×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов за Радев: Вчера излъга, заклевам се във внуците си!


Борисов за Радев: Вчера излъга, заклевам се във внуците си!
Борисов пак се разсърди на журналистите, че го питат за президента
10 Април 2020, Петък, 13:37 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Премиерът си направи самокритика, че се огънал за Еврозоната, но обеща, че "ще се закачиме за основния "водопровод" в Европейския съюз"

Премиерът Бойко Борисов вкара задочно и внуците си в битката си с президента Румен Радев, като се закле в тях. От живо излъчване в профила му във "Фейсбук" стана ясно, че той е на посещение в завод за маски в Хасково. На излизане говори пред репортери. 

След опит да му зададат въпроси по повод интервюто на държавния глава пред bTV вчера Борисов сериозно се разсърди.

"Няма да коментирам този човек... Няма да го... друг въпрос имате ли към мен", отсече той гневно. 

Последва нов опит на репортерка. Но Борисов пак отговори: "Не искам да коментирам, разбира се, че няма да коментирам...". 

Бойко Борисов нападна медиите, че не отразяват нещата правилно. 

"Това е все едно един човек да ви удари шамар, а след това анонсът на bTV е "двама си бият шамари". Въобще не искам да го коментирам", сопна се премиерът. 

На въпрос дали ще работят с президента заедно, Борисов попита "за кое да работим заедно" и "той даде ли ви една идея".

Премиерът каза, че президентът "никога" не му е предлагал идеи за излизане от кризата, свързана с коронавируса COVID-19. 

Той пак обясни, че не иска да коментира. И добави: "Но не сте прави, когато някой напада и удря, вие да кажете "двама се бият". Не! Ние никога, никога не сме казали една дума. Дори и вчера в случая това, което каза, той излъга...“

Репортерка се опита да попита за кое е излъгал, но Борисов продължи с думите: „...в което аз се заклевам – във внуците си! Обади ми се, че ще върне ветото с двете точки. Казах „прекрасно“, защото едната, не е красиво да кажеш, макар че след това Европейската комисия го сложи в нашето портфолио... за фалшивите новини. „Невярна информация“ - има много тълкувания. В криза трябва да сме обединени всички, това е ясно. Така че – с две ръце го подкрепих. Второто беше за спекулата, което БСП предложи. Той нито каза, че БСП са го предложили и ГЕРБ го е приел, нито каквото и да било. И двете точки аз след разговора ни се обадих на Дариткова, на Дани Кирилов, на Менда и казах „това, което президентът ще върне, веднага се събирайте, приемайте, да вървиме заедно напред“. Само че, пуснете си интервюто му след това да видите какви неща изговори. Как България не е била готова за кризата? Ми вие нали гледахте ученията, които проведохме? Коя държава в света...? И с цялото ми уважение – сравняват ме с Германия и Сингапур. Най-подредените държави в света. Що не ме сравняват сега с Източния блок, с Балканите, с други европейски държави? Сингапур вече стигнахме... Чак Сингапур!"

Борисов се оправда, че няма тестове по света. Затова нямало масово тестуване у нас. 

Не стана много ясно за кое е излъгал президентът. 

"Светът не беше готов. Никой! Оня ден започна да излиза информация, че американското разузнаване ноември или декември е казало на тяхното ръководство, че нещо се случва. Извинявайте! Дори само това като кажеш - че не е готова България за кризата, това е вероломно нападение! То не е протегната ръка. Това не успокоява хората", отсече Бойко Борисов. 

"Да, но той каза...", опита се да пак да попита репортерка, при което бе прекъсната от Борисов, който започна да тръска сърдито глава: "Не ме интересува какво е казал". След което понечи да си тръгне.

Репортерката все пак успя да продължи "... че говорите за морги, за трупове". В този момент Борисов се обърна заплашително и се завърна пред репортерите с думите: "Кой говори за морги и за трупове?"

По повод упрека на президента, че е твърде негативен в изказа си, Борисов отговори: "Затова ли съм днеска тука за да подкрепям работниците?! Вие просто правите малко като тенис на маса, пинг-понг - "той каза", ама след това отивате при него - "ама той каза". И ние..."

След това Бойко Борисов направи критичен анализ на медиите: "Но пък и аз да ви върна. Вие дадохте вчера една голяма новост в безпристрастната журналистика и свободата на медиите. Вече - ако трябва да се водиме от вчера, си избирам един журналист сред вас, той ви събира въпросите, не стоите така лице в лице да ме питате и аз да трябва да отговарям на всякакъв въпрос; събирате ми въпросите, след това си ги селектираме и в моя кабинет, като си седна на спокойно, ще отговоря."

Това е интересен упрек към bTV и към президента. 

Всъщност Румен Радев също отговаря на репортерски въпроси преди или след участие в публични мероприятия. 

Само преди дни това се случи след посещение в болница "Пирогов". 

Бойко Борисов днес отправи "една голяма критика към себе си", че се "огънал" за Еврозоната. През февруари той обясни, че е нужен пълен консенсус у нас по темата. 

„Длъжен съм да забавя темпото и само когато убедим всички, че това е добре, ще продължим напред“, заяви тогава Борисов по отношение на т. нар. чакалня за Еврозоната. 

Сега Европейската централна банка отпускала трилиони за борба и възстановяне от кризата. Но това било само за страните от Еврозоната и чакалнята. 

"Тези, които не са, ще теглят дългове и то на огромни лихви. Затова, повтарям, с един-два месеца намалихме темпото, но сега с една-две седмици ще го наваксаме", обясни Борисов. До края на април пак сме щели да кандидатстваме за т. нар. чакалня за Еврозоната. 

Той изрази увереност, че ще бъдем приети. 

"Вие виждате и кредитните рейтинги как са вървели през годините. Ще ни разрешат и суапови веднага след това плащания и ще се закачиме за основния "водопровод" в Европейския съюз", добави Борисов. 

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
65
Коментара по темата
65.
Аман от този
12.04.2020 11:00:44
0
6
Питек! Не пожали дори внуците си! За този няма нищо свято, всичко е схеми за оставане на власт. Но до кога? Колелото се върти и това става независимо дали искаш или не вярваш.
64.
Е, и...
11.04.2020 07:58:42
0
11
Внучета, спете спокойно!!! Чичкото президент излъга! Той каза, че в реалната икономика нещата са зле! Това е лъжа!!! Истината е, че са много зле! Ето тука е лъжата!
И между другото - крайно време е двамата големи в държавата да престанат да се дърлят като тъща и свекърва коя от тях си харесва повече внучетата.
63.
*********
11.04.2020 05:38:45
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
62.
Яко
10.04.2020 23:06:05
10
1
Начи, ако Сеска не беше опонент на ну генералчето на изборите, никога тази ГРЕШКА нямаше да се вземе толкова насериозно!!!! Толкова групости изстрелва в секунза, че картеча на ескадрила МИГ-29 не може да го превари. Цяла нощ и ден съветниците на кандидат премиер цветнокожата кОрнелия му пишат безмислените монолози, че чак той си повярва в ролята на нещо в политическия живот на България. В това отношение Плевнелиев поне си знаеше мястото и ролята!!! Ама тука чехъла е кораФФФФ
61.
Абе флегмани, станахте
10.04.2020 21:00:59
17
7
тотални подлоги. Спрете с тези надути лайкове за зеленчука, тотално се излагате. И бебетата ви разбраха номерата. Оставете хората нормално да си кажат мнението, кому е нужна вашата фалшфикация
60.
Извод...
10.04.2020 18:55:43
2
3
Борисов не е идеалния Премиер, който искаме да имаме. Всяко време си има своите "герои" и в този смисъл той е просто преходен герой за това време, проправяйки път на Истинския, който най-накрая ще ни оправи. Някой трябва да обере негативите и да вземе трудните решения, а друг след него ще обере лаврите. Постигнатото винаги се оценява след време, а не приживе! Пример, обичания от БСП и троловете Тодор Живков. Когато беше на власт 40 години всички го плюеха, а сега искат да излезе от гроба. Времето показва кой крив, кой прав.
59.
хахахаха
10.04.2020 18:49:46
0
14
нещо..Борисов много агресивен в .."нережисирани" интервюта що така ?:)))))
ами не е като да гостуваш в Шоуто на Славчо и в един момент да започнеш да отговаряш с документи на нещо,което още не са те питали..изпревари сценария горкия :))))))))))))) слаб актьор
58.
??
10.04.2020 18:45:59
31
16
кой говори за морги и трупове ли ?!
ами ти и смешния ти т.нар генерал, бе Борисов !!!
сигурно "камионите с ковчези" го чухме от президента, нали..??!!
57.
anitata
10.04.2020 18:32:28
0
2
aman ot falshifikati. Narochno postaviaxh laikove i avtomatichno se promeniashe r protivopolognia vot. Mnogog obektivno otrazavat mnenieto , niama shto!!! Luglivi forumi!!!
56.
Народа на Бг.
10.04.2020 18:26:36
52
17
Като гледам лайковете, си мисля две неща :
1.Или дебилите в България са 99%
2.Или флагман яко кликват в полза на борисоФ
55.
Гарантирано от боса на Шайката ГЕРБ
10.04.2020 18:24:31
6
18
Тоя върши Грях, след Грях. Забрани да се вземе и донесе Благодатния Свещен огън, сега се кълне Лъжливо в Живота на Невинните дечица! Господ да му е на помощ..
54.
.
10.04.2020 18:11:21
3
11
В случая и не само този, флагман на принципа на другия (цензора) сайт пик, умишлено манипулират гласовете един вид. Не, че някой им се вързва освен може би стадото около герб и оп, но надали. Те са наясно че краят идва и гледат да захлебят максимално. Що мислите че онуй нещо от банкя е станало 300 кила? Нерви брат, тоя няма да го бъде дълго, и ксанакса не помага в един момент.
53.
До 49
10.04.2020 17:53:00
0
3
А на теб случЕйно, не ти ли жЕлко за тези хора?!! Не_________знайно защо?
52.
Бай Дечо до 48
10.04.2020 17:44:43
0
1
Ей човече вярваш ли ми, толкова години си блъскам главата за какво са аджеба тия двете палчета!! И попаднах случайно на твоя пост!! Ами аз все едно прогледнах ве човек!! Една загадка по-малко за мен в този сложен свят!
51.
Ахмед ага
10.04.2020 17:36:30
2
19
Тиквата вече прекалява с лъжите си,интересното е защо никой не го репликира,за никаква ЕВРОЗОНАТА не се е огънал,просто там не ни искат,не сме богати,още Дянков имаше мераци,но веднага го отрязаха,сега същото с Горанов,Боко тиквата опитва да финтира овчия електорат с доводи че видите ли нямало консенсус в страната...,това са лъжи,всякакви приказки за стабилност,нисък дълг са кьорфишек,ТОВА е КЛУБА НА БОГАТИТЕ,а ние сме бедни,дядо ми,бог да го прости,и той беше стабиляга,нямаше никакви дългове,даже за погребението си беше заделил някой лев,но това не означаваше че примерно някоя банка ще му отпусне един милион лева кредит,за тях той си беше бедняк.....капиш....,БОКО ТИКВО..,не ни прави на идиоти
50.
РадконаДеса
10.04.2020 17:31:26
12
87
Е най-комичният пръцзидент, абсолютно безполезен лентяй заедно с онази "общата" са си лика прилика.
49.
До48
10.04.2020 17:29:51
5
67
Ти си прав но в случея лайковете в тази статия за ББ са за съжеление изкуствени.Флагман е сайт,който четат и коментират, главно червени платени тролове. С които не знайно защо, Флагман са решили да се изгаврят
48.
До 45
10.04.2020 16:53:41
2
2
Ами хората показват кой коментар им харесва и че са на същото мнение. А за тези с отрицателен вот означава че не са съгласни. Капиш ;)
47.
*********
10.04.2020 16:41:00
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
46.
ЩО Е БЕЗ МАСКА
10.04.2020 16:36:57
1
14
Този питек?
45.
??
10.04.2020 16:28:48
110
18
И на кого му е нужно да чукате като луди лайкове в полза на Баце? На кого помагате и кого лъжете Бе ? Чак пък толкова.......
44.
Ха ха хаааа
10.04.2020 16:25:51
107
23
Нищо ново: объркан и нелогичен мисловен процес, неясен изказ подчинен на емоционални състояния-най вече на сляпа омраза към Президента. И този субект е министър председател вече три мандата! Наистина - дебилите си избират себеподобен!
43.
:))))))))))))))
10.04.2020 16:23:51
6
13
Как сте на боеко мършичките, умирате ли от глад, вожда ви ше ви сипе спокойно. Като му гледам дирника ще има за всички кафяво.
42.
Правилното заглавие е
10.04.2020 16:12:12
0
7
Днес са обърнали системните администратори наобратно за и против.
41.
До 38
10.04.2020 16:10:16
37
6
А ТИ ПОДМОКРЯШ ЛИ СЕ???
Само питам ...
40.
До 38
10.04.2020 16:08:21
41
7
Ще ти се изприщи езика от много лизане! По леко...
39.
Мама миа
10.04.2020 15:52:39
6
27
Яко контролиране на лайковете става тука. Защо не сте съгласни с твърдението, че Бойко е на вагон книги от Радев? Та той сам си призна, че е чел САМО винету. Голяма гордост
38.
До 35
10.04.2020 15:43:17
11
67
Абе сигурно и жена ти се подмокря като види Борисов, ама не си казва, а завалиите като теб, цял живот на сухо.
37.
Шмиргела
10.04.2020 15:42:53
5
20
Кой тъпак се интересува ,че Банкянския бил на посещение в някаква фабрика за маски?!? Цяла кохорта гъзоблизци журналисти подире му да ме информират ...
Ами не ща да знам къде си носи задника ,не ме интересува .Да ходи да се грижи за внуците си...
36.
Сталин
10.04.2020 15:23:05
28
68
Добре че Герб в момента управляват, не ми се мисли какво щеше да у при бсп
35.
Хаха
10.04.2020 15:21:41
73
27
Хаха тоз глупак са кълне... Сигурно от Винету я е научил тая поста с клетвите.
Ама и тя върви..
Като гледам бая гербаджийски мажоретки са са подмокрили тук. Няма по малоумен премиер в историята на Европа. Тодор Живков беше кат професор в сравнение с тоя :))))
34.
Пеевски
10.04.2020 15:18:23
69
27
Бойко, не му обръщай внимание на тоя комунист!
Другата седмица сме в Барселона да видим как е любовницата ти и да си починеш от всичките далавери, дето направихме заедно откакто обяви извънредно положение!
33.
do 32
10.04.2020 15:14:34
59
22
Прав си, медиите не бива да се занимават с Радев, а мутрата Борисов и връзката му с Пеевски и Доган. Но медиите не искат да ровят там, за тях е по-лесно да представят нещата така, сякаш има някаква битка между Радев и Борисов, въпреки че е очевидно , че нито интелектуално, нито морално Борисов може да се мери с Радев, но медиите така го представят сякаш са на едно ниво!

Но те медиите нали са контролирани от Борисов и Пеевски, така че е нормално това да е поведението им!
32.
Читател
10.04.2020 15:10:10
13
68
Премиера, правителство, медии се занимават много повече от колкото е нужно с Радев.Дали е умишлено, за да му се предава важност не е ясно.Но истината е че тази институция президент е абсолютно излишна в парламентарната Република. Лишена е от законодателни права, и не играе никаква роля в политическия живот. Ако днес за утре я премахнат .Нито някой ще забележи, нито на някой ще липсва, нито пък ще се почувства отсъствието и.С една дума напълно излишни 12 000 лева на месец от данъците на хората. Един пример ... В Германия също има президент с абсолютно същите правомощия като Радев. За него може да се прочете, много рядко в пресата.А и повечето немци не знаят даже кой е.
31.
мислещ
10.04.2020 15:09:47
65
30
Мила родна картинка: Австралопитек управлява нация от идиоти!

Пак за него да гласувате, идиоти!
30.
факт
10.04.2020 15:06:08
60
23
09 Ян. 2020
" Бойко Борисов е окончателно осъден за клевета"

"Решението на Софийски градски съд вече е в сила, тъй като на 6 януари Върховният касационен съд (ВКС) е отхвърлил като недопустима касационната жалба на Борисов и ГЕРБ."
29.
хитроинженер
10.04.2020 14:53:24
1
8
Солунската митница днес е основният водопровод на Европейския съюз.
28.
ГЕРБ трол
10.04.2020 14:49:36
33
101
Който е против Борисов е мръсен комунист! Само той може да ни спаси от сигурна смърт!
27.
Анелия
10.04.2020 14:48:06
24
11
Не плюйте постояно по форумите, че бе Борисов сме загубени!
Бъдете добри и благодарни, че изтегли тези 10 000 000 000 лева заем, които ще бъдар раздадени на нуждаещите се!
26.
Жаклин
10.04.2020 14:42:48
37
115
Не плюйте постояно по форумите,а помислете сериозно,ако не е Борисов жална ни майка!
Отдал се е изцяло на народа,престанете!
Бъдете пондобри и помислете вие какео сте наоравили за държавата!
25.
случаен читател
10.04.2020 14:38:30
117
43
Тоя идиот Борисов се възмутил, че на Радев интервюто било на запис???

Той???

Този, който не е дал нито едно интервю без предварително подготвени въпроси пред подбрани журналисти???
Този, който не може да сглоби две изречения без да са му предварително написани и наизустени???
Този, който когато му зададат въпрос, който не е преминал предварително през ПР-ката му, почва да забива и да говори глупости в несвяст??? Припомнете си Лондон и въпроса за Пеевски и огледалото!

Този идиот Борисов не е дал нито едно истинско интервю през живота си, а се възмущава от Радев????

Стига бе!!! На тоя гласоподавателите верно са идиоти!
24.
Бай Алеко
10.04.2020 14:38:11
4
28
Бай Ганьо у фейсо
23.
Ай честито
10.04.2020 14:33:50
0
21
Wi-Fi мрежи ще правят два от мобилните оператори у нас по възложение на МОН. Мрежите ще бъдат изграждани в ромските квартали в цялата страна. Идеята е да могат учениците от ромски произход да се включат в дистанционното обучение.
Поръчката е за над 1.6 млн. лева без ДДС и е възложена на “А1 България” и БТК. За участие е поканен и третият мобилен оператор – “Теленор”, но от компанията заявили, че нямат капацитета да направят исканите мрежи в указаните срокове и при поставените условия, пише M****l.
Безжична мрежа ще се изгражда в част от кварталите “Долно езерово”, “Горно езерово” и в целия кв. “Победа” в Бургас,
22.
ГЕРБ трол
10.04.2020 14:33:36
51
148
Борисов е много по интелигентен от Радев и е много по честен от Грипен Импексов!
Простия фатмак не може да се сравнява с Премиера ни, който е признат от велики политици като Тръмп, Меркел и Юнкер!

Радев е признат само в Матушка Рашъ от джуджето Путлер!
21.
До №5
10.04.2020 14:32:46
14
19
Премиерът Бойко Борисов се ядоса на БТВ. Той припомни, че Румен Радев е дал интервю за медията пред Антон Хекимян, но, по думите му, въпросите към президента са били предварително подготвени.
"Това явно е някаква новост в журналистиката. Аз заставам пред всички медии и отговарям на въпросите им, а не стоя в кабинета си да прочета предварително зададени въпроси.

"Аз заставам пред всички, не дърпам някой настрани да дойде с въпросите на всички", контраатакува остро премиерът пред репортерите.
Очевидно е, че Бойко Борисов няма да отстъпи лидерската позиция в кампанията с кризата. А и няма кой друг!
20.
bunak asenov
10.04.2020 14:31:06
5
5
i na men ne mi harwsva ama koi da doidi- koi??? - cichki sa fani edinia udari drugia nabutaui go na tretata, niama ni edin svesten tva e
19.
Срааам
10.04.2020 14:29:52
111
25
Отстреляйте я тая дива свиня ве.
18.
Lukov
10.04.2020 14:23:51
127
37
Този идиот две смислени изречения не може да върже, камо ли да прочете някоя книга!
Да прочете толкова книги колкото Президента е в сферата на фантазията!
17.
Хмм
10.04.2020 14:23:01
118
35
Абе много странно тука как всички му се радвате на Боко.

Съпоставете изказванията им като начало.
Според мен Радев е здравомислещ и можещт
16.
Пациент
10.04.2020 14:21:29
73
44
Пичове, някой разбра ли тая мутра какво искаше да каже?
15.
до 11
10.04.2020 14:20:45
7
29
1 000 000 000 +++
Хем много се смях, хем ми стана много тъжно после..., защото си дал най-точния пример!
А примата от снимката няма какво да го комемнтираме, той освен чужди езици, и български не владее!
14.
Anton
10.04.2020 14:20:29
5
41
Тоя се кълне като "честен" циганин!
13.
Пеевски
10.04.2020 14:19:34
9
37
Кълна се, че не познавам Борисов и че не си делим парите от далаверите с него и Доган!

"Лафка"-та ми да фалира, ако лъжа!
12.
Премиер????
10.04.2020 14:18:06
8
41
Ахахах бахти австралопитека с тази нечленоразделна реч и изказ на полуидиотче.
11.
€€€
10.04.2020 14:15:03
3
27
Оня ден един германец ме пита, какви са мерките срещу вируса у нас. Казах му, че са почти същите като в Германия. Даже и малко по- строги! А сериозен ли е спасителният ви пакет с мерки, защото при нас някои сектори са подценяват?- попита той! Погледнах нагоре вляво и му викам- ей то времето супер днес ве!.... и си тръгнах!!
10.
Uwuw
10.04.2020 14:12:14
2
11
Amerika e 330 miliona i sa napraveni 2 miliona testa
9.
Бааааси ма.ката
10.04.2020 14:07:48
4
37
Това нещо на какъв език говори?
8.
111
10.04.2020 14:06:40
7
30
Сравняват с Германия, прекрасно но защо не доизречеш защо там в германско, масово се правят тестове на хората, за какво се правят и каква информация носи тестването на населението, а не тук 1000 човека, там 100, там 200 и т.н., а сега кажи всичко и виж дали ще ни сравняват с някого, а може би няма средства ... ама въпроса тогава е къде са парите.
7.
Любо Питен
10.04.2020 13:59:14
8
49
На тоя главанак може ли нещо да му се разбере?
6.
демократ
10.04.2020 13:59:12
9
50
Вчера се самообяви за дълбоко вярващ човек. Днес, се кълне във внуците си.
5.
КороноТъпак
10.04.2020 13:56:14
163
63
"... сравняват Ме с Германия и Сингапур.." ПОРЕДНИЯТ НАПОЛЕОН. ДЪРЖАВАТА ТОВА СЪМ АЗ ! Альо Ти си необразован селяндур от Банкя. Тъп, групав, жалък на който му се смее цял народ ! И пак в завод за маски. Защо се разхожда безцелно из цяла България ?
4.
Часовникът на Радев
10.04.2020 13:49:28
55
153
Наистина показваше различно време,вижда се на видеята!Пак излъга,че на живо е с БТВ!Радев е най-големият лъжец по света и у нас,не може на живо,без написани речи да се яви пред Народа!Чучело,кукла на конци,говорител каканижещ!
3.
Пипи Чорапчето
10.04.2020 13:49:18
9
47
Не станало ясно..;)
Ами като изгони Севдето и няма кой да му подреди фразите у фейса, сега ще трябва да се мъчим с тълкувания на полета на мисълта Му;))
2.
Гошо
10.04.2020 13:44:01
65
262
Така е г-н Борисов. Прав сте. Адмирации!!!
1.
кой ти вярва бе
10.04.2020 13:42:10
283
74
Осъден за клевета се заклел.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори