×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Таксиметровият бранш скърби за Яни: Беше голям професионалист и добър приятел


Таксиметровият бранш скърби за Яни: Беше голям професионалист и добър приятел
63-годишният шофьор вероятно е получил здравословен проблем, което е довело до инцидента, смятат колегите му
23 Юли 2019, Вторник, 19:39 ч.
Автор: Емел МАХМУД снимка: Емел МАХМУД

Болката ни е неутешима, няма го вече един от нас, казаха пред Флагман.бг колегите му

63-годишният Яни Стоянов от Бургас е загиналият при верижната касапница на пътя за Средец. 

Припомняме, че катастрофата стана днес в 15:20 ч. 63-годишният Яни се движел от Средец към Бургас, в района на асфалтовата база внезапно е навлязъл в насрещната лента и се забил челно в бетоновоз и втори автомобил. Водачите на следващите три коли, пътуващи в посока Средец, са се опитали да избегнат катастрофата и сами са излезли от пътното платно. При удара Яни е издъхнал от тежките си наранявания, пострадали са още две жени и един мъж. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) 

Целият таксиметров бизнес скърби за загиналия бургазлия. Колегите на Яни го описват като изключително позитивен човек. Според тях вероятната причина за катастрофата е здравословен проблем, не е възможна версията за опасна маневра, нито пък да е заспал зад волана заради преумора.

„Той бе голям професионалист. Винаги е бил много внимателен зад волана, един от най-добрите шофьори във фирмата! Не сме чували да има здравословни проблеми, които може да са предизвикали катастрофата, но това е най-възможният вариант, иначе няма как да си обясним защо е навлязъл в насрещното движение. Яни не би предприел опасна маневра, с която да застраши собствения си живот, както и тези на останалите участници в движението. Изключено е и да е бил преуморен заради работа – той почти не е караше нощни смени. Работата му беше за удоволствие – за да се види с приятели, да общува с хора, а не за пари“, обясни пред Флагман.бг колега на загиналия мъж.

Яни Стоянов е пенсионер от Нефтозавода, преди години купил вила в средецкото село Дюлево, където прекарвал голяма част от времето. Там със съпругата си посрещали децата и внуците си. Вероятно днес по време на фаталния сблъсък се връщал от вилата. 

„Болката ни е неутешима, не можем да повярваме, че го няма. Нашият Яни – приятел и колега, беше душата на фирмата, уважаван и обичан от всички. Най-позитивният човек, когото съм познавал“, каза през сълзи колега на таксиметровия шофьор. 

Пътят Бургас-Средец все още е затворен. В момента огледите все още продължават, колите се намират на пътното платно и се изчаква Пътна помощ, за да ги вдигне.


В категории: Животът


18
Коментара по темата
18.
.
23.07.2019 23:25:47
2
28
Колко злоба само..... Прекрасен човек, да почива в мир.
В случая не е пътувал за заявка, не е имал кредити. Пенсионер ( от нефтокомбината) работещ със собствена кола, разумен, улегнал и работлив човек. Какво искате, каква е тая злъч. Може да му е прилошало, може да е гръмнала гума... не е тръгнал да се убива. Работила съм с таксиметрови шофьори и повярвайте 80% от гилдията са по-достойни хора от Вас които в момента пишете небивалици.
17.
*********
23.07.2019 23:20:18
10
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
*********
23.07.2019 23:14:46
9
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
с. Ясна поляна
23.07.2019 23:08:13
10
5
Познавам на Яни Таксито жена му - Ирина рускинята, ама всичко познаваше, беше по-добра гледачка от Ванга и затова пред къщата им в Ясна поляна беше пълно с хора от цяла България дето искаха да им гледа. Понякога Яни, като не караше такси и беше в приемната и сортираше жените дето чакаха, питаше ги какво ги боли. Тия от тях, които бяха ялови ги викаше при себе си и им обещаваше че ще им направи дете щом толкова искат... Така решаваше и техните проблеми и облекчаваше работата на жена си. Ами тъй ми, толкова много жени чакат там и той да не им обърне внимание... то направо грехота!
14.
има един друг Яни...
23.07.2019 22:59:33
10
2
Познавам само един Яни с такси. Жена му е рускиня екстрасенска и гледаше на хората в Ясна поляна. Жена му заработваше пари за семейството с гледане на кафе и по други начини, а той подбираше от посетителките й докато чакаха и... си уреждаха срещи в Бургас, в таксито... някои ги водеше и по далече, зависи от мадамата. Питах го: как така ходиш, жена ти нали е екстрасенс и всичко познава? а той: Да, бе, всичко познава, ама аз много се пазя тя да не ме разбере. Гледам да не пия от чаша, щото тя като види чашата и вътре всичко вижда - с коя съм бил, какво сме правили...
Пак нищо не разбрах, ама карай.
13.
kaputa
23.07.2019 22:58:57
9
6
бакшишите и те се мислят за крале на пътя като спедиторите, разносвачите на авточасти и храна, катаджиите не ги пипат за нищо , въпреки че те трябва да са ппд най голямо наблюдение, дойде ли поръчка за фирмените автомобили , правила за тях не важат , ще те смачкат на зебра или карат със 100 в града ,нищо не ги интересува само тяхната работа най важната , по улицата на която е разположен кат - янко комитов можете цял ден да гледате състезанията на авточастите и храните , а около мола на бакшишите
12.
?
23.07.2019 22:33:39
13
5
Интереснооооо...

Наблъскахте ми минуси, но защо?

Никой ли не си задава въпросът - Как професионалист, с толкова опит (по думите на тук жалеещите), ще допусне такава грешка?

Поредната нелепа (и нелогична) челна катастрофа на лек автомобил в тежък...

Единствено си обяснявам минусите, че знаете, че има кредити, и ме хейтвате, че е възможно разследване заради това...

Опитвам се да предпазя други да не вършат глупости. Трудностите са за да се справяме!
11.
abv
23.07.2019 22:33:21
8
2
В никакъв случай не му мисля лошо на човека (не го познавам), да почива в мир, но моля, ако някой поиска да се самоубива, да не застрашава живота на невинни хора! И аз често пътувам по българските пътища и, ако ми прилошее, бих се отбил на банкета, а не да застрашавам нечий живот.
10.
abv
23.07.2019 22:15:31
10
3
Внезапно влязъл в насрещното платно! Ами жалко за човека и бакшиша, ама дано никога да не ви с е случва някой (било то и супербакшиш, рязко да ви навлиза в насрещното). Поръчките са си поръчки, човешкият живот е човешки живот. Това е, като послание за всички бакшиши. В случая загиналият е бакша, но утре може да сте вие!
9.
до 5
23.07.2019 21:50:57
17
4
педерастче мръсно !
8.
Георги
23.07.2019 21:50:29
1
12
Отиде си един прекрасен човек и колега. Бате Яни, почивай в мир. Съболезнования на семейството
7.
?
23.07.2019 21:46:59
15
2
Защо при тези инциденти не допускате лош кредит и самоубийство, за да го покрие застраховката?
6.
6
23.07.2019 21:30:28
1
14
Беше добър човек .Лека ти пръст, чичо Яни.
5.
До Даскала
23.07.2019 21:23:01
6
14
Като не познаваш човека, защо изобщо коментираш? С диагноза са такива като тебе мишоци, дето са на всяка манджа неканена мерудия.
4.
.....
23.07.2019 21:16:43
1
11
Добър човек беше , лека ти пръст бат Яни . Съболезнования на близките ....
3.
Йовка
23.07.2019 20:03:29
3
16
Яни на Жана ,ужас.Жалко за човека.
2.
Даскал
23.07.2019 19:59:54
17
24
Голяма част от таксиметрите са с диагноза. Само днес бях свидетел на няколко техни нарушения - имат се за професионалисти, а всъщност не осъзнават колко опасни са на пътя, за тях си и за хората. Но като се има предвид интелекта на нашенеца, това не ме учудва особено. Жалко за хората, които спазват правилата !
1.
Бай Пешо
23.07.2019 19:47:33
3
29
Или инфаркт (по-вероятно) или хлъзгава мокра настилка (по-малко вероятно).
Жалко за човека. Лека му пръст.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори