×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тихомир Янакиев: Искаме да влезем през парадния вход в Общината, аз ще бъда кандидат-кмет на БСП


Тихомир Янакиев: Искаме да влезем през парадния вход в Общината, аз ще бъда кандидат-кмет на БСП
Тихомир Янакиев ще се опита за трети път да стане кмет на Община Созопол. Кампанията му реално започна от днес
Тема в развитие
Извънредна сесия на ОбС Созопол в понеделник, ясен е наследникът на Панайот Рейзи Само във Флагман.бг: Ето кой ще наследи Панайот Рейзи - и като кмет, и като лидер на ГЕРБ Само във Флагман.бг: Панайот Рейзи не е подал оставка като кмет, а само като член на ГЕРБ От ПП ГЕРБ обявиха: Панайот Рейзи подава оставка като кмет и член на партията Спецсъдът отстрани от длъжност кмета на Созопол Панайот Рейзи Панайот Рейзи: Няма от какво да се притеснявам и отново ще се кандидатирам за кмет на Созопол Прокуратурата иска отстраняване на кмета на Созопол Панайот Рейзи Кметът на Созопол Панайот Рейзи проговори за обвинението си Лечков за обвиненията срещу Рейзи и Иванова: Политическа поръчка са, прокуратурата е бухалка ГЕРБ чакат резултатите от разследването срещу Рейзи, за да се произнесат Румяна Арнаудова: Наблюдаващите прокурори ще преценят да искат ли отстраняване на Рейзи като кмет Прокуратурата обвини кмета на Созопол в присвояване на 2 млн.лева, наложена му е мярка "подписка"
виж още
скрий
22 Април 2019, Понеделник, 10:05 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: авторът

На местните избори през 2015 година за него бяха гласували 35 % от избирателите, но тъй като нямаше други кандидати, Панайот Рейзи спечели още на първи тур

„Искаме да влезем през парадния вход на общината, а не през задния. Заради това няма да предложим собствен кандидат-кмет, но няма да подкрепим и Катя Стоянова, която от 20 години е в Общината, 12 години бе в обкръжението на Панайот Рейзи”.

Това каза лидерът на БСП в Созопол Тихомир Янакиев на днешната сесия, на която бе утвърдена кандидатурата на Катя Стоянова за вр.и.д. кмет. Стоянова ще е на поста или до встъпването на нов кмет през ноември, или до сваляне на обвиненията срещу Панайот Рейзи.

На въпрос на Флагман.бг: "Готова ли е структурата на БСП в Созопол, за да спечели изборите?"Янакиев бе категоричен: „Да, готова е и аз ще бъда кандидат-кметът!”.

Това ще бъде трети опит на Тихомир Янакиев да стане кмет на Созопол. На местните избори през 2015 година за него бяха гласували 35 % от избирателите, но тъй като нямаше други кандидати, Панайот Рейзи спечели още на първи тур.

 


В категории: Созопол


12
Коментара по темата
12.
Чичо Гошо
23.04.2019 11:01:13
1
3
,,местен" от новия град!
11.
До седесар от наи - сините
23.04.2019 09:03:54
3
1
Никога не казваи ,,Збогом" преди да отвориш вратата , защото не знаеш какво те чака зад нея .Задника ти може да посинее още повече , Успех в плюенето тъпанарино !
10.
седесар от най-сините
22.04.2019 22:08:29
10
8
Какъв параден вход,бе Янакиев???Другари и другарки комунисти вашата партия си отиде завинаги от Созопол и това е факт за който признавам помогна най-много Рейзи.Шансове за власт в Созопол нямате никакви!Айде Збогом другари/както казва Ламбо/ и успех в плюенето/вече разбрахме, че това ще е мотото на вашата предизборна кампания.Между впрочем този негативизъм,който лъха от вас още на старта на кампанията ви не се нрави точно на ОБИКНОВЕНИТЕ хора като мен и уверявам ви ще разберете това на местните избори!
9.
*********
22.04.2019 15:27:07
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
местен
22.04.2019 13:24:45
13
14
Голяма излагация за Тихомир ! Кога се е взело решението Тихомир да е кандидат кмет на БСП ? Или зажаднял за власт побърза да се самообяви ? Кандидат Кмета на БСП трябва да е от Новият град - задължително. А ако искат да спечелят, трябва да е от гражданска квота, партийно необвързан. Другото сме го гледали вече. Скучно и импотентно !
7.
Бс
22.04.2019 12:39:02
14
9
Ама тези от БСП наистина яко са си повярвали горкичките
6.
Браво, браво, браво господине
22.04.2019 12:29:16
18
15
Г-н Янакиев внимавайте какво пожелавате на доказали се във времето хора, че може да ви се върне. И вас може да ви опръска помията наречена власт (гледам дърпа ви). Обаче там не е достатъчно да си чиновник с присъствие от 8 до 5, там се иска много повече, иска се опит, рутина, психика, гъвкавост и какво ли не още. Качества, които, чувал съм не притежавате Защото Созопол отдавна не е само Стария град, населен от дребни, неблагодарни, отмъстителни и злобни душици. Созопол иска нещо повече. Таа гответе се за "грандиозни проекти" А екипа, с който ще управлявате ??? - ПЪЛЕН СМЯХ . Мноого сте далеч от висотите на Рейзи. И нещо много важно - ЕРАТА РЕЙЗИ НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛА.
5.
Банка Антинари
22.04.2019 10:55:22
14
47
Читав човек шеф на клон на банка НЯМА!!! Да знаеш, че дерат до кръв с високи лихви хората, да вземаш заплатата си по такъв начин.... Не ми говорете, че е читав!!! Никой не става от тези! Революция само ще оправи България!
4.
питанка
22.04.2019 10:50:53
15
42
Симбиозата на политическата класа ! Хвани Панайот удари Тихомир ! Преди 4 години Панайот купи от зем. кооперация начело с Тихомир имот от 150 дкр.в Алепу за няколкостотин хиляди. За комисионните историята мълчи, засега. Сега Тихомир иска за 5-ти път да вземе Властта. Ако ставаше Тихомире, хората щяха да са те избрали отдавна. НОВИ ЛИЦА НЕУМЪРСЕНИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ БИЗНЕС ! Иначе пак ще е Панайот !
3.
созопол
22.04.2019 10:50:40
21
16
Той ще бъде кмета който Созопол заслужава
2.
aha
22.04.2019 10:35:16
14
33
Ще вотна за теб, че ми писна от крадливи мърши от герб
1.
От нашите
22.04.2019 10:31:55
18
25
Браво Тихич. Така те искаме. Мачкай наред и само напред...
Няма по- достоен кандидат за Кмет от теб и ти ще станеш такъв, вярваме в теб!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори