×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Радев за Борисов: Управлява с копойски методи, напомнят битието му от началото на прехода, има зависимости


Радев за Борисов: Управлява с копойски методи, напомнят битието му от началото на прехода, има зависимости
"За съжаление въпреки 20-годишния престой във властта методите на министър-председателя издават битието му от началото на прехода"
17 Февруари 2020, Понеделник, 12:25 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Осъзнава, че този път номерът с подаване на оставка най-вероятно няма да мине, разбирам напълно растящата му нервност, обяви президентът

Премиерът Бойко Борисов се опитва да прехвърли на друг отговорността за подслушването на президента. Това обясни самият държавен глава Румен Радев пред журналисти.

Той посети офиса на един от водещите производители на промишлена електроника у нас „Ултрафлекс Корпорейшън“ в софийския жилищен комплекс "Дружба", след което говори пред репортерите. 

Помолен за коментар на думите на Борисов, че той няма нищо с подслушването и че Румен Радев се опитва да прехвърли проблема от болната на здравата глава, президентът заяви: "Той се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг - между другото, както прави винаги. Ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали. Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои политически цели. Оказва на прокуратурата кого да размаже. Дори полицията е ангажирана, е впрегната да респектира несъгласните българи. Затова трябва да отстояваме правата си и да не допускаме България да се управлява с копойски методи.

В безсилието си г-н Борисов атакува и моето семейство. За съжаление въпреки 20-годишния престой във властта методите на министър-председателя издават битието му от началото на прехода. И ако някой трябва да се страхува от оставането на власт, това е самият г-н Борисов. Скандалите, кризите, разкритията за грандкорупция, растящото недоволство ежедневно разголват управленското му безсилие и зависимости. Но драмата на г-н Борисов е, че осъзнава факта, че този път номерът с пречистване чрез подаване на оставка най-вероятно няма да мине, защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението му. Затова и аз напълно разбирам неговата растяща нервност."

 


В категории: Политика


62
Коментара по темата
62.
ф16
19.02.2020 17:04:58
2
0
пичове , не влизайте във факти бг , там трият и блокирват хора недоволни от шир бетя радев и корнелата ...!
61.
ГРИПен
18.02.2020 08:53:58
14
8
Президента на републиката трябва да обеденява нацията , а този мужик е разединява. Очевидно е , че комунистите никои не ги брои за алтернатива , Нинова я бият от избор на избор , като маче у дирек . Пробваха за кмет на София една кюстендилска слива , верно добре опакована , натъкмена , поруменена , но и тя не можа да излъже хората . Сега се връщат към единственото мюре , което досега им върза , Радев. Те , обаче краката трябва да целуват на Бургаския кмет , че отказа да се кандидатира за президент , и летеца имаше насреща една политическа карикатура , като кака Цецка . ГЕРБ можеха да изкарат поне пет по-силни кандидатури на тези избори , но защо не го направиха , един Цветанов знае.
60.
Вашингтон
18.02.2020 03:22:00
1
6
Китайската комунистическа партия, която беше носител на всички болести и пороци на българската комунистическа партия, заяви в един момент на милиардния китайски народ:

Вие искате частна собственост?! Значи ще направим частна инициатива. Искате да бъдем капиталисти? Значи ставате капиталисти! Но! Има особености, които произтичат от нашата национална културно-историческа специфика. Затова всеки, който иска да стане частен собственик, ще стане такъв. Държавата ще му даде нисколихвени или безлихвени кредити. Второ, държавата ще ви защитава вас, новите частни собственици. Ако дойде някой бандит да ви рекетира, кажете ни и ние ще го убием. Ако дойде някой партиен или държавен функционер да ви рекетира, кажете ни, ние и него ще убием! Ако вие посмеете да пипате държавната собственост, ние вас ще убием! Просто правете частна собственост, правете каквото искате, само не смейте да крадете от държавата!

А в България стана точно обратното. Никакъв капитализъм, никакви реформи, просто разграбиха държавната собственост. Грабителите днес се разхождат с горди физиономии и като го питаш: Ти какъв си бе? Той отговаря: Как какъв?! Капиталист! И няма как да им обясниш, че това не е капитализъм.
59.
Доктор Саян
18.02.2020 01:14:27
2
2
Говори Саян, говори Саян, говори Саян. Всички санитари веднага до Старата поща да уловят ХХристинка, че пак се е разбесняла и пощръкляла. Носете пълен комплект кожени инжекции.
58.
ГЕРБ трол
17.02.2020 21:36:27
2
15
Колеги, ще ни платят ли следващия месец за троленето от февруари?
Един колега твърди, че ще ни спрат парите от март?
Аз без пари няма да защитавам Бойко, сори!
57.
Дре
17.02.2020 21:30:27
0
1
Преомите им са удивителни и доста почтенни хора изгоряха от това. Но вие чак сега ги усетихте, защото дълго време летяхте във въздуха за да ви приземят днес на един колесник.
56.
Един от народа
17.02.2020 20:14:13
15
14
Ще имаш да взимаш фатмаче! Ако ти си народа, защо аз нямам секретарка-любовница на два трудови договора и лукс жилище с държавни пари. Защо жена ми не пазари рокли по 4 000лева? Като виждаш Дявола Борисов, защо не пискаше преди да те издигне Решетников и Импекса, а си трайкаше като шеф на ВВС и се гушкахте с на дългия чалгар пиарката?
Защо един път не излезе с лицето си "геройчо" да кажеш че армията и ВВС са зле?
Като си БСП защо завърши щабна академия в САЩ и беше офицер от НАТО с всички облаги?
Нищо не можеш да направиш с 500 аутсайдера и болни бабички. И Гоце имаше висок рейтинг и дори два мандата, но като партия катастрофира.
Няма балъци Радкеее. Героични генерали имахме по царско време, зачитани от история и цял свят. По комунузма има един Джуров, който с Луканов и Младенов в заговор с Москва, свалиха бай Тошо. Какви генерали да има една клозетна територия с червен господар Москва.
Една власт не взеха(даде им я череената армия) и като я даваха властта, не с кръв, а с една пръчка не я браниха, а обраха бедния народ, който се оказа прост и страхлив. И на този овчи народ му набиха в тъпата тиква, че Запада го ограбил. Божкееее то бива простотия, ама да ти го набият до шия! Хаха
55.
ррал
17.02.2020 20:02:54
4
19
вижте какво не че симпатизирам радев но този път е прав и говори истината след живков накой спомня ли си такова мачкане и произвол срещу народа бизнеса и близки до опозицията хора народа който остана в бг е натоварен като магарата с данъци глоби итн
54.
мислещ
17.02.2020 19:29:52
25
11
Бавно говорещият и трудно мислещ зелен чорап пак се оплаква от "лошия" Борисов :)
53.
наблюдател
17.02.2020 19:09:32
22
11
Радев не обединява нацията, а. я разединява. Да си гледа президентството, че нищо не е свършил за 3 години, освен да обикаля света с Деса. Подстрекава хората да излязат на улицата едни срещу други.
52.
haha
17.02.2020 18:46:04
0
0
http://www.budnaera.com/pix-common/borisov-zhivkov-colazh3.jpg
51.
БСП СДС ГЕРБ ДПС
17.02.2020 18:43:18
5
8
Ей това бълхарското стадо, колко го тъпчихме и стригахме! Боледувс, мрът, изчезват, циганизират се и пак на големия сядат. Хахааа Страшни мазохисти Теа колко са простиииии само дребни тарикати и подмазвачи. А пък страхливиииии малеее юбреее овциии
50.
*********
17.02.2020 18:40:57
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
49.
БСП-ОПГ
17.02.2020 18:34:37
10
17
Пак мазният ще яде!Народа си казва тежката дума на избори!На кого от двамата Борисов или Гадев би си оставила детето,ако имаш такова,да го гледа?Отговорът на Този въпрос дава яснота защо Борисов непрекъснато бие БСП като шкембе у дувар!Голяма грешка направи Борисов,когато подари Президенството на БСП,за да не го упрекват,че е взел цялата власт!Не трябва никакъв гювеч на БСП и деривати,защото се оливат от властта!
48.
Българина
17.02.2020 18:31:44
10
13
Г-н(Др.) Президент, с приказки власт не се взема.
Наскоро се раззеленява, хващайте гората с Деса, Корнела и т.н. другаре и бой по врага!

Ние сме на всеки километър!
И така - до края на Света!!!
47.
Лопатата на фурната
17.02.2020 18:28:38
8
20
Имаше един Антон Тодоров, който написа Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите. Имаше също и един Тома Биков, който написа Карикатура на диктатор... обаче преживяха катарзис и сега са в Герб и се хранят от ръката на този с/у който вчера плюха и бълваха жаби и гущери
46.
Българин
17.02.2020 18:24:02
8
9
Стига!!!!Престанете да се плюете!!!!
Вземете се в ръце и направете така,че хората в България да живеем спокойно както едно време!!!!!
Всички престъпници да са в затвора,а не да им намаляте присъдите или да ги държите 24часа в ареста и като ви се обади някой си да ги пускате на свобода!!!!!
Престанете да плюете Бойко Борисов!
Отдаде живота си за България!
Обединете се всички политици,създайте работни места,наредете на собствениците да плащат на хората както трябва и тогава да видим дали някой ще напусне България!
45.
Моят Президент
17.02.2020 17:33:24
14
25
Браво Президенте! Мачкай ги като хлебарки!!!
44.
Оставка
17.02.2020 17:23:25
9
32
Съвсем скоро ще лъснат всички далавери и безобразия на ТЪПАТА МУТРА. Дните МУ са преброени.
43.
някой
17.02.2020 17:23:11
20
17
О, неразумний юроде, какво чакаш да дойде Радев на власт, че да те оправи барабар с Деса. И за цвят Корнела. Тежко ни и горко тогава.
42.
Абе Радко
17.02.2020 17:20:55
20
13
Трай малко бе, успокой се и недей да нервничиш! То е ясно, че записите са само малка част и по-уличаващите записи предстоят. Нарочно оповестиха че тези записи са част от разследване на фирма, която през последните 15 години е имала договори за стотици милиони с военното министерство и конкретно с ВВС. Радко, то е ясно, че и ти и другите шапкари сте намазали дебело от "медеца", а и начина по-който и Каракачанката мънка....
Само че Радко като дрънкаш тъпотии за площади др глупости се издаваш, че си притеснен, защото знаеш, че най-лошото предстои. Но понеже си продукт на загиващата "червена хунта" и си същият апдал и влезе в капана, ама захапа здраво. Раде Раде изгоря тарикатче.
41.
ГЕГБ=ОПГ
17.02.2020 17:10:01
8
30
Браво Радев! Смачкай крадливата тъпа алчна ненаядена МУТРА!!!
40.
Хахахахахаха
17.02.2020 15:31:41
46
24
Този Русороб е скоро клиент на Гешев .След като нито правителството падна в парламента.Нито пък хиляди изпълниха площадите след него като предвещаваше
. Само простотии бълва, на които вече почти никой не обръща внимание..ЗА съжаление е горкия.
39.
вжон
17.02.2020 15:28:15
30
21
шапкаря имаше вече служебно правителство! и какво направи? - грипен! и сега вдига пара че ще връща това което е взел, пък и е под чехъл горкия и прост, прост, по прост за прецедент не сме имали! цял живот е лапал от държавата и сега пак лапа и то много оооооооооо! нека каже какво е направил и свършил с двете си ръце и дали може!
38.
Васил Пенчев
17.02.2020 15:25:18
14
32
Дано Президента осигури частна охрана за семейството си, че тези мутри, срещу които се изправи са много опасни и може да посегнат на близките му! Дано да оцелеят живи и здрави!
37.
ееее ееее
17.02.2020 15:15:30
8
9
ще хвърлям за Корнелия айде
36.
Мари
17.02.2020 15:08:41
12
16
“ На крива ракета и космоса й пречи.”
35.
Откога чакаме
17.02.2020 15:05:14
18
52
Браво на Радев за казаното. Всички около Борисов го пазят е не смеят да му противоречат. Учуден съм как за толкова години никой не повдигна темата за тъмното му минало, ама сериозно да я захапе. Валя Ахчиева може да я разрови тая тема както само тя си знае, но не знам защо не го прави. Иначе съм сигурен че ще е с документи и всичко по реда си, чак и до Унгария ще стигне
34.
Меги
17.02.2020 14:59:56
22
49
Да пожелаем сили и кураж на президента, защото ще са му нужни! Ще се изправи срещу хора без скрупули, които са готови да минат и през трупове, за да спасят задниците си!
33.
Доктор Саян
17.02.2020 14:51:03
9
6
ХХриси, режи безполезното евнухско чучулинче.
32.
До 26
17.02.2020 14:50:54
5
6
Как кой бе, майка ти! Така както плаща на ромите от Комлука да я бухат у дъртата ш....
31.
Мачкай Румба
17.02.2020 14:49:39
11
38
Народа обича истината!!! Бъди готов и за факта че змията хапе най много, преди да умре. Да се надяваме, че гешефтурата ще си спомни и за ало Ваньо, ало Мишо, ало Банов съм .......
30.
XX
17.02.2020 14:49:17
10
7
Аз първо бях в СДС, но там бързо ме разбраха, че съм ченгешлар и ме натириха.
Сега плюя срещу заплащане, тарифата ми е евтина.
29.
ХХ
17.02.2020 14:38:27
3
7
@18
режи вени станко… или си вземи хапчетата....
28.
Дълбоката Държава
17.02.2020 14:38:20
4
16
Китайската комунистическа партия, която беше носител на всички болести и пороци на българската комунистическа партия, заяви в един момент на милиардния китайски народ:

Вие искате частна собственост?! Значи ще направим частна инициатива. Искате да бъдем капиталисти? Значи ставате капиталисти! Но! Има особености, които произтичат от нашата национална културно-историческа специфика. Затова всеки, който иска да стане частен собственик, ще стане такъв. Държавата ще му даде нисколихвени или безлихвени кредити. Второ, държавата ще ви защитава вас, новите частни собственици. Ако дойде някой бандит да ви рекетира, кажете ни и ние ще го убием. Ако дойде някой партиен или държавен функционер да ви рекетира, кажете ни, ние и него ще убием! Ако вие посмеете да пипате държавната собственост, ние вас ще убием! Просто правете частна собственост, правете каквото искате, само не смейте да крадете от държавата!

А в България стана точно обратното. Никакъв капитализъм, никакви реформи, просто разграбиха държавната собственост. Грабителите днес се разхождат с горди физиономии и като го питаш: Ти какъв си бе? Той отговаря: Как какъв?! Капиталист! И няма как да им обясниш, че това не е капитализъм.
27.
ХХ
17.02.2020 14:36:39
7
21
@26
Ще обърнете задниците за една нощ и на другия ден ще се редите при радев като репресирани от тиквата дисиденти ;)
Виж плевнелиев, този образцов евроатлантик, как бързо бързо се пребоядиса?!
26.
ГЕРБ трол
17.02.2020 14:26:20
12
32
Aко Борисов влезе в затвора, на нас троловете кой ще ни плаща? Ние защитаваме ГЕРБ, но не и без пари, нека да е ясно!
25.
1-съвет
17.02.2020 14:17:24
7
42
Генерале (Радев) ,доказателства трябват брате !!!
Гл.Прокурор ГЕШЕВ да поиска от ЦРУ или Федералната служба за безопасност на Русия - извлечение от банковите сметки в ОАЕ и Катар на Мутрата и после гледайте мача ....
24.
Atanas
17.02.2020 14:12:33
21
61
Не можех да повярвам, че някой посмя да каже на Борисов истината!

Радев е най-честния и смел политик, който сме имали след 1989 г. Дано не го смачка мафията в лицето на Прокуратурата и Полицията, които са на пряко подчинение на Борисов и Пеевски! Целият народ трябва да се обединим и да застанем категорично зад Президента!!!
23.
Просто питам
17.02.2020 14:06:15
12
50
Президентът директно си каза, че служебното правителство ще изкара наяве всички далавери на мафията ГЕРБ и ДПС.

Ще видим ли Борисов в затвора най-сетне? А дано!!!
22.
Bingo
17.02.2020 14:03:52
14
34
Evala na prezidenta!Samo na nego my stiska da se izpravi sreshtu mafiotite Borisov I Peevski!
21.
Анелия
17.02.2020 14:01:37
20
49
Президентът е много смел човек! Има нашата подкрепа!
20.
Hunter
17.02.2020 14:00:53
20
18
Само на мен ли ми се струва че между бандюгите в арестите и тези които се издирват и нашия Прецедент & Womana-му няма голяма разлика в доста аспекти......
19.
Митрев
17.02.2020 13:59:16
20
53
Румен Радев и Бойко Борисов ги дели един вагон с книги! Всъщност Тиквата е прочел само "Винету" и то до половината!

Мачкай мутрите, г-н Президент
18.
Станко
17.02.2020 13:52:12
44
24
Ми то май и президентина дето го избраха 80те%дебили и прости бабички с носталгия по комсмолските бригади кадето са ги ухажвали комсомолци и той май е ашладисана малцинствена орка добрала се до бг армията само той си знае как
17.
Главният
17.02.2020 13:51:30
23
17
Радеф предай се обграден си, ще минеш с условна! / ХХ харесва това /
16.
Един нормален
17.02.2020 13:48:19
18
62
Най-после някой да се осмели да каже в прав текст, че ни управлява бивша мутра, която си служи със същите мафиотски прийоми, както преди 20-25 години- заплахи, страх, изнудване, нерегламентирани плащания!

Поздравления, г-н Президент! За това че не се уплашихте, когато ви атакуват същите тези мутри! За това, че не се свихте уплашено и не предпочетохте да си запазите спокойствието!

Сякаш вече има някаква плаха надежда, че мафията най-после ще ни остави на мира и ще ни управляват честни и кадърни хора!

Зад вас сме г-н Президент! Целия народ е с вас!
15.
До Иларион Спиртомиров
17.02.2020 13:44:46
0
11
Илариончо, флагманите не отказват упорито да ти публикуват коментарите, а просто са дали на някакви палачори да имнаправят сайта. Горе долу нивото на сайта съответства на нивото на журналистиката им.

Под коментара ти има едно поле "Защитен код". Това поле трябва да ги "предпази" според тях от някой, който е решил да спами.
Проблема е, че този код се зарежда със страницата и има време на действие няколко минути.
Докато прочетеш статията, прегледаш коментарите и решиш да пишеш, този код е изтекъл.
РЕШЕНИЕТО:
Отваряш някоя произволнастраница, запомняш кода й и го пишеш като "Защитен код". Не се притеснявай, че не съответства с това, което виждаш.
Както казах по-горе, нивото на сайта е ниво на кръжочници и тва са измислили.
Истината е, че "Защитния код" е един и същ за целия сайт и се зарежда от адрес
https://www.flagman.bg/captcha.php

Айде със здраве. Съжалявам, че ти разбих илюзията, че си специален за Флагман.
14.
ХХ
17.02.2020 13:38:11
3
10
е па с тва е свикнал матряла на демокрацията, тва иска....
13.
До 6
17.02.2020 13:29:44
4
32
Още един оригинален кретен,който вместо мозък има лайна....гербераст
12.
До 9
17.02.2020 13:28:12
47
10
ФАТМАК СИ ТИ,КРЕТЕН НЕЩАСТЕН И ПРОДАЖЕН..
11.
Az
17.02.2020 13:27:05
14
48
Точно така...Браво генерале
10.
Иларион Спиртомиров
17.02.2020 13:26:07
1
13
флагманите обаче упорито отказват да публикуват коментарите ми, причина не указват.
9.
Гошо
17.02.2020 13:12:06
70
23
Фатмака пак се изказа не подготвен. Само бръмбари под войнишкото кепе развиишли. Прос е кат градинска лейка горкия!
8.
До 5
17.02.2020 13:08:46
18
57
Евала, Г-н Радев! С колко финес казахте че ни управлява една МУТРА по МУТРЕНСКИ! Всипко казано е топно така- протестче?? Няма проблем ще привикаме организаторите и ще ги глобим с по 300лв и утре пак, и после пак и така докато се откажат..
7.
Asas
17.02.2020 13:07:07
8
62
Е сега вече някой ще вдигне кръвно и ще се метне на джипката хахахахха
6.
зрител
17.02.2020 13:06:36
76
28
Румен от страх трепереше, трепери от страх Румене, че шамарите на Гешев идват. И престани да говориш простотии в работно време, не за това ти плащаме.
5.
*********
17.02.2020 13:04:52
20
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Демократичната равносметка :
17.02.2020 13:03:44
22
62
Не съм чак толкова навътре в нещата , но факта , че НЕ МОЖАХА да извадят практически НИЩО срещу Радев , говори , че той май Е ЕДИНСТВЕНИЯ честен и почтен човек в политиката ни , към днешна дата !
И естествено тъкмо затова е неудобен !
Не го държат с НИЩО !
За останалите обаче - нещата далеч не са така :
" Ало Ваньо , Ало Банов съм ; някои дори са получили като подарък скромно апартаментче за никаквите 400 хиляди Евро ... За Цецковците , Цецките и ония с терасите - няма да издребняваме ...
3.
Мммм
17.02.2020 12:58:18
24
77
Замирисва на някаква промяна по върховете ! На Боко взе да му се клати столчето, проблеми бол! Половината министри за разследване , но Няма КОЙ ! Бедна ми България , жална ни майка на тези дето още стоим и се мъчем тука !
2.
Nostradamus
17.02.2020 12:44:51
72
37
Шегувам се шарани. Какъв морал може да има човек, който се възползвал от положението си за да си плаща на любовницата си, като я води на две длъжности едновременно и пак с държавни пари плаща луксозно жилище за нея! Типичния авантаджия. А относно записите, нека да коментира садържанието( "Митко да стикова нещата") а не да говори глупости. Една маша на БСП и Импекса, колко морал може да има?
Жалка история!
1.
Nostradamus
17.02.2020 12:30:28
36
85
Респект за Президента Радев! Морален, възпита, умен, стриктно спазващ Законите и Конституцията на Република България за разлика от премиера борисоФФ, който се е самозабравил и погазва всички закони, Конституцията и нормите на поведение на политик от такъв ранг. С две думи Индивид, случайно попаднал във властта!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори