×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завладя Бургас


Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завладя Бургас
Истински фурор сред феновете предизвика изпълнението на V:RGO и TRF
16 Юли 2019, Вторник, 12:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

На сцената, специално за музикалните фенове се качиха Михаела Филева, DARA, Криско, Pavell & Venci Venc’, Михаела Маринова, TITA, Dj Doncho, 4Magic, Yoana, Ева Пармакова, балет NOVA, Ballan, V:RGO x TRF, CHOKO

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 завладя следващия град от морската си обиколка-Бургас. Любимото турне събра хиляди музикални фенове на площад „Тройката“ в града.

Концертът традиционно беше открит от Dj Doncho и балет NOVA, които поставиха начало на купона в Бургас.

На сцената, специално за музикалните фенове се качиха Михаела Филева, DARA, Криско, Pavell & Venci Venc’, Михаела Маринова, TITA, Dj Doncho, 4Magic, Yoana, Ева Пармакова, балет NOVA, Ballan, V:RGO x TRF, CHOKO.

Ева Пармакова зарадва феновете си с „Тell me right”, а непосредствено след нея Yoana предизвика истинска лятна „Fiesta”. Ballan отново, освен като добър изпълнител, се доказа и като добър танцьор и накара тийнеджърите в Бургас да затанцуват заедно с него.

Чаровните дами от 4Magic изпълниха своите хитове „Together (Вечеряй Радо)“ и „Колко ми липсваш“. Появата на звездите вдигна градуса на настроението в морския град, а една от изненадите на вечерта бе CHOKO, който изпълни за първи път новата си песен „Bebo”.

Истински фурор сред феновете предизвика изпълнението на V:RGO и TRF, а след тях Михаела Филева ни настрои на латино вълна с безспорния си летен хит „Латино сеньорита“, както и любимите на всички свои парчета.

Специално за почитателите си в Бургас, невероятната TITA изпълни своя нов сингъл „Първа среща“, в който певицата влиза в изцяло ново амплоа. Михаела Маринова се изправи „Очи в очи“ с публиката, която пък се доказа като една от най-шумните на турнето.

Само ден след като излезе официалното видео към новата й песен „Darbie”, енергичната DARA предизвика бурни емоции сред гостите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019.

Pavell & Venci Venc’ отново отведоха феновете в „Havana” и отправиха специален поздрав към всички момичета от квартала.

Концертът в Бургас завърши с Криско, чието изпълнение се превърна в истинска награда за публиката, а тя му се отблагодари с шумни аплодисменти.

След като покори Бургас любимото турне се отправя към заслужена почивка, за да се завърне с пълни сили на 10 септември в Благоевград!




3
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
3
Коментара по темата
3.
Лайна
17.07.2019 10:41:28
0
0
Пълна тъпня ...повърнярска музика .. имаше едно класно събитие в Бургас и то се наричаше "Spirit of Burgas "" . Осрахте всичко, е.бахте му мамата и сега мажете очите на хората с тези 3торазрядни платено-рекламни вечеринки .После питате защо имало спад на полетите до Бургас и защо се е п.реебал туризма ,ами заради прецакването на party сезона в Слънчев Бряг заради такива ка Симеонов и Ангелкова .А бяхме поели по пътя на най-големите парти дестинации в света :"( .
2.
До 1
16.07.2019 19:26:30
0
0
Ми не знам какво си очаквал ти ама аз изобщо не съм очуден! Такова е нивото на тая "МЕДИЯ" и драскачите в нея...
1.
LSFC
16.07.2019 14:16:20
0
14
Е това е НОВИНА.Концерта беше в събота вечер,днес е вторник следобед
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори