×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Христо Сираков: Прякорът ми Ицо Стоте манекенки е голяма глупост!


Христо Сираков: Прякорът ми Ицо Стоте манекенки е голяма глупост!
Ето какво споделя в интервю бизнесменът
07 Юли 2019, Неделя, 19:00 ч.

Макар и побелял, вечният плебой твърди, че не се чувства стар

Милионерът Христо Сираков е един от най-желаните мъже в страната. Негова запазена марка са дългокраките моделки, откъдето идва и прякорът му Ицо Стоте манекенки. Макар и побелял, вечният плебой твърди, че не се чувства стар и все още е готов да се пусне в горещи приключения, както и да търси истинската любов. Ето какво споделя в интервю за „Уикенд“ бизнесменът.

- Кой е най-хубавият и най-лошият момент в живота ви?
- Трудно ми е да отсея нещата. С моя динамичен начин на живот имам много хубави и много лоши моменти. Както всички знаят, аз съм бил в затвора – дали заслужено или не, е отделен въпрос. Преживях и две големи катастрофи. Не съм ги забравил, но не мога да върна нещата обратно. Тези неща не бяха от хубавите моменти, но трябваше да намеря сили да продължа напред. Бил съм и женен, имам прекрасни деца, което е чудесно. Страхотни моменти преживявам с тях, прекрасни са. В бизнеса съм се качвал на върха и съм падал дори до под дъното, после пак съм се качвал и пак падал – така няколко пъти. Не смятам, че е било лошо, защото животът е красив с тези неща. Ако можеш да предвидиш какво ще ти се случи, няма смисъл да живееш.

- Кои са хората до вас, на които държите най-много?
- Майка ми – да ми е жива и здрава, децата, приятелите ми – истинските останаха малко, явно е, че те ще продължат да бъдат с мен във всеки един момент и от бъдещето.

- Как виждате себе си след десет години?
- Зная, че ще прозвучи нескромно, но се виждам щастлив, по същия начин като сега. Духът ми е на много високо ниво, държи ме млад и красив. Не съм си загубил още целия акъл, а само малка част от него (смее се – б.а.).

- Притеснявате ли се от старостта?
- Не, изобщо. Притесняват ме предателството, лъжата, завистта, злобата.

- Вярвате ли в любовта или сте от хората, които смятат, че тя съществува само в книгите и киното?
- Изключително много вярвам в любовта, на киното му нямам доверие. Влюбчив човек съм, стига да видя, че насреща има някой, който заслужава вниманието ми. Влюбчивостта не означава, че непрекъснато се влюбвам в някого или в нещо – нищо подобно. Влюбвам се, ако ми е интересно, мога и да обичам, което е много важно...

- Влюбен ли сте в момента?
- Мисля, че да.

- Харесвате ли си прякора Ицо Стоте манекенки?
- Голяма глупост е, да ви кажа честно. Това, че съм имал две жени – манекенки, от които имам деца, не ме прави изключителен любител на манекенките. Както повечето мъже, така и аз харесвам умни, красиви, благородни, грижовни и мили жени, които имат души. Всъщност, аз забелязвам душите на хората, а не тялото. Не деля душите на мъжки, на женски...

- Богат човек ли сте?
- Богат съм духовно. В материален аспект съм човек, който живее добре и парите му стигат. За мен те никога не са била самоцел, а средство да имам хубав живот. Парите ми се дължат на моя труд и на моя интелект, а не на схеми, кражби и далавери. Всичко съм постигнал с усилия, интелект и разбира се, късмет. Имало е и има много по-образовани и умни от мен, които обаче са нямали моя шанс.

- Как минава денят на богат мъж като вас?
- Сутрин към 9,30 отивам на работа и до 18 часа съм по задачи. Прибирам се и почивам цял час. След това около 20 часа отивам в някой изискан ресторант, където вечерям с приятели, смеем се, говорим си. Не стоя до късно по кръчмите, около полунощ съм си у дома.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Крадец на песни ли е Фики?
Крадец на песни ли е Фики? 25/04/2024, Четвъртък 10:40 1
1
Коментара по темата
1.
И дедо така...
08.07.2019 01:03:59
0
0
... си умре преди металотърсач му да спадне. Гледам и на Ицо му хлътнала горната устна, готов е за протези значи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Бойко Борисов е част от най-голямото зло за България и затова отказах да съм председател на парламента, сподели тя Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Участниците почистиха парковите пространства в квартала, засадиха дръвчета и поставиха къщички за птички Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" След цялостния ремонт на “Патриарх Евтимий” ще продължим и с останалите улици във “Възраждане”, каза Димитър Николов ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите Станислав Балабанов уверява, че хората на Слави в парламента ще гласуват за оставката на парламентарния шеф, защото били истинска опозиция за разлика от ПП-ДБ Крадец на песни ли е Фики? Крадец на песни ли е Фики? Изпълнителят проговори за скандала с Мира  Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Ал Бано все пак се усети, че преводачът от италиански е аматьор и затова реши да мине предимно на английски език, макар и там преводът да не беше добър Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито на „Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ, обяви Борисов Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Имунизираните много леко болестта, уверява главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев
Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори