×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлии алармират: Познавате ли тази жена - тя ли трови кучета край турското консулство?


Бургазлии алармират: Познавате ли тази жена - тя ли трови кучета край турското консулство?
От кадрите ясно се вижда как въпросната жена изважда, по думите на съседи, отровата от торбичка, която тя носи и внимателно я поставя на две конкретни места
13 Ноември 2019, Сряда, 15:12 ч.
Автор: Давид СУКНАРОВ

Жената разпръсква бяло вещество от торбичка в късна доба – около 4 часа сутринта

Бургазлии търсят жената, която системно тровила домашните им любимци в центъра на града. За случая Флагман.БГ писа в началото на октомври, но едва сега бяха разпространени видеозаписи, на които се вижда как жената разпръсква бяло вещество от торбичка в късна доба – около 4 часа сутринта.

От кадрите ясно се вижда как въпросната жена изважда, по думите на съседи, отровата от торбичка, която тя носи и внимателно я поставя на две конкретни места, където животните често душат. 

Внимание! Изверг трови кучета и котки в центъра на Бургас

„Това е на ул. „Асен Златаров“ в центъра на града. На това място лабрадора Харли загуби живота си. След това се намериха и трупове на котки. Целият град настръхна, а едно семейство загуби скъпо същество“, разказва бургазлийка.

Бургазлии от центъра самоинициативно премахваха отровата там, където успеят да я видят. Те призовават органите на реда да вземат мерки по случая и да издирят извършителката, която камерите са заснели. До момента в района около ул. „Асен Златаров“ са открити около 20 трупа – предимно на котки.


В категории: Бургас


34
Коментара по темата
34.
до 32
15.11.2019 13:46:08
0
2
Васе,наистина ли си толкова прост!?!
33.
ТОЧЕН АДРЕС
15.11.2019 11:30:55
0
1
Ако някой знае къде точно живее този индивид от видеото , нека ми пише по email

Анонимността ви е гарантирана !

[email protected]
32.
Васко Георгиев
14.11.2019 19:49:32
10
0
Много ми е чудно след като тези бездомни кучета убиха и изпохапаха сума ти народ защо все още има хора които ги защитават.
31.
ОТКЪДЯ НАКЪДЯ
14.11.2019 13:06:45
3
5
А к-с Зорница дето е пълен с котки кога ще вземи общината мерки
Какви са тия психясали жени дето ги хранят
ПОМОЩ
30.
гг
14.11.2019 10:37:19
3
4
Тази жена много обича животните става сутрин рано и им разнася закуска да не гладуват.Браво не пишете глупости като не знаете.
29.
Д
14.11.2019 09:17:46
4
2
Ами защо не я хванете и накажете както си трябва. Изнасилване и после изяждане на торбичката
28.
az
14.11.2019 09:07:30
0
12
Ауууу, не вярвам интИлИгенцията в "центъра" да върши такива неща. Нали Флагмани ?
ПС: Сега сериозно. Флагмани, вие използвате квалификаци според местоживеене и явно умишлено предизвиквате някакво деление. Това за интелигенцията умишлено го написах, защото по времето на изборите, по незнайни какви причини оценихте, че: Цитирам по памет: "Интелигенцията, живееща в централна градска част още не е упражнила правото си на глас"...
Нелепо твърдение, което дискриминира останалите жители на града. Моите родители живеят в ЦГЧ, аз съм израснал там. Днес аз и моето семейство живеен в Меден Рудник и смея да твърдя, че простият, глупавият, неукият и неграмотният живееят навсякъде, но най-опасен и коварен е оня, който не е и ЧОВЕК на всичкото отгоре. Е, поне моите наблюдения са, че всичко гореописано гарнирано с микс от снобария, фалшиво и без грам покритие самочувствие, раждат безнаказаност и аругантност в подобни твари, като тази от снимката... па ако ще да живее и на луната. Така че мили хора, не съдете за хората по местоживеене, а по смисъла на живота им.
27.
morski
14.11.2019 06:24:44
5
19
Ако я видя тази откачалка лично ще опита отровата дали действа! Изрод
26.
човек
13.11.2019 21:06:21
3
107
Гледаш го - куче… мърляво, проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата… в душата помияр…
Ето това сте повечето тук... най пропадналата медия флагман и най големите помияри - повечето коментатори тук ....
25.
Странджански зурли
13.11.2019 20:46:57
2
25
Познавам я, това е Софка, Софка и Коко бяха неизменна част от главната улица около кино Родина. Коко с транзистора, а Софка с дамска чанта и навити дамски чорапи до коляно, ако я ядосаш започваше да те налага с чантата ставаше голям цирк,нямаше улични котки и кучета, Ямболските кукери и странджанските зурли спяха в квартири по мазета и тавани, Лятото се къпеха в морето със сапун а зимата миришеха на порове в задимените дупки, Сега тези същите казват че са Бургазлии. Превзели са общината и всички държавни служби в града. Затова и Бургас е осран и мирише на обор,
24.
Вейп маняк с кюмбе и грозна брада и грозен T shirt
13.11.2019 20:12:44
5
39
Имам куче което винаги разхождам в паркове и ми е направило впечатление че е пълно с изсипани олигофрени вейп мейп флеш новата педалска вълна мамини синчета с коси на кок грозни бради ел.цигари и гейски дънки които им стоят като клинчета .Та масово съм забелязъл че този тъп "модерни гъзета" си разхождат "породистите" кучета по улиците и ги оставят да серат на всякъде и целия град тъне в лайна.
Не че одобрявам действията на лудата но и влизам в положение просто и е писнало пред тях да гази в лайна от сутринта да не може да отиде като нормален човек на работа защото някъв вейп педал си оставил умрялата мастия да сере на всякъде че е "много ангажиран" тамън си е взел възелин и ще ходи да му го слагат и няма време за кучето си
И така кучето е отговорност и трябва да се грижите за неговите действия не сте само вие в града има и други хора някои от които не харесват животни и не им е приятно да им размазват лайната по цял ден така че СЕ СЪОБРАЗВЯЙТЕ С ОСТАНАЛИТЕ.
23.
turist BG
13.11.2019 18:51:15
1
39
Нали постоянно има пазачи на туй консулство? Те не видят ли или дремят у фургона?
22.
турчин
13.11.2019 18:37:46
7
27
Любовта към животните в Османската империя: Mancacılık
Това беше пример, който ще увеличи чувствителността в нас в дните, когато насилието над улични животни се появи в най-грозната си форма.

Любовта към животните в Османската империя: Mancacılık


За хората в нужда в Османската империя се отварят къщи за супи, заличават се дълговете на тези, които не се нуждаят, наема се слуга, който да се грижи за животните на улицата, дават се заплати; месеците се плащаха месечно, за да хранят кучетата. В Османската империя е имало професия за хранене на улични животни, които са неразличими от човешките ценности: Mancacılık ...

ПЪРВИЯТ БОЛНИЧЕН ЖИВОТ НА СВЕТА
Птици в Долмабахче, болници за котки в Üsküdar, водни къщи в джамии и гробища, къщи за птици и първата в света болница за животни за щъркели, които не могат да се върнат през есента, и първата в света болница за животни. имат нужда от проби.

В своите пътеписи европейските пътешественици говориха за любовта, която имат към животните от Османската империя, за основите и центровете за лечение, които са създали за грижите им, и законите, които те приемат за защита на животните.

Любовта към животните в Османската империя: Mancacılık

ЖИВОТНО ПРАВО В ОТТОМАНА
В същия период в европейските страни няма закон за правата на животните, а през 16 век в Париж, в определен летен ден всяка година, всички улични котки бяха натъпкани в чувалите и изгорени, а хората празнуваха днешния ден в празнична атмосфера.

Любовта към животните в Османската империя: Mancacılık

ХРАНЕНЕ НА ЖИВОТНИ: ПРОФЕСИОНАЛЕН
В Mancacılık, където любовта към животните в Османската империя се превърна в професия, хората купуват храна за животни или дават пари на желаещия mancagist, използван за редовно хранене на улични животни. Особено внимание бе обърнато на грижите за пътническите и товарните животни. Конете, кучетата, гълъбите бяха държани под ръка, защитени от закона.

Любовта към животните в Османската империя: Mancacılık

НАРУШЕНИЕ НА ГОЛЕМИЯТ ГРУП НА ПТИЦАТА
Наемодателите; Имаше лястовици по покривите и щъркели по комини, както и домашни любимци, които хранеха, за да се възползват от млякото и силата си. Разбиването на птичи гнезда беше грях. Говедата, привличащи оръдия, не се продават, когато остареят, за тях са били плащани за добри грижи до смърт.

Любовта към животните в Османската империя: Mancacılık

ПУБЛИКАТА НЯМА да харесва животни в завещанието
В някои завещания дори част от хазната в рамките на домакинството е оставена за животните. Даренията бяха направени за грижи за животните в нужда, месарите останаха със злато за месо.

Друга важна задача на Mancer беше, че дивите животни като вълци, лисици и койоти, открити в планината през студените зимни дни, не могат да загинат от глад, когато не могат да намерят храна. ,
21.
Боби
13.11.2019 18:35:09
7
26
Ако кучето е възпитано няма да яде всичко, което види на улуцата. Масово стопаните оставят кучетата си на самовъзпитание и затова се получават проблеми, било с ухапвания на хора и други кучета, било отравяния.
В никакъв случай не я оправдавам тази овца. Аз също съм за най - малко бой на тая, но проблема е и в стопаните!
20.
Славчо Жеков Ярето
13.11.2019 18:31:55
74
17
Бой по бълхарниците. Вземате си ги в къщи като ви е жал.
19.
ОТ БУРГАС
13.11.2019 18:28:48
0
7
Прилича на Пена от Бургаската болница , сигурно е тя.
18.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
13.11.2019 18:17:08
10
39
ИЗРОДКА СЕГА КУЧЕНЦЕ УТРЕ ДЕТЕНЦЕ УРОДКА ПСИХОПАТКА ДАЖЕ И САДИСТКА ТАКИВА СА ПСИХОПАТИТЕ А ПСИХОПАТ НЕ СЕ ЛЕКУВА ДО ГРОБ Е
17.
the ring
13.11.2019 18:01:32
1
3
Самара МОрган
16.
Кучкар до 5
13.11.2019 17:52:44
3
57
Навсякъде е така.Винаги съм карал стопаните да почистват след кучетата си. Досега никой не ми е отказвал..... Правете и Вие, забележки. А общината да обръща внимание не само на автомобилите,че леко настъпили тревна площ или кал при паркиране
15.
ff
13.11.2019 17:24:56
5
57
До всички кучкари който мн нареждат тук моля събирайте си лайната на домшни любимци, защото полужението е нетърпимо и цялата махала в района на асен златаров е потъна в изпражнения всяко дърво е станало кучешка тоалетна и не само, а да не говорим че всяко ъгълче е препикано. Грижете се не само за любимците си, а и за хигиена на града все пак и вие живеете тук.
14.
XX
13.11.2019 17:05:47
35
23
Мдаааа... а лабрадорът имал ли е намордник, както преди едни колеги писаха, че е по закон?
Пп. А има ли кадри с луди баби дето хранят котките?
13.
Иван
13.11.2019 16:43:19
13
35
Дано и тя да се отрови някой ден! Пълна нещастница, която не заслужава нищо добро!!! Който я види, да я плюе!
12.
До bss
13.11.2019 16:37:43
11
50
Животното, което е убила, е било на повод! Прекрасно куче, което вече е мъртво, а децата в семейството - с огромна травма за това, че някаква рошава мърла е решила д а раздава правосъдие. Кучето не е направило нищо лошо никому. Същевременно десетки зле възпитани животни нападат хора, защото стопаните им не стават за никакъв чеп. Разбираме хората, които не обичат кучета, но не това е начинът!
11.
bss
13.11.2019 16:31:29
25
35
дръжте ги на повод тия животни и няма да има проблеми
10.
bss
13.11.2019 16:31:26
23
19
дръжте ги на повод тия животни и няма да има проблеми
9.
И като я познавате?
13.11.2019 15:48:34
10
37
Напишете й името и адреса! Да види кон боб яде ли!
8.
КрантЪ
13.11.2019 15:40:45
4
35
Познтаваме я една дърта скучубра все се върти в района пияна по нощница и джапанки има и мустаци
7.
Който зло прави, зло намира
13.11.2019 15:40:32
8
36
Тази жена не се ли замисля, че си слага тежка карма... Не можеш да убиваш живо същество. Утре същото ще й се върне с огромна сила, ще пострада някой неин близък и ще изпита огромна болка. За да изкупи стореното, трябва да си признае и да доброволства в някой приют.
6.
gta
13.11.2019 15:36:51
15
8
тая мяза на рускиня
5.
Да дойде
13.11.2019 15:35:28
24
31
и в Изгрев, че всички кучкари ги изсират на тротоара и заминават!
4.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
13.11.2019 15:34:44
126
12
ЧОВЕК НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА КАЖЕ ПОВЕЧЕ ЕСТЕСТВЕНО НЕЕ ХУБАВО ДА СЕ УБИВАТ ЖИВОТНИ НО МА ИКУЧЕТА РАЗКЬСВАЩИ НАПАДАЩИ ХОРА ПРОСТО МНЕНИЕ
3.
Х
13.11.2019 15:30:17
5
12
Живее на асен Златаров между рилска и Стара
2.
TMCB
13.11.2019 15:20:09
7
12
Аз бих и го дал, добре се одупи
1.
Иван
13.11.2019 15:15:41
2
43
Освен рекламата, видях само снежинки. При вас така ли е?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори