×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Експерт направи разкритие за катастрофата с Лютви Местан: Кръстовището е смъртоносно!


Експерт направи разкритие за катастрофата с Лютви Местан: Кръстовището е смъртоносно!
Местопроизшествието с Местан - близнак на участъка, погубил футболистите от Павликени
Тема в развитие
Съдът върна книжката на Лютви Местан Мъка: Майката на загиналото бебе при катастрофата с Местан рови с ръце гроба му Лютви Местан показа куп снимки и отсече: Няма да поема чужд грях за смъртта на бебето Очевидци на мелето с Лютви Местан: Няма как да не е спрял на знака Лютви Местан нападна бащата на починалото бебе Лютви Местан може да пътува в чужбина, съдът отмени забраната Символът на демокрацията Евгени Михайлов удари дъното, обвини бащата на загиналото бебе за катастрофата с Местан Кой му тури знака STOP на Лютви Местан Румяна Арнаудова съобщи в Бургас извънредна новина за Лютви Местан Съдът отмени гаранцията от 10 хил. лв. на Лютви Местан Опитва ли се НПО да оправдае Местан за катастрофата на „Маказа“ Черната статистика: 4 катастрофи с двама загинали край Маказа. АПИ: Няма такова нещо! Роднини на пострадалото семейство при катастрофата с Местан: Има връзки, може да го изкарат невинен Експерт направи разкритие за катастрофата с Лютви Местан: Кръстовището е смъртоносно! Излуваха нови подробности около зверското меле с Лютви Местан Драмата е жестока! Родителите на бебето, загинало при катастрофа с колата на Местан, научили за смъртта му едва преди часове Ще бъде ли наказан Местан за катастрофата край Кърджали Проф. Черкезов: Бащата на починалото бебе край Кърджали вероятно е със спукан прешлен Очаква се да повдигнат обвинения на Местан за тежката катастрофа Проговори шофьорът, пометен от колата на Лютви Местан Извънредно! Арестуваха Лютви Местан след кървавата катастрофа край Маказа Румяна Арнаудова с извънредни разкрития за кървавото меле с участието на Лютви Местан Отведоха Лютви Местан в Районното след зверската катастрофа със загинало бебе Черна неделя! 6-месечно бебе е загинало при адското меле с колата на Лютви Местан  Извънредно! Лютви Местан в кървава катастрофа край Маказа, има пострадали
виж още
скрий
15 Април 2019, Понеделник, 15:05 ч.

Пътят е направен така, че да предполага за инциденти, смята Богдан Милчев

Мястото на катастрофата с Лютви Местан, при която загина 6-месечно бебе, създава предпоставки за трагични инциденти. Движението там е организирано по идентичен начин с участъка в района на свищовското село Горна Студена, където миналата година живота си загубиха четирима футболисти от Павликени.

"Нямаме статистика за инцидентите в този пътен участък, но още на пръв поглед излизат няколко неща. Първото е, че преди кръстовището няма знак за ограничение на скоростта. Второто е, че е поставен знак "Стоп", но няма хубава видимост, защото от едната страна имаме завой. Този пътен участък е идентичен с онзи, при който скоро загинаха няколко футболисти", алармира Богдан Милчев от Института по пътна безопасност, цитиран от Dir.bg.

Четиримата млади спортисти от Павликени бяха пометени от ТИР през нощта на 12 срещу 13 септември миналата година. Също като при инцидента с Лютви Местан, те са се включвали с колата си в главен път, като и досега остава спорно дали са спазили знака "Стоп" и дали съобразяването с правилника е било достатъчна гаранция за предотвратяване на трагедията.

Според Богдан Милчев при случая с Местан организацията на пътя за Маказа при разклона за село Закорско повишава аналогично риска от тежки произшествия и кръстовището може да се нарече смъртоносно. Той е категоричен, че "Не говорим дали в случая участва известен човек, просто пътят е направен така, че да предполага за инциденти. Кръстовището е смъртоносно".


В категории: Животът


17
Коментара
Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
17
Коментара по темата
17.
Marin
16.04.2019 09:00:06
0
1
Haide Sega, smyrtonosno! Yavno ili vratyt my e nadebelql i ne moje da pogledne vstrani ili ne e bil Sam v kolata. Shtom neprekysnato se nablqga, che E bil Sam. Shtom nqma statistika kolko sluchaq na katastrofi e imalo tam, znachi be e imalo takiva. Vseki pyt IMA pyrvi pyt. Osven che e rqzan, drugs privilegiq nqpa. Da si plashta NATO pop! :0
16.
Петър
16.04.2019 07:36:47
1
1
Пурко, ами ако бащата е карал с висока скорост, и точно на разклона е отклонил вниманието си от пътя /нима е невъзможно/? И, да си спрял на знак СТОП /без значение дали е публична личност/, ще има смъртен случай!
По интересното, е че има "разминаване" на твърдения, и това което се показва на снимки! Също така от снимките /ако това са снимките, разбира се/ ясно се вижда, че няма спирачен път!!! Още по-интересното е, че се твърди за липса на знак огпаничаващ скоростта!!!
Но за мен на 90% от всички подобни "включвания" в главни артерии са проектирани престъпно!!! АПИ е убиецът на пътя, а всеки шофьор с нищо не е застрахован от подобни инциденти, колкото и да е отракан, и със стаж зад гърба си!
15.
Пурко
16.04.2019 00:16:49
0
5
Има смъртен случай!
Има и, доказано, виновен!
Следователно, има думата Законът!
Останалите коментари са излишни!
14.
sestrata
15.04.2019 22:47:27
1
7
Възмутена съм в каква държава живеем само.За взимане на подкуп визирам Ивачева дават 20 години затвор,а за убийство по непредпазливаст 3 -4 години.Та значи моя извод е ,че човешкия живот в България не струва НИЩО!
13.
Турчин
15.04.2019 21:11:41
2
2
Пътят в тоя Турски район нарочно е направен така за да могат да се трепят Турците
12.
Сабри Бей от дпс(доносническа партия на сатаната)
15.04.2019 21:07:31
0
0
Гара Буново бум
11.
Dr. GT2
15.04.2019 20:46:16
0
4
В друга статия от днес или от вчера( 14.04 ), някой е пътувал в друга след това Ауди( което е със затъмнени стъкла ) , и който твърди, че Ауди-то е спряло, шофьорът разбира се е огледал и тогава е влязъл в левия завой. И свидетели ще изкарат наяве, че шофьора е невинен?! Или пък не е направил добре преценката си за вида и скоростта на приближаващо МПС?! Но онзи, който се е движел на път с предимство е виновен ?! Пф! Като всяко чудо у нас - за 3 дни! :/
10.
Гражданин
15.04.2019 20:15:55
1
7
Не по темата, но все пак свързана с въпросния път искам да попитам изпълнителя на този път в частност, който е полагал маркировката на асфалта как е възможно такъв абсурд?Който е ползвал пътя знае, че маркировката позволява изпреварване на много места където това е безумно и невъзможно да се случи. Много от катастрофите са поради споменатата причина особено в летните месеци и засилен трафик. Лично съм наблюдавал няколко такива ситуации в непосредствена близост до мен. А относно Местан знак Стоп си е знак Стоп, дори другия водач да е в нарушение с превишена скорост или не както се твърди в момента.
9.
k
15.04.2019 17:28:37
3
7
турчин политик и шофьор няма
8.
любопитен
15.04.2019 16:37:05
2
14
На тоя тъпанар кой ми възложи да прави заключения?
7.
Смешници
15.04.2019 16:35:11
3
19
Ай сега, кръстовището блъснало колата а бургията гледал отстрани
6.
Почна се
15.04.2019 16:21:27
2
16
Почна се...
Не Местан, пътят е виновен... Аз знаех, че пътят е главния виновник. Винаги съм знаел. А и обществото не може да се лиши от такава светла фигура като Местан-овата. Той има още толкова много да ни раздаде, да ни научи и доразвие като европейци.., и като хора въобще. Срамно е да търсим грешки в човек, който никога не греши, какъвто е Лютвито... А и професорът е безгрешен безгрешник - затова е и професор в най-сериозната държава. Да живее науката!
5.
KAMA3
15.04.2019 16:16:38
2
21
На всеки водач може да се случи,никой не е застрахован на Пътя.
Но не вярвам да осети максималната тежест на Закона,Лютвито.
4.
Иван
15.04.2019 16:15:45
1
10
Пътят е направен така че да ПРЕДПОЛАГА .По точната дума е може би ПРЕДЗАЗПОЛАГА
3.
Прогледнете!
15.04.2019 16:08:43
4
31
Бог наказва Местан, заради антибългарската политика, която поде и открай време следва! Започна и да събира подписи, за да разделя етносите в България, а всички после знаем с каква цел го прави и после какво друго ще поиска! Всички да запомнят. че който е посегнал на българския народ и българската земя, бял ден не е видял и е бил прокълнат до девето коляно! Тази земя е пропита с много кръв на дедите ни! Бог бави, но не забравя!
2.
КАТ
15.04.2019 15:42:15
9
46
На калпавия шофьор кръстовището му виновно
1.
7887
15.04.2019 15:24:56
1
118
Ало,колега Милчев.... Ти сериозен ли си? Колко катастрофи са ставали на това място? Я извади статистика от КАТ. Ако са много значи нещо е ТРЯБВАЛО да се направи от местната власт,но не е. Ако са единични случаи значи му няма нищо на кръстовището. Как КАТ издава акт за виновност веднага при сруги случаи,а сега-разследване,експертизи и кво ли не. Не правете на луди! Ако не беше Местан дори и нямаше да научим за случая. Сега от девет кладенеца вода вадите за да му облекчите наказанието. Сега и евродепутат ще стане,заради имунитета. WTF????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ-Бургас „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено по-младите се подвеждат и искат да копират въпросните „тв звезди“ Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите 300 военни пазят границите ни, каза  Тодор Тагарев Две години след напускането на бТВ тя фалира Две години след напускането на бТВ тя фалира Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да развива своя фирма за маркетинг и реклама, е приключила дейността си Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла Районът е отцепен, гъмжи от криминалисти Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Лидерът на ГЕРБ не хареса въпросите на репортерите и обяви, че "меракли за премиери винаги ще се намерят" Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори