×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Трима болни с коронавирус в Сунгурларе, затварят Общината


Извънредно! Трима болни с коронавирус в Сунгурларе, затварят Общината
Утре ще започнат тестовете на всички общински служители в Сунгурларе
20 Юни 2020, Събота, 22:07 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Става въпрос за трима мъже, които са общински служители

Трима с COVID 19 в Сунгурларе са диагностицирани днес, научи Флагман.бг. И тримата са мъже, общински служители, на активна възраст. Те са с грипоподобна симптоматика, засега са стабилни са и на домашно лечение, узна наш репортер.

За да се установи дали има и други заразени, от утре на задължителен PCR тест ще бъдат подложени всички, работещи в общински структури.

Официално потвърждение за регистрираните случаи все още няма, но преди минути кметът на Общината д-р Георги Кенов издаде заповед, с която затваря до второ нареждане всички публични сгради в Сунгурларе.

Считано от 00:00 часа на 21 юни се преустановява достъпа до Общинска администрация, кметствата, Домашния социален патронаж, пенсионерските крубове, училищата и детски градини. Преустановяват се всички групови форми на работа с деца, както и предвидените мероприятия в читалища, гласи заповедта.

Съветват се всички работодатели, в зависимост от спецификата на работа, да въведат дистанционна форма за работа. Препоръчва се и носенето на маски и ръкавици на всички публични места.


 

Заповедта на кмета на Сунгурларе д-р Георги Кенов

 


В категории: Сунгурларе


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
16
Коментара по темата
16.
До Флагман
21.06.2020 10:48:03
2
18
Спрете да триете коментарите на хората, защото казват истината.
Затова ли го правите? И на вас ли дадоха някой лев и ви подкупиха. Бъдете с народа!!!!!!!!
15.
ковид
21.06.2020 10:03:52
1
8
всички служители на общината да бъдат карантинирани, Бог знае колко хора са заразили, не са се спрели да обикалят по магазини и кафета, а дезинфекцията в общината едва ли е била на необходимото ниво.Там е анархия, само моабети правят в работно време, после всички ще страдат заради безхаберието им.само като си представя колко хора са били контактни, а тия тримата даже са ходили на работа болни.
14.
до обективен
21.06.2020 09:55:49
0
3
много ли те заболя за Манолич
13.
Пълна Измама
21.06.2020 08:49:25
2
20
Събори, ядене, пиене, кючеци при извънредно положение. То не беше Жечка Сланинкова и кой ли не още. Изхарчиха парите на Общината и сега измислиха друга схема, дайте да изцоцаме някой ЛЕВ от Държавата, че затънахме яко. Сами ще се уверите само като разберете имената на тези които “УЖ” са със симптоми на COVID-19, искаме да покажете PCR-тестовете. Пълно Безхаберие и само Измами!!!
12.
*********
21.06.2020 08:35:28
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
21.06.2020 08:32:12
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
10.
*********
21.06.2020 08:26:30
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Katia
21.06.2020 06:35:11
1
13
Отбелязаха празника на сунгурларското село Подвис с голям събор


Отбелязаха празника на сунгурларското село Подвис с голям събор
Ключови думи: Сунгурларе, подвис, новини
20 Юни 2020, Събота, 14:46 ч.

Днес сме тук за да покажем , че възстановената традиция да се празнуват позабравените народни сборове е жива, каза кметът на Общината д-р Георги Кенов

С празнична литургия в църквата "Св. Теодор Стратилат" започнаха празненствата в сунгурларското село Подвис.

Кметът на селото Валентина Йорданова посрещна важни гости – управникът на Общината д-р Георги Кенов, депутатите Галя Желязкова и Тодор Байчев, председателят на ОбС Сунгурларе Халил Ахмедов и зам.-кметовете Тодорка Павлева, Гергана Желязкова и Димитър Гавазов.

Жителите на селото се докоснаха до невероятните творби на художничката Ирина Романова. Отворена за посетители бе и Музейна изложба в Народно читалище "Христо Ботев".
Кметът награди за принос с почетен знак на общината Ценка Досева, Матка Рашкова и д-р Радка Бояджиева. За доброто настроение се погрижиха сестри Диневи.
"Всяко село си има своята история, своите радости, мъки и съдба. История, традиции и съдба си има и село Подвис. Днес сме тук за да покажем , че възстановената традиция да се празнуват позабравените народни сборове е жива. Да покажем, че чрез съхранената традиция да празнуваме, духът на българина е неугасващ, съхранил ни като нация през вековете”, каза кметът д-р Георги Кенов.


„Отново днес близки и познати са тук водени от чувството за родолюбие, хубавите спомени от детските години, приятелите и най вече – носталгията към хубавия роден край. Едни му остават верни цял живот, не го напускат и те заслужават най-дълбока признателност и уважение, други се завръщат след години към своя корен и отново запалват бащиното си огнище. Казват, че хората са като птиците – накъдето и да излетят от родните си гнезда, отново се връщат там понякога, за да почерпят сили за нов духовен полет. Ще продължаваме да работим за това повече хора да научават за невероятно красивата природа и чистият въздух на село Подвис”, допълни още д-р Кенов.
8.
мислещ
21.06.2020 00:39:09
12
17
Тъпаците продължават да наричат хората с положителни проби "болни" ! Болни са ви мозъците !
7.
Поредната
20.06.2020 23:57:23
5
12
Деница Сачева, 2013 година: ГЕРБ управлява със страх и репресии, точно както в комунизма!
6.
haha
20.06.2020 23:27:53
0
15
Баси новината. В кланицата в Чубра още от миналата седмица пламти,но никой не направи нищо,нали? И пак си работят през нощта и през почивните дни. Трайте си за такива и после що сте болни
5.
до 2
20.06.2020 23:22:26
1
3
Да, на същото мнение са! Спи си спокойно! Тъпак!!!
4.
Барба ганьос
20.06.2020 23:13:02
2
5
Уааааааауууу затваряййй, ние ше пълним чекмеджетата..
3.
Запозната
20.06.2020 23:02:21
0
27
Ми то докторчето не се спря,събори по време на извънредно положение,обиколи със свитата цялата община ,ай ся да му е честито
2.
Обективен
20.06.2020 22:48:55
1
10
Абе ония"руснак" и каракачанина, дето искаха да затварят с.Манолич, дали са на същото мнение сега за с.Сунгурларе
1.
Гражданин
20.06.2020 22:41:24
7
7
ц ц ц ц Само бай Ганьо не вдява че вятъра на промяната духа от щатите и слугува на битите карти все още...... тъп , по - тъп , бай Ганьо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори