×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

117 нови случая на COVID-19 у нас, шестима са починали


21 Юни 2020, Неделя, 08:06 ч.
Автор: Флагман.бг

Жертвите са мъже, на възраст между 45 и 65 г.

От изследваните през изминалото денонощие 1360 проби 117 са дали положителен резултат. Това става ясно от данните в Националната информационна система. Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 7; Бургас - 3; Варна - 4; Видин - 5; Габрово - 1; Кърджали - 3; Кюстендил - 19; Пазарджик - 2; Перник - 1; Плевен - 2; Пловдив - 8; Сливен - 6; Смолян - 7; София област - 9; София град - 30; Стара Загора - 3; Шумен - 7.

Както Флагман.бг пръв съобщи, трите случая в Бургаска област са от Сунгурларе. Заразените са трима служители на Общината. 

Извънредно! Трима болни с коронавирус в Сунгурларе, затварят Общината
 

3872 са доказаните случаи на коронавирусна инфекция в България, от които активни са 1646. Излекувани са вече 2027 лица, 19 от които са регистрирани през последното денонощие.

В лечебни заведения за болнична помощ се намират 322-ма пациенти, при които е констатиран новият коронавирус. От тях 13 са настанени в интензивни структури.

Националната информационна система показва, че у нас общият брой на лицата-медицински персонал, при които е потвърден COVID-19, е 343. През изминалите 24 часа са установени 2 нови случая на медицински сестри.

Починалите лица с доказана коронавирусна инфекция у нас са 199. Шест от случаите са от последното денонощие. Починали са мъж на 61 г. с диабет и сърдечно заболяване, мъж на 58 г. с хронично белодробно и сърдечно заболяване, мъж на 45 г. със сърдечно заболяване и диабет, мъж на 54 г., за когото няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 60 г. с пневмония и мъж на 65 г. със сърдечно заболяване.

Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на семействата и близките на починалите.


В категории: COVID-19


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
До Ивайло
21.06.2020 17:54:43
0
0
Въпросът е друг! Всички ще се приберем един ден , но искаш ли твой приятел, познат или роднина да пострада, заради твоето нехайство, самозаблуждение, лекомислие или отчаяние? Аз ще си нося маската, докато не видя индикации, че това чудо отминава. Сега ще разберем има ли такова нещо - "втория акъл на българина".
11.
*********
21.06.2020 11:36:05
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
Ивайло,до Мангърий
21.06.2020 11:21:39
4
7
Всички умираме един ден,за едни този ден идва по-рано,а за други по-късно.
Въпросът е как оставаме в спомените на хората....само с постъпките си.

Лек ден
9.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.06.2020 11:03:51
3
14
Вчера на мача на ЦСКА се струпали и нгъчени като сардини малоумните тифози. Пуснаха стадото, пари трябва да се правят, ритнитопковците им трябват много. Касичките на бизнеса спряха да се пълнят и пуснаха хората да им робуват. Имат избор сега или от Кавид 19 да измрат, или от глад. Демокрация е, това да не ви социализма. Тук са важни печалбите на олигарсите, не живота на хората. БСПарите най много вият мааам... удариха им няколко олигарса, плюс Ковида и реват навсякъде. Пускайте стадотоооооо трябват им пари. МАнгъровци, РАдевци, цялото БСП не спира да плаче
8.
Бургас
21.06.2020 10:16:12
1
15
Следващото огнище май ще е с.Подвис, респективно Сунгурларе и Бургас. Благодаря Кентъки, за едно ядене и пиене ще прецакате туризма в Югоизточна България.
7.
Мангърий
21.06.2020 10:07:30
5
8
Сега ми е се разясни какво е стадния имунитет . Създаване на достатъчно голяма маса безсмъртни екземпляри, като "Ивайло" .
6.
Галя
21.06.2020 09:49:28
9
21
Ще се сбъднат прогнозите на Мутафчийски!
5.
batebogo
21.06.2020 09:44:17
2
28
парите свършиха, няма постъпления и затова всичко е отворено, здравето остава на заден план понеже "голямата политика" има нужда от кинти...
4.
Гражданин
21.06.2020 09:40:13
0
19
Флагман,защо триете коментарите на хората.Явно работите за тях.Тия си организират купони.Сега ще ни натръшкат всички
3.
Koko
21.06.2020 09:34:16
2
21
Видно е че вируса тръгва от софия редно е да ги затворят всички а те тръгнали у гръцко затваряй града от всякъде само младежкото герб да може да щъка там вируса доказано немои да съществува щото нема кво да порази
2.
Ивайло
21.06.2020 09:06:37
6
27
И какво стана сега...въпроси изникнаха,които може би всеки от нас си задава:
Къде отиде страховатия грип Б от февруари месец?
Как и с какво ги лекуват хората с вирус?
Защо при 30 заразени на ден затваряха паркове и махаха пейки,а при над 100 отварят дискотеки?
Във връзка с бройката заразени на ден защо сега не се носят маски задължително
Защо отвориха градини,а училищата затворени,но това с така нареченото дистанцинно "обучение" е друга тема
Защо при 30 на ден,НОЩ и там подобни плашеха хората ден и нощ,а сега "нямало нужда от излишна паника" според ББ

Със сигурност въпросите са много,но важното е след няколко дни да има онлайн среща на премиерите на ЕС,където ще се обсъдят въпросите с Вируса,но най-важния е:Как да се разпределят парите?

И един въпрос от мен:Защо журналистите не направиха едно интервю с роднини на починал ОТ Вируса?

Лек ден...
1.
КороноТъпак
21.06.2020 08:43:42
5
30
Всички членове на ГЕРБ са с придобит стаден имунитет. Вчера го доказаха в Ст.Загора където се струпаха един връз друг за да докоснат Бойко. Инфекцията е под контрол. Ама контрола е на Божков и компаньонките обслужили и фотограирали Баце ! Ако продължат да вадят файлове тя ще се разраства !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти За реализацията им администрацията ще си партнира с различни институции НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години Реалните доходи1 на домакинствата нарастват с 10.0% през 2023 г. в сравнение с 2022 г. Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Собственикът „Бермар инженеринг“ дава втори частен съдебен изпълнител на прокурор заради опита за неправомерна продажба Откриха издирвано 13-годишно момче Откриха издирвано 13-годишно момче Предадено е на родителите в добро здравословно състояние Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които са обвинени, смята тричленен състав на САС Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Интересно е да се отбележи, че в Топ 10 е попаднал само един от смятаните за базови рискове, свързани със социално-икономическото развитие на България Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Състав от общо 36 полицаи ще се грижат за спокойствието и сигурността в общината Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Днес Софийският апелативен съд трябва да реши дали да остави Банкова в ареста окончателно ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" Даваме възможност на българите, за които консервативните ценности са приоритет, да бъдат представлявани в Народното събрание и за нас ПП"Възраждане" не може да е партньор, те са против всичко, което ние подкрепяме Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Съдебната реформа и промените в Конституцията били "провал"
Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115%
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори