×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът зове Бойко Борисов да не управлява чрез страха и да не говори за потоци от трупове


Президентът зове Бойко Борисов да не управлява чрез страха и да не говори за потоци от трупове
Никога не съм казал да падат ограниченията, а да мислим за една национална цел – как безопасно да започнем да излизаме от това състояние, заяви президентът
09 Април 2020, Четвъртък, 18:15 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Не е време за сърдити пози, а премиерът трябва да знае, че народът не е публика, от която да чака аплодисменти, каза Радев

Президентът Румен Радев призова премиерът Бойко Борисов да не управлява чрез страха и да не говори за потоци от трупове. 

„Когато армията от безработни се множи всеки ден, е неуместно да занимаваме хората с президентската институция и изпълнителната власт. Не е време за сърдити пози и аз в този спектакъл няма да участвам. Премиерът трябва да знае, че българският народ не е публика, от която да очаква аплодисменти“, заяви държавният глава пред бТВ.  

“Не мисля, че сме минавали границата с Борисов. Трябва да има някакъв баланс. Всяка власт се нуждае от коректив и то особено когато има блокиран парламент и съдебна власт, когато нямаме реален парламентарен контрол и критичността на масовото съзнание са драстично намалени от страха", добави той.

Той сподели, че с Борисов и с представителите на Националния оперативен щаб са показали единни действия, но попита „вярвате ли, че тази криза трябва да управляваме чрез страх за потоци от трупове през екрана?“. 

„Никога не съм казал да падат ограниченията, а да мислим за една национална цел – как безопасно да започнем да излизаме от това състояние“, подчерта Радев. 

„Защо премиерът не цитира думите на генералният директор на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус, че към тази епидемия трябва да подходим с комплекс от агресивни мерки, които да включват преди всичко тестване, проследяване, установяване на контактите, изолация? Той призова за свободно безплатно тестване. Защо не се вслушваме в това?“, попита президентът. 

„Гебрейесус казва, че не можем да се борим с тази епидемия, с огъня с вързани очи. Когато говорим за безплатно тестване, ние изтървахме този момент“, добави той.

„Не искам да се бъркам в работата на експертите. Винаги съм казвал да спазваме това, което казват от Националния оперативен щаб и правителството, но трябва да слушаме Световната здравна организация. Казват ни „тестване, тестване...“, заяви Радев.

„Това, което започваме да правим, е след пика да установим как се е развила болестта и кой има антитела, за да има по-активен живот“, добави той.

Президентът похвали правителството, като изтъкна, че е взело навременни и ясни мерки за социална дистанция и изолация. Това е много положително, призна той. 

"Масови тестове обаче трябва да бъдат осигурени. Ако сте касиер в магазин, зъболекар или шофьор, няма ли да искате тест? Не звучи добре, когато се казва „ами, няма да тестваме, защото тестовете са къпи“. Как така? Когато миналата година кабинетът даваше огромни средства за самолетите, те не бяха ли скъпи!?“, попита държавният глава. 

„Приоритетът на правителството е в инвестицията в инфраструктурни проекти. Трябва да го обърнем в пари за човешкия капитал. Трябва да се дава повече за хората. Ако бяхме осигурили повече средства за образование, здравеопазване и т.н., щяхме да имаме друга готовност“, коментира той.

Водещият припомни, че Радев бе критикуван затова, че дава извънреден брифинг в контекста на лична загуба, която преживял, визирайки смъртта на баща му. 

„Това е много лично. След като съм обявил, че ще правя нещо, го правя. Така ме е възпитал моят баща – да се отнасям с чувство на дълг към всичко, но това са дълбоко лични моменти. Нямам нужда от говорител, който да обявява за смъртта на моя баща. Ако имах, щях да помоля премиерът да бъде такъв. Той се провъзгласи по самоинициатива. Благодаря му!“, добави президентът. 

Той сподели, че два часа преди брифинга се е обадил на Борисов. „Казах му, че ще налагам вето на две разпоредби. Предупреди и лидерите на всички парламентарни лидери“, заяви Радев. 

След като зрител го призова да се извини заради използването на казармения си език, президентът отговори, че самите депутати приеха команди. „Те сами допуснаха да бъдат управлявани с тях. Как се стигна до това доброволно отказване от заплатите? Стана по команда на Борисов. Не веднъж българският парламент е приемал да бъде командван“, коментира той, а след това сподели, че този стил не му е присъщ. 

„Някой мечтаят за военно положение. Очаквам българският парламент да бъде на висотата на своите функции като най-висш орган в държавата. Ние сме парламентарна република и не бива да е изпълнител на волята на изпълнителната власт и да бъде неин придатък“, добави той.

Изоставаме с въвеждането на социално-икономически мерки и това създава проблеми, заяви Радев.

След като Антон Хекимян припомни, че депутати от НФСБ също дариха част от февруарските си заплати, президентът каза „прекрасно“. "Приоритетът на българите в момента е един – борбата с коронавируса, ограничителните и социално-икономическите мерки, които да са навременни, достъпни и безвъзмездни, а не са такива, добави Радев.

„Закъсняхме много. В другите държави въведоха такива мерки, за да не остава никой извън борда – и самонаети, малки и средни предприятия, еднолични дружества, хора с надомни занятия и културни дейци. Трябва всички да бъдат включени. Какво става с гладния човек? Той излиза на улицата и помита всякакви ограничения и мерки. Това ли трябва да се случи“, попита президентът. 

„Това, което се случи в Англия, не искам да става тук. Идва един момент, в който хората прекрачват психологическа бариера. Там със стоплянето на времето, хората масово излязоха по парковете и полицията остана безсилна, не може да ги спре. Не трябва това да се случва в България!“, подчерта той.

„Колко време ще издържат семействата с малки деца? Затова Националният оперативен щаб трябва да каже „излизате в парка, но по един или с дете“. Нима във Витоша вирусите са повече, отколкото в един автобус, или в метрото, или в автобуса? Не бива хората в един момент да омаловажат мерките! Това е много по-опасно“, предупреди главнокомандващият на българската армия. 

Според него трябва хората да осъзнаят, че имаме държава. "Премиерът е обигран политик и не хвърля думи на вятъра, но не приемам да си гради образа на спасител върху страха, който той сам раздухва, говорейки за трупове, за морги, за масови гробове, с ад, който слиза тук. Нека мислим за психическото състояние, за имунитета на хората!“, призова той.

Президентът предупреди, че ако мерките за излизане от кризата се забавят и страната изпадне в катастрофална рецесия, ще се породи нова мигрантска вълна – българите ще бягат в страните, които по-рано са реагирали. Демографската криза ще се задълбочи, ако и другите българи решат да избягат от България. 

"Не бива да оставяме гладни хора! Нека помним това, което е казал големият Буров - „Безработицата е най-голямата беда за всяко едно управление, защото ражда болести, глад и мизерии“, каза още той.


В категории: Политика


56
Коментара по темата
56.
Мунчо
11.04.2020 20:38:31
5
6
Бахти противния президент тоя ще надмине и първанов
55.
БХК
11.04.2020 04:25:30
3
3
ЛУНА-ПРЕЗИДЕНТ ,
54.
Хекимяу е Герберска подлезурка
10.04.2020 11:44:15
6
9
Хeкимян нe би cи пoзвoлил пoдoбнo "aрoгaнтнo" пoвeдeниe, aкo нacрeщa му e бил не Президента Радев, прeмиeрa Бoкo БoриcoФ, нaпримeр. Зaядливoтo пoвeдeниe, прeкъcвaниятa, пoвтoрeниятa и пoдбрaнитe въпрocи" cрeщу прeзидeнтa.
53.
До 48
10.04.2020 07:47:20
2
1
Как какво като умират толкова? Не може да се дават за пример мерките в страна в която смъртността от този вирус е толкова голяма.
52.
Бай дъ уей
10.04.2020 05:34:58
19
9
Дървеният философ Радев кога за последно е бил на борсата, че лее мозък за безработицата? Можеше да освободи Генчева от единия щат и да даде хляб на някое семейство. В годините всеки трети нямаше работа. А тия- надути гайди. Тя омъжена за политик, той- висш военен. А за червената метла дали знаят...
51.
Сс
10.04.2020 02:26:10
8
19
Добре казано от президента ".... когато нямаме реален парламентарен контрол и критичността на масовото съзнание са драстично намалени от страха " .
Постоянно живеем в стрес от нещо, ако няма кво с времето ше ни метната някой код чМногоервено и тъй стрес да има . Глоби за квото си помислиш за малкия и среден бизнеса. От НАП щели да наемат актьори да влизат в роли че още повече да глобяват а Делян от Дубай вижте кво прави, респираторни апарати и пари раздава Бойчан му е казал : дебел дай малко ве цял ден лежиш, а аз с Мутафката обикалям по извънредни конференции а после делим не е хубуу тъй . Дай ся пък после ше си ги върнеш. Като текнат парите от еврофондовете още един кат ше добавиш на врата си , той колко е сега ? Последно като се видяхме беше на два ката и моя е толкова сега . То последно като се видяхме беше преди карантината сега три ката е станал, нали ? И четири ше стане обещавам ти. Дай сега да мажем очите на хората. Облъчване по ТВ и всичко останало . Един свестен въпрос по тия извънредни конференции не му зададат журналистите и тъй ли всички са купени се чудя , ако имало някой да съм пропуснал извинявам се . На една от тях чух въпрос " Каруците като влизали в София дали трябвало декларации да представят " .... И основно статистика кой заразен кой мой празни глави като на повечето българи джобовете начело с Бойчан.
50.
Дио
10.04.2020 02:12:16
0
11
Обединение трябва ,а не разединение на партийни интереси.Ако искат да запазят България и българите,трябва да разсъждават като зрели хора ,а не като партийни лидери.ОБЕДИНЕИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!!!
49.
Дио
10.04.2020 02:04:36
0
5
Вместо да се обеденят всички и да предприемат общи мерки и да се разбират ,точно сега са се хванали да се плюят.Това политици на място ли са?Сега не би трябвало да има партийни интереси, а човешко управление.Пак ли до власт опират и в този момент .Сега е времето управляващите хищници да се очовечат и да се загрижат наистина за това ,което остана от хората в България.
48.
Спомен
09.04.2020 23:29:04
4
7
Е кво като умрели 800 човека в англия динко? Там им позволявам колкото искат да умират тази страна на колонизатори изкрадаха светъ, които си позволиха да бомбандирват България?
47.
динко
09.04.2020 23:19:06
17
8
Абе този "президент" като дава Англия за пример, незнае ли, че от няколко дни под 800 мъртви нямат.
46.
Тестостерон
09.04.2020 23:06:14
3
10
Видя се че няма никакъв вирус намират някви артисти ах ох, абе има грип нормално е да умреш или да не умреш, сам избира човек дали може да умре или не. Повечето които са го изкарали не искаха да умрът. Има много хора които желаят и искат да се заразят със несъществуващ корона вирус това е според мен. За това стойте си у вас. Всъщност се обърках какво искам да кажа? Има ли еирус или не? Не мога да преценя. Мога само да кажа че не трябва вече да има затворени магазини кафета и др. И ще разпореда да приключим с карантината преди велик ден. Искам да се въртя около цървата пине 10 пъти за няколко години напред че знаеш ли таз година полу корона догодина цяла корона както казваше другаря полу живков нацяло умрялков. Толкова банално стана всичко ужас по телевизията. Добре че е този колос на журналистиката флагман независима медия за пример свонодно слово елементарен език кеф за кенеф!
45.
6666
09.04.2020 22:00:05
4
12
Нация която пуска маските в пералнята заедно с чорапите, COVID-19 не може да я затрие!
44.
Hahaha
09.04.2020 21:19:47
10
26
Единия плашил със смърт а пък той плаши с бунтове и глад
43.
Hahaha
09.04.2020 21:19:33
7
15
Единия плашил със смърт а пък той плаши с бунтове и глад
42.
Въй
09.04.2020 21:10:30
16
19
Тук ясно се вижда как БКП са впрегнали целия си ресурс относно коментарите и оценките към тях, те прокараха този вид индустрия след втората си загуба от ГЕРБ-ГРОБ. Не съм политизиран, но не съм и сляп.
41.
*********
09.04.2020 21:09:10
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
40.
Друг поглед
09.04.2020 21:06:53
7
24
Българина ще си умре тихо и кротко в панелката от вирус, самота, болест. И от глад. Но няма да излезе да си дири правата. Българина вече няма съпротивителни сили. Ще излязат обаче обитателите на гетата- млади и агресивни. Много от тях са работили в Европа и не могат да ги излъжат с подаяния. Не ще ги спре ни полиция ни армия. Тогава ще е страшното.
39.
ЕС и НАТО
09.04.2020 20:46:29
32
27
Радвайте се българи че червените дебили не са на власт, защото щяха да прикрият пандемията, както беше с Чернобил, десетки хиляди българи в следващите години умряха от рак, както и много които са живи са с увредени и осакатени органи и пият по 2 шепи лекаства за закуска.
Червените тролове газ пикаят, Бойко ще се справи с пандемията и тогава вече няма кой да го бутне от власт. Мутафчийски ще стане министър на здравеопазването. Хахаха голям кеф.
38.
Пациент
09.04.2020 20:43:04
12
36
Президента диликатно и интелигентно му казва нещата, другия се държи като примат на всичките си изказвания! И впрочем Бойко каквото каже се случва това е факт, не казвам че е лошо или добро, просто е факт.
37.
въпрос
09.04.2020 20:37:14
3
3
познавам човек от Петрич който прави заготовки за обувки, и ги продават на фабрика за обувки в Гърция - какво ще стане ако цеха в Бг работи а завода в Гърция не
има и много шивачки на този принцип
36.
Born to porn
09.04.2020 20:35:55
9
19
Пичове в Еквадор има трупове по улицата, хората ги палят защото нямат пари за кремация. Просто за инфо, всеки има право на мнение, нека не се обиждаме. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ
35.
Радко
09.04.2020 20:26:35
28
21
Това Ал Бънди ли е на снимката, оня поне е забавен ,а бг-версията на Ал Бънди е жалка
34.
1
09.04.2020 20:15:34
31
23
Скрий се, бе, тъпан! Заради теб хората ще намразят всички летци
33.
Хм
09.04.2020 20:12:31
36
20
Шофьорчето на самолети какво бърбори, няма да кара F16 скоро май.
32.
baihui до#16 "Бекяр"
09.04.2020 20:07:57
6
9
Е ми, бекяр ще си останеш, тъп чекиджия!
31.
Фен на Трола
09.04.2020 20:07:32
4
3
Коментар номер 15 е красноречив!!
Това е истината, който каквото и да говори резултата е налице.
30.
359
09.04.2020 20:05:23
13
41
Много верни думи, казани от човек с достойнство. Гладът е по-силен от тока. Пак ще си говорим след 1-2 месеца.
29.
10 години упадък...
09.04.2020 19:58:50
16
49
Борисов и Герб са най-голямата ни грешка след 1989 година. 10 години упадък...
28.
Един почти пилот
09.04.2020 19:52:58
38
10
Една кариера от тренировки! Нищо друго не е постигнал пилота, нямам намерение да му чета изявлението, каквото и да е казал не са негови мисли, това вече се видя как го коригират няколко пъти след изявление. А Тиквун дано не е прав, иначе като гледам по улиците какво става не ми се мисли.
27.
Бай Вълчо
09.04.2020 19:18:54
8
32
Ей го поредния истеричен паляк - 23
Нищо по същество, пише за майки, отклонява темата, обижда. Типичен герб-трол - елементарен и предсказуем, глуповат тройкаджия, но най-вероятно надушил някаква партийна аванта, заради която си продава дупето.
26.
Ай стига мерки
09.04.2020 19:14:29
7
33
Има грип някой умира някой не, видя се вече никва епидемия освен на страхъ. Заради 600 700 процрнтно не достатачни за такива мерки. Що не го направят до края на лятото? Да видим какво ще стане а? След велик ден айде стига толкова. Те нямат идея за справяне те просто зовът стойте си в къщи. То така повече се заразяват правят си домашни партита и т. Н
25.
.
09.04.2020 19:10:16
15
33
Eлекторатчето герберски,стойте си вкъщи и скоро време ще стържите с нокти тапетите,за да се храните. Паляци
24.
Бай Вълчо педалаза
09.04.2020 19:08:21
15
4
Майка ти Бай Вълчо, майка ти не е това което е,и ти не си Вълчо, а Вълка. Педалино объркан.
23.
Не съм от ГЕРБ, ама и от БСП не съм
09.04.2020 19:08:03
13
37
Леле ... тук е впрегната цялата герберастка общност, да плюе и коментира пак неща които никой не е изтекъл ... Абе вие не разбрахте ли че в БГ има една единствена голяма партия и тя е на отвратените от ГЕРБ, БСП и другите партии и сателити, хора осъзнайте се че освен днес има и утре, не става по този начин, просто никой от вас не се замисля че потърпевша е нашата родина, нашия народ, нашите деца, после се замислете кое е правилно и кое не, ама го решете вие самостоятелно а не чрез натрапено мнение или завимост че точно така трябва да е ...
22.
Бай Вълчо
09.04.2020 19:01:36
16
41
Много истерясали гербери са наскачали тука хахах
Кое от статията не е така?
21.
До всички
09.04.2020 19:00:45
43
39
До всички които плюят Президента... Абе бетери недоклатени,заченати от увреден сперматозоид. Вие пиете ли си редовно хапчетата, А?
20.
До 12 Бай Тошо
09.04.2020 18:59:54
23
14
И както твоите братя кимунисти ни облъчиха и лъгаха с Чернобил, така друг, не може. Те и тебе така подхлъзнаха, като те изритаха най-близките Луканов, Младенов, Джуров. И затова на документалните кадри гледаш "като пос.ано дете майка си". Че по някое време и те арестуваха Бай Тошо и пак беше като Наакан.
Е къде беше твойта партия, твоя народ, твоите ГЪ. ОБЛИЗЦИ?
Защо барем пет човека не изнязоха да те защитят Бай Тошо, а можеха, защото всичката власт беше пак тяхна на милиционери, доносници, милиционери и всички комуняги без теб.
Защото Бай Тошо, колкото ти беше ятак, толкова и те бяха "борци и партизани". Така, че Бай Тошо и ти излезе един тарикат, ама селски! Нае. аха те най-близките. А те прибраха вдички предприятия и станаха новите капиталисти. А в момента Бай Тошо лидерка на наследниците на твойта партия е бивша зам. министърка на Костов от правителството на СДС, и приватизаторка "некрадлива" - Г-жа Лъжа Импексова.
19.
do 16
09.04.2020 18:56:41
24
17
това е идея, защо не се зарази доброволно - за да ни покаже колко е безобидно
18.
00
09.04.2020 18:54:29
20
14
е да, само че в Гърция има по строги мерки за сигурност - тоз не се научи като говори да види какво се прави от другите
17.
Lucifer
09.04.2020 18:54:05
4
28
Много тролове,много нещо. Само град Козлодуй липсва.
16.
*********
09.04.2020 18:51:56
31
22
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
Трол
09.04.2020 18:50:27
21
22
Ами нали се видя- от 1000 човека на първа линия има 4 с антитела. Всички дето го "го караха това още януари" да си замълчат, защото не са! Като ще се прави на спасител на нацията поне да се подготви с факти....
14.
baihui до неграмотника#13
09.04.2020 18:50:15
14
31
Ей, маймуно герберастка, ти само цитираш ли, или си плосък евангелистки мозък?!
13.
SPITFAER
09.04.2020 18:43:40
40
23
Президента се изложи-факт:„Знаещият не е всезнаещ, всезнаещият не е знаещ.” Сократ допълнил: „Да не знаеш, а да мислиш, че знаеш, е най голямото незнание.” Модифицира¬но, това звучи така: „Да не можеш, а да мислиш, че можеш, е най голямото не можене.” И Алберт Айнщайн „участвал“ в разговора: „Само две неща са безкрайни − Вселената и човешката глупост. За първото не съм сигурен.“.
12.
бай ви Тошо
09.04.2020 18:40:40
11
37
Никой ли не забелязва, че всички страни от бившият соц лагер са най слабо засегнати? Именно заради задължителното ваксиниране особено с БЦЖ, което все още в западния свят е по избор!!! Бойко може и да иска паника и страх нооо слабо, колкото откраднахте на тъмно това е, после ресто... "Това което аз съм ваксинирал, не можете да го разболеете" Т. Ж.
11.
baihui
09.04.2020 18:38:50
11
12
МОРАЛ или ЛИЧНА ИЗГОДА ? WHO IS WHO?
10.
Радкооооо
09.04.2020 18:38:27
36
22
Пак ли ти бееее, аман от теб бе!!
Не те ли Е. еше срам бе Грипен милиончев!
9.
улица Тамара
09.04.2020 18:37:12
0
34
Идват избори, ще падне сеир.
8.
Мисир
09.04.2020 18:35:37
43
28
Разкриха те , джанъм. В извънредната ситуация когато нацията разчита на водача си и повежда битка , ти г-н "генерал" се скри ,като мишка , в тила. Когато кризата беше на портата ти , ти остроумничеше от Шипка. Жалко поведение за български генерал , да не говорим за Обединител на нацията. Апропо PR-те ти наредиха ли се вече на борсата.,
7.
*********
09.04.2020 18:35:20
14
23
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Да
09.04.2020 18:31:00
53
45
Този човек за пореден път стана за смях.Сега пък му изградиха друга тактика.Да похвали кабинета, защото вече няма как да плюе, при направеното от Борисов. И да изкара пак изтърканото твърдение ,че хората ги било изтрах За това избирали Бойко вече 10 пъти поред А не комунистите.Да за страха е прав
Хората избират Бойко и Герб, защото се страхуват от алтернативата му ,която продължава да е не реформираната Компартия. Спомена От управленията и навява страх.И докато този от снимката ,и партията му ,са алтернативата.Бойко ще стане на 100 год на този пост.
5.
Hitman
09.04.2020 18:30:37
38
28
За изтребителите той искаше грипен а сега се прави на ощипана ганка ,не успя да вземе 10%
4.
69
09.04.2020 18:27:41
25
42
Мазнинката от банкя и шайката му, изобщо не са жалки с неадекватното си поведение тип иде ми-дойде ми, сутрин едно, вечер друго, адски компетенти по всичко начело с боко- дървен философ, от всичко разбира. Герберастки гейове, нежни герберчета
3.
Деса Поетеса
09.04.2020 18:27:33
52
39
А Румбата какво прави, миличкия плаши народа с глад и мизерия. То не е ли едно и също а другарю льотчик...
2.
baihui
09.04.2020 18:26:29
29
56
ГЕРБ е проклятието за България!
1.
dnstuff
09.04.2020 18:22:25
55
42
Този е жалък.. потъна му рейтинга и сега всячески се мъчи да спаси малкото му останало достойнство
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата
Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори