×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо да посетите България през 2020 г., съветва американско издание


Защо да посетите България през 2020 г., съветва американско издание
Без значение дали искате да обикаляте планините или бреговете, красотата на България ще ви остави без дъх, пиша журналисти от Ню Йорк
12 Януари 2020, Неделя, 20:36 ч.
Автор: Флагман.БГ

Страната ни попада в топ 10 на най-евтините туристически дестинации в Европа

България попадна в списък на 10-те най-евтини туристически дестинации за 2020 г. Противно на очакванията това не е само заради станалия световноизвестен курорт Слънчев бряг, но според ThePointsGuy.com причината е и заради красивата природа. Изданието нарича страната ни „скрития диамант на Югоизточна Европа” и допълва, че през 2018 г. през нея са преминали „само” 9.3 млн. туристи.

Без значение дали искате да обикаляте планините или бреговете, красотата на България ще ви остави без дъх! Страната е перфектното място да поемете на път, по който не е пътувано често и дори ще ви излезе евтино”, пишат още от американското издание, базирано в Ню Йорк.

От там уточняват, че дневно можете да намерите стая за $11, средните разходи за храна на ден възлизат на $5, а средния разход за градски транспорт е около $7. 

В списъка на изданието България е на престижната осма позиция. Ето ги и другите дестинации: 

1.Полша

Това е най-подходящата държава за нискобюджетна ваканция, твърдят експертите от ThePointsGuy. Храната, хората и архитектурата в градовете е изумителни. Средната цена за нощувка в хотел в Полша е $16 на човек, а за храна на ден ще трябва да отделите средно по 6 долара на човек. Транспортът пък ще ви струва средно по 9 долара на ден.

2.Унгария

На втора позиция се нарежда Унгария с прекрасната си природа и изумителните паркове. За нищо на света не трябва да пропускате да посетите столицата на Унгария, Будапеща. За да се насладите напълно на красотата на Будапеща, задължително си вземете бутилка вино и тръгнете на разходка покрай Дунав, докато се наслаждавате на залеза.

3. Тайланд

Тайланд през последните години се превърна в доста достъпна дестинация за туристите и това се запазва и през 2020 г. Независимо дали отивате на почивка със семейството си или с компания приятели, Тайланд предлага за всеки по нещо. Сред интересните занимания, на които може да се насладите е курс по тайландско готвене. А от туристическия сайт споделят, че най-скъпият ресторант на брега е предлагал храна с напитки само за 17 долара на човек.

4. Канада

Канада не е най-достъпната страна, но е най-близката до  САЩ. Ето защо присъства в този списък. Експертите съветват задължително да се посети провинцията Квебек, един от най-достъпните региони.

5. Хърватска

В случай, че сте обмисляли екскурзия до Италия или Гърция, то трябва да знаете, че Хърватска е добра алтернатива. Тя е също толкова красива, но много по-достъпна.

6.Виетнам

Искате да се отдадете на невероятна храна и култура? Не гледайте по-далеч от Виетнам. Тази страна в Югоизточна Азия е любима на феновете на бюджетните дестинации. Средната цена на нощувка на човек в хотел там е 8 долара, а цената за хранене на ден е 4 долара на човек.

7.Уругвай

Ако сте любител на плажа, може да искате да поставите Уругвай на радара си. Тази южноамериканска страна по протежение на Атлантическия океан е известна с това, че има едни от най-красивите плажове в света. Ако искате да се насладите на слънце, лятото продължава от ноември до февруари в Южна Америка.

8. България (виж описанието горе)

9.Словения

Природата на Словения също е изключително красива. Това е една много подходяща дестинация за нискобюджетна екскурзия в сравнение с по-популярните европейски дестинации като Франция и Италия.

10.Черна гора

В Черна гора има общо 117 плажа, както и много красиви планини. Ето защо това е идеалното място за хората, които искат да съчетаят морето с планината.
 


В категории: Животът


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
На логиката брачет Му
13.01.2020 06:20:55
0
4
България ще ви остави без дъх, пиша журналисти от Ню Йорк!!!
Топ 10 дестинации в Европа, а вътре Канада, Уругуай, Тайланд.
Баце,Баце колко е пораснала тази Европа!
Статия написана от неграмотен на високо ниво.....
1.
Димо
12.01.2020 21:30:24
0
12
"От там уточняват, че дневно можете да намерите стая за $11, средните разходи за храна на ден възлизат на $5, а средния разход за градски транспорт е около $7...."
Излъгали са ги хората! Стая за почивка на тази цена ще е кочина!
10 лв. храна на ден ще включва кремвирши и хляб!
И накрая, ако не се огелпят с новата бърза градска мрежа - 14-15 кинта може да им стигнат да отидат с няколко прикачвания до желаната дестинация и да се приберат обратно! ;)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори