягали.Таксито е последният виновен.Като идете на доктор без пари да не би да ви съжаляват или ви гледат като банкомат.
17.
Предложение
28.07.2020 17:38:52
5
33
Таксиджията на полиграф!!!!

Няма да има мърда е тогава ако е виновен ще се замозакове!
16.
Мнение
28.07.2020 17:36:30
10
40
Не знам за вас но за мене вината за по голямата част от трагедията е на шофьора на таксито.
15.
Георги
28.07.2020 17:30:22
10
34
Ако съм на мястото на бащата на момичето ще намеря бакшиш и ще го заровя някъде, но преди това ще го мъча бавно няколко часа докато му издържи сърцето.
14.
Тръц
28.07.2020 17:28:34
12
27
Що за нелеп коментар??? Таксиджията бил алчен или тя вика такси за 30 км, но за 20 км не й достигали парите! Чувате ли се какви ги плещите? Бог да я прости жената, но не приписвайте смъртта й на грешните хора.
13.
А.А.
28.07.2020 17:27:40
4
41
Авторката на статията направо може да си изхвърли дипломата. Как прецени, ще всички се познавам и ще могат да помогнат за разследването на убитата жена ? Какво се цели да се постигне с публикуването на снимката на собственичката ? Дайте да осъдим направо и собственика на таксиметровата компания. Възможно най-долнопробно написаните статии. Ако вие сте журналисти то аз трябваше да съм ходил поне 5 пъти на луната до сега.
12.
Жалко за момичето
28.07.2020 17:23:29
9
30
А дали таксиметровият шофьор не се е върнал, защото е видял, че е много хубава жена, тъй и тъй я е зарязал сама в нищото, и не е решил да се възползва? Едно на ръка, че от алчност се затри един живот, но си мисля, че се е върнал и я е оферирал да му плати по другия начин и от там е станало, каквото е станало...
11.
Монк
28.07.2020 17:23:04
4
45
Все повече мисля, че тези 20лв не са били 20 а много повече.Всеизвестно е че такситата взимат 20лв до Каваци.А този толкова до Свети Тома че и на нощна тарифа......Има нещо гнило
10.
biznes partnior
28.07.2020 17:20:34
11
13
ревяйки и защитавайки капитализма никой няма абсолютното право да се оплаква за каквото и да било в тази ситуация? нали като нямаш пари умираш? тогава? за какви псевдоценности ми говорите?
9.
Фикуса
28.07.2020 17:19:17
21
17
Флагман, пуснахте пак "емчето" и първият ОЛИГОФРЕН клъвна- коментар номер 1!! Абсолютна простотия е да обвинявате косвено човек, а за истинският извършител нито дума!! Само да попитам, ако беше оставил момичето на Арапя и после някой я блъсне, пак той ли е ВИНОВЕН?!! СТАТИЯТА ВИ Е ЕДИНСТВЕНО КАСИЧКА ЗА КЛИКОВЕ!!!
8.
Боклул
28.07.2020 17:13:30
6
75
За жалост това е нашето черноморие вмирисаните шишове бизнесмени все играчи събрани стабиляги бачкат на 3лв на километър мамито им да *б*. Седят вмирисват се цял ден и нощ да могат да изклатят нормалните хора с колкото може повече лев....
Този таксиджия е пълен малоумник да остави момичето в 1 вечерта в тъмното само и само да не се прекара с кирията ...боклук мръсен какво ти пречеше да оставиш момичето поне на осветен участък от пътя а си я заебал в най-големият мрак в 1 вечерта където няма жив човек в радиус от 10км.
Мръсна сган всичките долни курортни шишове сте такива алчни копелета.
Бъдете поне малко човеци.
Викнали го вмирисняка като чул за къде е курса загубил ума и дума...
Поне да и беше казал преди курса че ще я одрусаш 100лв момичето да си направи сметката ве боклук мръсен... с тия пари където е имала можеше да доизбута до 6 сутринта и да си хване рейса помиар...
Заебал е в пустоща в 1 вечерта от алчност ти ди за съд ве паразит вмирисан
Трябва да го съдят тоя мръсен боклук заради него е станало всичко помиар
7.
Бакшиша
28.07.2020 17:04:53
34
23
Флагман не се правете на олигофрени стига сте плюли по таксиджиите .На всяко такси има цена на км.не може тя да мисли че 20 лв ще и стигнат от Созопол до Арапя при положение че цените в Созопол са 2 лв на км.Аз не мисля че за 20 лв ще имам ол инклузив защото мисля реално. Едно време 19⁸8 и Касабов караше такси и всяка вечер си пиеше в Златна Котва но не беше алчен когато не плащаше данаци.Сега всички са алчни защото плащат данъци осигуровки застраховка и т.н
6.
kera
28.07.2020 17:02:11
2
57
В Созопол са много алчни. Не ходете там. С падането на ДДС на бирата от 20 на 9%, цената созополчани япокачиха с 1 лев. Созополчани работят около 2 месеца и искат да изкарат пари за които останалите хора работят цяла година. Така е ис този таксиметров шофьор.
5.
iddi
28.07.2020 16:56:10
4
52
Пухов е действителния собственик и постигнал заграбването чраз ГЕРБ. Да бъде разследван.
4.
в очите
28.07.2020 16:51:05
2
71
Пухов, докато беше общински съветник от Рейзи заграби част от градският парк. Отсече дървета. Нареди плочки върху трвата. Сложи маси. Направи и покрив над тях. Рокерска чалга заведение. Янакиев, обеща промяна и справедливост. Е чакаме и чакаме и чакаме !
3.
*********
28.07.2020 16:49:51
3
20
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Боби
28.07.2020 16:42:50
0
41
Много тъпа и нелепа история.
1.
...
28.07.2020 16:42:33
23
61
Този нагъл бакшиш гозпод да го убие кучето му мръсно как може е нещасник долен да го оставиш това момиче само в тъмното 5 лв ти е пътя гад мръсна долна сега спокойно ли спиш мърша долна лев да не видиш цял живот рак да те хвани и никой да не ти помогне в мъки да умреш нямам думи за алчността ти 20 лв ли струва човешки живот умри псее долно недодялано и ти ще си го получиш умрии
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори