×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов се срещна с Радев и обяви: Мене ме смазаха от подслушване, но тарикат мъж не писка


Борисов се срещна с Радев и обяви: Мене ме смазаха от подслушване, но тарикат мъж не писка
"Смазаха ме от подслушване и мълчах като... Тарикат мъж не писка. В тоалетната ми беха турили подслушвателни устройства."
17 Февруари 2020, Понеделник, 20:01 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Премиерът пак се оправда, че не е знаел, че срещу президента са използвани специални разузнавателни средства

Премиерът Бойко Борисов и президентът Румен Радев, които са в тежък конфликт помежду си през последните дни, се срещнаха на церемония в НДК по повод 30 години от учредяването на КНСБ.

На излизане Борисов обясни, че отишъл да поздрави Радев, който днес направи изключително остро изказване по адрес на премиера.

Припомняме, че президентът на обяд заяви за министър-председателя: "Той се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг - между другото, както прави винаги. Ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали. Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои политически цели.“

Пред репортерите Бойко Борисов тази вечер отговори, че не президентът е бил подслушван със специални разузнавателни средства, а командирът на Военновъздушните сили Цанко Стойков. Борисов отново каза, че не знаел за това.

След въпрос дали самият той е бил подслушван, премиерът отговори: "Мене ме смазаха от подслушване... Смазаха ме от подслушване и мълчах като... Тарикат мъж не писка. В тоалетната ми беха турили подслушвателни устройства. Не помните ли?"

След въпрос кой (го е подслушвал), Бойко Борисов се подсмихна: "Те ги знаят". 

А на питането дали той ги знае, премиерът каза мимоходом: "Знам ги, ама аз не съм отмъстителен".

По повод ръкостискането с държавния глава тази вечер, Борисов бе попитан дали да се очаква по-добър тон между "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2. 

Премиерът отговори: "Аз никога не съм го нарушавал. Вие видяхте. Аз отидох при него - поздравих го. И не се възползвах от трибуната, една дума не казах. Нещо повече, казах и на вашите колеги - при мен никога не е поставян въпросът да се подслушва Радев. Той не е подслушван. И няма да го позволя, ако дойде такова нещо до мене. С'я просто искат с мене да си измият ръцете, да се превърнат в жертва. Нямам нищо общо с това!"

На въпрос кой иска да си измие ръцете с него, Бойко Борисов отговори: "Който и да е. Аз нито една дума не съм казал. И сега не казвам. Така ли е?"

Премиерът пак се прекръсти и припомни: „Аз пред вашите колеги в Брюксел се заклех във внуците си, че аз не съм подслушвал Радев по никакъв начин. Нито съм знаел, нито... И то не е подслушван той, а началникът там, военният, който е на ВВС. Няма да коментирам повече. Искат да ме вкарат в това, няма да ме вкарат! Не знам, не искам да знам и не съм знаел!“

Припомняме, че подслушването на разговора между Цанко Стойков и президента Радев е било под ръководството на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС), която е на подчинение на премиера Борисов. Именно това стана повод президентът да обвини министър-председателя, че използва службите за политически цели. 

По повод недоволството на главния прокурор Иван Гешев от сутринта - че политиците се опитват да му се месят, Борисов отговори: "Абсолютно е прав". 

Прокуратурата не било мястото за решаване на политически препирни. 


В категории: Политика


16
Коментара по темата
16.
ХХ
18.02.2020 14:07:13
1
0
Всички коментари са "много задълбочени и точни"! Възхищавам се и завиждам на интелекта на авторите им! УЖАС!!!!!!!!
15.
Радев се закопа
18.02.2020 12:29:07
1
2
Като не успяха с трите опита за преврат, след като Бойко удари финансово и Спонсорите и нарко парите секнаха, остана им само убийства и рекет, свързани с пропагандна, хибридна война, но и тази битка ще загубят, както и войната против Бойко!Йончева е била платена придружителка на лидер на БСП и Министър Председател, а Нинова нееднократно е била на властови позиции в различни партии и винаги е уволнявана за корупция!Йончева е освободена като скъпа и алчна придружителка от Станишев, Нинова е уволнена заради корупция от същия Станишев ! Две провалени,алчни и лакоми приближени и изхвърлени жени,със затихнали женски функции,от един и същи, определено не глупав човек!Това е обяснението на общата им омраза към Станишев
14.
коджакафалията
18.02.2020 10:17:35
3
4
бацка до онзи ден беше отворен плашехте с импийчмънт ама като видяхте как народа поддържа президента и веднага сменихте плочата СТРАААААААААХ
електората ти бяга от бг по бързо от колкото ражда новия електорат а българите те знаят като циганския цар , бойко циганина българоубиеца
13.
Тотка
18.02.2020 08:11:17
3
18
Тези отдавна трябваше да ги махнат.Няма икономика,ниска раждаемост,всички масово се изнесоха в чужбина,високи цени завишени спрямо доходите.Сега се очаква голямата криза с водата стара мрежа.Смазване на малкия и средния бизнес и демографска криза.Цени които всеки ден се вдигат и никой не ги коригира.Няма нужда от политически циркове.Основното тока и водата не се подобрява.Има толкова обучени млади хора които могат да се справят.И еврото което се натрапи не е за най-бедната държава в европейския съюз.
12.
монопол
18.02.2020 04:50:49
3
21
Cкоро няма да се оправимс тези тапаци,
иска се преврат и Народен съд,другото е ала-бала
11.
Празна тиква герб-джийска
18.02.2020 04:29:54
3
19
Пускането тръгна от теб и твоя "каскет" сега като срещна съпротива такава каквото никой не ти е оказвал се "н@ака"
10.
*********
18.02.2020 01:10:58
6
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Стойков съм.
18.02.2020 00:46:26
27
11
Безполезна твар. Коефициент на полезна дейност - НУЛА . За три години е раздал няколко пагона и няколко ордена. За благодарност ще го издържаме, докато умре. Ще му се акумулират ли двете пенсии почетната и генералската?
8.
*********
17.02.2020 23:55:12
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
ДС агент1e34d
17.02.2020 22:28:47
5
27
Бибитко си отива
6.
До 4
17.02.2020 22:16:02
6
33
Демографски бум, икономически растеж, българи завръщащи се от чужбина!!!???!!!
Те и циганите панически напускат тази територия, а поне те се въдеха!
Айде брат, бягай при доктор Саян, че явно лекарствата ти много са слаби!!!
5.
Чехия
17.02.2020 22:12:54
2
31
Кажи за какво лежа в затвора в Чехия?
4.
мислещ
17.02.2020 21:56:02
49
6
Фатмака е прост и зад него са само червените бабички и комунисти. Народа е зад Бойко Борисов и Дилян Пеевски, защото те заедно с г-н Доган ни докараха до икономически растеж и има демографски бум, както и че българите почнаха да се завръщат в България, защото тук живота стана разкошен.
Фатмака го е яд на успехите на Бойко, както и за това че е по-прост от Борисов.
3.
Един нормален
17.02.2020 21:26:47
11
60
Какъв речник, какъв интелект, какъв стил...
И тоя човек ни управлява вече 10 години...верно няма такава държава!

Слушам Радев, слушам и Борисов и си давам сметка, че двамата са от съвсем различни планети.
Жалко за малкото идиоти, които все още гласуват за Тиквата, явно и техния интелект е толкова, колкото на любимия им водач!
2.
питанка
17.02.2020 21:12:24
24
44
Бойко Борисов е истински Генерал. Генералските пагони му ги уреди Доган а не като Радев да зубри в щабни академии ! И няма по-верен от Бойко. Не като Радев да се деполитизира и да напусне Комунистическата Партия а Бо ко отказва да напусне БКП и затова си взима парите накуп и "батальона се строява" ! Румен Радев не е и мъжкар ! Колко пъти са го избирали за мъж на годината ? Колко ? А живееще сам като куче Бойко 3 пъти е най-желан ерген. Давай Бойко
, въвеждай еврото и да закриваме тази територия !
1.
Радев е женчо-пенчо!
17.02.2020 20:59:53
46
9
Командван е освен от онези служби и от 3 жени!Едната му държи ръдете,другата му държи краката,а третата му сееере в устата. Ръцете Йотова,краката Нинова,а в устата Деска Местната!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори